Günaydın kızlar.Tahmin ettiğim gibi kimse yok.
Ada gaz sancısıyla uyandı bir saat önce,zaten saat 2 gibi mama emdiği için mama da emmedi,altını değiştirdim.1 saatte zor uyudu.Kucağımda uyudu yerine yatırdım mıkır mıkır uykuyla uyanıklık arasında söylendi durdu.İki kere büyük gaz çıkardı yazık.Benim de sinirlerim gerildi, 1 saat uğraştım,zaten boğazım da şiş acıyo.Son çareyi sıkı sıkı kundakta buldum,öyle uyudu,kollarını engellemeyi son zaman bırakmıştım zaten hareketlendiği için tutmuyodu,ama bu sefer uykulu halinden de faydalandım da yenice uyudu.
Zaten 2de zor uyumuştum.Şimdi uyku da kaçtı.Sabah da uyuyamayacağım eşim Eskişehire geliyor bizi almaya ve yanında evli bir çift arkadaşımız da var, misafirimiz olacaklar.Yola çıktılar,sabah 9 gibi burda olacaklarmış...
Eşim ağzından kaçırdı,ilk anneler günü hediyemi almış.Epey pahalı bi hediye.Şaşırdım,daha önce de demiştim eşim özel günler konusunda zayıf olduğu gibi hafiften de odunsu bi insandır

Kızdım da,tam bakıcı başlayacak+siteye ait bi takım ödemelerimiz olacakken sırası mıydı diye,hem de öyle benim pek ihtiyaç duyup ehemmiyet verdiğim bişey de değil ama kırılır diye fazla bişey de diyemedim...
Hafta sonu belki yazamam,misafirleri gezdirelim filan derken.
Allah nasip ederse pazartesi günü İstanbuldan yazarım.
Bu arada iş göremezlik ödememi aldım.Geriye dönük maaşlarımı yani sgk.dan.Benim şirketim maaşımı yatırdığı için o aldığım parayı şimdi şirkete götürmem lazım ve şirket kendi gidebileceğim mesafede değil hele Adayla.Kayınvalideye bırakmak zaten kabusum.
Aytaçla birlikte götüreceğiz,o arabada bakacak ben patrona verip,konuşup geri geleceğim ama gözümde büyüyor...
Perşembe günü de çok yakın bir arkadaşımın doğumu var.Doğum yaptığım ve Adayı kontrollere götürdüğüm hastanede.Bakalım belki ziyaret+kontrolü birleştirir Adayı da birkaç gün gecikmeli götürürüm 4.ay kontrolüne...
İşte böyle kızlar, herkese iyi hafta sonları,öperim.