2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

yavrum benim maşallah sağlam kızım benim dirençli annesi benim kızım hemencik toparlıycak allahın izniyle gülücüklerini cilvelerini yesin onun eymen :D bizimkide çok güleç erkek çocugu cilveli olurmu bilmiyorum fakat bizimki gülüyo gülüyo sonrada utanıyo kafasını hemen koltuk altıma sokuyo maşallah kızıma tekrardan hastayken bile gülebiliyo afferin ona

benim damat dayısına benziyo kızz hep dicem unutuyomm:D aynen aynenn defne de gülüyo gülüyo sonra kafasını gögsüme sokuyo. bi eli hep yakamda zati:D

evet yavrum yaa ates cıkmadı ya ndan halsizlesmedi heralde sükür. dün dr babasından gecmiştir deyince ayarlarım bozuldu. dedim içimden baslıcam simdi babasına da öksürügüne de, ishaline de bulasmasına da dr una da hastahanesine de:D dünden beri her öksürdügünde ellerini yıkattırıyom adama ama ne var ki babaannesi de aynı modda öksürmeye basladı. gel de günahkar olma:utan:
defne ye adını koyarken dedim ki dafne gibi güzel olsun ama tabi benim kızım sevdigine kavussun:D defne yapragı gibi herkese sifa olsun, defne yaz kıs solmazmıss benim kızımda hiç aglamasın hep gülsün.. bu kadar gülec olunca ismini tasıdı zaar diorum kendi kendime gerisini Allah bilir tabi. bütün yavruların sansı güzel olsun yüzleri hep gülsün insallah
nn
Tugbisim valla benimki de ayagımda sallıyom uyuyo bırakıyom uyanıyo cocuk 1o dk sonra dedigin gibi sıcaktan bunalıyo sanırım off..napcaz boyle yaa :(
klima taktırcam ama dokunur diye korkuyorum ama biz bile dayanamıyoz bu sıcaklara bu bebeler nası dayancak ? cıldırcam bende iyice eziyet olmaya basladı gunduz uykuları

sıcakta degil kucak ayak sallamasıı kucakta tutulmuyolar bile balım yaa. ben kızı bi 15 gün carsafta sallamaya alıstırdım:D ben degil kuzeni alıstırdı. anam yidi ömrümü carsafta uyuyo koyar koymaz bagırıyo. yaa sallanmayan cocugu carsafa alıstıran ilk aile olarak literatüre gecicez dedim. ama meger kuzum hasta oluyomus. ondan huysuzmuss. iilesti yine kendi kendine uyuyo. az önce ytaga aldım onu 20 dk falan oynadık. kapa artık gözünü uykucu srin dedim. kafamı boynuna gömdüm kokladımm bi güzell. ana bi baktım benimki gözünü kapamıss:kahkaha: accık mıkırdadı 2 dk sonra sonra yine uyuyakaldı. bakalım ne kadar uyucak. sanırsam benimki benim ayagı falan sevmedi anası kılıklı uykudayken kimseyle muhatap olası yok:D aman nazar degmesin de yaz vaktii.. dün bayılazaaadım sıcaktan

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ay yine ağlıyo çocuk uyuturken kadın...Özellikle uyuturken ağlıyo...
bende nerdeyse hiç ağlamaz uyuturken...çocukta mı sorun bende mi bilemiyorum ya...
kokumu almıyo diye mi nedir...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay yine ağlıyo çocuk uyuturken kadın...Özellikle uyuturken ağlıyo...
bende nerdeyse hiç ağlamaz uyuturken...çocukta mı sorun bende mi bilemiyorum ya...
kokumu almıyo diye mi nedir...

uyutmasın babusumm. uykusunun iyice gelmesini beklesin.. sen gitme dahil olma bekle bakalım. kadının da eli ayagına dolanır. tabi aglamasına dayanmak zor ama :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
cerenimo muydu dogru yazdım galibam saol cnmmm:utan:

kız babuss nerdesinn cıkıyorum kaldırcam resmi seninkini de göremedikk.:aglayan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam guzel hatunlar
ecrinn cok tatlisiniz ana kizz masallah size canim

asilarimizi olduk geldik doktordan,ela tam formundaydi yine surekli agladi ozellikle asi kisminda cilki cikti bebemin :( cok sukur herseyimiz yolunda boyumuz kilomuz yerinde ek gidaya basliyoruz daha dogrusu cigneme yutma alistirmalarina :) yemezse cok israrci olmuyor daha keyifli oldugu zamanlarda yeniden deniyormusuz :) havuza sokmama izin verdi bu habere cok sevindik evde yaniyoruz sicaktan.bu arada yogurt kendin yapamazsan hazirda verebilirsin dedi.bende zaten cok kastirmiyorum o konuda dedim. oyyy oyyy yine geldi biseyler hazirlamak yedirmek memedeyken ne rahatiz oysa emzir mincikla yedi yemedi derdi yok...allah yardimcimiz olsun bakalim :vecihi:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam guzel hatunlar
ecrinn cok tatlisiniz ana kizz masallah size canim

asilarimizi olduk geldik doktordan,ela tam formundaydi yine surekli agladi ozellikle asi kisminda cilki cikti bebemin :( cok sukur herseyimiz yolunda boyumuz kilomuz yerinde ek gidaya basliyoruz daha dogrusu cigneme yutma alistirmalarina :) yemezse cok israrci olmuyor daha keyifli oldugu zamanlarda yeniden deniyormusuz :) havuza sokmama izin verdi bu habere cok sevindik evde yaniyoruz sicaktan.bu arada yogurt kendin yapamazsan hazirda verebilirsin dedi.bende zaten cok kastirmiyorum o konuda dedim. oyyy oyyy yine geldi biseyler hazirlamak yedirmek memedeyken ne rahatiz oysa emzir mincikla yedi yemedi derdi yok...allah yardimcimiz olsun bakalim :vecihi:

saol balımmm.. ay bende ek gıda işini cok sevdim allah var. emmemesine üzülsem de simdi seftali yedi ,yogurt yei , muhallebi yedi falan simdiye kadar. cok hosuma gitti. sanki mamadan daha ii beslencek gibi düsünüyorum. sevdim ben. hatta sebze püresi falan da yemeye baslasa daha mutlu olucam:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
saol balımmm.. ay bende ek gıda işini cok sevdim allah var. emmemesine üzülsem de simdi seftali yedi ,yogurt yei , muhallebi yedi falan simdiye kadar. cok hosuma gitti. sanki mamadan daha ii beslencek gibi düsünüyorum. sevdim ben. hatta sebze püresi falan da yemeye baslasa daha mutlu olucam:D

:) irem beni cok zorlamisti bu ek yemekler konusunda sanirim korkularim gecmise dair :) sirf o yuzden yasina geldiginde memeden kesmistik meme emicem diye bisey yemezdi bakalim ela sultan ne oyunlar yapcek bana.ama zaten cok takmiyorum bu sefer yerse yer zaten yemeyen cocuk da yemez :) iremde kaynamis suyun altina tutardim memesini falan bununkini hop cesmeden yika tik agzina zaten gamsizdim ohh xxll oldum be :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

:) irem beni cok zorlamisti bu ek yemekler konusunda sanirim korkularim gecmise dair :) sirf o yuzden yasina geldiginde memeden kesmistik meme emicem diye bisey yemezdi bakalim ela sultan ne oyunlar yapcek bana.ama zaten cok takmiyorum bu sefer yerse yer zaten yemeyen cocuk da yemez :) iremde kaynamis suyun altina tutardim memesini falan bununkini hop cesmeden yika tik agzina zaten gamsizdim ohh xxll oldum be :)

nazoooooooooooom kızzz naber yaa yakalayamıyorum seni nasılsın ela balum ile irem kızım nasıl?geçmiş olsun aşı olmuş kuzum inşallah sakince atlatırsınız

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
annem sortunu yedigim tam adam bu :)) masallah tugbam cok tatli daha once gorememistim bebisleri ohh bugun iki tane kuzu gordum :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

nazoooooooooooom kızzz naber yaa yakalayamıyorum seni nasılsın ela balum ile irem kızım nasıl?geçmiş olsun aşı olmuş kuzum inşallah sakince atlatırsınız

saol balimmm insallah kolay gecer.gerci ela her daim huysuz oldugu icin belki akillanir :) iyiyiz sukur tugbam sen nasilsin? denk gelemedik epeydir. eymen cok tatli olmus masallah ya.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

saol balimmm insallah kolay gecer.gerci ela her daim huysuz oldugu icin belki akillanir :) iyiyiz sukur tugbam sen nasilsin? denk gelemedik epeydir. eymen cok tatli olmus masallah ya.

aman al bendende o kadar şu saat olmuş her şey ortada daha temzilik yapcam bide üstüne yemek yapcam nasıl olacak bilemiyorum ama bakcez artık elanın fotosunu merak ediyorum eklermisin

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

aman al bendende o kadar şu saat olmuş her şey ortada daha temzilik yapcam bide üstüne yemek yapcam nasıl olacak bilemiyorum ama bakcez artık elanın fotosunu merak ediyorum eklermisin

canim cepten yaziyorum becerebilirsem ekleyeyim senin icin ela iremin kopyasi halinde buyumeye devam ediyor simdilik tek farklari goz renkleri :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben az evvel yıkadım oğlanı ahanda şimdi uyudu işe koyulayım yazarım size yine arada açık kalsın takip edeyim bi yandanda

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar