2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Uyuttum hatunu, bakalım kaç dakka sürcek :) Bu arada Tracy Hogg un dvd si ve kitapları geldi, kitap epey kalın, ansiklopedi gibi, dvd yi izlemeye başladım, sanırım 15 farklı bebek ve vaka var, notlar alıp sizlerle de paylaşacağım yöntemleri...

selam hatunlar :)

simuşum ben dvdsiz kitabı aldıydım tek, yatır kaldır yöntemi için ama attım bir köşeye şimdi, emzikle uyutmaya çalışıyorum yatır kaldır ağlatmaktan içim şişti.

fotoları koyuyorsunuz ben de hep kaçırıyorum, gerçi bi tek hayatım ın şahin ini göremedim sanırım, diğerlerini face de görüyorum. hepimizinkini korusun Rabbim.

ben de bugün sabahtan dr daydım rapor için. Allahım bana bu dr u karşıma çıkarttığı için çok şanslıyım. sağolsun okula göndermedi bu sene beni. dönemi kapatacak raporu verdi yine.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

simuşum ben dvdsiz kitabı aldıydım tek, yatır kaldır yöntemi için ama attım bir köşeye şimdi, emzikle uyutmaya çalışıyorum yatır kaldır ağlatmaktan içim şişti.

fotoları koyuyorsunuz ben de hep kaçırıyorum, gerçi bi tek hayatım ın şahin ini göremedim sanırım, diğerlerini face de görüyorum. hepimizinkini korusun Rabbim.

ben de bugün sabahtan dr daydım rapor için. Allahım bana bu dr u karşıma çıkarttığı için çok şanslıyım. sağolsun okula göndermedi bu sene beni. dönemi kapatacak raporu verdi yine.

hadi hayırlı olsun raporun zaten az bir süre kaldı okulların kapanmasına en azından kuzeye sen bakıcan kimseye bırakmak zorunda kalmıcan sevindim Kuzey hala kucaktamı uyuyor?
birde size bişey sorayım ek gıdaya başladınızmı acaba geçen markette milupanın 4. aydan itibaren tahıllı falan mamalarından gördüm onlardan vermeyi düşünüyormusunuz?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
adin-dva-tri-citiri...mojna-haraso-zdrastivite-dasvidanya-spasiba-yiest-niet-nieto....

teyy teyy teyyyy :dance10::dance10:

hihihi kafayı sıyırdım artık :cokkomik:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

sağolun teyzoşlar
Allahım hepimizin minnoşlarını korusun pikem sen nasılsın Noyanım nasıllar?

amin canım...
iyiyiz hamd olsun Laylam, bu cuma istanbula gidecegiz inşallah 1 haftalıkgına da olsa o yüzden heyecanlıyız :utan: bakalım ucakta aglayacak mı yavrum...

sen nasılsın? kardeşin nasıl? evladların nasıllar? okul kapanıyo seviniyo mu oglusun heheh?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

hayırlı olsun canım ne de güzel yapmış öyle....:huhuu:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bana gecen gun saglık ocagındaki hemsire 6.aydan once yogurtla meyve puresi bile vermicen dedi dangalak
ben vermeyi dusunuyom ama o milupanınkileri dusnmedim hic doktora sormak lazım bunları yaa herkes bisi sallıyo :tskler:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

hadi hayırlı olsun raporun zaten az bir süre kaldı okulların kapanmasına en azından kuzeye sen bakıcan kimseye bırakmak zorunda kalmıcan sevindim Kuzey hala kucaktamı uyuyor?
birde size bişey sorayım ek gıdaya başladınızmı acaba geçen markette milupanın 4. aydan itibaren tahıllı falan mamalarından gördüm onlardan vermeyi düşünüyormusunuz?

az kaldı laylam evet ama bizim seminer dönemlerimiz oluyor temmuz 1 e kadar, 4 temmuz a kadar raporluyum şimdi.

kuzey in uykusu biraz karışık, bazen yatağında emzikle uyuyor bazen uyumuyor, ama artık çok ağır kucakta zor oluyor. tracy hogg un kitabında emzikle uyutmayın falan yazıyordu, hani kendi alışsın tek uyumaya diye, valla hiç takılmayacam uyusun da emzikle uyusun.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ben de doktora sorup onun dedigine göre hareket etmeyi düşünüyorum Laylacım, biraz bilmiş bi doktor ama güveniyorum adama... ne derse öyle yapıcam gibi.. tabii bikac doktora daha da sorabülürümmmmm :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bana da sağlık ocağında hemşire yoğurda başla mama alıyorsa dedi ama hiç niyetim yok, çocuk dr umuza rota nın 2. dozu için gittiğimizde soracam, milupanınkilerden verir miyim bilmiyorum ama daha o araştırmalara hiç başlamadım.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bu bebeklere nasıl kendi kendine uyutmayı oggretcez bilmiyom ya.. benimki kazara bi sekilde uyanırsa kesinlikle mudahalesiz uyuyamıyo tekrar ya pıspılıyom ya ninni soyluyom ya emziriyom en son care de ayakta sallıyom oyle dalıyo tekrar..(gece uykusunda )

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

amin canım...
iyiyiz hamd olsun Laylam, bu cuma istanbula gidecegiz inşallah 1 haftalıkgına da olsa o yüzden heyecanlıyız :utan: bakalım ucakta aglayacak mı yavrum...

sen nasılsın? kardeşin nasıl? evladların nasıllar? okul kapanıyo seviniyo mu oglusun heheh?

aa ne güzel bizde 13 haziranda gidecez İstanbula annem ameliyat olacak 14 ünde troidlerinde nodüller var hep erteliyordu ısrar ettim sonunda olacak
biz iyiyiz pikem uğraşıyoruz kardeşimde iyi şükür onunda finalleri varmış akşam konuştum
yaz gelince zaten çocuklar okuldan soğuyor benimkide erken tatil moduna girenlerden neyseki az kaldı
inşallah sorunsuz geçer yolculuğunuz

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

aa ne güzel bizde 13 haziranda gidecez İstanbula annem ameliyat olacak 14 ünde troidlerinde nodüller var hep erteliyordu ısrar ettim sonunda olacak
biz iyiyiz pikem uğraşıyoruz kardeşimde iyi şükür onunda finalleri varmış akşam konuştum
yaz gelince zaten çocuklar okuldan soğuyor benimkide erken tatil moduna girenlerden neyseki az kaldı
inşallah sorunsuz geçer yolculuğunuz

geçmiş olsun balım ya inşallah güzelce olur ameliyatını ve güzelce iyileşir... :utan:

saol tatlım inşallah...

eh hangi çocuk tatili sevmez ki canım ne güzel heyecanlar ya, en son kardeşiminkini hatırlıyorum bu okul muhabbetinde oda bayaaaaaaaaaaaaaaaa oldu heheh :D

teşekkür ederim pikecim, Allah razı olsun dr umdan, rapor konusunda beni hiç üzmedi.

süperk yapmış canım:huhuu:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
az kaldı laylam evet ama bizim seminer dönemlerimiz oluyor temmuz 1 e kadar, 4 temmuz a kadar raporluyum şimdi.

kuzey in uykusu biraz karışık, bazen yatağında emzikle uyuyor bazen uyumuyor, ama artık çok ağır kucakta zor oluyor. tracy hogg un kitabında emzikle uyutmayın falan yazıyordu, hani kendi alışsın tek uyumaya diye, valla hiç takılmayacam uyusun da emzikle uyusun.
valla benimki emzikle uyuyor uyuduktan birkaç dk sonra fırlatıyor en azından yormadan uyumasını sağlıyor
Ben de doktora sorup onun dedigine göre hareket etmeyi düşünüyorum Laylacım, biraz bilmiş bi doktor ama güveniyorum adama... ne derse öyle yapıcam gibi.. tabii bikac doktora daha da sorabülürümmmmm :D

bana da sağlık ocağında hemşire yoğurda başla mama alıyorsa dedi ama hiç niyetim yok, çocuk dr umuza rota nın 2. dozu için gittiğimizde soracam, milupanınkilerden verir miyim bilmiyorum ama daha o araştırmalara hiç başlamadım.

malüm ben annesütü veremedim mamayla besleniyor o yüzden araştırıyorum ilkindede 4.ayda başlamıştık ek gıdaya şimdi doğru bildiğim herşey yalan oldu onun için kafam karışık bende dr sormadan bişey vermem

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar ya dondurma yiyebiliyozmu ? gaz yada herhangi bisi yapıyomuyumus ?
sanki burda birimiz bebege karın agrısı yapıyomus dedi gini hatırlıyom ama ?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bu bebeklere nasıl kendi kendine uyutmayı oggretcez bilmiyom ya.. benimki kazara bi sekilde uyanırsa kesinlikle mudahalesiz uyuyamıyo tekrar ya pıspılıyom ya ninni soyluyom ya emziriyom en son care de ayakta sallıyom oyle dalıyo tekrar..(gece uykusunda )

Allah yardımcın olsun canım zor yani ayakta kucakta uyutmak şimdi iyide kilo alınca 5 dk zor tutarsın keşke öğrenseler anneleri üzmeden uyumayı benimki uyuyordu ağladı kucağıma aldım şuan oturarak uyuyor dede gibi:)

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
slm kızlarrr
aşıları her ay aynı gündemi vurdurmalıyız????
benim randevum 26 sıymış ama ben doktora yarın gidicem aşıyıda yarın alıcam sorun olurmu???

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
slm kızlarrr
aşıları her ay aynı gündemi vurdurmalıyız????
benim randevum 26 sıymış ama ben doktora yarın gidicem aşıyıda yarın alıcam sorun olurmu??

slm canım birkaç günde birşey olmaz diye biliyorum ama sen yinede sağlık ocağına sor birde burda salı-perşembe aşı yapıyorlar oradada öylemi?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

Allah yardımcın olsun canım zor yani ayakta kucakta uyutmak şimdi iyide kilo alınca 5 dk zor tutarsın keşke öğrenseler anneleri üzmeden uyumayı benimki uyuyordu ağladı kucağıma aldım şuan oturarak uyuyor dede gibi:)

ayy kıyamam ya :D insallah ogrenirler ya..ben bide haziran da odasını ayırayım diye duusnuyodum telsiz koycaktım ama benimkinin simdi ık demesine kalkar giderim ben nası olcak bilmiyom simdi bizim odada hemen kalkıp bakıyom emziriyom koyuyom falan ama odası ayrılınca dahamı zor olur bilmiom ki

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar