2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
o zaman git bakkal emzigi al:D hani eski klasik model. benim kardesimm onları emdi hepp digerlerini almamıstı

6 emzikten sonuncusu oyle zaten bambinonun kıraz uclu bakkal emzigi denen emzikten 3 tl :cokkomik::cokkomik:
onu verince nasıl öğürüyo bi gör yine oburlerini bi alıyo bir iki cekiyo atıyo ama onu hic almıyo..rezeneye batırıp verdim belkil tutar diye ama yok vazgecicem artık yoruldum :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
avent-0-bpa-fashion-emzik-3-6-ay-2li-scf17261.jpg

bakk bizimkii bu cnmm seninki bundan mı? bununn ucu cok güzell digeerlerine benzemiyo

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
rezeneye batırdımm dio yaaa.. elmaya armuta sürdümm desenn anlıcamm ay rezenee zatii tiksincc bişi:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
aynı ucu benimkinin de..sadece dısı degisikmis baktım..iste bende damaklı damaksız silikon kaucuk hepsi var..ama istemiyo en son chiccho nun her yeri kaucuk emzigi var ondan aldım,onu da istemiyo..vazgectim artık su saatten sonra da almaz heralde :tskler:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hadii yaaa sevdi demekk:D ay bizimki hiçbişi içmedii. ne papatya ne rezene.. suyu mama verince zorla verdirdiler yanar cocuk die onu bile içmedi.. bi mama bi sütt baska bişi sokmuyo agzına. benimki vitaminn ilacına bayılıyoo. tadı limon gibi ama yalana sapurdana bi hal oluyo.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aynı ucu benimkinin de..sadece dısı degisikmis baktım..iste bende damaklı damaksız silikon kaucuk hepsi var..ama istemiyo en son chiccho nun her yeri kaucuk emzigi var ondan aldım,onu da istemiyo..vazgectim artık su saatten sonra da almaz heralde :tskler:

emziksiz duruyosa almasın bebikom. bende ayagını emsinn istiyorum ilerdee bakalım ayagını agzına sokcak mı beklemedeyim:Dcok sevimli oluyolar yaa.. almazsa da ben veripp fotograf cekicem

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
emziksiz duruyosa almasın bebikom. bende ayagını emsinn istiyorum ilerdee bakalım ayagını agzına sokcak mı beklemedeyim:Dcok sevimli oluyolar yaa.. almazsa da ben veripp fotograf cekicem

ayagınımı emsin 55: hihihihh deli yaa ii emerde cekersen fotosunu bizede gosterirsin hic dusunmemistim oyle bisey :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ya ne biletim bende ya ama surekli sallanamdıkca bisey olmaz sanıerım hem sevdiyse sanslısın orda oturur oyalanır iste benimkinin durcagını bilsem inan kosa kosa alcam ne derlerse ama bilemiyorum iste :( tek basımayım bide ben oturdugum sehirde ne annemler var ne esiminkiler tanıdık kimse yok butun gun helak oluyorum degilki bide yemek yapcam evi toparlicam falan hayal valla..

Tatlım benim de burada eşimden başka kimim kimsem yok. Görümceler 1-2 sokak aşağıda oturuyorlar ama faydaları sıfır bile değil, eksilerde. Zaten bir fayda ummamayı da çoktaaaaaaan öğrendim! Yemek konusunda ben de hiçbişe yapamıyorum. Zaten gaz olcak diye anca patlıcan patates makarna et tavuk balık yiyebiliyorum sadece aylardır. Onları da dışardan aldırıyorum valla naaapiiim...

Çok sağol canım. Benim bebiş 9,5 aylık oldu. Abi olduk biz.. Bizim diş ilk 7 aylıkken çıktı. Üst 2 diş birden çıktı. Ertesi hafta da alt 2 çıktı.

Bizde Tiny Love almıştık. Maymun Adası olanından. 2 aylıktan beri kullandık, oğlum çok seviyor ve bayağı da oyalıyordu. Tavsiye ederim.

Çok teşekkürler, biz de bugün çıkıp alalım oyun halısını diye düşündük ama hava berbat Ankarada. Yağmur yağacakmış gibi ve bide çok esiyor. Yavrunuza da maşallah Darısı hayırlısıyla bizim başımıza :) Bu arada diğer oyun halısını da inceledim, tiny love dan epey büyük görünüyor ama sanki şuanki ayımıza tiny love daha uygun olacak gibi

ah ah aynı dert bende de var, kucakta gezmek en sevdiği şey, daha da kötüsü kucakta ve ayakta uyuyor... yerine yatıramıyorum uyumadan, oturup sallasam o da olmuyor illa ayakta olacak.

bana da bir çözüm kızlar ya, tracy hogg kitabını aldım yatır kaldır yapayım diye, ama çok ağladı yapamadım. 20 dk da uğraştım, olmadı.

ben aldım, tekmele ve oyna çiftlik. beğendik ama keyfimiz yerindeyse oynuyoruz... 15-20 dk oyalanıyor işte.

15-20 dk iyi bence tatlım. Alalım bakalım bizimki ne yapacak. Gerçi şuana kadar aldığım hemen hemen hiçbir oyuncağa yüz vermedi. Bulursam şu parmak kuklalardan alıcam, sanırım daha çok ilgisini çekecektir. Ayakta uyuma konusunda çok şükür bizimki o aşamada değil ve umarım da gelmez. Uykusunun geldiğini anladığımda salıncağa koyuyorum ben, ilk başta biraz ağlıyor 30 sn kadar bekliyorum bazen 1 dakika. Ağlama şiddetini artırırsa tekrar alıyorum kucağıma 5 dk kucakta avutmaya çalışıyorum sonra tekrar koyuyorum salıncağa... Böyle böyle uyutmaya çalışıyorum. Uyuduktan sonra da salıncağın sallanma mekanizmasını kapatıyorum alışmasın diye.. Bide Tracy Hogg un cd leri varmış sanırım ben de alıp izlemeyi düşünüyorum...

Littlesunshine'ım; Ay maşallah Tunamıza, Allah esirgesin
İyi bir doktor bulmuş olmanıza da çok sevindim, tatillerde de olsa içinizi rahatlatır iyi bir doktorun varlığını bilmek... Demek Tunanın da damakları kaşınıyor, Laylamın Kayrasında da olduğuna göre normal o zaman, korkmama gerek yok :huhuu: Yerim ben onların hepsini yeriiiiiiiiiiiiiiim :sila:

simuşum

dentinox jel verdi doktor damakları için tunaya, bir de parmağınızla kaşıyın dedi

oyun halısı da tiny love maymun adası almıştık. memnunuz. saygılar efeem :D

masallahh cnmmm pasayaa ne cabuk büyüdülerr:(
benim kuzu da ellerini tutunca kalkıyo artık. hatta daha kötüsü oto koltugu evde cok işe yarıyodu ama ondayken kendi kendine kalkıyo dün kapaklanıvericektiler sehpadan:( ben de yanında deilsem yere koyuyorum artık koltugu. koltuga falan da bırakamıyorum ordan da katlana acıla basında bıraksan sonuna gidiyo düz yatırsan yan buluyosun falan.. hareketli halleri zor olcak.. cok dikkat lazım:(

Aaaa benimki de hele birkaç gündür ellerimi yakalayıp doğrulmaya çalışıyooooo :ask: Demek bu da normal, ay çok sevindim yaaa nihayet gelişimleri birbirlerine benzemeye başladı :) Dediğin gibi artık çok dikkat etmek lazım, yakında bu bebeler yattıkları yerde sağdan sola dönmeye yuvarlanmaya da başlarlar :dance:

selam kızlar sanırım herkesde aynı sorun benim oğlum bir haftadır eli hatta baş parmağı ağzında salyaları akıyor huzursuz bişey oldu gündüzleri en fazla yarım saat uyuyor böyle değildi uyku sorunumuz yoktu sürekli mızırdıyor yahu
bende oyun halısı almak istiyorum hafta sonu bakamak istiyorum ayrıca mama sandalyesi bebikomun dediği gibi ev bebe mağazasına döndü acaba salıncaktamı alsam işe yararmı offff kafayı sıyırdım heralde ne bulursam alıyım diyorum:vecihi:

Hhhh bizim ev de aynen mağaza gibi oldu. Şımarmasalar bari ilerde. :iyyyy: Valla benim durdurulmaya ihtiyacım olabilir bu gidişle. Kendimce işe yarayacağını düşündüğüm herşeyi almaya çalışıyorum. Bu arada Laylam mama sandalyesi için erken değil mi? :acep:

ay ben de sıyırcam hiçbişi yapamıyorum yapışık kardeşler gibi yaşıyoruz resmen

Üzülme kız hepimiz öyleyiz baksana. Hem çocukları yapıştırdık kendimize hem şikayet ediyoz :D

ayyy kızlarrr kiloo verdimmm bennnnnnn 71 idi en son bir haftada 69.6 oluvemişimmmmm... annnaammm o kadar mutluyumm kii gören 10 kg verdim sanırr:D

yemememekten canım sıkıldı ama degdi.. darısı 5 li rakamlara insallah artıkk:dance::dance:

Oooooh darısı başımaaaa, ben de takıldım kaldım 65 te.... 60 a düşmek ilk hedefim ama boğazımı tutamıyorum ki... Bide bende sabahları uyandığımda felaket şişlik oluyo yaaa sizde de oluyo mu?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam minnoşlar :D

Kuzucuklar uyuyorlar mı? Bizim babamız evde ona virdim ben de size takıliim biraz didim :D :D

hadii yaaa sevdi demekk:D ay bizimki hiçbişi içmedii. ne papatya ne rezene.. suyu mama verince zorla verdirdiler yanar cocuk die onu bile içmedi.. bi mama bi sütt baska bişi sokmuyo agzına. benimki vitaminn ilacına bayılıyoo. tadı limon gibi ama yalana sapurdana bi hal oluyo.

Vitamin ilacı ne ola kııııııııııız? :D :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Sanada selam simuşş...
benimki uyumuyo emiyo..ya kızlar mamadan sonra illa su vercezmi ben hiç vermedim..ne kadar vercekmişiz :eek:ys:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Sanada selam simuşş...
benimki uyumuyo emiyo..ya kızlar mamadan sonra illa su vercezmi ben hiç vermedim..ne kadar vercekmişiz :eek:ys:

:sok Anaaaa nası yaniiii sen kızın emerken bilgisayarda yazı mı yazabiliyooooon? :sok Kız valla helal olsun al hakettin bu çiçekleri :D

Yaa benim bildiğim, bebeğin su ihtiyacının olup olmadığı ön bıngıldağından anlaşılıyor. Şöyle ki; eğer içe çökme varsa su ihtiyacı var, yok normalse suya gerek yok.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
:sok Anaaaa nası yaniiii sen kızın emerken bilgisayarda yazı mı yazabiliyooooon? :sok Kız valla helal olsun al hakettin bu çiçekleri :D

Yaa benim bildiğim, bebeğin su ihtiyacının olup olmadığı ön bıngıldağından anlaşılıyor. Şöyle ki; eğer içe çökme varsa su ihtiyacı var, yok normalse suya gerek yok.

hahaha tsk cnm ben usta oldum artıkın :D tek elle yazıyom walla sıkıntıdan..bıngıldagın cokuklugunu elleyerekmi anlicaz

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ay Ecriiin, kız yazmazsam içimde kalcak. Bacım kayınvaliden sürekli sana gelmek istiyomuş ya temizlik memizlik yapma. Hatta hiçbir hazırlık da yapma, üstünü başını bile güzelce giyindiysen git çıkar pijamalarını giy. Rhatça otur yanında, belki gıcık olur gelmez :D :D Ay çok mu fenayım ne! Valla bu hayat bana bunu öğretti naapalım yapcak bişe yok. Ben de yemek yapamıyorum evde, eşim dün diyo ki babamı yemeğe çağırcam, dedim çağır, kahvaltılık hazırlar koyarım ortaya. Töbe töbeeeee

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Anaaa, babamız koltukta uyuyakalmış, minnoşu da anakucağına koymuş, büyük hareketlenme başladı :D :D Heran çıkabilirim, ansızın cevapsız kalırsam bilin ki kızçe çıldırdı :D :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Evet canım elleyerek anlarsın zaten. Eğer normalde de elliyosan hemen farkedersin.

anladım canım tamam ben tedirgin oldugum icin pek ellemedim yani surekli kontrol etmedim o yuzden belki anlayamam ama zaten bıngıldakları git gide kapanıyo demi...ben deniyim bakalım bi cay kasıgı su icicekmi,kaynamıs sogumus mu verliyo yoksa damacana suyu verilse oluyo mu? ay hicbise bilmiyomuyum ben bu su konusunda yaa

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Tatlım benim de burada eşimden başka kimim kimsem yok. Görümceler 1-2 sokak aşağıda oturuyorlar ama faydaları sıfır bile değil, eksilerde. Zaten bir fayda ummamayı da çoktaaaaaaan öğrendim! Yemek konusunda ben de hiçbişe yapamıyorum. Zaten gaz olcak diye anca patlıcan patates makarna et tavuk balık yiyebiliyorum sadece aylardır. Onları da dışardan aldırıyorum valla naaapiiim...

Çok teşekkürler, biz de bugün çıkıp alalım oyun halısını diye düşündük ama hava berbat Ankarada. Yağmur yağacakmış gibi ve bide çok esiyor. Yavrunuza da maşallah Darısı hayırlısıyla bizim başımıza :) Bu arada diğer oyun halısını da inceledim, tiny love dan epey büyük görünüyor ama sanki şuanki ayımıza tiny love daha uygun olacak gibi
S

15-20 dk iyi bence tatlım. Alalım bakalım bizimki ne yapacak. Gerçi şuana kadar aldığım hemen hemen hiçbir oyuncağa yüz vermedi. Bulursam şu parmak kuklalardan alıcam, sanırım daha çok ilgisini çekecektir. Ayakta uyuma konusunda çok şükür bizimki o aşamada değil ve umarım da gelmez. Uykusunun geldiğini anladığımda salıncağa koyuyorum ben, ilk başta biraz ağlıyor 30 sn kadar bekliyorum bazen 1 dakika. Ağlama şiddetini artırırsa tekrar alıyorum kucağıma 5 dk kucakta avutmaya çalışıyorum sonra tekrar koyuyorum salıncağa... Böyle böyle uyutmaya çalışıyorum. Uyuduktan sonra da salıncağın sallanma mekanizmasını kapatıyorum alışmasın diye.. Bide Tracy Hogg un cd leri varmış sanırım ben de alıp izlemeyi düşünüyorum...

Littlesunshine'ım; Ay maşallah Tunamıza, Allah esirgesin
İyi bir doktor bulmuş olmanıza da çok sevindim, tatillerde de olsa içinizi rahatlatır iyi bir doktorun varlığını bilmek... Demek Tunanın da damakları kaşınıyor, Laylamın Kayrasında da olduğuna göre normal o zaman, korkmama gerek yok :huhuu: Yerim ben onların hepsini yeriiiiiiiiiiiiiiim :sila:

Aaaa benimki de hele birkaç gündür ellerimi yakalayıp doğrulmaya çalışıyooooo :ask: Demek bu da normal, ay çok sevindim yaaa nihayet gelişimleri birbirlerine benzemeye başladı :) Dediğin gibi artık çok dikkat etmek lazım, yakında bu bebeler yattıkları yerde sağdan sola dönmeye yuvarlanmaya da başlarlar :dance:

Hhhh bizim ev de aynen mağaza gibi oldu. Şımarmasalar bari ilerde. :iyyyy: Valla benim durdurulmaya ihtiyacım olabilir bu gidişle. Kendimce işe yarayacağını düşündüğüm herşeyi almaya çalışıyorum. Bu arada Laylam mama sandalyesi için erken değil mi? :acep:

Üzülme kız hepimiz öyleyiz baksana. Hem çocukları yapıştırdık kendimize hem şikayet ediyoz :D

Oooooh darısı başımaaaa, ben de takıldım kaldım 65 te.... 60 a düşmek ilk hedefim ama boğazımı tutamıyorum ki... Bide bende sabahları uyandığımda felaket şişlik oluyo yaaa sizde de oluyo mu?

Trachy hogg cd si nedir canım ben ilk defa duydum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar