2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar tsk ederim cevapladııgnız icn..ne bileyim bana onceden olmuyo en azından normal bacak hareketlerimde olmuyodu ama simdi oyle olunca bi garip oldum ya cok uyuz bisey..insallah gecicidir

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
AZOM;
bencede vazgecmekle ii yapmısın,Allah korusun hani tek caresi anne sutune kalmadıkca bende istemezdim kızımı baskası emzrsin yada baskasının sutunu alsın..ALLAH kimseyi muhtaç etmesin..:utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
AZOM;
bencede vazgecmekle ii yapmısın,Allah korusun hani tek caresi anne sutune kalmadıkca bende istemezdim kızımı baskası emzrsin yada baskasının sutunu alsın..ALLAH kimseyi muhtaç etmesin..:utan:

Haklısın canım aminnnn

Okumustum onu mamadan yogurt bi acayip geliyor kulaga :sokvalla ne gunlere kaldik cocuklarimizi koruma yontemleri oldurecek beni..

Ne edek kız :D O değilde hiç yoğurt mayalayacağım aklıma gelmezdi :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
AZOM;
Simdi iyi de ek gida olayi biraz karisikmis gecen iki cocuklu bi arkadas soyledi tirsmadim degil..
Simdi daya agzina memeyi kolay is.. Ek gidayi nasil yaparim bilmiyorum..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hersey bi yana ama su da bi gercekki,bizi buyuten annelerimizin zamanında yokmus ki bunlar vay efendim mamadan yogurt yapılcak yok 6.aydan once bisi verilmicek..pöff..noldu ? bizler cok sukur iyiyiz buyumusuz iste olmemisiz tobe tobee..sanki verip te zehir mi vericez bazı doktorlar ve insanlar cok abartıyolar..
bizler yavrularımıza en uygun gıdayı en uygun zamanda vericez iste bu kadar,tabiki dikkat edicez en dogalını vermeye calısıcaz ama mesela saglıkocagında hemsire bana 6.aydan once yok yogurt meyve puresi falan vermek dedi ama ben vericem..:tskler:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Ben de kacayim yarin kizim esim veben ailecek ilk piknigimizi yapacagiz borek falan yapayim dua edin de kizim dogayi sevsin gittigimizle dondugumuz bir olmasin

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ben de kacayim yarin kizim esim veben ailecek ilk piknigimizi yapacagiz borek falan yapayim dua edin de kizim dogayi sevsin gittigimizle dondugumuz bir olmasin

kız bizde gittik bundan 10 gun once ama gecen gun haberleri dinleyince ah keske gitmeseydim dedim ve bidaha da gitmeyi dusunmuyom..su KENE illeti yine cıkmıs ortaya 6 kisi ölmüs baksana
Allah korusun yarabbim yaa..gitmicem ben bidaha goturmem yani:sok

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
hersey bi yana ama su da bi gercekki,bizi buyuten annelerimizin zamanında yokmus ki bunlar vay efendim mamadan yogurt yapılcak yok 6.aydan once bisi verilmicek..pöff..noldu ? bizler cok sukur iyiyiz buyumusuz iste olmemisiz tobe tobee..sanki verip te zehir mi vericez bazı doktorlar ve insanlar cok abartıyolar..
bizler yavrularımıza en uygun gıdayı en uygun zamanda vericez iste bu kadar,tabiki dikkat edicez en dogalını vermeye calısıcaz ama mesela saglıkocagında hemsire bana 6.aydan once yok yogurt meyve puresi falan vermek dedi ama ben vericem..:tskler:
Yazmadan edemicem..cidden cok strese sokuyorlar..simdiden yedirmeye alistirmazsak yeme sorunu yasamaz miyiz ilerde sagliksiz cocuklar olurlar..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kız bizde gittik bundan 10 gun once ama gecen gun haberleri dinleyince ah keske gitmeseydim dedim ve bidaha da gitmeyi dusunmuyom..su KENE illeti yine cıkmıs ortaya 6 kisi ölmüs baksana
Allah korusun yarabbim yaa..gitmicem ben bidaha goturmem yani:sok

:sokİstanbulda mi cikmis kene..Allah o kenenin cezasini versin simdi ben tirsar gidemem de..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar