2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar selam nasılsınız? ehehe ben face teki oyunları yeni keşfettim :kahkaha: 2 gündür sabah aksam oyun oynuyorum

haberler bölee yanim..

***erkekler de bi aynı kalaslık mevcut gibi duruyo :deli::deli:

simuş kıs kolay gelsin, ben de istiyoms yaptıklarından yemek :dance:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
Ay ne güzel yaaaa... öyle bi yer bulsam hayatta kendim yapmakla uğraşmam. Ama dışardan aldığım hiçbir şeyi sevmiyorum ne yazık ki...

Ooooh maşallah Allah esirgesin.

Ahhahahahha ne oyunu kııııız :D Sabahtandır afedersin totomu şuan koyuyom bi yere. Belki otomatik gönderiyodur hangi oyunsa. :vecihi:
walla simuş senden şu zmana kadar 12 oyun bildirimi geldi,hepsi de farklı oyun haa:D
Kızlar selam nasılsınız? ehehe ben face teki oyunları yeni keşfettim :kahkaha: 2 gündür sabah aksam oyun oynuyorum

haberler bölee yanim..

***erkekler de bi aynı kalaslık mevcut gibi duruyo :deli::deli:

bak bi oyuncu daha çıktıı :D hehe

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Lidılım, hadi geçmiş olsun. Ben de bize uzman yardımcısı alınacağı zaman gözetmen oluyom, sabahın köründe kalkması çok gıcık oluyo :D
Heee bide bizle liste yaparak paylaşır mısın o şarkıları... :utan:

Kız Pikoşuuuum gel ye minnoşum :D

walla simuş senden şu zmana kadar 12 oyun bildirimi geldi,hepsi de farklı oyun haa:D

bak bi oyuncu daha çıktıı :D hehe

Hahahahha kız sen benle Pikoşumu karıştırıyon bence. Ben ismi ö ile başlayanım, Pikoş da z ile başlayan :D :D

kıs o bildirimler benden olmasın, tam bilmiyoms ya ha bire bişeyler Ok diyip duruyorum :D :D ehehh

Bence karıştırıyo

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Napıyonuz bacılar? Benim daha pişmeyi bekleyen 1 tepsi böreğim var. Şimdi gidip sigara böreklerini hazırlıcam :benmi:

ayyy simuşum yoruldun vallahi. Ankarada nasıl olmaz pasta börek yeri. Ben tandoğandaki gümüş pastanesinin pastalarını çok severim. Vallahi uğraşmazdım tebrik ederim canımcım..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hayatım ve tanselcimakşam şarj bitince cepten açtım, yazdım yazdım göndermedi herşey silindi sinir oldum.
bunların hepsi aynı tornadan çıkma işte. eşim bir saat ilgilenirse 10 kere de çağırıyor. sadece haftasonları uykuma yardımcı oluyor. ama kabahat bende. baştan kafasını ezmedim -kizgin :D bir de arada 2.çocuk lafı etmez miiiiiiii, boğasım geliyor. babalıkta sınıfta kaldı, ama aklı 2.de neyseeee. ne kafama takcam, benim şeker mi şeker dünya tatlısı, neşe kaynağı oğlum var. çok şükür Rabbime...

tanselcim ben bizimkiler için kullanılacak bir dil cdsi bilmiyorum. olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. ama çok güzel şarkılar var. açıyorum ben hergün Tunaya tabi arada da ben söylüyorum. bayılıyor sıpam. onun el ve kollarını kullanarak şarkılara eşlik de ediyoruz. çok gülüyor :utan: benim ilköğretim geçmişim de olduğu için çok güzel bir şarkı arşivim var. zaten bu dönemde maksat kulak dolgunluğu yaratmak. ana dil gibi öğreteceksin. yaşayarak 55:bize hep bu öğretildi üniversitede...

bu arada selam milletttttt. sınav görevim vardı sabahtan, öğleden sonra da az temizlik yaptık. akşamüstü de Tunayı gezintiye çıkardım. pestilim çıkmış vallaaa

Bende Selimi dışarı çıkardım, parkta çoçuklara baktık. Kuzum çoçukların ani hareketlerinden korkuyor. Sakinliği çok seviyor. Bende sakin ve dingin biriyimdir hiç ses ve gürültüden hoşlanmam..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ayyy simuşum yoruldun vallahi. Ankarada nasıl olmaz pasta börek yeri. Ben tandoğandaki gümüş pastanesinin pastalarını çok severim. Vallahi uğraşmazdım tebrik ederim canımcım..

Yok Taneslim, tabiii ki var, bize en yakın erciyes börek var mesela, bide Aslı börek. Ama börekleri bana yumurta yumurta kokuyo ki hayatta yiyemem... O yüzden almak istemiyorum. Kardeşim halen bizde, bide bugün Pazar eşim de evde. 3 elden uğraşınca olabildiğince oluyo işte... :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Yok Taneslim, tabiii ki var, bize en yakın erciyes börek var mesela, bide Aslı börek. Ama börekleri bana yumurta yumurta kokuyo ki hayatta yiyemem... O yüzden almak istemiyorum. Kardeşim halen bizde, bide bugün Pazar eşim de evde. 3 elden uğraşınca olabildiğince oluyo işte... :)

Benim pasta börek aldığım yer süper. Hepsiev yapımı. Telefon açıyorum, istediklerimi söylüyorum, 30 dk içinde getiriyorlar süper yani. Ama bu olay beni çok tembelleştirdi. Bugün bende üüzmlü kek yaptım güzel oldu.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Benim pasta börek aldığım yer süper. Hepsiev yapımı. Telefon açıyorum, istediklerimi söylüyorum, 30 dk içinde getiriyorlar süper yani. Ama bu olay beni çok tembelleştirdi. Bugün bende üüzmlü kek yaptım güzel oldu.

Oooooh afiyet bal şeker olsun, lop lop et, pıt pıt yağ olsun :D Valla dediğim gibi burda da var ama kurumsallaşmış yerler olduğundan mıdır yoksa benim damak tadımın zorluğundan mıdır nedir beğenemiyorum. Bulsam öyle bi yer hayatta uğraşmaaaaaaaaaam :eek:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
one little finger
baa baa black sheep
clementine
row row row your boat
if you're happy and you know it...
hokey pokey
head, shoulders, knees and toes
this is the way...
old MacDonald
Hickory Dickory Dock
ten in the bed
twinkle twinkle little star (kendisi ninnidir :D )
Are you sleeping?

simuşum müsait bir zamanda listeyi çoğaltırım. şimdi hemen hızlıca aklıma gelenleri ve dolayısıyla en sevdiklerimi yazıverdim.
kolay gelsin

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kızlar günaydın umarım hersey yolundadır herkes iyidir..

dün deprem oldu duymussunuzdur merkezi fethiye oludeniz mis ama burda yani denizlide acayip sallandık 6.1 mis siddeti aynı anda antalyaada sallanmıs kardesim aradı,onunla konusurken burası ikinci kez sallandı..dizlrimin bagı cozuldu ya alısık degilim ben o yuzden korktum Hira da uyuyodu cocugu kaptıgım gibi nasıl kapıya gittigimi bilemedim panikten öfff...
Allah beterinden saklasın

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar günaydın umarım hersey yolundadır herkes iyidir..

dün deprem oldu duymussunuzdur merkezi fethiye oludeniz mis ama burda yani denizlide acayip sallandık 6.1 mis siddeti aynı anda antalyaada sallanmıs kardesim aradı,onunla konusurken burası ikinci kez sallandı..dizlrimin bagı cozuldu ya alısık degilim ben o yuzden korktum Hira da uyuyodu cocugu kaptıgım gibi nasıl kapıya gittigimi bilemedim panikten öfff...
Allah beterinden saklasın

Tatlım cok gecmiş olsun, korkusu yeter tabii, Allah beterinden sakınsın...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar