2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ayy Tunaya öyle yapsam parçalar beni :D çünkü ne yersek ondan tatmak istiyor. ben de hafiften yalatıyorum. sütüm azaldı sanki benim hee, çok sinirleniyor emerken. bugün sütyenin askısını çekiyor, pat bırakıyor, defalarca tekrarlıyor. memeyi de bırakmıyor ama... şu 6 ayı en azından sağ salim tamamlasaydım...

okuldan gelince pazara çıkardım. öyle dolandık ana oğul bön bön bakınarak. renkli şeyler çok ilgisini çekiyor. nereye bakacağını şaşırdı... yarın da okula götürcem öğleden sonra. çok yabani benimki ya, insana alışsın azcık...

Herkesin derdi başka işte... Ben de yabani olsun diye uğraşıyom :D :D :D (Not: benim ailem burda değil, eşiminkilerse 2 sokak aşağıda :D Anladınız siz onu ;) )

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Masallah ne guzel istahli cocuk.
Ada hicbiseyden hoslanmiyo,meyveleri,muhallebiyi binbir naz niyazla yiyoruz sonuna dogru da koyveriyoruz aglamayi.

maşallah diyim tatlım. yoğurt denemeleri yapıyoruz ya, kaşığı görünce kuş gibi açıyor ağzını. çok sevimli oluyor. hatta herşeye ağzını açıyor. geçen video çekerken foto makinasını yaklaştırdım. görsen ağzını nasıl açıyor. hee bunu da yut oğlum dedim... :vecihi:

simuşum bugün bir arkadaşın eşini gördüm. 8buçuk aylık bebekleri. hala yarım saatte bir uyanıyor dedi, şok oldum ve tırstım valla. bitmiş durumdayız diyordu...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Hiç sorma Laylam bence de çekeceğim var. Ama telaşe müdürü babayla protest bi anneden de halim selim bi çocuk beklemek hayal olurdu bizim için :D
Duru hatun maşallah epeydir kaldırıyo bacaklarını. Gerçi benimki ilk doğduğu günden beri elleri ayakları zaptedemiyoz ya. Bide ben ayaklarını havaya kaldırdıkça elleriyle ayaklarını tutturuyom kısa bi süre de olsa tutuyo :D dene bi istersen böyle yapmayı.

Tuna bir 10 gün kadar önce başladı galiba cnm. yani 4.ayın başlarında...

selam bu arada kızlar.
şimdi vay seni e-okul diye türkü tutturcam valla. açılmıyor terbiyesiz :eek:ky:

biz ayın 12 sinde 4 aylık olacaz daha zamanımız var demekki aslında çok hareketli bir çocuk neyse herşey bi anda olmaz dimi teyzoşlar (bu arada laptopum geldi dünya varmış yarım kalmıştım valla)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar Tuna her yemek zamanı tepemizde bitiyor. masadaki herşeye saldırıyor. ne versen yiyecek kıvamında. eline birşey alamazsa çirkefleşiyor,oraya buraya vuruyor. annem bu akşam ekmek kabuğu verdi. sertti diye oralı olmadım ben de. onu bile kopardı eşşek sıpası:sok salatalık verdim akşamüstü eline, yumuşatmış sıkmaktan... elinden düşürünce nasıl hırslanıyor, titreyerek ağlamaya başlıyor asabi şirin...
ben çok çekicem bu oğlandan galiba. tüm komşuları kapıya toplar, hergün de okul idaresi şikayete çağırır kesiiiiiin

Masallah ne guzel istahli cocuk.
Ada hicbiseyden hoslanmiyo,meyveleri,muhallebiyi binbir naz niyazla yiyoruz sonuna dogru da koyveriyoruz aglamayi.

bende bugün şeftali yalattım sonra kıyametleri kopardı eşek daha versem şeftaliyi kople yutacak yani :) ek gıdaya geçiş zamanımızı iple çekiyorum yoksa yakında beni yiyecek bu oğlan:gul:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Herkesin derdi başka işte... Ben de yabani olsun diye uğraşıyom :D :D :D (Not: benim ailem burda değil, eşiminkilerse 2 sokak aşağıda :D Anladınız siz onu ;) )
Ben de ben deeee :)

maşallah diyim tatlım. yoğurt denemeleri yapıyoruz ya, kaşığı görünce kuş gibi açıyor ağzını. çok sevimli oluyor. hatta herşeye ağzını açıyor. geçen video çekerken foto makinasını yaklaştırdım. görsen ağzını nasıl açıyor. hee bunu da yut oğlum dedim... :vecihi:

simuşum bugün bir arkadaşın eşini gördüm. 8buçuk aylık bebekleri. hala yarım saatte bir uyanıyor dedi, şok oldum ve tırstım valla. bitmiş durumdayız diyordu...
Masallah canim 41 kere hep boyle devam wder insallah.
Ada soyle agzini kocaman bi acmiyo bile.
Kasiklarimiz silikon bebek kasigi ama dis etlerine zarar vericem diye korkuyorum agzina sokucam derken. Daha once meyveleri yalatiyodum onlari yaliyodu ama purelerini ı-ıh.meyve suyu vwrirken yine bi nebze daha istekliydi.
Muhallebiyi de eh iste meyveye gore daha bi seviyo.ama doktoeun soyledigi olcegin yarisi kadar yiyebiliyo....
Arkadasimin kizi var 6aylik 9 kiloymus 3 kepce balik corbasi icti az once diye anlatti telefonda.iki kepce icmis doymamis daha istemia. Ozendim valla ;)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Deme yaaa... Allah yardımcıları olsun... Doktora falan sormamışlar mı hiç neden böyle diye? İnşallah bizimkilerin hepsinin uyku düzenleri çok güzel olur da bizler de uyuruz...

biz ayın 12 sinde 4 aylık olacaz daha zamanımız var demekki aslında çok hareketli bir çocuk neyse herşey bi anda olmaz dimi teyzoşlar (bu arada laptopum geldi dünya varmış yarım kalmıştım valla)

Hadi gözün aydın Laylam :) Bacakları kaldırınca da popoyu ellemeye çalışıyolar çok dikkat etmek lazım, kaka falan bulaşmasın diye...

Ben de ben deeee :)

Masallah canim 41 kere hep boyle devam wder insallah.
Ada soyle agzini kocaman bi acmiyo bile.
Kasiklarimiz silikon bebek kasigi ama dis etlerine zarar vericem diye korkuyorum agzina sokucam derken. Daha once meyveleri yalatiyodum onlari yaliyodu ama purelerini ı-ıh.meyve suyu vwrirken yine bi nebze daha istekliydi.
Muhallebiyi de eh iste meyveye gore daha bi seviyo.ama doktoeun soyledigi olcegin yarisi kadar yiyebiliyo....
Arkadasimin kizi var 6aylik 9 kiloymus 3 kepce balik corbasi icti az once diye anlatti telefonda.iki kepce icmis doymamis daha istemia. Ozendim valla ;)

Aaaay maşallah yaaa umarım bizim bebeler de iştahlı olurlar...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Anlaştık :) Bu arada kaçtır dicem dicem unutuyom; kardeşin nişanlanmış, hayırlı olsun inşallah. Allah tamamına erdirsin.

saol canım amin..

zar zor birkaç kelam edeyim
Pikoşum hoş geldin balım kardeşin nişanlanmış hayırlı uğurlu olsun
Simuşum senin bu kızdan çekeceğin var sen yazarken herşeyi komik geliyor(gözümde canlandırıyorum da)birde sana sormak lazım:D:D

saol güzelim teşekkürler... hoşbulduk canım...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
saol balım.

dün sordum cnm. her gün nerdeyse dısarı cıkıyoruz. rüzgarda durmuyoruz hiç güneste de kalmıyoruz. zaten heğ aynı yerde oturuyoruz. acaba dedim biz kolu bacagı actık ondan mı oldu güneslerde. adam dedi ki eviniz kac derece. yani bilmiyorum dedim eve derece koymadık. kısın radyatörde görüyoduk ama suan bilmiyoruz. dedi 25 derece sıcaklıktan snra kısa giymek cocugun da hakkı. ve su tarihlerde eviniz 25 derecenin altına düsmez merak etmeyin. corapla derdimiz yok ayagında kalsın ama giyim sekli dogru. sadece gece üsür hava sıcaklıgı düsüyo zaten gece giydiriyosunuzdur . evet dedim. probiotic verdi bagırsakları güclencekmiş. olmadı pazartesi bi daha gidicem heralde du bakalım
güselim dikkat et gelinime izmirin havasına güven olmaz emi zuzum çok geçmiş olsun
çarşamba günü kadın vardı evde şimdi gelin eve bi bakıun Allah aşkına yine ortalığı p.ok götürüyo:((
aynı dertten muzdaribiz ne olcek bu halimiz anam gitti ben bittim ütü temizlik hak getire
selam kızlar. bizde geceyi acilde gecirdik:( sze yazdıktan sonra kızım bi daha kusmadı ama 2 defa uykudan uyandı ögürdü. dedim içim rahat etmicek gece kuscak bu cocuk simdiden gidelim. egepol e gittik. cocuk dr yok. adam baktı bu beni asar dedi cok kücük. siz cocuk uzmanı olan bi yere götürün. sonra 9 eylül üniversitesi ne gittik. cocuk cok neseli oldugundan derdimi anlatmam biraz zaman aldı. sonra orda bi sulu kaka daha yaptı resmen limın rengi ve les gibi kokuyodu, bacaklarından süzüldü aktı. ya bu cis mi yoksa die tereddüt ettim. dr a gösterdik. hani bu tepede bıngıldakları var ya bebelerin. orası cökmüş sıvı kaybından. anlamadım nasıl bişi. seru takalım hmen dediler. dr bu arada sen besle güzelce dedi. ama ne mümkün. sanki hastahaneyi bekliyomus.40 ml içti anında geri cıkardı fıskırtarak. sonra dr tekrar verin dedi. agzını acmadı hiçç bi daha kustuu. sonra yattıgı yere kustu bi de bos kustu. dr o zaman illa bulcaz o damarı baska yolu kalmadı dedi. bu arada kan alındı falan ama ne zorluklarla cünkü kuzumun damarları cok inceymiş bi avuc gerizekalı damar bulcam die heryerini deldiler cocugumun. en son bi kız geldi damar problemi var galiba falan konustukk. 2 elledi sıktı cat die soktu igneyi damarı buldu. ayy dedim aranan kan sizmissiniz nerdeydiniz. diger hemsire de tesekkür etti. dangoz.
damar yolu acıldı serumu beklerken ve serum takıldıktan sonra 10 ml 10 ml mama verdim toplam 100 ml içti 3.5 saatte ve kusmadı. dr ii dedi. kan tahlili de ii cıktı sanırım. ilacları degiştirdi. simdi esim yeni ilacları almaya gitti. kusma devam ederse veya ishalde kan olursa gidicekmişiz. cok agladı kuzum damar ararlarken gözümün içine baktı hep. dr un da öle. ayy cok bilincli bakıyosun tatlımm ben sana hiç kötülük yapar mıyım kızma falan die konustu bol bol ama benişm kızım bi daha onlara hiç yz vermedi. serum takılınca da uyuyakaldı zaten.

enfeksiyon dedi dr. cok sık olur cocuklarda bebeklerde dedi.peki neden kaynaklı dedim. altını degiştirirken elini kakasına degdirmiştir farketmemişsinizdir, yada sizin elinizde kalmıstır, yada ishal olan biri falan elini ii temizlemeden cocuga, emzige yada biberona kasıgına falan dokunmustur dedi. zaten sokakta elleyenlere kızıyodum da artık bagırırım heralde.

6 dan 12 ye kadar bizimle kalkmadan uyudu kuzum. kalkınca birazcık beni emdi. yatmadan bi 10 ml falan mama içti ama sonra itti. ögürcek gibi oldu bi daha da vermedim. emdigi ne kadarsa 3_5 yudum onla uyuyakaldı yavrum. insallah kısa zamanda iilesir. dua edin kızlarr. ben de gidip accık uyuyayım o uyurken. allah vere de aksam kayınvalidemler cıkıp gelmese. üstüne basa basa uyucaz bugün hep dedim ama anlayana

babusummmm aklım yerinde degil uykusuzluktan pek okuyamadım ama kabız olmuss galiba kuzucukk. gecmiş olsun tez zamanda iileşsin insallahh
aşkım kurban olayım ben ona küçücük bedenler neler çekiyo babuşum çok geçmiş olsun zuzummm sanada dikkat edin kızlarıma
öyle ama neden kg almıyo ki onu anlamıyorum
süt de sorun yok ee akşam mamasını da yiyor
ama zayıf
tabii önemli olan sağlıklı olması çok şükür bin kere
taklum bak ne diycem şahin oğlan çok hareketlidir eminim maşallah cin gibi bakıyo fotolarda mama markasını değiştirmeni öneririm ben öle yaptım zira güzel güzel emiyo ve iştahını aştı sma gold demir takviyeli güsel iştah açıyo ve aptamil gibi kabızlık yapmıyo onu farkettim ben günde 60cc 2 parti veriyorum şimdilik bir sabah 11 de sütüm bitmiş oluyo bide akşam üstü 6,5 gibi
ya kızlar ek besınlere başladınız mı? sadece anne sütü veren var mı aranızda? ben hala sadece anne sutu verıyorum yavruma.
cnm ben geçen haftaya kadar sırf anne sütü veriyodum diyebilirim mama yemiyodu çünkü sütümünde çok oldugunu söyleyemem mamaya zorladım ama emmiyodu neyseki şimdi mama markasını değiştirdim düzeldi sütün yetiyosa verme güselim bence çok taktir ettim seni şu an helal olsuın gece kalkmalarına felan emiyoken emzir aç kalırsa şayet zaten memende süt kalmassa basıyolar yaygarayı o zaman takviye yaparsın onun dışında şimdilik ben bişi vermiyorum doktor ne diycek 4.ay kontrolunde bakalım
akşamları bi kez aptamil geri kalan anne sütü
sen o mamayı değiştir bi bakalım belki kg artar bak bende benim oğlanın zarganalıgından şikayet ediyodum o kadar az mama içmesine ragmen 15günde 500gr almış sma gold bize yaradı keyifle içiyo
Annişler yaa Hira aksam 9 da uyuyo,1.30 da uyanıyo emiyo sonra 3-4 gbi yine uyanıyo emiyo,6-7 arası tekrar uyanıyo..

niye böle cok sık uyanıyo ki ya ben sersem gibi oluyorum
aynen güselim bizim bebeler aynı senle yaaa ilk uykusuz uyudugu için çok uyuyo diyorum ben koca gün toplasan 1,5 saat uyumuyo sonra akşam ilk uykusu uzun oluyo sonra max2 saatte bir uyanıyo
haklıslın babusum ondan belkide cunku ilk yatırırken yani 9 da mama veriyorum 1oo cc.. sonraki uyanıslarında hep emiyo gunduz de doymadıgını hissetmedigim surece hic vermiyorum mama emziriyorum..ama eger Allah kısmet eder de 6 ayı doldurursam anne sutu vererek sonra gece uyandıgında da mama veririm belki iyi uyuyabilmek adına :acep: cunku ben baya tükenmis durumdayım
gece yatarken mama hiç denemedim aslında belki faydalı oalbilir önce mememi zorluyorum ağlarsa veriyorum mama demekki yatarken süt geliyo verme gereği duymamışım
bu arada benim minnoş canı istemeyince emmiyordu ama nasıl reddediyor görseniz, kafayı geri geri atıp ağlıyor... ben de mama yapıyordum yazık acıktı diye, bugün canıma tak dedi, emmezsen mama yok dedim, 3 buçuk saattir aç olmasına rağmen emmedi, 4. saate girdiğimizde kös kös emdi ve de uyudu...çok fenalar bunlar yaa, parmaklarında oynatıyorlar vallahi, sütüm kesilecek sonunda o olacak.
al bendende o kadar gündüz emmeyince sütüm gelmiyo enterasan gündüz fena bu çocuk ama uyku sersemi dayıyorum hiç konuşmadan o zaman güsel emiyo artık çareyi böyle buldum
selam hatunlar... sağlık ocagağından gelıyorum şimdi.
2li aşısını olduk çok ağladı yavrum ya offf... zaten huzursuz mızmız bu ara bi de bu eklendi :(

aden 66,5 cm 6.800 olmuş. kilosu az fazla almamış dedi bakan kız. çok hareketli ama bu çocuk fazla da kilo bekleme bundan yapısal sanırım sizde eşiniz de zayoıfsınız dedi. ferro sanal dıye damlayı verdi. diş kaşıntısı için de dentinox aldım. kullanan var mı aranızda ıyı gelıyor mu?

yoksa aden de bende aradan çıkacaz. sürekli eli agzında salyası tükürüğü mızmızlığı hiç bitmiyor. emmıyor uyumuyor :((

ne zor donemmiş bu ya öfff

zuzum maşallah adenime kocuman olmuş yaaa bak biberonu almıyosa şöle yapabilirsin kaşıkla zor olur hafif esneme payı olan biberon al ağzına sık ara ara gırtlagına kaçmıycak şekilde eymen bazen emmiyo deli oldugumda o biberonla o şekilde yediriyorum zorla yutuyo mecbur yoksa bizimkide pek nazlı yeme konusunda damaklarında sıkıştırıyo içmiyo zırto

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
selam kızlar hepinizeee...simuşum bzim doktor her gittiğimizde kontrol edio o bilgi werio bize hem ön açıklığı hemde arka açıklığı her gidişimizde kontrol edio hatta koltuk altı ve boyun altında pişik varmı yokmu die de bakıoo...ben anlamıoum walla çatlağı...sen ankaradasın dimi? walla bzim gittiğimiz doktoru önerebilirmm..çok ii konusunda bende tavsiyeyle gittim birkaç doktor denedikten sonra..

biz bugün toktor kontolümüze gittik..kızım 6800 gr olmuş ama boyumuz biras kısa yaa 63 cm...doktorumuz ama normal olduğunu sölüo..rutin kontrollerimiz çok ii geçti şükürler olsunn..maşallah... bizim kız doktora bi güldü bi güldü bi eğlendi sormayın yaa ..doktor zor kontrol etti..eller bacaklar durmadı walla..sedyenin başında başlayan muayene en son sedyenin sonunda bitti :D doktor dur kız bidakka ama livaa die die bi hal oldu..bide gülüoo doktorda gülmekten kontol edemedi..:vecihi: 1 ayda 1000 gr almış tostilik..bu arada artık ben süt weremeioum livaya hep mama alıoo...dedim sıkıoum sütüm gelio ama liva sert istio mememi hoş sütüm de azaldı gibi bunu söledim doktoraa..demir ilacı werirlerse asm den verme dedi..zaten mamada aptamilde fazla miktarda warmışş..extra yüklemeye gerek yok dedi..gelecek ay rotanın 2.dozunu olucaz..ek gıdaya başlatmadı..daha erken olduğunu düşünüo kilosuda ii dedi..demekki doyuyo o yüzden ek gıdaya için gelecek ay yoğurt ve meyveyle başlarıs dedi..bu arada livanın ilk doğduğunda kas yapılı üfürümü wardı..o da bu ay tamamen kapanmış şükürler olsunn rabbimee..işte şimdilik bizden bu kadar biz çok hayal kurmuştuk kızımla yoğurt meyve yicez die ama hayalimiz gelecek aya kaldıı..:D

cnm maşallah bebişine
sen günde ne kadar mama veriyosun toplamda
ya bazen ben bu çocuğu aç mı bırakıyorum diyorum ama aç olan çocuk hareketli olmaz hem de ağlar dimi

Hayatım sordum da, doktor huyu böyle diyo, huysuz diyo tabi bunu ağlamaları için diyo bide gazlı bebekmiş öyle dedi. Ama kakayı neden öyle zorlanarak yapıyo onu sormadım, bu hafta içi bi gün gidicez bakalım ne dicek...

Ahahahhahaaa dur yarın ben de deniyim bunu. :D Ben daha çok lölölölööölööö lölölölölöööö diyom, çünkü o zaman dil aşağı yukarı hareket ediyo, normal konuşunca dili göremiyo belki agu magu der diye yapıyom ama benimki a a a aaaa dan başka bişe demiyo...

benimde il zamanlar ağladığında edepsizliğinden ağlıyo demişti

lölö mü gülüyo mu bari :vecihi:

kızlar Tuna her yemek zamanı tepemizde bitiyor. masadaki herşeye saldırıyor. ne versen yiyecek kıvamında. eline birşey alamazsa çirkefleşiyor,oraya buraya vuruyor. annem bu akşam ekmek kabuğu verdi. sertti diye oralı olmadım ben de. onu bile kopardı eşşek sıpası:sok salatalık verdim akşamüstü eline, yumuşatmış sıkmaktan... elinden düşürünce nasıl hırslanıyor, titreyerek ağlamaya başlıyor asabi şirin...
ben çok çekicem bu oğlandan galiba. tüm komşuları kapıya toplar, hergün de okul idaresi şikayete çağırır kesiiiiiin

oy maşallah tostiğe
ben de bugün yoğurtlu makarna yiyodum yoğurttan bi yudum yalattım suratını ekşitti :D
ay benimki de bazen iki elini kolunu böle titrete titrete ağlıyo dötünü yerim ben onun

Bu arada haftaya pazartesi gene daireden bu sefer kendi çalışma arkadaşlarım gelecekler 2 arkadaş daha sizle biz de gelelim demişler, benim akıllı çalışma arkadaşlarım, olmaz siz başka zaman gidin, biz dairece gidicez demişler :D yani bana 2. bi iş çıkardılar :D

ya hep sorcam sorcam unutuyorum
bu daire dediğin ne ya
uçan daire mi

Bizim kiz bu aksam yine biraz rahatsiz.ih ih ih deyip duryo arada...

oy kıyamam ya

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

güselim dikkat et gelinime izmirin havasına güven olmaz emi zuzum çok geçmiş olsun

aynı dertten muzdaribiz ne olcek bu halimiz anam gitti ben bittim ütü temizlik hak getire

aşkım kurban olayım ben ona küçücük bedenler neler çekiyo babuşum çok geçmiş olsun zuzummm sanada dikkat edin kızlarıma

taklum bak ne diycem şahin oğlan çok hareketlidir eminim maşallah cin gibi bakıyo fotolarda mama markasını değiştirmeni öneririm ben öle yaptım zira güzel güzel emiyo ve iştahını aştı sma gold demir takviyeli güsel iştah açıyo ve aptamil gibi kabızlık yapmıyo onu farkettim ben günde 60cc 2 parti veriyorum şimdilik bir sabah 11 de sütüm bitmiş oluyo bide akşam üstü 6,5 gibi

cnm ben geçen haftaya kadar sırf anne sütü veriyodum diyebilirim mama yemiyodu çünkü sütümünde çok oldugunu söyleyemem mamaya zorladım ama emmiyodu neyseki şimdi mama markasını değiştirdim düzeldi sütün yetiyosa verme güselim bence çok taktir ettim seni şu an helal olsuın gece kalkmalarına felan emiyoken emzir aç kalırsa şayet zaten memende süt kalmassa basıyolar yaygarayı o zaman takviye yaparsın onun dışında şimdilik ben bişi vermiyorum doktor ne diycek 4.ay kontrolunde bakalım

sen o mamayı değiştir bi bakalım belki kg artar bak bende benim oğlanın zarganalıgından şikayet ediyodum o kadar az mama içmesine ragmen 15günde 500gr almış sma gold bize yaradı keyifle içiyo

aynen güselim bizim bebeler aynı senle yaaa ilk uykusuz uyudugu için çok uyuyo diyorum ben koca gün toplasan 1,5 saat uyumuyo sonra akşam ilk uykusu uzun oluyo sonra max2 saatte bir uyanıyo

gece yatarken mama hiç denemedim aslında belki faydalı oalbilir önce mememi zorluyorum ağlarsa veriyorum mama demekki yatarken süt geliyo verme gereği duymamışım

al bendende o kadar gündüz emmeyince sütüm gelmiyo enterasan gündüz fena bu çocuk ama uyku sersemi dayıyorum hiç konuşmadan o zaman güsel emiyo artık çareyi böyle buldum

zuzum maşallah adenime kocuman olmuş yaaa bak biberonu almıyosa şöle yapabilirsin kaşıkla zor olur hafif esneme payı olan biberon al ağzına sık ara ara gırtlagına kaçmıycak şekilde eymen bazen emmiyo deli oldugumda o biberonla o şekilde yediriyorum zorla yutuyo mecbur yoksa bizimkide pek nazlı yeme konusunda damaklarında sıkıştırıyo içmiyo zırto

canım çok sağol yarın hemen alıp denicemm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım çok sağol yarın hemen alıp denicemm

aa ne demek türkanım şorayım bana yarayan ne varsa seve seve paylaşıyorum sizlerle bak mamayı denerken bile farketcen biberonu temizlerken bile duru su tutsan bile temizleniyo bebelac ve aptamilde bulamaç gibi oluyo kolay arınmıyodu biberon fırçasıyla sanıırm yağlı güsel bişi sonra annem görünce mamayı aaa sen bu mamayla büyüdün nerden buldun dedi bana şaşırdım eski bir mama markası aptamilden pahalı ama allah razı olsun çıkarandan eymen kendine geldi bildiğin demir kokuyo mama kim demişti bilmiyorum kafa tutmuştum kızçeye sma mama için af diliyorum burdan saygıyla eğiliyorum

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Canım çok geçmiş olsun defneye de,tez zamanda iyileşsin inşallah kuzucuk...Çok zor gerçekten.
Ada da idrar yolu enfeksiyonu olmuş,o da kabızlık yapmış.Aynı anda diş de çıkarıyor...Hepsi birlikte mahvoldu çocuğum...
Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin Rabbim.Öyle savunmasız ve küçükler ki,onların eline çöp batsa annelerin ciğeri deliniyor ciğeri :(

kıyamamm yaaa. cok gecmişş olsunnbabusum tekrar.. allah sifa versin kuzulara.:ask: defneninde üst dişi kabarmıs gibi ama emin olamadım. asısını da haftaya attım. zaten cok halsiz bide ası yaptırıp iice yataklara düsüremem yavrumu

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlarrrr ii dilekleriniz içinn hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorr yanacıklarınızdan öpüyoruz:ask:

defne hala keyifsiz. ishali gecti gibi dnden beri de kusmadı. ama cok içemiyo mamayıı 3_5 yudum yarım saat sonra bi 3_5 yudum daha. aksam arka arkaya iki 50 lik içti. ayyy acıktı demek dedim bi tane daha hazırladımm daha agzını acmadan kustu hepsini:( yine az az vermeye devam.

asıl kötü olan bende hastalandım atesim cıktı.gece sıtma tuttu.tirtir titredim sabaha kadar. böyle cocuk bakmak ne zormus:(

bu arada kayınvalidem de ishal oldu,arkasından esimin yegeni, onun arkasından benim kardesim. kusuyolar aynı zamanda. defneninki bulasıcı bişi sanırım. ay su günler bi gecsin baska bişi istemiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar