sizce şahin de gelişme geriliği var gibi duruyo mu
Ay saçmalama, maşallah subhanallah cillop gibi oğlan be bu ne gelişme geriliği,baksana cin gibi, gelişme geriliği olan çocuk böyle ağız dolusu sırıtırmı hiç!
o zaman bu salaK NE POK YEMEYE TAKTI BENİM OĞLUMA
bence kıskanmış olabilir hayatım.bazen çok yakınımızdaki insanlar biraz hazımsız oluyor ve biz bunu senelerce farketmediğimiz halde böyle durumlarda anlıyoruz.
:sokİstanbulda mi cikmis kene..Allah o kenenin cezasini versin simdi ben tirsar gidemem de..
ay ne almış yaaaaa ne demeye sölemiyonuz ben meraktan çatlıyommmmm :crazy:
Buarada hamileyken yogurt mayalamistim ben k.validem gostermisti hoş zaten teknik olarak biliyordum..hazir yogurttan(yörsan)tutmamisti yani ancak köy yogurdundan yapabilmistik...
sizce şahin de gelişme geriliği var gibi duruyo mu
onun da 2 tane oğlu var 5 aylı ve 2 yaşında övüp övüp bitiremediği ne demeye benimkini kıskanır ki insanlar garip
onun da 2 tane oğlu var 5 aylı ve 2 yaşında övüp övüp bitiremediği ne demeye benimkini kıskanır ki insanlar garip
Telefon almış canım....Telefona hiç düşkünlüğüm yoktur,hiç anlamam,arama-msj dışında kullanmam da.Gereksiz bi masraf oldu bizim için bence...
Töbe de çarpılırsın. Ne diyon Hayatım yaaa oğlunun maşallahı var, çok zeki bi çocuk olcak inşallah benden demesi
Hey yavrum hey, herkes biz gibi saf mı annem ne diyon sen?...
SAĞOLUN KIZLAR, SİLDİM RESİMLERİ, çıkmam gerek, benimki kaka yaptı, gidip altını açiiim daha da uyumaz 1 e kadar... Öperim yavrularınızı da sizleri de
olabilir.kimileri her güzellik kendinde olsun ister. "en" hastaları diyorum ben öylelerine.en güzel,en sağlıklı,en akıllı,en süper çocuk onlardadır mesela...bunlar aynı zamanda başkalarının mutsuzluğuyla beslenır,insanları üzmekten keyif alırlar.
hayatım arkadaşının çocuklarının ikisi de kız mı?
bi de bana doğrurur doğurmaz şahinin kan grubunu sormuştu a+ demiştim kimin grubu dedi babasının dedim
püüüüüüüüüüü beceriksizzzz benim ikisi de benim kan grubum demişti bana
Ayarıldım
ne içiyosa aynından ben de istiyorum,kafaya bak ya))
a+ baskın kan grubudur ondan olabilir mi acaba :crazy:
kızlar selam nasılsınız ?? bebişler nasıl ??
fotgrafları gostermissiniz bebişlerin ben kacırdım iclerinden bi tek şahini gormustum ben babusunkiyle simusunkini gormemistim tüh..neyse artık napalım bidahakine insallah
Bebikom, senin kızın çok mu kusuyordu, sanki öyle hatırlıyorum... Dvd de bi bebek vardı, sanırım 16 haftalıktı ve sürekli kusuyordu. Reflü varmış bebekte ve annesi besledikten sonra dik tutup sırtına vuruyordu, ama meğerse çok sert vuruyormuş, hafif vuruşlar yapması, daha çok da sıvazlaması gerekiyormuş, yataktan falan kaldırırken son derece yavaş kaldırdı kadın hep bebeği, bir de epey eğimli özel bir yatakta yatırdılar kusmadı hiç bebek.