kız yok, 40 yıllık babamı tanımaz mıyım ben. adam zamanında aldığı emekli ikramiyesiyle mersinden 2 ev alabiliyodu. amaaaan damatlara mı yedircem parayı diye almadı.
bizimki herşey dahil, ultrası yok. 2 kişi 10 gün 1700 mü-1800 mü ne.oda 1 oda 1 salon bebe yatağı da vercekler.
ne diycen balım doğarken anne babalarımızı seçim hakkı sunulmuyo ki bize allah başımızdan eksik etmesin canları sağolsun
ayyyy bana tatil demeyin camı açıp aşağı atlıycammmm sizin yerinizde olmak istiyorum hayatımda hiç bişeyi kıskandığımı bilmem ama şu anda kıskanıyorum sizi hemde çooooooooooooooooooooooooooookkk benide unutmayın aklınıza geleyim bol bol yüzün bol bol güneşlenin bol bol tıkınınbol bol fik fik yapın
ooo oo kalır mı kız bu saate 3,5da bitti şükür çay keyfi yaptım az önce eymen konuşuyo ben dinliyorum arada tekmeliyo suratına bakmayıncaTuğbam bitirdin mi işleri nettin ?
ohhhhhhhhhhh işte biride beni yıkasa keşke çok giresim var ahanda bu sıpa tek durmaz kii akşam artıkın napalım kociş bakar ben coslarım soguk suyla sabah girdim ben erkenden eymen uyurken ama akşamda giriyorum mutlaka yoksa yatakta buharlaşmaktan korkuyorumbende Hira yı yıkadım once sonra kendim dus aldım varya soguk su kafama degince sanki cossss diye ses cıktı haa o kadar alev almısım yani
ooo oo kalır mı kız bu saate 3,5da bitti şükür çay keyfi yaptım az önce eymen konuşuyo ben dinliyorum arada tekmeliyo suratına bakmayınca
ohhhhhhhhhhh işte biride beni yıkasa keşke çok giresim var ahanda bu sıpa tek durmaz kii akşam artıkın napalım kociş bakar ben coslarım soguk suyla sabah girdim ben erkenden eymen uyurken ama akşamda giriyorum mutlaka yoksa yatakta buharlaşmaktan korkuyorum
benimik dururmu sanki yanlız ama ben naapptımmm
ana kucagına koydum hira'yı banyoya getirdim o baktı ben yıkandım Allah tan bisi anlamıyo daha bole idare ederim artık :kahkaha::kahkaha:
allahım yarabbi koardın beni yine çatlak eymen beni iç çamaşırlarımla bile görünce gülmekten bitiyoağzı açık öle bakınıyo kim bilir öle anadan üryan görse bebek düşer bayılır heralde
valla canım bide şu var insanın maaşına görede masrafı oluyo buda bi gerçek yetmeyebilir tabisi ahh ben tekniker olarak çalışabilseydim 3binden aşagı maaşım olmazdı kafama tüküreyim babamın yanında çalışıyorum ama sağolsun sevgili babacıgım iş bilmiyorum die çok komik bir rakam veriyo sevgili kızına birde ssk asgari ucretten gözüküyo
ooo iyi olmuş canımcım. Bizde antalya belek tarafına gideceğiz. 3 GECE 4 GÜN 2 kişi 1000 YTL ye ayarlamış eşim, ultra herşey dahil
hele ben bu fik fik olayını tamamen unuttumtatilde hatırlarım diye umuyorum..
hayatım,olay kelimeleri attı ortaya kactı ondan sonra
fikfik haaaaa
Hah
kız HAYATIIIIIIM, fikfik nedir ola? A
hha ben bilmiyom da onuuuu haaaaaaaaa yerlerdeyim ulaaaaaaa:kahkaha: :kahkaha:
azcık Gözümüz Gönlümüz acılsın bakeyyynnn :kahkaha::kahkaha:
hiç beğenmem ıhh
aman desinler desinler seker yesinleeer...su kız su oglana yanmıs desinlerrr
:teytey::teytey::teytey:
ay ne bilim kızz bana bakınca öle sırtarıyo:kahkaha::kahkaha:
hee hani Johnny DEPP'in bi filmi vardı DON JUAN DE MARCO izledin mi hic ? orda adam daha 7-8 aylık bebekken dedigin gibi annesini cıplak gordugunde agzının suyu akmıs bi sekilde bakıyodu hihihihihi eymende don juan olur cıkar cok olsa
kuzum çok sıcak duş alıncada oluyo o dediğin benim migrenim azıyo bu havalardaşaka maka basım cok fena ha kızlar..beyin kanaması gecirccem diye krkuyom walla beynim zonkluyo resmen zınk zınk zınk valla beynim basımın iicine sıgmıyo sanki egildigimde falan akıcakmıs gibi oluyo :deli:
valla güselim dediğin gibi herkes aldıgı maaşa göre borç yapıyo olsun parayı sokaga atmıyoruz ya gülüm boşver borç yiğidin kampçısıdır derlerya ev kredisi+2 kredi kartı+elektrik+su+doğalgaz+ev teli+2 tane cep+adsl+şahin'in oda taksidi bunlar sabit ödemeler ve geriye bişi kalmıyo zaten maaşlar bitiyo
ama ssk olması da ii bişi boşver
akşama sölicem elalemin kocalarııııııı bak ne planlar yapıyo diye yalan dünya'da ki kadın gibi konuşarak
simuş mersin tarafına ark. giderdi ailesiyle hep överdi hiç gitmedim ama merak ediyorum sen daha önce gittin mi?
hee fikfik valla ben de unuttum
kendimi kız gibi hissediyorum adam yanaşınca sanki hala bakireyim hala bekarım sanki içeceğime ilaç atıp tecavüz etcek gibi tırsıyorum (bekarken ki en büyük korkumdu)
he bu arada alakası yok ama aklıma geldi
ilk evlendiğimizde görümcelere oturmaya gitmiştik ve ben sürekli saate bakıp bakıp duruyodum saat gece 22,30 falan olmuştu
en sonunda eşim dayanamayıp sordu hayırdır geç mi kaldın bi yere
bi an kendime geldim
hee annem merak etcek sanıyom da
bi kerede yeni evliyim 2 aylık felan
ark.mın kardeşinin kınası var bayrampaşa'da doğal olarak eşim gelmedi ben gittim dönüşte de işten bi kız ark. beni eve bırakcak arabasıyla
annem 50 kere falan aradı eve gitsene diye eve gitsene saat kaç oldu nası gitcennnn baydı ama
en sonunda kınanın olduğu yerden dışarı çıktım ve aaaaaaaaaaaaaaa kocam izin verdi beeeeeaaaa sana noluyoooooo diye bi çemkirdim :kahkaha: sonra aramadı aradan vakit geçti yine aradı eve girdin mi diye merak ettim dedi hey gidi heyyyy yarın tam 3 yıl bitiyo 4'e giriyoz hadi bakalım
o ne kız böğğğ uzun saçlı erkek hiç sevmemazcık Gözümüz Gönlümüz acılsın bakeyyynnn :kahkaha::kahkaha: