2012 Şubat Anneleri

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
bende birazdan uyanndırcamm hanfendiyi:D hazır babası telde konuşuoken:D kız yarı uyur yarı uyanık ne güsel içio sonrada yatıcak tamm illa gelio uyartıo kızı Allahım oda uyku sersemi ona gülüoo ya ne anlıousa artık :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya kızlar ek besınlere başladınız mı? sadece anne sütü veren var mı aranızda? ben hala sadece anne sutu verıyorum yavruma.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
merhaba kızlar,
öncelikle babuşum ve ecrin cok cok geçmiş olsun, Rabbim dermansiz dert vermesin, okuyunca üzüldüm, ama cok sükür ki fark etmissiniz ve hemen doktora götürmüssünüz...

kızlar geçmişi cok okuyamadım, umarım herkesler iyidir, hepinizi cok özledim, biz bu aksam döndük, Noyancım ucakta cok daraltmadı bizi neyse ki... az biraz agladı tabii ama sıkıldıgı için, iniş kalkıs cok hırpalamadı neyse ki...

istanbula gitmek o kadar iyi geldi ki anlatamam, herkesi ve istanbulu cokkkkk özlemişiz, oglumda memleket havası almış oldu, anasının babasının topragini görmüş oldu diye sevindik. Daha sonra ayrıntılı konusuruz insallah.

Buarada işe başlayan oldu mu?

Teskkurler canimmmm...siz de hosgeldinizzzzz

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
HAYATIM........................
littlesunshine'ın dediği gibi,kilosuna takma sağlıklı ya bebeğin ona şükür et..
bende cook zor kg alabiliyorum ama ben cok hareketliyimdir yiyip oturmam yani üşenmem hicbiseye,birazda mükemmelliyetçiyimdir hersey tam olsun isterim,sürprizlerden hoslanmam herseyden haberim olsun kontrolumde olsun hersey isterim..birazda bu yuzden yaramıyo heralde beyin hep mesgul..:((

belki Şahin de cok hareketlidir ??

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın kızlarrrr....
Ben de göremedim livayı ve defneyi.
gerçi livayı facebooktan gördüm ama defneyi hiç görmedim.
bi defneyi görmedim sanırım, bi de calmdownun fatmasını.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Şimdi bakıcım aradı.Çarşamba başla demiştim, tiroit tahlilleri varmış bugün,yarın,çarşamba da yorganlarını yıkayacakmış (!) perşembe olur muymuş.E peki dedim, tanıdık da olunca...
Biraz konuştuk telefonda, sonra demez mi, pazartesi de olur.Dedim olmaz pazartesi, biraz ben bakıcam sen gözlemlicen biraz sen bakıcan ben gözlemlicem.Vakit zaten dar.
Of kızlar çok tembel bu kadın ya.Hiç çalışma totosu yok bu bana çok çektirir ama hadi hayırlısı...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Günaydın kızlar :huhuu:
hepinize teşekkur ederim şekerler:utan:

ay nasıl sersem gibiyim, yorulmusum hiçbişey yapmadan . annemlerde ne güzeldi yaaaaa bu sefer pek dönmek istemedim buraya, çok sıkılmışım yanlızlıktan

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Şimdi bakıcım aradı.Çarşamba başla demiştim, tiroit tahlilleri varmış bugün,yarın,çarşamba da yorganlarını yıkayacakmış (!) perşembe olur muymuş.E peki dedim, tanıdık da olunca...
Biraz konuştuk telefonda, sonra demez mi, pazartesi de olur.Dedim olmaz pazartesi, biraz ben bakıcam sen gözlemlicen biraz sen bakıcan ben gözlemlicem.Vakit zaten dar.
Of kızlar çok tembel bu kadın ya.Hiç çalışma totosu yok bu bana çok çektirir ama hadi hayırlısı...

tatlım hakkınızda hayırlısı olsun, seni de arayamadım, deli gibi koşturmaca oldu, kaardeşimi istemeye geldiler, bir de nişan oldu inan hiç kendi halime kalamadım, akşamlarıda geç olur diye aramaya çekindim acıkcası...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Babuş ben o kadından tırstım azcık... Sıkı sıkı tembihle bak başladıktan sonra yok şu işim var yok bu işim çıktı deme de. Diyeceksen en baştan vazgeçelim de... Aaaay gerçi bunu demek de büyük risk aslında ama... :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar naaapıyonuz? Yav bizim kaka yapmamız sürekli bi seremoni halinde oluyo... Hep ağlıyo 1 saat :( :( Ne zaman düzelcek bu yaaa? :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Annişler yaa Hira aksam 9 da uyuyo,1.30 da uyanıyo emiyo sonra 3-4 gbi yine uyanıyo emiyo,6-7 arası tekrar uyanıyo..

niye böle cok sık uyanıyo ki ya ben sersem gibi oluyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar