demetmania
Daimi Üye
bu ne kızz ne ülkeri felan
sanıırm o damarı şu anda tuttuHira'yı anakucagında mutfaga alıyom ben yanıma,beni izliyo saga sola gidip geliyom ya bazende gobek atıyom ona baksın diyezaten cocuk benim mutfak onlugume asık bayılıyo nası guluyo onu gorunce
ama dediginiz gibi bazen deli damarları tutuyo illa kucak istiyolar
bencede yani kızlarr en güseli en doğal olanıdır her zamanya benim
aynen kızlar bende öle düşünüomm inş bişey olmazzzklasiğe dewamm
sanıırm o damarı şu anda tuttuağlıyo uffff
bencede yani kızlarr en güseli en doğal olanıdır her zaman
hadi yaa hay Allah..okuyuver bide cocuga
okulda son karne işlerini halledip geldim çok mutluyum -rgulu yarın tatil başlıyorrr. ay sonuna kadar okula gitcez ama olsun. kuzucuğu da götürürümne var ne yok sizlerde?
okudum ama ckısss durmuyo fön makinesi açtım sustu her zamanki gibi uyumuyo doğru dürüst ondan oluyo gündüz ne yapcam ben bu bebeği yarabbim 15dk uykumu olurr??
bazı bebekler az uyurmus ihtiyac duymazlarmıs fazla uykuya napalım canımbak su anda Hira da uykusu olmasına ragmen memede uyuyo bırakıyom yataga uyanıyo farkedince kendi kendine de uyuyamıyo tekrar soylenip duruyo yakındır basar feryadı simdi
biliyorum canım gördük geçen hafta eşimle hatta alalımmı olduk sonra doktor bakalım ne diycek meyve filan verirse iyi olur alırız o zaman dedi güsel bişeye benziyokızlar meyve-sebze filesi var biliyomusunuz ? emzik seklinde dis cıkarıren icine soguk meyve koyabiliyoz cocuk ısırmaya calısıyo ve hicbisekilde bogazına kacmıo suyu gelio sadece :dance2:
kızlar meyve-sebze filesi var biliyomusunuz ? emzik seklinde dis cıkarıren icine soguk meyve koyabiliyoz cocuk ısırmaya calısıyo ve hicbisekilde bogazına kacmıo suyu gelio sadece :dance2:
canım walla bende taktırmicam spiral cunku benim normelde regl agrılarım cok fena oluyo bide o türlüsünü hic cekemicem yani hem ben icimde bisey var hissiyatıyla yapamam o tarz olaylara karsı fobim var..hem soyle bi gercek var olcak olduktan sonra neyle korunursan korun olur bi kere..spiral taktırdım tamam asla olamaz diye bisi yok ha sadece koruma yuzdesi yuksektir o yani..ben valla klasik yontemlerden biriyle devam ederim arkadas taktırmayı dusunmuyom (en azından simidlik) daha regl bile olmadm :acep:
okulda son karne işlerini halledip geldim çok mutluyum -rgulu yarın tatil başlıyorrr. ay sonuna kadar okula gitcez ama olsun. kuzucuğu da götürürümne var ne yok sizlerde?
selamm canlarr. bütün halılarımı topladım yarın gelip alcaklar. pek rahatladım. camlar haricc bütün salonumu temizledim. zaten ben salon camlarını silemiyorum kadın siliyo. diger taraflra da süpürge tuttum yavas yavas teizlicem artık mutfak banyo. ütü de var. ama bugün gittim aylık kadın dergimi aldım yaa kabıma sıgamıyorum cocuk gibi. bi an önce cocuk da uyudu oturup kahvemi yapıp okuyasım var. bütün evin işini bitirr sonra al dergiyi dimi huyunu biliyosun. bütün ay satılcak nasılsa
defnem iice iyilesti sanırsam. hiç kusmadı bugünde sükür. daha kaka da yapmadı. iştahı da acıldı sayılır. accık yoort yedi bugün. yalana yalana bi hal oldu. en sonn elleriyle agzı aynı anda kasıga kapandıbaslarım senin vercegin yogurda maymun ettin benii der gibi saldırdı resmen
alllah ım bi daha hastalık göstermesin insallah
bi blogda bumbo die bi koltuk gördüm. ödüllüymüş. 3 ay sonunda baslıyolarmıs oturmaya. kesinlikle de düsmüyomus. joker de 130 tl. gören düsünen var mı. alsamm işe yarar mı acep:smileylove:
valla bilemiyorum ecrincim cnm ama insanın eşi istemeyince eli mahkum susuyosun sadece ama eşim konusunda korkum yok eymeni bile ben istememe ragmen kontrollüydü... %500 spiraldan daha güvenlibennn onunn ilk alıcısı olucaktım ama bulamadıydımbi sonraki avm turunnda elimde olucak insallahh. simdilikk dolaba giren dis kasımaya devam
kızz ne biçim laf o olduktan sonra olurspiral en etkin korunma yöntemidir. ben nezos tutmadı diyince dünya basıma yıkıldı sandım. bu adam taktı da tuttu tutmadı bilmiyoz görcez 1 hafta sonra. eger spiral dogru takıldıysa yani kaymadıysa, yanlıs takılmadıysa gebelik olusmaz. kendini ve dogmamıs bebişi nie riske atasın. hıı ben taktıramam diosann kiiii ben bile taktırdıysam herkes taktırabilir sanırsam
bence mutlaka hap kullan cnm. tabi yeni bebişşş istemiyosan
Spiral konuşmuşsunuz. Ben de taktıranlardan biriyim ve çok şükür ki çok memnunum. Hayatımda hiç bu kadar rahat ve korkusuz olduğumu hatırlamıyorum. Aklımda sürekli ya hamile kalırsam ya bişe olursa korkusu varmış meğer, bunu da takıldıktan sonra anladım. Hıı herkes tabi kendi bilir nasıl korunmak isterse öyle korunur ama haplar aşılar vs de hiç masum, doğal korunma yöntemleri değil. Prezervatif ise kuruluk yapıyor. Neyse... Netice olarak ben kaza kurbanı olmak istemiyorum, her ay ya hamileysem diye düşünmek de... Şimdi benden sevgi ilgi bekleyen küçücük bir yavrum da var... Ona bu kadar kısa sürede, tedbirsiz davranarak, haksızlık edemem...
Spiral konuşmuşsunuz. Ben de taktıranlardan biriyim ve çok şükür ki çok memnunum. Hayatımda hiç bu kadar rahat ve korkusuz olduğumu hatırlamıyorum. Aklımda sürekli ya hamile kalırsam ya bişe olursa korkusu varmış meğer, bunu da takıldıktan sonra anladım. Hıı herkes tabi kendi bilir nasıl korunmak isterse öyle korunur ama haplar aşılar vs de hiç masum, doğal korunma yöntemleri değil. Prezervatif ise kuruluk yapıyor. Neyse... Netice olarak ben kaza kurbanı olmak istemiyorum, her ay ya hamileysem diye düşünmek de... Şimdi benden sevgi ilgi bekleyen küçücük bir yavrum da var... Ona bu kadar kısa sürede, tedbirsiz davranarak, haksızlık edemem...
eski şadiye hatun tıp merkezi şimdiki adıyla medipol hastanesi doktorum hanefi demirtaş 60lı yaşlarda bi amca neden sordun cnm
eee malum oluyo onlara sanırım benimkide aynı şimdi uyuttum yemek yapsam bu arada iyi olcak
canım walla bende taktırmicam spiral cunku benim normelde regl agrılarım cok fena oluyo bide o türlüsünü hic cekemicem yani hem ben icimde bisey var hissiyatıyla yapamam o tarz olaylara karsı fobim var..hem soyle bi gercek var olcak olduktan sonra neyle korunursan korun olur bi kere..spiral taktırdım tamam asla olamaz diye bisi yok ha sadece koruma yuzdesi yuksektir o yani..ben valla klasik yontemlerden biriyle devam ederim arkadas taktırmayı dusunmuyom (en azından simidlik) daha regl bile olmadm :acep:
kızlar meyve-sebze filesi var biliyomusunuz ? emzik seklinde dis cıkarıren icine soguk meyve koyabiliyoz cocuk ısırmaya calısıyo ve hicbisekilde bogazına kacmıo suyu gelio sadece :dance2:
Hadi gözünüz aydın Lidılcım. Artık uzun süre düşünme okul işleriniBizde aynı değişik bişe yok
Ben aldım, 1-1,5 ay oldu alalı. Ama sanki daha tam kafasını dimdik tutamıyo benimki, o yüzden bir iki koydum ama ya kafa öne bakar şekilde duruyo, ya geriye düşüyo. Bide bacak kısmı biraz dar mıdır nedir anlamadım, kızın bacağını biraz ittirmek gerekiyo... O yüzden tekrar denemedim. Ben onu daha çok yazın sahilde falan kullanmayı düşünüyom
enemmm azom işe başlamış... hayırlı olsun yavruş...
kızlar kusura bakmayın eger bişey soruyorsanız falan cevap veremıyorum çünkü geçmişi pek okuyamıyorum.
anladığım kadarıyla ama tam takım burdayız. bi aksilik yok çok şükür. bebekler sağlıklı bi sorun yok Maşallah. ufak tefek yaramazıklar iştahsızlklar aşılar maşılar dışında Rabbim dermansız dert vermesin.
ya bu iğrenç kan damlasını vermek zorunda mıyız bu bebeklere? aden kabul etmıyor bu ilacı zaten devıt3 de zar zor verıyorum bı de bu pas kokulu şey çıktı başımıza. her yere renk vermesi de cabası.