yavrum benim maşallah sağlam kızım benim dirençli annesi benim kızım hemencik toparlıycak allahın izniyle gülücüklerini cilvelerini yesin onun eymenbizimkide çok güleç erkek çocugu cilveli olurmu bilmiyorum fakat bizimki gülüyo gülüyo sonrada utanıyo kafasını hemen koltuk altıma sokuyo maşallah kızıma tekrardan hastayken bile gülebiliyo afferin ona
benim damat dayısına benziyo kızz hep dicem unutuyomm
evet yavrum yaa ates cıkmadı ya ndan halsizlesmedi heralde sükür. dün dr babasından gecmiştir deyince ayarlarım bozuldu. dedim içimden baslıcam simdi babasına da öksürügüne de, ishaline de bulasmasına da dr una da hastahanesine de
defne ye adını koyarken dedim ki dafne gibi güzel olsun ama tabi benim kızım sevdigine kavussun
nn
Tugbisim valla benimki de ayagımda sallıyom uyuyo bırakıyom uyanıyo cocuk 1o dk sonra dedigin gibi sıcaktan bunalıyo sanırım off..napcaz boyle yaa
klima taktırcam ama dokunur diye korkuyorum ama biz bile dayanamıyoz bu sıcaklara bu bebeler nası dayancak ? cıldırcam bende iyice eziyet olmaya basladı gunduz uykuları
sıcakta degil kucak ayak sallamasıı kucakta tutulmuyolar bile balım yaa. ben kızı bi 15 gün carsafta sallamaya alıstırdım