püüü izleyemiyom ya yani izliyomda ses gitti benim pc de offf :sinir:
ay dötünü yediim maşallah
slm demetcim ne var ne yok balımselam kıslaaarrr... ay bigün bi sıkıldım bi sıkıldım anlatamam dün bide şu azonun dediği film warya onu izledik eşimle a happy event diee Allahım acayip çok güsel film hele hamileliği aynı ben benimde yüksek lisansım felan tam doğuma gelmişti başvuramamıştım..hele doğumdan sonra yaşadıkları da aynıı ama Allahtan atlattım o zmanları ama bazen çok bunalıoum yaaa kızcemm de uyudu yarın aşımız war siz böyle anlatınca korktum walla yarın annemde kalayım en iyisi.. annem doktor gibidir walla 8 kuzenimi bizi komşuların çocukları hasta felan olsalar direkt anneme gelirler..hele bi dolabı war içindeki ilaçlarla bi eczane açılır yanii...
olay seste görüntü yok saten yandan görmeden çektim bişeye benzememiş
heh simdi izledim seslikuzum yaa nası guluyo
sende guluyon ne guzel cocuk anasından ogrenmis ne guzel kıkırdıyon walla ben hic oyle kahkahalı gulemem yırtınsamda becermiyom
hem sen kendi sesine kalın mı diyon benimkini duysan kacarsın o zaman kaaac
walla eşim yabancı siteden indirmişti ama altyazı tutmadı bizde bi siteden izlemiştikk google yazıp
eski şadiye hatun tıp merkezi şimdiki adıyla medipol hastanesi doktorum hanefi demirtaş 60lı yaşlarda bi amca neden sordun cnmtuba senin dr hangi hastanedeydi cnm ya
eee malum oluyo onlara sanırım benimkide aynı şimdi uyuttum yemek yapsam bu arada iyi olcaklivayı gündüzleri odasına yatırıoumm ama salonda uyandığında ağlayan kız kendi odasında uyanınca öle sakin sakin etrafa bakıo odadaki stikerler ilgisini çekio galiba az önce gittim kontrol etmeye uyanmış öle bakınıoo..şu anda da laptop sehbada o da yanımda ben yazarken bi bakışı warki sormayın anne nie şikayet ediousun beni der gibi
ya bugün yapmıcam ben yemek memek yaa zaten hergün ne yapsam die 1 saat waktimi harcıoum..hele benim eşim ne patlıcan yer,ne taze fasulye, ne kabakk.. adam bildiğin fast foodcu olsun ona köfte tavuk p. kızartması hamburger onları yer.. ay siz ne yapcaksınız bugün.? ben bide livayla yemek yapamıoum birasda sürekli kucak ve oyun istioo..bal kızım benimm...bide size bi sorum ollcak korunma yöntemi ile ilgilii,şimdi spiral taktırayım dioum kesin çok ağrı çekerim taktırdıktan sonra die düşünüoum ilaç ve iğne kullanamam ilaçlara karşı alerjim war diğer yöntemleri de sağlıkllı bulmuoum hoş bebekten önceki yöntemlle bişey olmamıştı ama şimdi tırsıoum yani zulüm oluo bana her ay hamilemiyim deilmiyim diee:sok
ya bugün yapmıcam ben yemek memek yaa zaten hergün ne yapsam die 1 saat waktimi harcıoum..hele benim eşim ne patlıcan yer,ne taze fasulye, ne kabakk.. adam bildiğin fast foodcu olsun ona köfte tavuk p. kızartması hamburger onları yer.. ay siz ne yapcaksınız bugün.? ben bide livayla yemek yapamıoum birasda sürekli kucak ve oyun istioo..bal kızım benimm...bide size bi sorum ollcak korunma yöntemi ile ilgilii,şimdi spiral taktırayım dioum kesin çok ağrı çekerim taktırdıktan sonra die düşünüoum ilaç ve iğne kullanamam ilaçlara karşı alerjim war diğer yöntemleri de sağlıkllı bulmuoum hoş bebekten önceki yöntemlle bişey olmamıştı ama şimdi tırsıoum yani zulüm oluo bana her ay hamilemiyim deilmiyim diee:sok
fırında köfte patetes yemeği birde pilav ve salata düşünüyorum bide ortaya meyve tabağı yaparım soguk soguk al sana yeter benim oğlanda öle bazen oluyo tek kolumla yemek yapmaya çalışyıorum durmuyo yerinde hep kucak istiyo korunma yöntemine gelince öle dediğin yöntemi hiç düşünmedim nedense içimde ne oldugunu bilmediğim bir alet istemem hele eşim böle şeylere karşı zaten biz genelde kondom ile korunuyoruz :S ama çogu zaman eşim koruyor kendini diyorum d.kontrol hapı kullanıyım bunyeni bozmana ne gerek var herşeyin sağlıklısı iyi die koca sözü dinliyorum...
canım walla bende taktırmicam spiral cunku benim normelde regl agrılarım cok fena oluyo bide o türlüsünü hic cekemicem yani hem ben icimde bisey var hissiyatıyla yapamam o tarz olaylara karsı fobim var..hem soyle bi gercek var olcak olduktan sonra neyle korunursan korun olur bi kere..spiral taktırdım tamam asla olamaz diye bisi yok ha sadece koruma yuzdesi yuksektir o yani..ben valla klasik yontemlerden biriyle devam ederim arkadas taktırmayı dusunmuyom (en azından simidlik) daha regl bile olmadm :acep: