2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızzz simussss sapsarıı bu kızz yaa. gözü de renkli mi yoksaaa.. ayy pekk datluu..:cokkomik:
koltuk gayet ise yaramıs gibi duruyo bence. gercekten düsmüyosa üstünden alınabilir.:utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
anacımm bu nas bişii böle masallahhhh kızzzz.. yolda görsem senin olduguna inanmamm o ayrı:D kızz ne kadar beyazz, ne kadar sarı ne kadar mavi o ölee:sok masallahh masallahhhh diyimm. tas bebekk gibi kızz. nazarr degmesin kuzumaa.. ayy yerim yerr

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende dünyama diyomm en sarı bebe seninki heralde die sarısının hası burdamıss. dünyamınki sarılıkta ikinci oldu:D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
simuş ben senin sarı şekere bitiyom beee maşallah

bu arada bu koltuğa ben de bakmıştım. e-bebekte istediğim rengi yoktu. ama şimdi Tuna'nın bundan da kendini aşağı ittirebileceğini düşünüyorum. evet evet eminim :gıdık:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Sağolun kızlar. Hepimizinki birer inci tanesi maşallah subhanallah Allahım herkesin evladını esirgesin içisıra bizimkileri de. Amin :)

Lidılım itebilir, doğru diyon. Çünkü bugün bu fotoları çekerken benimki bile oynattı koltuğu yerinden :)

Ecrinim, benim doğduğunda ilk görünce lafım şu oldu: sarı mı o? :D :D Valla doğumda görmesem karıştı diye düşünürdüm o kadar :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Sağolun kızlar. Hepimizinki birer inci tanesi maşallah subhanallah Allahım herkesin evladını esirgesin içisıra bizimkileri de. Amin :)

Lidılım itebilir, doğru diyon. Çünkü bugün bu fotoları çekerken benimki bile oynattı koltuğu yerinden :)

Ecrinim, benim doğduğunda ilk görünce lafım şu oldu: sarı mı o? :D :D Valla doğumda görmesem karıştı diye düşünürdüm o kadar :D

yaaaa :sok e düserse ne anlamı kalırr koltugun almıyım o zaman:utan:

e ailede sarısın yok mu. cekmişş kuzucuk iste. benimkii ceke ceke bana cekti halbusimm sarısınnar da vardıı :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yaaaa :sok e düserse ne anlamı kalırr koltugun almıyım o zaman:utan:

e ailede sarısın yok mu. cekmişş kuzucuk iste. benimkii ceke ceke bana cekti halbusimm sarısınnar da vardıı :D

Aslında şöyle söyliim; benim annemler göçmen. Bulgaristan göçmeni. Anne tarafımın tamamı sarışın renkli gözlü. Ama ben hiç ihtimal vermemiştim. Yani daha doğrusu hiç aklımın ucundan bile geçmemişti. Şok etti kendisi :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yaa düşer mi cidden bilmiyorum. Çocuk koltuktan düşmez ona eminim. Ama koltukla birlikte devrilir mi işte onu bilmiyorum.. Teknik olarak zor görünüyo ama yaparlar mı bebeler bilemem.... :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
iyi akşamlar canlar
BABUŞUM yazdıklarını okudum inan çok duygulandım ne diyeceğimi bilemedim Allah çalışan tüm annelerimizin yardımcısı olsun inşallah Adacımız çabuk alışır tabii sende
bizim salı günü aşımız ve doktor kontrolümüz var aynı gün İstanbula gitmek zorundayız annemin ameliyatını çarşamba gününe almış doktor ne yapacağımı bilemedim yolda rahatsızlanırmı acaba ateşi olurmu birde ilk uzun yolculuğumuz offf sıkıntılar bastı beni:(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bide sen hiç böyle bi beslenme düzeni duydun mu? Yani direk bisküi peynir çorba gibi? Kızlar hepinize soruyom bunu

Canim pek gecmise bakamadim ama direkt bu msji gordum...bu menu cok agir sanki.
Ada meyve ve kendi mamasindan yapilan muhaklebiye adapte olamadi da gunlerdir kabizlik cekiyo bu menuye nasil birden adapte olunur. Ki kilosu da gayet iyi yani. Bizde 4 ay bir haftalikken 6600 gibiydi ki dogum kilosu iyi adanin.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Aslında şöyle söyliim; benim annemler göçmen. Bulgaristan göçmeni. Anne tarafımın tamamı sarışın renkli gözlü. Ama ben hiç ihtimal vermemiştim. Yani daha doğrusu hiç aklımın ucundan bile geçmemişti. Şok etti kendisi :D

Yaa düşer mi cidden bilmiyorum. Çocuk koltuktan düşmez ona eminim. Ama koltukla birlikte devrilir mi işte onu bilmiyorum.. Teknik olarak zor görünüyo ama yaparlar mı bebeler bilemem.... :D

e bu koltuk devrilmiyo die ödül almamıs mı:tskler: aklım karıstı yaff ben kullanıcı yorumları falan okuyayımm.

tam göcmen bebesi zaten belli. ya russ ya göcmen yani. rus olmadıgına göre göcmen. ama sen göcmene benzemiyosun. sen bana benziyosun:D

neyse tatlımm bayıldım ikinize de allah korusunn minigini kem gözlerden:utan: ben cıktımm ütü yapam accıkk öptüm senii

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
iyi akşamlar canlar
BABUŞUM yazdıklarını okudum inan çok duygulandım ne diyeceğimi bilemedim Allah çalışan tüm annelerimizin yardımcısı olsun inşallah Adacımız çabuk alışır tabii sende
bizim salı günü aşımız ve doktor kontrolümüz var aynı gün İstanbula gitmek zorundayız annemin ameliyatını çarşamba gününe almış doktor ne yapacağımı bilemedim yolda rahatsızlanırmı acaba ateşi olurmu birde ilk uzun yolculuğumuz offf sıkıntılar bastı beni:(

:( Geçmiş olsun Laylam. Ne ameliyatı? Benim hiç haberim yok... Yola gitmek zorundaysanız yapacak bişe yok, calpol fitil vs al yanına ne olur ne olmaz...

Canim pek gecmise bakamadim ama direkt bu msji gordum...bu menu cok agir sanki.
Ada meyve ve kendi mamasindan yapilan muhaklebiye adapte olamadi da gunlerdir kabizlik cekiyo bu menuye nasil birden adapte olunur. Ki kilosu da gayet iyi yani. Bizde 4 ay bir haftalikken 6600 gibiydi ki dogum kilosu iyi adanin.

Hıh bizim doğum kilomuz 3200. 6. ayda 2 ye katlaması gerekmiyo muydu ben yanlış mı hatırlıyom? Bence de ağır. Zaten başka bi doktora daha götürmeden ııııı başlamıcam...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
e bu koltuk devrilmiyo die ödül almamıs mı:tskler: aklım karıstı yaff ben kullanıcı yorumları falan okuyayımm.

tam göcmen bebesi zaten belli. ya russ ya göcmen yani. rus olmadıgına göre göcmen. ama sen göcmene benzemiyosun. sen bana benziyosun:D

neyse tatlımm bayıldım ikinize de allah korusunn minigini kem gözlerden:utan: ben cıktımm ütü yapam accıkk öptüm senii

Sen bide beni yazın yanınca gör ki hey anam heeeeey. Asıl o zaman koyayım resimleri :D Amiiiiiiiiiin cümlemizinkini korusun. Hadi sen ütülerini yap balım. Bizim de mutfak darma duman. Ben de birazdan kalkıp orayı toplarım.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
:( Geçmiş olsun Laylam. Ne ameliyatı? Benim hiç haberim yok... Yola gitmek zorundaysanız yapacak bişe yok, calpol fitil vs al yanına ne olur ne olmaz...

sağol balım guatr ameliyatı olacak annem yanında olmak istedim birde çalıştığı için çok az görüşüyorduk amaliyat nedeni ile evde olacak
doktorumuza sorup fitil falan bişeyler alacaz artık inşallah yolculuğumuz sorunsuz geçer

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

sağol balım guatr ameliyatı olacak annem yanında olmak istedim birde çalıştığı için çok az görüşüyorduk amaliyat nedeni ile evde olacak
doktorumuza sorup fitil falan bişeyler alacaz artık inşallah yolculuğumuz sorunsuz geçer

Hmmmm çok geçmiş olsun Laylam.. İnşallah çok başarılı bi operasyon olur. Yolculuğunuz da sorunsuz geçer umarım. Gündüz gidiceksiniz dimi?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar