selam kızlar. bizde geceyi acilde gecirdik

sze yazdıktan sonra kızım bi daha kusmadı ama 2 defa uykudan uyandı ögürdü. dedim içim rahat etmicek gece kuscak bu cocuk simdiden gidelim. egepol e gittik. cocuk dr yok. adam baktı bu beni asar dedi cok kücük. siz cocuk uzmanı olan bi yere götürün. sonra 9 eylül üniversitesi ne gittik. cocuk cok neseli oldugundan derdimi anlatmam biraz zaman aldı. sonra orda bi sulu kaka daha yaptı resmen limın rengi ve les gibi kokuyodu, bacaklarından süzüldü aktı. ya bu cis mi yoksa die tereddüt ettim. dr a gösterdik. hani bu tepede bıngıldakları var ya bebelerin. orası cökmüş sıvı kaybından. anlamadım nasıl bişi. seru takalım hmen dediler. dr bu arada sen besle güzelce dedi. ama ne mümkün. sanki hastahaneyi bekliyomus.40 ml içti anında geri cıkardı fıskırtarak. sonra dr tekrar verin dedi. agzını acmadı hiçç bi daha kustuu. sonra yattıgı yere kustu bi de bos kustu. dr o zaman illa bulcaz o damarı baska yolu kalmadı dedi. bu arada kan alındı falan ama ne zorluklarla cünkü kuzumun damarları cok inceymiş bi avuc gerizekalı damar bulcam die heryerini deldiler cocugumun. en son bi kız geldi damar problemi var galiba falan konustukk. 2 elledi sıktı cat die soktu igneyi damarı buldu. ayy dedim aranan kan sizmissiniz nerdeydiniz. diger hemsire de tesekkür etti. dangoz.
damar yolu acıldı serumu beklerken ve serum takıldıktan sonra 10 ml 10 ml mama verdim toplam 100 ml içti 3.5 saatte ve kusmadı. dr ii dedi. kan tahlili de ii cıktı sanırım. ilacları degiştirdi. simdi esim yeni ilacları almaya gitti. kusma devam ederse veya ishalde kan olursa gidicekmişiz. cok agladı kuzum damar ararlarken gözümün içine baktı hep. dr un da öle. ayy cok bilincli bakıyosun tatlımm ben sana hiç kötülük yapar mıyım kızma falan die konustu bol bol ama benişm kızım bi daha onlara hiç yz vermedi. serum takılınca da uyuyakaldı zaten.
enfeksiyon dedi dr. cok sık olur cocuklarda bebeklerde dedi.peki neden kaynaklı dedim. altını degiştirirken elini kakasına degdirmiştir farketmemişsinizdir, yada sizin elinizde kalmıstır, yada ishal olan biri falan elini ii temizlemeden cocuga, emzige yada biberona kasıgına falan dokunmustur dedi. zaten sokakta elleyenlere kızıyodum da artık bagırırım heralde.
6 dan 12 ye kadar bizimle kalkmadan uyudu kuzum. kalkınca birazcık beni emdi. yatmadan bi 10 ml falan mama içti ama sonra itti. ögürcek gibi oldu bi daha da vermedim. emdigi ne kadarsa 3_5 yudum onla uyuyakaldı yavrum. insallah kısa zamanda iilesir. dua edin kızlarr. ben de gidip accık uyuyayım o uyurken. allah vere de aksam kayınvalidemler cıkıp gelmese. üstüne basa basa uyucaz bugün hep dedim ama anlayana
babusummmm aklım yerinde degil uykusuzluktan pek okuyamadım ama kabız olmuss galiba kuzucukk. gecmiş olsun tez zamanda iileşsin insallahh