2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ya Tuuubam ben en iyisi kapatiim bu tatil konusunu, üzülüyom şimdi konuştuğuma da. :( :( Sen şu haşin eşini ikna etsene annenlerin yanına gitmek için....

ben gidicem bacım ikna ettim oğlan burda isilik dökünce ikna oldu bakalım bu ayın sonunda gitcem 3-5 gün beni kesmez 10gün filan kalaydım eyiydi :D ama tatil başka bişi yaaa ye iç gez önüne konulsun önünden kaldırılsın olsunnn anlat anlat sen ben bakmam :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simuş mersin tarafına ark. giderdi ailesiyle hep överdi hiç gitmedim ama merak ediyorum sen daha önce gittin mi?

:D hee fikfik valla ben de unuttum
kendimi kız gibi hissediyorum adam yanaşınca sanki hala bakireyim hala bekarım sanki içeceğime ilaç atıp tecavüz etcek gibi tırsıyorum (bekarken ki en büyük korkumdu :D)

he bu arada alakası yok ama aklıma geldi
ilk evlendiğimizde görümcelere oturmaya gitmiştik ve ben sürekli saate bakıp bakıp duruyodum saat gece 22,30 falan olmuştu
en sonunda eşim dayanamayıp sordu hayırdır geç mi kaldın bi yere
bi an kendime geldim
hee annem merak etcek sanıyom da :D:D

bi kerede yeni evliyim 2 aylık felan
ark.mın kardeşinin kınası var bayrampaşa'da doğal olarak eşim gelmedi ben gittim dönüşte de işten bi kız ark. beni eve bırakcak arabasıyla
annem 50 kere falan aradı eve gitsene diye eve gitsene saat kaç oldu nası gitcennnn baydı ama
en sonunda kınanın olduğu yerden dışarı çıktım ve aaaaaaaaaaaaaaa kocam izin verdi beeeeeaaaa sana noluyoooooo diye bi çemkirdim :kahkaha: sonra aramadı aradan vakit geçti yine aradı eve girdin mi diye merak ettim dedi hey gidi heyyyy yarın tam 3 yıl bitiyo 4'e giriyoz hadi bakalım

:kahkaha: BOMBASIN SEN YAAAAAAAAAAA :kahkaha:

Hayatım, benim ailem mersinde. ama ben çok bilmem tatil yerlerini falan. ilk kez gidicez tatil amaçlı.

simuş otel çok güzel rez. nerden yaptırdınız bi de niye 1+41 standart oda değil? daha pahalı değil mi 1+1ler

Yavrum, odayı öyle seçmemizin nedeni; Durunun uyku düzenini bozmamak için.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Anaaa ben çok şey kaçırmışım. Ben bi duj u hatırlıyom bi de kuku bakanı Aslıyı :kahkaha:

yaa tabe çok şey kaçırdın biz günde ne muhabbetler döndürüyoduk aman hey gidi günler azomdan aldıgım tüyolarla çok şeyler yaptım :D herif benden kaçmıyodu o halimle en azından :kahkaha:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
fikfik diyom...uzun uzun konusamadık diyom...
heyt beee,hatırlıyonuz dmi hamileykenki k..k.. olayını :)

fill in the blanks :)

fill in the blanks ne ba

Böyle dışardan evet güzel görünüyo ama yaşayınca pek öyle olmuyo. Bak sana şöyle söyliim, biz bi ev yaptırıyoruz ara ödemelerimiz oluyordu toplu şekilde. Eşim bana bitti ödemeler çok şükür dedi. Oh dedim. Gittim bi sürü harcama yaptım. Maaşımı çekmek için bi gittim bankaya para yok. Para nerde? Kooperatife verdim. E hani bitmişti? Bitmedi deseymiş ben harcama yapmazmışım. Sonra bende 1 hafta mide ağrısı oldu nası yettircez parayı diye. Eşim bunu hep yapıyo. İnan zor duruma düşücez diye korkumdan üstüme çöp alamıyorum. Böyle olması da iyi değil...

ay ne güzel koca :D

ya bisey dicem yaaa İZEL'in drakula diye sarkısı var dinledinizmi hic Allah askına bi dinleyin ya koptum hahha :kahkaha:

yooo dinlemedimm

azomun tanga ile yerleri silmesini hayal etmesi :D gökçemin hamile haliyle stor perdeyi kafasına indirmesi benim banyoda düşmem :D yani nazomun ayıpçı söleri kuku bakanı aslı ...........hayatımın fırlamalıkları .......layloşumun dujjj alması ruslara benzetmiştik onu

baksana ya hemen damladı ayıbı koklayınca hahaha

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ben gidicem bacım ikna ettim oğlan burda isilik dökünce ikna oldu bakalım bu ayın sonunda gitcem 3-5 gün beni kesmez 10gün filan kalaydım eyiydi :D ama tatil başka bişi yaaa ye iç gez önüne konulsun önünden kaldırılsın olsunnn anlat anlat sen ben bakmam :D

3-5 günlüğüne gidince ısrar et, Eymen çok sevdi noolur birazcık daha kalalım, sonra sen de gel 2 günlüğüne falan de tamamla kız 10 güne :D

Seviyom kız kocamı... Allah başımdan, yanımdan eksik etmesin. Amin. Herkese de aile huzuru versin. Amin.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
:kahkaha: BOMBASIN SEN YAAAAAAAAAAA :kahkaha:

Hayatım, benim ailem mersinde. ama ben çok bilmem tatil yerlerini falan. ilk kez gidicez tatil amaçlı.

Yavrum, odayı öyle seçmemizin nedeni; Durunun uyku düzenini bozmamak için.

hee bombayımdır :D
aa aile mersin'de hmmm ama otel süper de pahalı ya dediğin fiyat olsa ben de yolu göze alır giderdin galiba
heee uyku düzeni mi yoksa fikfik mi :kahkaha:

Konuyu toplam 14 üye okuyor. (7 kayıtlı üye ve 7 misafir)
simurganka01, aZeLYa55+, bebikommm+, calmdown+, leader+, littlesunshine+, _HaYaTiM_+

Ayıpçı şeyler reytingi artırıyo :kahkaha: :kahkaha:

ben burdaydım valla sonradan damlayalara sormak lazım :D

beraber dujjj 5o dolar :cokkomik:

ben hatırlayamadım bunu

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
3-5 günlüğüne gidince ısrar et, Eymen çok sevdi noolur birazcık daha kalalım, sonra sen de gel 2 günlüğüne falan de tamamla kız 10 güne :D

Seviyom kız kocamı... Allah başımdan, yanımdan eksik etmesin. Amin. Herkese de aile huzuru versin. Amin.

ben de seviyom da zengin olsa sanki daha çok sevcekmişim gibi :p :D :dance:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hee bombayımdır :D
aa aile mersin'de hmmm ama otel süper de pahalı ya dediğin fiyat olsa ben de yolu göze alır giderdin galiba
heee uyku düzeni mi yoksa fikfik mi :kahkaha:

ben burdaydım valla sonradan damlayalara sormak lazım :D

ben hatırlayamadım bunu

ben de seviyom da zengin olsa sanki daha çok sevcekmişim gibi :p :D :dance:

:kahkaha: Valla hatun, ben unuttum desem yeridir. Bebe nerdeyse 4,5 aylık oldu, şuana kadar 3 kere zor şeeettik ahahahhahaha :kahkaha:
Dur ben sorcam eşime fiyatı. Senin için aradım oteli, rezervasyondaki kız meşgulmüş Volkan açtı tlf u. 5-6 dk ya biz sizi arayalım no nuzu bırakın dediler. Ben ararım sizi dedim kapattım :D :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
:kahkaha: Valla hatun, ben unuttum desem yeridir. Bebe nerdeyse 4,5 aylık oldu, şuana kadar 3 kere zor şeeettik ahahahhahaha :kahkaha:
Dur ben sorcam eşime fiyatı. Senin için aradım oteli, rezervasyondaki kız meşgulmüş Volkan açtı tlf u. 5-6 dk ya biz sizi arayalım no nuzu bırakın dediler. Ben ararım sizi dedim kapattım :D :D

aynen aynen
volkan kim kız

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar