2012 Şubat Anneleri

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

ayyyy geçmişşş ne çok birikmişşş ya oku oku bitiremedimmm maşallahhhh
ama atlamakta istemiyorum çünkü öyle güsel paylaşımlar yapıonızkiii........

bu arada benim kızımm doğduğundan beri aynı numara bezi kullanıyo yaa beli sıkmıyo bi büyük numarada bol gelio sanki ne yapsam bilemedim ya

bide benim tatlı kızım nasıl beceriyosa hep yattığında kulaklarını katlıyo kepç olacak diye korkuyom yaa

bu arada size kızımı göstereyimmiiiiiiiiiiiiii

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
cok iiymiş yaa is yap kızısırsın hahahaha :cokkomik::cokkomik:

:D o yüzden iş yapmaktan nefret ederim anca üşürsem belki :cokkomik:

ayyyy geçmişşş ne çok birikmişşş ya oku oku bitiremedimmm maşallahhhh
ama atlamakta istemiyorum çünkü öyle güsel paylaşımlar yapıonızkiii........

bu arada benim kızımm doğduğundan beri aynı numara bezi kullanıyo yaa beli sıkmıyo bi büyük numarada bol gelio sanki ne yapsam bilemedim ya

bide benim tatlı kızım nasıl beceriyosa hep yattığında kulaklarını katlıyo kepç olacak diye korkuyom yaa

bu arada size kızımı göstereyimmiiiiiiiiiiiiii

evetttttttttttt ben de oğlumu gösteririmm :utan:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ALINTI YAPMAYINNNNN

Nazar Duası

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

ANNEM BENİ ÇOKKKK GÜLDÜRÜYOOOO

Tepki
56
Ben göremedim ama bendende bütün bebişlere maşallahhhhh..

Birde eski yazılanları gündüz okumuştum alıntı yapcaktım ama bizim oğlan uyandığı için yapamamıştım..sütün yetip yetmediğini nasıl anlıyacağız felan denmişti sanırım..Açıkçası bende bilmiyorum ama daha mama vermedim hiç..Çünkü sağlık ocağındaki ebeler ayda bir kilo alıyorsa gayet iyi dediler..Ayda aldığı kilo 500 grmın altına düşerse o zaman ek gıdaya başlarsın dediler..Benim paşada ayda bir kilo aldı genelde o nedenle hiç sütümü sağıp vermek gibi bir niyetim olmadı.. Hem benim paşa hep emerek uyduğu için beslenmemiz saate binemedi daha.. Emzireceğim an öyle heycanlanıyor ki anlatamam , yüzünde güller açıyor.. Oyun oynuyor resmen..:D Bu arada biz 6900 gr geldik en son gittiğimizde ve 3 numara bez kullanıyoruz.. (7-9 kilo).

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
Acaba içerikleri aynı değil mi ki canım ya?
Bize doktorumuz yanlış hatırlamıyosam 1 ay bittiğinde vermişti multitabs vitamini,o günden bu yana kullanıyoruz ama biraz düzensiz oldu.Buzdolabında saklanması gerektiği için, gözümün önünde değil ya, bazen üstüste birkaç gün unuttuğum oldu benim...
Birkaç haftadır düzene koydum gibi...
yok cnm değil asmlerin verdiği sadece d vitamini,multitabs ise a,c ve d vitaminlerini içerio die bilioum
niye o kadar sevindin regl olmana canım

maşallah sübanallah

bez olayını bilmiyodum cnm

ananemin meşhur lafı derdi bana hep
2. de anane üşüyom
iş yap kızışırsın

cnm napıyım adet olmayınca her ay gebelik şüphesi tedirgin oluo insan psikolojik açıdan rahatlıoum..:eek:ky: korunma yöntemim aynı ama şimdi rahim gebeliğe alıştı eskisi kadar korumayabilirmiş kendini öyle diolar iice streslinioudum bende şimdi bi habercim oldu en azından :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Selam kizlar,
Kuzum uyutmadi. Dun dogumgunumdu. Gunduz Tunayla alisveris yaptik. Kucakta dolasti biraz,kasiyerlere laf yetistirdi,bayildilar.Aksam da maaile pasta ve hediye merasimi. Guzeldi cok sukur.
Sute gelince sag gogsumden hala 70-160 arasi geliyor.stresle ters orantili degisiyor:(ama sol gogus sezonu kapatti desem yeri...hamdolsun yine de
bez bir haftadir 4numara kullaniyoruz.3numara cok sıkıyordu.boyle gobekli amcalar olur ya pantolon gobek altinda kalir. Aynen oyle oluyordu:D bugun doktora goturcez. Bir danisirim.
Simdilik optum hepinizi

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Selam kizlar,
Kuzum uyutmadi. Dun dogumgunumdu. Gunduz Tunayla alisveris yaptik. Kucakta dolasti biraz,kasiyerlere laf yetistirdi,bayildilar.Aksam da maaile pasta ve hediye merasimi. Guzeldi cok sukur.
Sute gelince sag gogsumden hala 70-160 arasi geliyor.stresle ters orantili degisiyor:(ama sol gogus sezonu kapatti desem yeri...hamdolsun yine de
bez bir haftadir 4numara kullaniyoruz.3numara cok sıkıyordu.boyle gobekli amcalar olur ya pantolon gobek altinda kalir. Aynen oyle oluyordu:D bugun doktora goturcez. Bir danisirim.
Simdilik optum hepinizi

tatlım facebook ta kutlamıstım, buradan da kutluyorum, iyiki dogdun litılım sanşayyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnımmmmmmmmmm lala la la :utan:

Tepki
56
Selam kizlar,
Simdilik optum hepinizi

Mutlu yıllar tatlım..

Tepki
56
Şey vitamin konusu konuşulmuş sanırım..Herkes bebeğine vitamin ilacı veriyor mu? Ben vermiyorumda.. Birde genelde ayda kaç kilo alıyor bebişleriniz? Birde birde diye soruyorum ama kusuruma bakmayın Ahmet bey duruyorken yazayım dedim.. Imm benim saçlarım acayip dökülüyor..Sizlerinde öyle mi? Özellikle yaptığınız bir şey var mı? Bebek gülmeye başlayınca dökülürmüş annemler öyle diyor ama bu öyle böyle dökülme değil..Yakında kel kalcammmmm

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
yok cnm değil asmlerin verdiği sadece d vitamini,multitabs ise a,c ve d vitaminlerini içerio die bilioum

cnm napıyım adet olmayınca her ay gebelik şüphesi tedirgin oluo insan psikolojik açıdan rahatlıoum..:eek:ky: korunma yöntemim aynı ama şimdi rahim gebeliğe alıştı eskisi kadar korumayabilirmiş kendini öyle diolar iice streslinioudum bende şimdi bi habercim oldu en azından :D

hee biz hamile kalabiliriz dimi benim hiç aklıma gelmiyo sanki bi daha hiç kalmazmışım gibi :D

ben yine göremedim hayatımın oğlunu yaaaaaa :(

cnm ikimizin de burda olduğu an söle koyayım ben de senin kızı hiç göremedim

Selam kizlar,
Simdilik optum hepinizi

nice sağlıklı yıllar cnmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar