kızlar ya dondurma yiyebiliyozmu ? gaz yada herhangi bisi yapıyomuyumus ?
sanki burda birimiz bebege karın agrısı yapıyomus dedi gini hatırlıyom ama ?
ben yedim canım, pek bi fark göremedim dogrusu ama araştırp iyi bildigim bi mevzu degil...
kızlar ya dondurma yiyebiliyozmu ? gaz yada herhangi bisi yapıyomuyumus ?
sanki burda birimiz bebege karın agrısı yapıyomus dedi gini hatırlıyom ama ?
slm canım birkaç günde birşey olmaz diye biliyorum ama sen yinede sağlık ocağına sor birde burda salı-perşembe aşı yapıyorlar oradada öylemi?
ben yedim canım, pek bi fark göremedim dogrusu ama araştırp iyi bildigim bi mevzu degil...
evet cnm günleri var sanırım
ama biz rota aşısı olucaz o yüzden günleri beklemedim
sormadan aşınında siparişini verdim ya inş sorun olmaz
bu arada benim kızım çok kusuyo ya aşıyıda hemen kusarsa ne yaparım ben yaa
acaba aç karnınanmı götürsemm????
evet cnm günleri var sanırım
ama biz rota aşısı olucaz o yüzden günleri beklemedim
sormadan aşınında siparişini verdim ya inş sorun olmaz
bu arada benim kızım çok kusuyo ya aşıyıda hemen kusarsa ne yaparım ben yaa
acaba aç karnınanmı götürsemm????
ben ve iki kız kardesim yaz aylarında dogmusuz, biri haziran biri temmuz bende agustos..annem hep yemis dondurma soguk su soguk meyve fln..hicte bisi olmadı bebege karın agısı yapmaz ne alaka dedi..sana bile yapıyomu ki karın agrısı ona nası yapsın dedi ama bilmiom
yarı ac gotur olmazsa az doyur yani tamamen de ac olmasın benimki tadını sevmedi zorla yutturdular,cıkarmaya calıstı ogurdu falan ama oyaladık cıngırak gosterdik bisiler yaptık o sırada..sonra da hemen almadım kucagıma oyle oyaladım bi 5 dk orda sonra kaldırdım cok sukur kusmadı insallah seninkide kusmaz
rotaysa sorun olmaz heralde aşı olduktan sonra 20 dk kusmasın demişlerdi bize aç karnına götürme bence ama yedirdikten sonra biraz zaman geçsin sindirsin
benim oglanda şapur şupur yalandı aşıyı, hatta doktor bak dondurma sanıyo diye espiri bilem yaptı
acaba babası gibi göbek peşinde mi koşacak devamlı ehehh
benimkide yaladı yuttu aşıyı hatta daha versen yalayacaktı o kadar yanibak şimdi benim oğlandamı göbekli olacak acep büyükte hafif göbek var zaten baba malüm artık balkonu bırak direk kat çıkmayı düşünüyoruz
bende de kaldı oğlumda aileye ayak uydursun:kahkaha:
inşşş cnm yaaa bende öyle yapayım o zaman yatsın biraz hmen emziğini verebilirsem belki oda işe yarar yaa
kızlarrr biz 3. ayımızı doldurduk bugünnn
kızım kaç klo oldu boyu ne kadar uzadı çokk merak ediyorum ya
bu arada kızlar benim kızım akşam 10.30gibi uyuyo 2. 2 .30 gibi uyanıyo sonra 3. 3.30 gibi yine uyanıyo 4 gibi emip 7ye yada 8e kadar uyuyo
1 haftadır düzeni şaştı ya 1 buçuk saatte 2 3 kez uyanıyo ne yapmam lasım yaa çok çaresiz kaldım akşam artık çıldırdım
acıkmıyo eminim ama alışkanlık haline getirdi o saaati nasıl vazgeçecek ya
inşşş cnm yaaa bende öyle yapayım o zaman yatsın biraz hmen emziğini verebilirsem belki oda işe yarar yaa
kızlarrr biz 3. ayımızı doldurduk bugünnn
kızım kaç klo oldu boyu ne kadar uzadı çokk merak ediyorum ya
bu arada kızlar benim kızım akşam 10.30gibi uyuyo 2. 2 .30 gibi uyanıyo sonra 3. 3.30 gibi yine uyanıyo 4 gibi emip 7ye yada 8e kadar uyuyo
1 haftadır düzeni şaştı ya 1 buçuk saatte 2 3 kez uyanıyo ne yapmam lasım yaa çok çaresiz kaldım akşam artık çıldırdım
acıkmıyo eminim ama alışkanlık haline getirdi o saaati nasıl vazgeçecek ya
10.30 geç değilmi ? dr en geç 9.00 yatır demişti gece uykusuna alışması için uzun zamandırda 8.30-9.00 yatmış oluyor Kayra
acaba bir sorunumu var Elanın ?canını sıkma bir günü bir gününe uymuyor bebeklerin benimkide 2 gün güzel uyursa 3. gün uyumuyor doğru düzgün
10.30 geç değilmi ? dr en geç 9.00 yatır demişti gece uykusuna alışması için uzun zamandırda 8.30-9.00 yatmış oluyor Kayra
acaba bir sorunumu var Elanın ?canını sıkma bir günü bir gününe uymuyor bebeklerin benimkide 2 gün güzel uyursa 3. gün uyumuyor doğru düzgün
aç götürme, çünkü aşıyı iyice sindirsin diye yarım saat emzirme demişti bana dr. dayanamaz kuzucuk yazık.
ay benimki de son zamanlarda 10 buçuk 11 gibi anca uyuyor yaa, ne güzel 9 buçukta uyuyordu çocuk, ama son zamanlarda 7de şekerleme yapmaya başladı yarım saat kadar o da gece uykusunu öteledi sanırım.
Herkesin nutku tutuldu herhaldeSlm herkese
Kizlar benim kiz 11 -12 gibi yatiyor 10-11 gibi kalkiyor bu gec erken yatma olayi cok mu onemliymis gunduz sekerlemeleri de oluyor buarada o mu etkiliyor acep
Herkesin nutku tutuldu herhaldecok mu kötü saatleri..
o kadar saat deliksiz uyuyo mu minnoş, aferin ona.