2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Annişler yaa Hira aksam 9 da uyuyo,1.30 da uyanıyo emiyo sonra 3-4 gbi yine uyanıyo emiyo,6-7 arası tekrar uyanıyo..

niye böle cok sık uyanıyo ki ya ben sersem gibi oluyorum

ayy benimki de öyle, ilk uykusu uzun, 5-6 saat uyuyo yatınca, ama sonra 2 saatte bir kalkıyor, e ben de zaten anca 11-12 de yatıyorum, sersem gibi oluyorum sabah.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

tatlım hakkınızda hayırlısı olsun, seni de arayamadım, deli gibi koşturmaca oldu, kaardeşimi istemeye geldiler, bir de nişan oldu inan hiç kendi halime kalamadım, akşamlarıda geç olur diye aramaya çekindim acıkcası...

Allah tamamina erdirsin canim,cok mutlu olsun insallah...
Arasaydin keske. Ben seni arayacaktim ama tr numarana ayniaimi.bilemedim...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ayy benimki de öyle, ilk uykusu uzun, 5-6 saat uyuyo yatınca, ama sonra 2 saatte bir kalkıyor, e ben de zaten anca 11-12 de yatıyorum, sersem gibi oluyorum sabah.

Anne sutu daha az tok tutuyo ya ondan olabilir canim.

haklıslın babusum ondan belkide cunku ilk yatırırken yani 9 da mama veriyorum 1oo cc.. sonraki uyanıslarında hep emiyo gunduz de doymadıgını hissetmedigim surece hic vermiyorum mama emziriyorum..ama eger Allah kısmet eder de 6 ayı doldurursam anne sutu vererek sonra gece uyandıgında da mama veririm belki iyi uyuyabilmek adına :acep: cunku ben baya tükenmis durumdayım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
haklıslın babusum ondan belkide cunku ilk yatırırken yani 9 da mama veriyorum 1oo cc.. sonraki uyanıslarında hep emiyo gunduz de doymadıgını hissetmedigim surece hic vermiyorum mama emziriyorum..ama eger Allah kısmet eder de 6 ayı doldurursam anne sutu vererek sonra gece uyandıgında da mama veririm belki iyi uyuyabilmek adına :acep: cunku ben baya tükenmis durumdayım

Gerci mama da oyle saatlerce tutmuyo.ilk uykulari daha uzun oluyo arad kalkip mama icince 3 saat filan uyuyolar pesine.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Allah tamamina erdirsin canim,cok mutlu olsun insallah...
Arasaydin keske. Ben seni arayacaktim ama tr numarana ayniaimi.bilemedim...

inşallah Temmuza canım, yok aynı degil numaram, Turkcell hattı normal hat yani.

kız şimdi aradı seni, ehehh sen geri dönemezsin biliyorum, uygun oldugunda tekrar denerim şeker :ask:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

inşallah Temmuza canım, yok aynı degil numaram, Turkcell hattı normal hat yani.

kız şimdi aradı seni, ehehh sen geri dönemezsin biliyorum, uygun oldugunda tekrar denerim şeker :ask:

Anneaaammmm duymadım ben sanırsam.Yavruşla uğraşırkeneeeeee :( Sessizde oluyo da devamlı....

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
HAYATIM........................
littlesunshine'ın dediği gibi,kilosuna takma sağlıklı ya bebeğin ona şükür et..
bende cook zor kg alabiliyorum ama ben cok hareketliyimdir yiyip oturmam yani üşenmem hicbiseye,birazda mükemmelliyetçiyimdir hersey tam olsun isterim,sürprizlerden hoslanmam herseyden haberim olsun kontrolumde olsun hersey isterim..birazda bu yuzden yaramıyo heralde beyin hep mesgul..:((

belki Şahin de cok hareketlidir ??

evet hareketli ama o kadar mı etkili kg almamasında bilemedim

Şimdi bakıcım aradı.Çarşamba başla demiştim, tiroit tahlilleri varmış bugün,yarın,çarşamba da yorganlarını yıkayacakmış (!) perşembe olur muymuş.E peki dedim, tanıdık da olunca...
Biraz konuştuk telefonda, sonra demez mi, pazartesi de olur.Dedim olmaz pazartesi, biraz ben bakıcam sen gözlemlicen biraz sen bakıcan ben gözlemlicem.Vakit zaten dar.
Of kızlar çok tembel bu kadın ya.Hiç çalışma totosu yok bu bana çok çektirir ama hadi hayırlısı...

ayy hiç sevmediğim çalışan tipi asla öle çalışmadım çalışmam inşallah sürekli böyle olmaz cnm ya

Kızlar naaapıyonuz? Yav bizim kaka yapmamız sürekli bi seremoni halinde oluyo... Hep ağlıyo 1 saat :( :( Ne zaman düzelcek bu yaaa? :(

neden ki cnm

tatlım hakkınızda hayırlısı olsun, seni de arayamadım, deli gibi koşturmaca oldu, kaardeşimi istemeye geldiler, bir de nişan oldu inan hiç kendi halime kalamadım, akşamlarıda geç olur diye aramaya çekindim acıkcası...

hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin cnm

14 haziran a sünnet için randevu aldık ama her an cayabiliriz... çok da pahalı yaf cerrah yapınca...

evlilik yıldönümümüz -hmm

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Annişler yaa Hira aksam 9 da uyuyo,1.30 da uyanıyo emiyo sonra 3-4 gbi yine uyanıyo emiyo,6-7 arası tekrar uyanıyo..

niye böle cok sık uyanıyo ki ya ben sersem gibi oluyorum

Al benden de o kadar... Ne uyuduğu zaman belli ne uyandığı. Aç mı tok mu gazı mı var neyden kalkıyo bu kadar sık anlamıyorum... Ben de bedenen de beynen de çok bitkinim...

Simusum su sira kaka bizde de problem.
Peki kakayi zor yapiyo ama kakanin durumu nasil? Rengi,yumusakligi filan?

Babuşum katı değil, normal. Hatta sıvıya yakın. Rengi halen altın sarısı. Ama nedendir bilmem çok sancı çekerek yapıyor. 1 saat kesin sürüyor her gün ıkındıydı karnını şişirdiydi yaptıydı diyene kadar... Valla o ağlarken benim ömrümden ömür gidiyo resmen, çünkü ağlarken ter içinde kalıyo, saçı üstü başı sırılsıklam oluyo, ağlamaktan sesi kısılıyo, nihai aşamada öksür öksür bi hal oluyo ve en kötüsü de bu her gün oluyo... Yoruldum... :( :(

14 haziran a sünnet için randevu aldık ama her an cayabiliriz... çok da pahalı yaf cerrah yapınca...

Hayırlı olsun tatlım... Kaç para istiyolaar özel değilse? Merak ettim...

neden ki cnm

evlilik yıldönümümüz -hmm

Vaaaaay 10 gün kalmış o zaman :) Ben bu sene eşimden ne doğum günümde ne evlilik yıldönümünde çöp bile istemiyorum... Alırsa bişey, aldığı şeyi götürüp iade edicem. Zaten anneler gününde aldığı hediye halen içime oturdu... Bu yok zamanımızda olacak iş değil... Neyse...
Kaka mevzuunda ben de bilmiyom neden öyle... Umarım zamanla düzelir yaaa...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Al benden de o kadar... Ne uyuduğu zaman belli ne uyandığı. Aç mı tok mu gazı mı var neyden kalkıyo bu kadar sık anlamıyorum... Ben de bedenen de beynen de çok bitkinim...

Babuşum katı değil, normal. Hatta sıvıya yakın. Rengi halen altın sarısı. Ama nedendir bilmem çok sancı çekerek yapıyor. 1 saat kesin sürüyor her gün ıkındıydı karnını şişirdiydi yaptıydı diyene kadar... Valla o ağlarken benim ömrümden ömür gidiyo resmen, çünkü ağlarken ter içinde kalıyo, saçı üstü başı sırılsıklam oluyo, ağlamaktan sesi kısılıyo, nihai aşamada öksür öksür bi hal oluyo ve en kötüsü de bu her gün oluyo... Yoruldum... :( :(

Hayırlı olsun tatlım... Kaç para istiyolaar özel değilse? Merak ettim...

Vaaaaay 10 gün kalmış o zaman :) Ben bu sene eşimden ne doğum günümde ne evlilik yıldönümünde çöp bile istemiyorum... Alırsa bişey, aldığı şeyi götürüp iade edicem. Zaten anneler gününde aldığı hediye halen içime oturdu... Bu yok zamanımızda olacak iş değil... Neyse...
Kaka mevzuunda ben de bilmiyom neden öyle... Umarım zamanla düzelir yaaa...

Allahallah,idrar yolu enf.da çıkmadı dimi sizde simuşum?
O da karın ağrısı yaparmış çünkü.Bizim kakamız epey katı,bugün biraz daha yumuşadı...
Acaba diyorum poposunda çatlak filan olabilir mi,kontrol ettin mi?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar çocuk doktoruna,Adanın dönmemesiyle ilgili soru sormuştum,doktorsitesinde cevap gelmiş sizle de paylaşayım:

Merhaba, Bebekler ortalama 5-5,5 ay civarı dönerler. Henüz bir gecikme yok. Bu arada bebeğinizi egzersiz yapabilmesi için yere koymayı ihmal etmeyin. Yanlara ilgisini çekecek, uzanmak isteyeceği renkli ve ses çıkaran oyuncaklar koyabilirsiniz."Dönmüyor" diye sakın yüksek yerlerde yalnız başına bırakmayın. Siz arkanızı dönene kadarki sürede dahi düşebilirler.
Kolay gelsin.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
oo hayırlı olsun simdiden :) neden cayarız diyosun ki canım ?[/QUOTE

teşekkürler, eşim 11inde izne ayrılacak, biz 9 haziran da olsun istemiştik ama dr çok doluymuş. 16sında rota aşımızın 2. dozu vardı, ya onu erteleyeceğiz ya da sünneti bilemiyorum...

sünnet için çocuk cerrahı 900 lira fiyat verdi. ama adam o kadar dolu ki bu fiyata olmasına rağmen. yılda 2000 civarı bebek sünneti yapıyormuş. kazandığı parayı düşünemiyorum bile. kuzey den 20 gün küçük bir bebeğimiz yaptırdı hemen iyileşmiş, çok rahat geçti dedi, bakalım...lokal anesteziyle yapıyormuş bu arada.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Kızlar çocuk doktoruna,Adanın dönmemesiyle ilgili soru sormuştum,doktorsitesinde cevap gelmiş sizle de paylaşayım:

Merhaba, Bebekler ortalama 5-5,5 ay civarı dönerler. Henüz bir gecikme yok. Bu arada bebeğinizi egzersiz yapabilmesi için yere koymayı ihmal etmeyin. Yanlara ilgisini çekecek, uzanmak isteyeceği renkli ve ses çıkaran oyuncaklar koyabilirsiniz."Dönmüyor" diye sakın yüksek yerlerde yalnız başına bırakmayın. Siz arkanızı dönene kadarki sürede dahi düşebilirler.
Kolay gelsin.

benimki ilk ve tek döndüğünde yatağın üstündeydi babuş ve ben ona uzaktaydım, Allah tan yatağı ortasındaydı, az kenarda olsa düşerdi yere, gerçekten de kaşla göz arasında dönüverdi, hatta ben yüz üstü yatarken fotoğrafını çekmek için makineyi kurcalarken tam dönüş anını da çekmişim...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hayatım kutlu olsun evlilik yıldönümünüz şimdiden...

babuş 900 lira istedi canım, ama dr yakınıysan pazarlık oluyormuş, bizim dr yakınımız yok ama kadın doğumcumu sürerim ortaya olmazsa :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bu arada benim minnoş canı istemeyince emmiyordu ama nasıl reddediyor görseniz, kafayı geri geri atıp ağlıyor... ben de mama yapıyordum yazık acıktı diye, bugün canıma tak dedi, emmezsen mama yok dedim, 3 buçuk saattir aç olmasına rağmen emmedi, 4. saate girdiğimizde kös kös emdi ve de uyudu...çok fenalar bunlar yaa, parmaklarında oynatıyorlar vallahi, sütüm kesilecek sonunda o olacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar