2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Simuşum değiştir de o resimli mesajı, gelişmişe tıkla,altta eklentilerini göreceğin link olacak, ordan eklenti ekle dedinmiydi,ekleme yaptığın sayfa gelcek, resimlerin isimlerinin kenarlarında da sil butonları var.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
bence kıskanmış olabilir hayatım.bazen çok yakınımızdaki insanlar biraz hazımsız oluyor ve biz bunu senelerce farketmediğimiz halde böyle durumlarda anlıyoruz.

onun da 2 tane oğlu var 5 aylı ve 2 yaşında övüp övüp bitiremediği ne demeye benimkini kıskanır ki insanlar garip

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:sokİstanbulda mi cikmis kene..Allah o kenenin cezasini versin simdi ben tirsar gidemem de..

Kene her yerde var calmişim.Benim kardeşimi teee Roma'da buldu.Boyununa yapışmış.Bi de İtalyan doktorlar keneyi tanımıyolarmış,nasıl çıkaracaklarını bilememişler, Allahtan kırım kanamalı kongo yapan cinsi değilmiş, verilmiş sadakamız varmış....

ay ne almış yaaaaa ne demeye sölemiyonuz ben meraktan çatlıyommmmm :crazy:

Telefon almış canım....Telefona hiç düşkünlüğüm yoktur,hiç anlamam,arama-msj dışında kullanmam da.Gereksiz bi masraf oldu bizim için bence...

Buarada hamileyken yogurt mayalamistim ben k.validem gostermisti hoş zaten teknik olarak biliyordum..hazir yogurttan(yörsan)tutmamisti yani ancak köy yogurdundan yapabilmistik...

Köy yoğurdu nasıl yani? Nerden buldun köy yoğurdunu?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
sizce şahin de gelişme geriliği var gibi duruyo mu

Töbe de çarpılırsın. Ne diyon Hayatım yaaa oğlunun maşallahı var, çok zeki bi çocuk olcak inşallah benden demesi :)

onun da 2 tane oğlu var 5 aylı ve 2 yaşında övüp övüp bitiremediği ne demeye benimkini kıskanır ki insanlar garip

Hey yavrum hey, herkes biz gibi saf mı annem ne diyon sen?...

SAĞOLUN KIZLAR, SİLDİM RESİMLERİ, çıkmam gerek, benimki kaka yaptı, gidip altını açiiim daha da uyumaz 1 e kadar... Öperim yavrularınızı da sizleri de :huhuu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

olabilir.kimileri her güzellik kendinde olsun ister. "en" hastaları diyorum ben öylelerine.en güzel,en sağlıklı,en akıllı,en süper çocuk onlardadır mesela...bunlar aynı zamanda başkalarının mutsuzluğuyla beslenır,insanları üzmekten keyif alırlar.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Telefon almış canım....Telefona hiç düşkünlüğüm yoktur,hiç anlamam,arama-msj dışında kullanmam da.Gereksiz bi masraf oldu bizim için bence...

güle güle kullan cnm

Töbe de çarpılırsın. Ne diyon Hayatım yaaa oğlunun maşallahı var, çok zeki bi çocuk olcak inşallah benden demesi :)

Hey yavrum hey, herkes biz gibi saf mı annem ne diyon sen?...

SAĞOLUN KIZLAR, SİLDİM RESİMLERİ, çıkmam gerek, benimki kaka yaptı, gidip altını açiiim daha da uyumaz 1 e kadar... Öperim yavrularınızı da sizleri de :huhuu:

töbeeeeeee

evet öle sanıyom değiller dimi

olabilir.kimileri her güzellik kendinde olsun ister. "en" hastaları diyorum ben öylelerine.en güzel,en sağlıklı,en akıllı,en süper çocuk onlardadır mesela...bunlar aynı zamanda başkalarının mutsuzluğuyla beslenır,insanları üzmekten keyif alırlar.

ay aynen anlattığım arkadaşım bu sıçsa bokunu över o derece

hayatım arkadaşının çocuklarının ikisi de kız mı?

yok 2side erkek

bi de bana doğrurur doğurmaz şahinin kan grubunu sormuştu a+ demiştim kimin grubu dedi babasının dedim
püüüüüüüüüüü beceriksizzzz benim ikisi de benim kan grubum demişti bana

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bi de bana doğrurur doğurmaz şahinin kan grubunu sormuştu a+ demiştim kimin grubu dedi babasının dedim
püüüüüüüüüüü beceriksizzzz benim ikisi de benim kan grubum demişti bana

Ahahahaha yarıldım :D:D
ne içiyosa aynından ben de istiyorum,kafaya bak ya :)))
a+ baskın kan grubudur ondan olabilir mi acaba :crazy:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar selam nasılsınız ?? bebişler nasıl ??
fotgrafları gostermissiniz bebişlerin ben kacırdım iclerinden bi tek şahini gormustum ben babusunkiyle simusunkini gormemistim tüh..neyse artık napalım bidahakine insallah :tskler:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ahahahaha yarıldım :D:D
ne içiyosa aynından ben de istiyorum,kafaya bak ya :)))
a+ baskın kan grubudur ondan olabilir mi acaba :crazy:

Ahhahaha sana tamamiynen katılıyom Babuşum, bence de kesin bişe içiyo :D :D Var mı böyle bişe yaaa Türk halkının kan grubu büyük çoğunluk a rh + tir. sonra sanırım o rh+ geliyo...

kızlar selam nasılsınız ?? bebişler nasıl ??
fotgrafları gostermissiniz bebişlerin ben kacırdım iclerinden bi tek şahini gormustum ben babusunkiyle simusunkini gormemistim tüh..neyse artık napalım bidahakine insallah :tskler:

kız sen de hep topiği bekliyon şansına hiç foto göremiyon :) dur ben senin için gene koyarım

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Uyuttum hatunu, bakalım kaç dakka sürcek :) Bu arada Tracy Hogg un dvd si ve kitapları geldi, kitap epey kalın, ansiklopedi gibi, dvd yi izlemeye başladım, sanırım 15 farklı bebek ve vaka var, notlar alıp sizlerle de paylaşacağım yöntemleri...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bebikom, senin kızın çok mu kusuyordu, sanki öyle hatırlıyorum... Dvd de bi bebek vardı, sanırım 16 haftalıktı ve sürekli kusuyordu. Reflü varmış bebekte ve annesi besledikten sonra dik tutup sırtına vuruyordu, ama meğerse çok sert vuruyormuş, hafif vuruşlar yapması, daha çok da sıvazlaması gerekiyormuş, yataktan falan kaldırırken son derece yavaş kaldırdı kadın hep bebeği, bir de epey eğimli özel bir yatakta yatırdılar kusmadı hiç bebek.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Babuşuuuum, cep telefonun hayırlı olsun, güle güle kullan. Ben de anlamam hiç teknolojiden, cep tlf benim için ev tlf undan farksız, sadece arama amaçlı kullanıyom :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bebikom, senin kızın çok mu kusuyordu, sanki öyle hatırlıyorum... Dvd de bi bebek vardı, sanırım 16 haftalıktı ve sürekli kusuyordu. Reflü varmış bebekte ve annesi besledikten sonra dik tutup sırtına vuruyordu, ama meğerse çok sert vuruyormuş, hafif vuruşlar yapması, daha çok da sıvazlaması gerekiyormuş, yataktan falan kaldırırken son derece yavaş kaldırdı kadın hep bebeği, bir de epey eğimli özel bir yatakta yatırdılar kusmadı hiç bebek.

he benim kız ilk 1.5 ay kustu hep sonra duzeldi ama smdi mannak ın kızı kusuyomus :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar