2012 Şubat Anneleri

Tepki
56
bi de bana doğrurur doğurmaz şahinin kan grubunu sormuştu a+ demiştim kimin grubu dedi babasının dedim
püüüüüüüüüüü beceriksizzzz benim ikisi de benim kan grubum demişti bana

Hayatım o nasıl arkadaşmış öyle breee..-rgulu Yorumları bir okuyayım derken dikkatimi çekti yazamadan edemedim.. Bence epey tuhaf biriymiş yada kusura bakma ama zekasından da şüphe ederim öyle bir şey diyen bir insanın.. Bu arkadaş hep böyle konuşuyorsa hiç takılma gülüüp geçmeye bak cnmcm..

Bu arada bblaucum telefonunda hayırlı olsun..
Ben yine bebişlerin fotolarını kaçırdım sanırsam..Kısmet..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babuşuuuum, cep telefonun hayırlı olsun, güle güle kullan. Ben de anlamam hiç teknolojiden, cep tlf benim için ev tlf undan farksız, sadece arama amaçlı kullanıyom :D

Hayatım o nasıl arkadaşmış öyle breee..-rgulu Yorumları bir okuyayım derken dikkatimi çekti yazamadan edemedim.. Bence epey tuhaf biriymiş yada kusura bakma ama zekasından da şüphe ederim öyle bir şey diyen bir insanın.. Bu arkadaş hep böyle konuşuyorsa hiç takılma gülüüp geçmeye bak cnmcm..

Bu arada bblaucum telefonunda hayırlı olsun..
Ben yine bebişlerin fotolarını kaçırdım sanırsam..Kısmet..

teşekkürler kızlar,bakalım ne kadar süremi alacak öğrenmek :D

eğer burdaysanız koyayım tekrar foto limonikcim:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Alıntı yapmayın arkadaşlar.Silicem.
Bu sefer de başka foto koyayım :D

وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selamlarrrr bende geldimm
babuşum kızının fotolarına yetişdim MAŞALLAH Allahım nazarlardan korusun

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Rabbim nazardan korusunnnnnn çokkk tatlı ve ilerde çok güzelll bir kız olacak inşallahh.. bu arada senin damat kimdi kızzz? :p

babusum masallah fıstıga Allah nazardan saklasın cok tatlı :utan:

BAbuşcum maşallah subanallah
cok tatlı büyümüş, gülüşüyle canlar yakacak minnoş...

Saolun kızlar,Rabbim cümlemizin evladını esirgesin,bağışlasın.Güzel kaderler yazsın.
Benim damat gökçenin oğlan adendi limoncum ama almayacak herhalde bizi,baksana unuttu hiç uğramıyo buralara :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar