2012 Şubat Anneleri

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

slm canım birkaç günde birşey olmaz diye biliyorum ama sen yinede sağlık ocağına sor birde burda salı-perşembe aşı yapıyorlar oradada öylemi?

evet cnm günleri var sanırım
ama biz rota aşısı olucaz o yüzden günleri beklemedim
sormadan aşınında siparişini verdim ya inş sorun olmaz
bu arada benim kızım çok kusuyo ya aşıyıda hemen kusarsa ne yaparım ben yaa
acaba aç karnınanmı götürsemm????

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

ben yedim canım, pek bi fark göremedim dogrusu ama araştırp iyi bildigim bi mevzu degil...

ben ve iki kız kardesim yaz aylarında dogmusuz, biri haziran biri temmuz bende agustos..annem hep yemis dondurma soguk su soguk meyve fln..hicte bisi olmadı bebege karın agısı yapmaz ne alaka dedi..sana bile yapıyomu ki karın agrısı ona nası yapsın dedi ama bilmiom

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

yarı ac gotur olmazsa az doyur yani tamamen de ac olmasın benimki tadını sevmedi zorla yutturdular,cıkarmaya calıstı ogurdu falan ama oyaladık cıngırak gosterdik bisiler yaptık o sırada..sonra da hemen almadım kucagıma oyle oyaladım bi 5 dk orda sonra kaldırdım cok sukur kusmadı insallah seninkide kusmaz

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

rotaysa sorun olmaz heralde aşı olduktan sonra 20 dk kusmasın demişlerdi bize aç karnına götürme bence ama yedirdikten sonra biraz zaman geçsin sindirsin

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ben ve iki kız kardesim yaz aylarında dogmusuz, biri haziran biri temmuz bende agustos..annem hep yemis dondurma soguk su soguk meyve fln..hicte bisi olmadı bebege karın agısı yapmaz ne alaka dedi..sana bile yapıyomu ki karın agrısı ona nası yapsın dedi ama bilmiom

valla canım biz burada bayadır yaz mevsiminde oldugumuz için ayıptır söylemesi güzel gidiyor dondurmalar eheh :D ama bilmiyorum benim oglan cok gazlı sancılı degil belki ondan pek anlamadım, doktor bi uyarıda bulunmadı ama yanlış yönlendirmeyeyim bilmiyorum çünki...
ama 4 aya kadar demişlerdi sanki ama kim dedi hatırlamıyorum da yedigim için aklımda kalmış mevzuu :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
benim oglanda şapur şupur yalandı aşıyı, hatta doktor bak dondurma sanıyo diye espiri bilem yaptı :D
acaba babası gibi göbek peşinde mi koşacak devamlı ehehh :D

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
yarı ac gotur olmazsa az doyur yani tamamen de ac olmasın benimki tadını sevmedi zorla yutturdular,cıkarmaya calıstı ogurdu falan ama oyaladık cıngırak gosterdik bisiler yaptık o sırada..sonra da hemen almadım kucagıma oyle oyaladım bi 5 dk orda sonra kaldırdım cok sukur kusmadı insallah seninkide kusmaz

inşşş cnm yaaa bende öyle yapayım o zaman yatsın biraz hmen emziğini verebilirsem belki oda işe yarar yaa

kızlarrr biz 3. ayımızı doldurduk bugünnn
kızım kaç klo oldu boyu ne kadar uzadı çokk merak ediyorum ya

bu arada kızlar benim kızım akşam 10.30gibi uyuyo 2. 2 .30 gibi uyanıyo sonra 3. 3.30 gibi yine uyanıyo 4 gibi emip 7ye yada 8e kadar uyuyo
1 haftadır düzeni şaştı ya 1 buçuk saatte 2 3 kez uyanıyo ne yapmam lasım yaa çok çaresiz kaldım akşam artık çıldırdım
acıkmıyo eminim ama alışkanlık haline getirdi o saaati nasıl vazgeçecek ya

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

rotaysa sorun olmaz heralde aşı olduktan sonra 20 dk kusmasın demişlerdi bize aç karnına götürme bence ama yedirdikten sonra biraz zaman geçsin sindirsin

offfff 20 dk benim kızım kusamadan durmaz yaa
aşıdan sonra 5 dk falan kaldırmasam sonra hemen emzirsem nasıl olur sonrada hemen emzik versem????

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
benim oglanda şapur şupur yalandı aşıyı, hatta doktor bak dondurma sanıyo diye espiri bilem yaptı :D
acaba babası gibi göbek peşinde mi koşacak devamlı ehehh :D

benimkide yaladı yuttu aşıyı hatta daha versen yalayacaktı o kadar yani:) bak şimdi benim oğlandamı göbekli olacak acep büyükte hafif göbek var zaten baba malüm artık balkonu bırak direk kat çıkmayı düşünüyoruz :)bende de kaldı oğlumda aileye ayak uydursun:kahkaha:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

benimkide yaladı yuttu aşıyı hatta daha versen yalayacaktı o kadar yani:) bak şimdi benim oğlandamı göbekli olacak acep büyükte hafif göbek var zaten baba malüm artık balkonu bırak direk kat çıkmayı düşünüyoruz :)bende de kaldı oğlumda aileye ayak uydursun:kahkaha:

azcuuk göbek iyidir laylam olsun yanim :D

kızlar minnoş uyadı gidip bakem, öperimk sizi:utan::dill:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
inşşş cnm yaaa bende öyle yapayım o zaman yatsın biraz hmen emziğini verebilirsem belki oda işe yarar yaa

bu arada kızlar benim kızım akşam 10.30gibi uyuyo 2. 2 .30 gibi uyanıyo sonra 3. 3.30 gibi yine uyanıyo 4 gibi emip 7ye yada 8e kadar uyuyo
1 haftadır düzeni şaştı ya 1 buçuk saatte 2 3 kez uyanıyo ne yapmam lasım yaa çok çaresiz kaldım akşam artık çıldırdım

10.30 geç değilmi ? dr en geç 9.00 yatır demişti gece uykusuna alışması için uzun zamandırda 8.30-9.00 yatmış oluyor Kayra
acaba bir sorunumu var Elanın ?canını sıkma bir günü bir gününe uymuyor bebeklerin benimkide 2 gün güzel uyursa 3. gün uyumuyor doğru düzgün

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

aç götürme, çünkü aşıyı iyice sindirsin diye yarım saat emzirme demişti bana dr. dayanamaz kuzucuk yazık.

10.30 geç değilmi ? dr en geç 9.00 yatır demişti gece uykusuna alışması için uzun zamandırda 8.30-9.00 yatmış oluyor Kayra
acaba bir sorunumu var Elanın ?canını sıkma bir günü bir gününe uymuyor bebeklerin benimkide 2 gün güzel uyursa 3. gün uyumuyor doğru düzgün

ay benimki de son zamanlarda 10 buçuk 11 gibi anca uyuyor yaa, ne güzel 9 buçukta uyuyordu çocuk, ama son zamanlarda 7de şekerleme yapmaya başladı yarım saat kadar o da gece uykusunu öteledi sanırım.

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

bencede çok geç cnm ama o saate kadar şekerleme yapar gibi uyuyo kısa kısa o satten sonra uzun uykuya geçiyo eskiden 5 saat uyurdu deliksiz şimdi 3 saate indi ve 2.30 ile 4 arası 2 3 kez uyanmaya başladı ama saate hemen hemen her akşam aynı
desemki doymuyo çoccuk memede uyuyo doymasa uyumaz herhalde başka ne olabilir bilemedim ya

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
aç götürme, çünkü aşıyı iyice sindirsin diye yarım saat emzirme demişti bana dr. dayanamaz kuzucuk yazık.

ay benimki de son zamanlarda 10 buçuk 11 gibi anca uyuyor yaa, ne güzel 9 buçukta uyuyordu çocuk, ama son zamanlarda 7de şekerleme yapmaya başladı yarım saat kadar o da gece uykusunu öteledi sanırım.

ayyy aynen yaa o saatlerdeki kısa uykularmı etkilio acaba bizimkilerin gece uykusunu

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

Slm herkese
Kizlar benim kiz 11 -12 gibi yatiyor 10-11 gibi kalkiyor bu gec erken yatma olayi cok mu onemliymis gunduz sekerlemeleri de oluyor buarada o mu etkiliyor acep

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar