ya kızlar ek besınlere başladınız mı? sadece anne sütü veren var mı aranızda? ben hala sadece anne sutu verıyorum yavruma.
merhaba kızlar,
öncelikle babuşum ve ecrin cok cok geçmiş olsun, Rabbim dermansiz dert vermesin, okuyunca üzüldüm, ama cok sükür ki fark etmissiniz ve hemen doktora götürmüssünüz...
kızlar geçmişi cok okuyamadım, umarım herkesler iyidir, hepinizi cok özledim, biz bu aksam döndük, Noyancım ucakta cok daraltmadı bizi neyse ki... az biraz agladı tabii ama sıkıldıgı için, iniş kalkıs cok hırpalamadı neyse ki...
istanbula gitmek o kadar iyi geldi ki anlatamam, herkesi ve istanbulu cokkkkk özlemişiz, oglumda memleket havası almış oldu, anasının babasının topragini görmüş oldu diye sevindik. Daha sonra ayrıntılı konusuruz insallah.
Buarada işe başlayan oldu mu?
ya kızlar ek besınlere başladınız mı? sadece anne sütü veren var mı aranızda? ben hala sadece anne sutu verıyorum yavruma.
Şimdi bakıcım aradı.Çarşamba başla demiştim, tiroit tahlilleri varmış bugün,yarın,çarşamba da yorganlarını yıkayacakmış (!) perşembe olur muymuş.E peki dedim, tanıdık da olunca...
Biraz konuştuk telefonda, sonra demez mi, pazartesi de olur.Dedim olmaz pazartesi, biraz ben bakıcam sen gözlemlicen biraz sen bakıcan ben gözlemlicem.Vakit zaten dar.
Of kızlar çok tembel bu kadın ya.Hiç çalışma totosu yok bu bana çok çektirir ama hadi hayırlısı...