kızzz simussss sapsarıı bu kızz yaa. gözü de renkli mi yoksaaa.. ayy pekk datluu..
koltuk gayet ise yaramıs gibi duruyo bence. gercekten düsmüyosa üstünden alınabilir.
Kız sen benim kızımı ilk kez mi görüyon? Ay sen şimdi beni de görmemişindir![]()
senii gördümmmm sekerimm ama kızınıı ilk kezz görüyomm. ezik miyimm kız benn?? nie görmedimm
babusun kızını da görmedim
Sağolun kızlar. Hepimizinki birer inci tanesi maşallah subhanallah Allahım herkesin evladını esirgesin içisıra bizimkileri de. Amin
Lidılım itebilir, doğru diyon. Çünkü bugün bu fotoları çekerken benimki bile oynattı koltuğu yerinden
Ecrinim, benim doğduğunda ilk görünce lafım şu oldu: sarı mı o?![]()
Valla doğumda görmesem karıştı diye düşünürdüm o kadar
yaaaa :sok e düserse ne anlamı kalırr koltugun almıyım o zaman
e ailede sarısın yok mu. cekmişş kuzucuk iste. benimkii ceke ceke bana cekti halbusimm sarısınnar da vardıı
Bide sen hiç böyle bi beslenme düzeni duydun mu? Yani direk bisküi peynir çorba gibi? Kızlar hepinize soruyom bunu
Aslında şöyle söyliim; benim annemler göçmen. Bulgaristan göçmeni. Anne tarafımın tamamı sarışın renkli gözlü. Ama ben hiç ihtimal vermemiştim. Yani daha doğrusu hiç aklımın ucundan bile geçmemişti. Şok etti kendisi
Yaa düşer mi cidden bilmiyorum. Çocuk koltuktan düşmez ona eminim. Ama koltukla birlikte devrilir mi işte onu bilmiyorum.. Teknik olarak zor görünüyo ama yaparlar mı bebeler bilemem....
senii gördümmmm sekerimm ama kızınıı ilk kezz görüyomm. ezik miyimm kız benn?? nie görmedimm
babusun kızını da görmedim
iyi akşamlar canlar
BABUŞUM yazdıklarını okudum inan çok duygulandım ne diyeceğimi bilemedim Allah çalışan tüm annelerimizin yardımcısı olsun inşallah Adacımız çabuk alışır tabii sende
bizim salı günü aşımız ve doktor kontrolümüz var aynı gün İstanbula gitmek zorundayız annemin ameliyatını çarşamba gününe almış doktor ne yapacağımı bilemedim yolda rahatsızlanırmı acaba ateşi olurmu birde ilk uzun yolculuğumuz offf sıkıntılar bastı beni
Canim pek gecmise bakamadim ama direkt bu msji gordum...bu menu cok agir sanki.
Ada meyve ve kendi mamasindan yapilan muhaklebiye adapte olamadi da gunlerdir kabizlik cekiyo bu menuye nasil birden adapte olunur. Ki kilosu da gayet iyi yani. Bizde 4 ay bir haftalikken 6600 gibiydi ki dogum kilosu iyi adanin.
e bu koltuk devrilmiyo die ödül almamıs mıaklım karıstı yaff ben kullanıcı yorumları falan okuyayımm.
tam göcmen bebesi zaten belli. ya russ ya göcmen yani. rus olmadıgına göre göcmen. ama sen göcmene benzemiyosun. sen bana benziyosun![]()
neyse tatlımm bayıldım ikinize de allah korusunn minigini kem gözlerdenben cıktımm ütü yapam accıkk öptüm senii
Geçmiş olsun Laylam. Ne ameliyatı? Benim hiç haberim yok... Yola gitmek zorundaysanız yapacak bişe yok, calpol fitil vs al yanına ne olur ne olmaz...
sağol balım guatr ameliyatı olacak annem yanında olmak istedim birde çalıştığı için çok az görüşüyorduk amaliyat nedeni ile evde olacak
doktorumuza sorup fitil falan bişeyler alacaz artık inşallah yolculuğumuz sorunsuz geçer