2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:( :( :( :(

Hira uykuya gecerken parmagını emmeye basladıııı :(

uykusundan uyanırsada aynı sekilde parmagını emerek tekrar uyumaaya calısıyo :iyyyy:
bizimkide arada yapıyo ama farkettim genelde acıkınca yhapıyo o işlemi
Merhaba Güzel Anneler;

Bi karışık haldeyim ya sormayın. Eşime kızıyorum bazı hareketlerine gıcık oluyorum. Selimden sonra bi garip olduk.
alla alla bana lohusalıkta oluyodu o her yaptıgı hareket batıyodu tanselim yaa ama erkeklerin bebek olduktan sonra değiştiği bi kesin
hayırdır canım? biz de dün kavga ettik ben gittim oğlumun odasında yattım hala konuşmuyorum
sende mi dünde biz pikniğe gittik ordan donuştede eymene bi kaç üst baş alalım die mağazaya girdik oğlan açmazmı bayrağını yırtıyo kendini sıpa orda ayak üstü söylediği sinirli laflar fena zoruma gitti tuttum kendimi eve kadar dayanamayıp evde ağladım yaptıgını anlamış olacakki sırnaraşarak kendini affettirdi çocuk ağlayınca bizim adam kendini kaybediyo biz bütün gün ağlamalarını çekiyoz ama akşam olunca yine güler yüzle karşılıyoruz uykuz yorgun bir halde bile olsak bişi demiyoz bizim gibi olsalar kim bilir ne yaparlar...
aynısı bende de var tansel. üstelik annem her seferinde beni suçluyor. ama abartmıyorum. gerçekten daha az önemsiyor. zaten evlendikten sonra değiştiğini kabul ediyordu, doğumdan sonra bambaşka birisi oldu. geçen sabah "beni okula bırakır mısın?" dedim. "araba tuhaf sesler çıkartıyor, sen kendin git bu sabah. tamire gitmesi lazım" dedi. aslında okula giriş saatlerimiz uyuşmuyor. beni okula bırakmak için onun 45 dk erken çıkması lazım evden.yani onun bırakması bir nevi fedakarlık oluyor. neyse ben iyi kendim giderim dedim çıktım. (bu arada ev-okul arası 20dk hızlı yürüme mesafesi ve ben bu yolu günde 4 kez tepiyorum)
buraya kadar bir sorun yok gibi. o akşam okuldan 3 arkadaşını maça götürdü !!! ertesi sabah deli gibi yağmur yağıyordu(bnm tatil günüm) ve geçenlerde arabasını çarpan bir arkadaşını arayıp "ben seni evden alırım, ıslanma boşuna" dedi. ve bu arkadaşı benim gittiğim okulun ordan geliyor eşimin okuluna. eşimin okulu da evimizin dibi. adamla katettiğimiz mesafe aynı yani. tabi tüm bunlar olurken araba tamir edilmemişti. haksızmıyım kızmakta siz diyin? annem de ben eşime tavırlıyım diye tüm gün bana trip attı. oğlum olmasa 2sini bırakıp kaçar giderdim :zopa:
all işte bu adamlar yok seri imalat gibiler bazı konularda
aynen olmuşum zaten dana gibi
selülitler desen kolumda bile var
emzirme ayrı olay zaten 24 saat fora geziyorum
sanki çocuk yapıp misyonumu tamamlamış gibi hissediyorum
ilişki manasız geliyor çocuk yaptık işte daha ne
bi de oğlumdan utanıyorum sanki ayıp gibi günah gibi geliyo sanki yasak ilişki yaşıyorum
hele göğüslere kimse dokunmasın onlar oğlumun kutsal gibi
ayyy koptumm hayatım senin kocaya olan aşk tamamen şahine dönmüş yavrukuşşş kurban olayım düşüncelerine
İşte bu duyguların aynııs bendede var..
Bugün bi mayo bakayım dedim ay varya kabinde kendimden nefret ettim. Bi model denedim mağzadan kaçar gibi çıktım. Eşime anlatınca dalga geçer gibi sende haşema al diyor:(
benim eşimde durup durup hatun bu göbekle bikini giymiycen dimi deyip durmaya başladı -kizgin
Kızlar günaydın umarım hersey yolundadır herkes iyidir..

dün deprem oldu duymussunuzdur merkezi fethiye oludeniz mis ama burda yani denizlide acayip sallandık 6.1 mis siddeti aynı anda antalyaada sallanmıs kardesim aradı,onunla konusurken burası ikinci kez sallandı..dizlrimin bagı cozuldu ya alısık degilim ben o yuzden korktum Hira da uyuyodu cocugu kaptıgım gibi nasıl kapıya gittigimi bilemedim panikten öfff...
Allah beterinden saklasın
geçmiş olsun kuzum allah yaşatmasın bi daha gecen gecede burda olmuş eşim sarılırken ne oldu demişim korkma deprem oldu dedi allahtan ki duymadım 17 ağustosu yaşayan ve psikolojisi bu konuda bozuk olan biri olarak ne yapardım bilmem

selam pikoşşşş muhahhh

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar günaydın umarım hersey yolundadır herkes iyidir..

dün deprem oldu duymussunuzdur merkezi fethiye oludeniz mis ama burda yani denizlide acayip sallandık 6.1 mis siddeti aynı anda antalyaada sallanmıs kardesim aradı,onunla konusurken burası ikinci kez sallandı..dizlrimin bagı cozuldu ya alısık degilim ben o yuzden korktum Hira da uyuyodu cocugu kaptıgım gibi nasıl kapıya gittigimi bilemedim panikten öfff...
Allah beterinden saklasın

Çok geçmiş olsun Bebikom. Her sene havalar ısınmaya başlayınca muhakkak sallanıyo bi yerler... Bununla geçmiş olsun tekrar...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Misafirlerim geldiler gittiler, çok güzel oldu... daire başkanım da geldi. Ne zaman aramıza dönüyosun dedi :D Dedim daha dönmüyorum üstad :) :) çook yoruldum ama yaaa... pilim bitik durumda...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hadi gecmis olsun atlattın :)

geçmiş olsun canım, ne güzel olmuş o zaman...
işe daha başlamıyosun di mi? ücretsiz izin mi alacaktın?

Sağolun kızlar teşekkür ederim. Daha gelmek isteyen bi 10 kişi falan var. Bakalım ne zamana gelecekler... :sirin:

Pikoşum, ücretsiz izin de kullanacağım. Maddi olarak zor olacak ama yapacak bişe yok. Anneme bize gel bizle yaşa 3 sene desem yaşar da, bizim evliliğimiz noolur onu bilemem... O yüzden zorunlu olarak izin kullanacağım...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam kizlar:huri:
simus canim sali gunu icin randevu almissin ama ben o mesaji bulup alinti yapamadim :( canim bizim randevumuz 10.30 da once saglik ocagina gidip asilarimizi olcaz ordan hastaneye hem rotada var ayni gun eger memnun kalirsan bi dahaki randevularini birlikte ayarlariz belki :)

operiz sizi

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selam kizlar:huri:
simus canim sali gunu icin randevu almissin ama ben o mesaji bulup alinti yapamadim :( canim bizim randevumuz 10.30 da once saglik ocagina gidip asilarimizi olcaz ordan hastaneye hem rotada var ayni gun eger memnun kalirsan bi dahaki randevularini birlikte ayarlariz belki :)

operiz sizi

:) Aşılarınızı kolayca atlatırsınız inşallah Nazom. Bizim sabah 8.30 da. Umarım memnun kalırız. Levent beyin ne diyeceğini çok merak ediyorum, sabahı iple çekiyorum... Dediğin gibi umarım bundan sonrakileri birlikte ayarlarız :huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kızlar niye kimseler yok yaaa nerelerdesiniz?

ben buydayım simuşşş aşısı varmış yarın duru ve ipeğin hadi bakalım allah kolaylık versin yavrulara kolayca atlatsınlar misafirlerin içinde geçmişler olsun atlatmışsın

ne var ne yok kafayı yemek üzereyim az kaldı benim oğlan bir dak olsun yanlız kalmıyor çok huyuz olmaya başladı sıcaklıga bağlıyorum ben bunu uyuyamıyor çocugum yatırdıgım anda geri kalkıyor yatağından devamlı ağlak bir durumda sinirlerim kaldırmıyor artık ne yapacağım bilmiyorum :bitter: neden ağlıyor bu çocuk hasta değil şükürler olsun gaz probleminide artık aştık karnı tok altı temiz neşesinin yerinde olması gerekmez mi???

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ben buydayım simuşşş aşısı varmış yarın duru ve ipeğin hadi bakalım allah kolaylık versin yavrulara kolayca atlatsınlar misafirlerin içinde geçmişler olsun atlatmışsın

ne var ne yok kafayı yemek üzereyim az kaldı benim oğlan bir dak olsun yanlız kalmıyor çok huyuz olmaya başladı sıcaklıga bağlıyorum ben bunu uyuyamıyor çocugum yatırdıgım anda geri kalkıyor yatağından devamlı ağlak bir durumda sinirlerim kaldırmıyor artık ne yapacağım bilmiyorum :bitter: neden ağlıyor bu çocuk hasta değil şükürler olsun gaz probleminide artık aştık karnı tok altı temiz neşesinin yerinde olması gerekmez mi???

Biz aşımızı geçen hafta olduk Lidırcanım... Hatta ateşimiz falan çıktı da ertesi gün geçti... :) Yarın da Ela balının aşıları varmış :)

Sıcaktan olabilir, Duru zaten normalde de biraz huysuz bi bebek ama birkaç gündür huysuzluk dozajımız bizim de artmış durumda... hava değişimi olabilir cidden. Bide gazı tam geçmemiş olabilir. Bazı bebeklerde daha uzun sürebiliyormuş bu gaz olayı. Mesela bizim halen kaka yapmamız çoğu zaman tam olay oluyor...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Biz aşımızı geçen hafta olduk Lidırcanım... Hatta ateşimiz falan çıktı da ertesi gün geçti... :) Yarın da Ela balının aşıları varmış :)

Sıcaktan olabilir, Duru zaten normalde de biraz huysuz bi bebek ama birkaç gündür huysuzluk dozajımız bizim de artmış durumda... hava değişimi olabilir cidden. Bide gazı tam geçmemiş olabilir. Bazı bebeklerde daha uzun sürebiliyormuş bu gaz olayı. Mesela bizim halen kaka yapmamız çoğu zaman tam olay oluyor...

simuş kafam bi milyon olmuş hepsini herşeyi birbirine soktum artık 3 saat uykularla ayaktayım kaç aydır beynim sulandı kusura bakmayın elayada ipek dedim yaaa :D daha ben kendime bişi demiyorum hatta geçmiş olsun bile dedim üzüldüm korkuyorum ateş muhabbetinden die ama bir an unuttum ufff valla annemde yazlıga gitti kaldık tek başımıza daralmış durumdayım imdat yetiş diyebilceğim anacıgımda ditti :bitter: hiç bu kadar zor zaman geçirmemiştim kollarımın dermanı olsada konuşsa koca gün hoppala yapmaktan kaslarım kopacak gibi ağrıyo umarım geçici bi durumdur her ayın başka bir zorlugu varmış ilk zamanlar başka dertler sonra gazları sonrada böle huysuzlukları anası babasıda çok sakin olmadıgından mı böyleler bizdeki hırçınlık sütümüzden onlarada mı geçiyo bilmiyorum

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

simuş kafam bi milyon olmuş hepsini herşeyi birbirine soktum artık 3 saat uykularla ayaktayım kaç aydır beynim sulandı kusura bakmayın elayada ipek dedim yaaa :D daha ben kendime bişi demiyorum hatta geçmiş olsun bile dedim üzüldüm korkuyorum ateş muhabbetinden die ama bir an unuttum ufff valla annemde yazlıga gitti kaldık tek başımıza daralmış durumdayım imdat yetiş diyebilceğim anacıgımda ditti :bitter: hiç bu kadar zor zaman geçirmemiştim kollarımın dermanı olsada konuşsa koca gün hoppala yapmaktan kaslarım kopacak gibi ağrıyo umarım geçici bi durumdur her ayın başka bir zorlugu varmış ilk zamanlar başka dertler sonra gazları sonrada böle huysuzlukları anası babasıda çok sakin olmadıgından mı böyleler bizdeki hırçınlık sütümüzden onlarada mı geçiyo bilmiyorum

Yok kız noolcak ne kusuru normal böyle şeyler :D Eymen hep kucakta mı durmak istiyor? Yani böyle oyun halısına ya da yatağa falan yatırıp konuştuğunda durmuyor mu hiç? Bu arada bebeler öyle melekler ki, bizden herşeyi alıyorlar: mutluluğu da üzüntüyü de gerginliği de... Biz ne kadar sakin ve huzurlu olursak onlar da o kadar mutlu oluyorlar... :huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yok kız noolcak ne kusuru normal böyle şeyler :D Eymen hep kucakta mı durmak istiyor? Yani böyle oyun halısına ya da yatağa falan yatırıp konuştuğunda durmuyor mu hiç? Bu arada bebeler öyle melekler ki, bizden herşeyi alıyorlar: mutluluğu da üzüntüyü de gerginliği de... Biz ne kadar sakin ve huzurlu olursak onlar da o kadar mutlu oluyorlar... :huhuu:

yok güselim ya ne oyun halısı ne bişey max 10 dk oyalanmasına sebep çabuk sıkılıyo yapmacık şeylerden insan istiyo devamlı biri bana konussun güşsün havalara kaldırsın oldu cnm ter içinde kalıyorum valla dursa iyi yine oynamaya razıyım ama mızır mızır mızır devamlı susmuyo 2 gündür gittiğim yerde burnumdan getiriyo bı başlıyo ağlamaya sanki kesiyorum çocugu evde büyütcem ben buı çocugu sanırım evden başka bir yerde sakin değik evdede bi sabahtan neşeli

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

yok güselim ya ne oyun halısı ne bişey max 10 dk oyalanmasına sebep çabuk sıkılıyo yapmacık şeylerden insan istiyo devamlı biri bana konussun güşsün havalara kaldırsın oldu cnm ter içinde kalıyorum valla dursa iyi yine oynamaya razıyım ama mızır mızır mızır devamlı susmuyo 2 gündür gittiğim yerde burnumdan getiriyo bı başlıyo ağlamaya sanki kesiyorum çocugu evde büyütcem ben buı çocugu sanırım evden başka bir yerde sakin değik evdede bi sabahtan neşeli

tıpkısının aynısından bende de var

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selamm kızlarr.. ishaaldi kusmaydı derken bu seferde öksürük cıktı basımıza:( kandırıktan yapar gibi öhö öhöh derken cocuk gün gectikce siddetlendi. dün bugünn köy kahvelerindeki amcalar gibi öksürmey basladı. sabahın kör vaktii dooogru dr a tabi.

neyse adam baktı dinledi pek bişi yok dedi.ama balgamlı ölsürüyo diosunuz falan konustuk. dedi ki evde öksüren biri varmı. babası var dedim. esimde hakikatten bi haftadır bi öksürüyo kki sormayın gözü kararıyo bogulcak gibi oluyo o derce. ne zamandır dedi bi haftadır dedim. ilac kullanıyo mu dedi. hayır dedim. gidin bi film cektirin ama büyük ihtimalle babasından bulasmıs dedi. ii dedim tam cıkarken babası da gitsin tedavi olsun dedi:D

film temiz cıktı. cok hafif balgam var onu atmak için öksürüyo dedi. bi ilac verdi. tekrar babadan almıs cok büyük ihtimal dedi. bende dedim ki dr bey öksürük bulasır mı? öksürük bulasmaz neden olan bakteri bulasır dolayısıyla öksürür dedi.neyse temiz deince icim rahatladı. o kadar yemedi ama hiç kilo vermemiş bilakis 100 gr dan biraz fazla almıs sükür.
ayy cok yorgun ve uykusuzumm. sıcaktan da baylıyorum su an. yarın görüsürüzz kızlarr. muckk:huri:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar