simurganka01
Daimi Üye
selam hatunlar
simuşum ben dvdsiz kitabı aldıydım tek, yatır kaldır yöntemi için ama attım bir köşeye şimdi, emzikle uyutmaya çalışıyorum yatır kaldır ağlatmaktan içim şişti.
fotoları koyuyorsunuz ben de hep kaçırıyorum, gerçi bi tek hayatım ın şahin ini göremedim sanırım, diğerlerini face de görüyorum. hepimizinkini korusun Rabbim.
ben de bugün sabahtan dr daydım rapor için. Allahım bana bu dr u karşıma çıkarttığı için çok şanslıyım. sağolsun okula göndermedi bu sene beni. dönemi kapatacak raporu verdi yine.
Ben de sağlık ocağına gidip 5 gün rapor aldım, heyet nası alacam bakalım bu raporlar ve yıllık izinlerim bitince bilmiyom... Lilacscım, yatır kaldır yöntemini bıkmadan usanmadan uygulamak gerekiyomuş, sen de okumuşsundur zaten ama öyle bir iki denedim olmadı diye pes edersen, çocuk sana karşı zafer kazandığını düşünüp seni dinlememeye başlıyomuş. ben daha uygulamadım bu yöntemi, kendi yatağında yatırmaya karar verdiğim zaman başlıcam ve bide kararlı-hazır olduğum zaman...
birde size bişey sorayım ek gıdaya başladınızmı acaba geçen markette milupanın 4. aydan itibaren tahıllı falan mamalarından gördüm onlardan vermeyi düşünüyormusunuz?
Laylam biz daha başlamadık, ama ben 4. ayda az az su vermeye başlamak istiyorum...
amin canım...
iyiyiz hamd olsun Laylam, bu cuma istanbula gidecegiz inşallah 1 haftalıkgına da olsa o yüzden heyecanlıyızbakalım ucakta aglayacak mı yavrum...
Ooooooh miiiiiiiiiiiiisssss... Ben de ankara dışı bi yere çıkmak istiyorum ama çoooooooooooook zor
az kaldı laylam evet ama bizim seminer dönemlerimiz oluyor temmuz 1 e kadar, 4 temmuz a kadar raporluyum şimdi.
kuzey in uykusu biraz karışık, bazen yatağında emzikle uyuyor bazen uyumuyor, ama artık çok ağır kucakta zor oluyor. tracy hogg un kitabında emzikle uyutmayın falan yazıyordu, hani kendi alışsın tek uyumaya diye, valla hiç takılmayacam uyusun da emzikle uyusun.
Lilacım nasıl aldın rapor 4 temmuza kadar? heyet sanırım dimi? ben de araştırmalardayım ya bakalım naapcaz... bu arada sakın bebeleri emzikle uykuya bırakmayın kızlar, yani uyuyunca çekin emziği, Allah korusun çok tehlikeli...
kızlar ya dondurma yiyebiliyozmu ? gaz yada herhangi bisi yapıyomuyumus ?
sanki burda birimiz bebege karın agrısı yapıyomus dedi gini hatırlıyom ama ?
Heeee benim doktor yeme dediydi Bebikom, bebeğe karın ağrısı yapıyomuş. öyle dedi. yasakladı ya, canım nası dondurma çekiyo anlatamam...
slm kızlarrr
aşıları her ay aynı gündemi vurdurmalıyız????
benim randevum 26 sıymış ama ben doktora yarın gidicem aşıyıda yarın alıcam sorun olurmu???
bilmiyom ki....
bu arada bebeğini oturtmaya baslayan varmı ???
ben ben. baktım elalemin yabancıları daha 10 haftalıkken oturtuyolar, dedim oturtiim şunu bakalım naaapcak, valla çok sevdi, çok mutlu oluyo oturunca. hatta ayağa kaldırın, ayağımı bastırın istiyo
inşşş cnm yaaa bende öyle yapayım o zaman yatsın biraz hmen emziğini verebilirsem belki oda işe yarar yaa
kızlarrr biz 3. ayımızı doldurduk bugünnn
kızım kaç klo oldu boyu ne kadar uzadı çokk merak ediyorum ya
bu arada kızlar benim kızım akşam 10.30gibi uyuyo 2. 2 .30 gibi uyanıyo sonra 3. 3.30 gibi yine uyanıyo 4 gibi emip 7ye yada 8e kadar uyuyo
1 haftadır düzeni şaştı ya 1 buçuk saatte 2 3 kez uyanıyo ne yapmam lasım yaa çok çaresiz kaldım akşam artık çıldırdım
acıkmıyo eminim ama alışkanlık haline getirdi o saaati nasıl vazgeçecek ya
Slm herkese
Kizlar benim kiz 11 -12 gibi yatiyor 10-11 gibi kalkiyor bu gec erken yatma olayi cok mu onemliymis gunduz sekerlemeleri de oluyor buarada o mu etkiliyor acep
Kızlar bizim de gece uykularımız çok düzensizdi, gene dicem ama, tracy teyze, beişleri en geç 7.30 da yatırmış olun diyo. banyoyu biz 8-8.30 gibi yapıyoduk akşam, şimdi onu 6-6.30 aralığına çektim, 2 gündür şöyle yapıyorum;
6-6.30 banyo
banyodan sonra masaj
üstünü giydir, biraz oynat ve uyut ve sanırım işe yarıyor...