2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Allahallah,idrar yolu enf.da çıkmadı dimi sizde simuşum?
O da karın ağrısı yaparmış çünkü.Bizim kakamız epey katı,bugün biraz daha yumuşadı...
Acaba diyorum poposunda çatlak filan olabilir mi,kontrol ettin mi?

Yok Babuşum, çok şükür idrar tahlilimiz normal çıktı... Popodaki çatlağı nasıl anlıcam? Hiç bakmadım...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bu arada benim minnoş canı istemeyince emmiyordu ama nasıl reddediyor görseniz, kafayı geri geri atıp ağlıyor... ben de mama yapıyordum yazık acıktı diye, bugün canıma tak dedi, emmezsen mama yok dedim, 3 buçuk saattir aç olmasına rağmen emmedi, 4. saate girdiğimizde kös kös emdi ve de uyudu...çok fenalar bunlar yaa, parmaklarında oynatıyorlar vallahi, sütüm kesilecek sonunda o olacak.

Lilacım emme aralıkları uzayacak ya, acaba Kuzeyinki 4 saate mi çıktı? Biraz gözlemle bakalım...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aaaaaay çok uyudu ya benim hatun, gene uyandı. Daha yatıralı yarım saat oldu, onun öncesinde de 1.30 ta uyandı...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Al benden de o kadar... Ne uyuduğu zaman belli ne uyandığı. Aç mı tok mu gazı mı var neyden kalkıyo bu kadar sık anlamıyorum... Ben de bedenen de beynen de çok bitkinim...

Babuşum katı değil, normal. Hatta sıvıya yakın. Rengi halen altın sarısı. Ama nedendir bilmem çok sancı çekerek yapıyor. 1 saat kesin sürüyor her gün ıkındıydı karnını şişirdiydi yaptıydı diyene kadar... Valla o ağlarken benim ömrümden ömür gidiyo resmen, çünkü ağlarken ter içinde kalıyo, saçı üstü başı sırılsıklam oluyo, ağlamaktan sesi kısılıyo, nihai aşamada öksür öksür bi hal oluyo ve en kötüsü de bu her gün oluyo... Yoruldum... :( :(

Hayırlı olsun tatlım... Kaç para istiyolaar özel değilse? Merak ettim...

Vaaaaay 10 gün kalmış o zaman :) Ben bu sene eşimden ne doğum günümde ne evlilik yıldönümünde çöp bile istemiyorum... Alırsa bişey, aldığı şeyi götürüp iade edicem. Zaten anneler gününde aldığı hediye halen içime oturdu... Bu yok zamanımızda olacak iş değil... Neyse...
Kaka mevzuunda ben de bilmiyom neden öyle... Umarım zamanla düzelir yaaa...

ben de istemiyorum hediye çünkü 10 mayıs doğumgünüm sonra anneler günü e şimdi de yıldönümü
dra sormadın mı peki

oo hayırlı olsun simdiden :) neden cayarız diyosun ki canım ?[/QUOTE

teşekkürler, eşim 11inde izne ayrılacak, biz 9 haziran da olsun istemiştik ama dr çok doluymuş. 16sında rota aşımızın 2. dozu vardı, ya onu erteleyeceğiz ya da sünneti bilemiyorum...

sünnet için çocuk cerrahı 900 lira fiyat verdi. ama adam o kadar dolu ki bu fiyata olmasına rağmen. yılda 2000 civarı bebek sünneti yapıyormuş. kazandığı parayı düşünemiyorum bile. kuzey den 20 gün küçük bir bebeğimiz yaptırdı hemen iyileşmiş, çok rahat geçti dedi, bakalım...lokal anesteziyle yapıyormuş bu arada.

yuh doğum parası kafar ama önemli bi iş tabii

hayatım kutlu olsun evlilik yıldönümünüz şimdiden...

babuş 900 lira istedi canım, ama dr yakınıysan pazarlık oluyormuş, bizim dr yakınımız yok ama kadın doğumcumu sürerim ortaya olmazsa :D

sağol cnm :sila:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
selam hatunlar... sağlık ocagağından gelıyorum şimdi.
2li aşısını olduk çok ağladı yavrum ya offf... zaten huzursuz mızmız bu ara bi de bu eklendi :(

aden 66,5 cm 6.800 olmuş. kilosu az fazla almamış dedi bakan kız. çok hareketli ama bu çocuk fazla da kilo bekleme bundan yapısal sanırım sizde eşiniz de zayoıfsınız dedi. ferro sanal dıye damlayı verdi. diş kaşıntısı için de dentinox aldım. kullanan var mı aranızda ıyı gelıyor mu?

yoksa aden de bende aradan çıkacaz. sürekli eli agzında salyası tükürüğü mızmızlığı hiç bitmiyor. emmıyor uyumuyor :((

ne zor donemmiş bu ya öfff

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
acaba geceleri mama mı versem? yalnız aden kesinlikle biberonu da kabul etmıyor!!! bazen sutumu sagıp anneme bırakıyorum adeni kadın arıyo benı gokçe gel bıberonu almıyor bu dıye. :( kaşıkla bi iki damla zar zor içiyor sütü. işe başlayınca napacam bilmıyorum.

mama versem neyle verecem... pöffff...

bi de aden geceleri benle yatıyor hala. bı iki kere küçükken tıkandığı için korkuyorm hala. bana yapışıp uyuyor resmen. dün ilk kez park yatagında yatırayım dedim ne zaman uyansam gozleri açık bana bakıyodu :(( gece bi de onu uyutmayla uğraştım...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam hatunlar... sağlık ocagağından gelıyorum şimdi.
2li aşısını olduk çok ağladı yavrum ya offf... zaten huzursuz mızmız bu ara bi de bu eklendi :(

aden 66,5 cm 6.800 olmuş. kilosu az fazla almamış dedi bakan kız. çok hareketli ama bu çocuk fazla da kilo bekleme bundan yapısal sanırım sizde eşiniz de zayoıfsınız dedi. ferro sanal dıye damlayı verdi. diş kaşıntısı için de dentinox aldım. kullanan var mı aranızda ıyı gelıyor mu?

yoksa aden de bende aradan çıkacaz. sürekli eli agzında salyası tükürüğü mızmızlığı hiç bitmiyor. emmıyor uyumuyor :((

ne zor donemmiş bu ya öfff

gökçe'cim, biz en son doktora goturdugumuzde Hira'yı şey demisti,artık 4.aydan itibaren oyle eskisi gibi kilo alımı bekleme dedi ayda 1 kg 1.5 kg alıyodu belki ama bundan sonra azalcak dedi yani ayda 350 gram bile alabilir meraklanma dedi,hic almazsa yada verirse bakarız onun harici normal dedi :tskler:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Selam kızlar
Ecrin ve Babuş cok geçmiş olsun
Ben hala uykusuz ve yorgunum yaaa benim uslu aglamayan bebegim resmen bir azman oldu bir sürü huy edindi ki sormayın

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Benim laptop arızalı Batur un tabletinden giriyorum alıntı falan yapamıyorum hatta çok zor yazılıyor ben en iyisi okumaya. Devam edeyim bebikommm Kayda uymuyor değişik aglamaları var sürekli kucak istiyor v.s

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hayatım kutlu olsun evlilik yıldönümünüz şimdiden...

babuş 900 lira istedi canım, ama dr yakınıysan pazarlık oluyormuş, bizim dr yakınımız yok ama kadın doğumcumu sürerim ortaya olmazsa :D

Az da değilmiş canım...Ama napıcan sünnet de önemli bişey...

Yok Babuşum, çok şükür idrar tahlilimiz normal çıktı... Popodaki çatlağı nasıl anlıcam? Hiç bakmadım...

Canım ben de Adanın kakasında bi kere kan görünce baktım.Popo deliğine baktım ben.Deliğin üstten görünen kısmında bişey yok.Ama böyle elimle iki yana açtım daha da içe bakmak için orda çatlak vardı.Elimizde çatlaklar olur ya öyle aynı,çizgi gibi,kırmızı.Kesik gibi böyle.Ama deliğin iyice içine bakmaya çalış görebildiğin kadar...

Selam kızlar
Ecrin ve Babuş cok geçmiş olsun
Ben hala uykusuz ve yorgunum yaaa benim uslu aglamayan bebegim resmen bir azman oldu bir sürü huy edindi ki sormayın

Saol canımcım.
Napıyo minnoş,ne işlere başladı

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Şu an güneş almayan odadayız ve oda sıcaklığı 25.6 derece.
Kışın zor 22 derece yaptığımız odada şu an durulmuyo.
Bir haziran akşamüstünde,güneş almayan kuzey cepheli odada durum buysa,temmuz ağustos sıcaklarını düşünemiyorum!

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Simuş,buarada hiç gezmeye filan İstanbula gelmiyor musunuz?
Duru'yu bi Ada'nın doktoruna götür isterdim biliyo musun,bu ağlama ve kaka konusunda...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Pikoşum bu arada şeyi sorcaktım sana.Noyanı uçağa nasıl bindirdiniz?
Özel koltuk filan mı oluyo bebelere :D
Bilemedim, hiç bi uçak yolculuğumda da bebeğe rastlamadığımı farkettim şimdi

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bir haziran akşamüstünde,güneş almayan kuzey cepheli odada durum buysa,temmuz ağustos sıcaklarını düşünemiyorum!

demi babusum cok sıcak olmaya basladı..artık ben zaten evin icinde yarım kollu ve sort bacaklı tulum giydiriyom icinden kısa kollu zıbınla..tabi ayagında corap oluyo..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikoşum bu arada şeyi sorcaktım sana.Noyanı uçağa nasıl bindirdiniz?
Özel koltuk filan mı oluyo bebelere :D
Bilemedim, hiç bi uçak yolculuğumda da bebeğe rastlamadığımı farkettim şimdi

kucagımda bindi canım, THY onceden bebek puseti veriyodu ama şimdi nedir bilmiyorum, biz Atlasla uctuk bebek kemeri verdiler benimkine baglanan o kadar, işte kucagımda gitti yavruş, iniş kalkışta mama verdim, bide emzik vermeye calıştım ki kulakları acımasın diye, şükür bişey olmadı ama sıkılınca biraz agladı dönüşte, biraz da uyudu gecti yani. Neyseki kısa uçuş 1.5 saat falan...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

anam biz 50 derecelerde napıcaz bende onu düşünüyorum, klima var ama o bile yetemeyebiliyor :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar