selamm kızlarr.. ishaaldi kusmaydı derken bu seferde öksürük cıktı basımızakandırıktan yapar gibi öhö öhöh derken cocuk gün gectikce siddetlendi. dün bugünn köy kahvelerindeki amcalar gibi öksürmey basladı. sabahın kör vaktii dooogru dr a tabi.
neyse adam baktı dinledi pek bişi yok dedi.ama balgamlı ölsürüyo diosunuz falan konustuk. dedi ki evde öksüren biri varmı. babası var dedim. esimde hakikatten bi haftadır bi öksürüyo kki sormayın gözü kararıyo bogulcak gibi oluyo o derce. ne zamandır dedi bi haftadır dedim. ilac kullanıyo mu dedi. hayır dedim. gidin bi film cektirin ama büyük ihtimalle babasından bulasmıs dedi. ii dedim tam cıkarken babası da gitsin tedavi olsun dedi
film temiz cıktı. cok hafif balgam var onu atmak için öksürüyo dedi. bi ilac verdi. tekrar babadan almıs cok büyük ihtimal dedi. bende dedim ki dr bey öksürük bulasır mı? öksürük bulasmaz neden olan bakteri bulasır dolayısıyla öksürür dedi.neyse temiz deince icim rahatladı. o kadar yemedi ama hiç kilo vermemiş bilakis 100 gr dan biraz fazla almıs sükür.
ayy cok yorgun ve uykusuzumm. sıcaktan da baylıyorum su an. yarın görüsürüzz kızlarr. muckk
cnm geçmiş olsun benimki de öle numardan öksürüyomuş gibi yapıyo bazen