hayatım ve tanselcimakşam şarj bitince cepten açtım, yazdım yazdım göndermedi herşey silindi sinir oldum.
bunların hepsi aynı tornadan çıkma işte. eşim bir saat ilgilenirse 10 kere de çağırıyor. sadece haftasonları uykuma yardımcı oluyor. ama kabahat bende. baştan kafasını ezmedim -kizgin

bir de arada 2.çocuk lafı etmez miiiiiiii, boğasım geliyor. babalıkta sınıfta kaldı, ama aklı 2.de neyseeee. ne kafama takcam, benim şeker mi şeker dünya tatlısı, neşe kaynağı oğlum var. çok şükür Rabbime...
tanselcim ben bizimkiler için kullanılacak bir dil cdsi bilmiyorum. olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. ama çok güzel şarkılar var. açıyorum ben hergün Tunaya tabi arada da ben söylüyorum. bayılıyor sıpam. onun el ve kollarını kullanarak şarkılara eşlik de ediyoruz. çok gülüyor

benim ilköğretim geçmişim de olduğu için çok güzel bir şarkı arşivim var. zaten bu dönemde maksat kulak dolgunluğu yaratmak. ana dil gibi öğreteceksin. yaşayarak 55:bize hep bu öğretildi üniversitede...
bu arada selam milletttttt. sınav görevim vardı sabahtan, öğleden sonra da az temizlik yaptık. akşamüstü de Tunayı gezintiye çıkardım. pestilim çıkmış vallaaa