selam kızlar, geçmişe bakamadım. Tuna hep ilgi istiyor
bugün doktor kontrolüne gittik. memleketteyiz o yüzdn yeni bir doktor oldu yine. anası gibi tostosum da başka doktorlara gidiyor mecburen

Tuna maşallah yine kocaman adam olmuş. 64.5 cm, 7300 gr, baş çevresi de 41,5cm. doktor doğumdan bugüne kadar olan ölçümlerini sordu. anne sütünün mucizesi işte, yaramış sütünüz dedi. işe başlayacağım yetmediği durumlarda hangi mamayı kullanalım dedim. diğer doktorumuz gibi hayalet görmüşe dönmedi suratı

birkaç mama önerdi. ama iyi mama yoktur unutma, önemli olan bebeğinin sevmesi ve ona yaraması dedi. sma ile başlayacağız gerektiği taktirde. ama mutlaka mutlaka son damlasına kadar sütünü sağıp bırak buna ek olarak dedi. e tabi dedim ben de.
rota aşımızı uyguladı. kuzum yaladı yuttu tabi sorun çıkarmadan

ağzının suyu akıyor mu? elini emiyor mu? dedi. evet eveeeet dedim. parmağıyla dişlerini kaşıdı. Tuna mest oldu. arada siz de yapabilirsiniz bunu dedi. bir jel verdi. ağrılar, kaşıntılar için sürülecek damaklara. burnumuz hep tıkalı, öksürük olabilir, balgam var gibi dedi. serum fizyolojiğe devam, daha sık kullanın, bir sıkış ancak 2-3 saat rahatlatır onu dedi. bazı doktorlar antibiyotiği dayar, aman sakın haaa, uzak durun dedi. e biliyoz diye ukalalık edesim geldi ama kibarlığına acıyıp sustum

gel bakalım ne kadar güçlüsün sen minik adam dedi. ellerinden tuttu ve tosbaam ayağa kalktı :sok maşallah maşallah dedik aynı anda

adam Tunayı kendi soydu kendi giydirdi, konuştu, gülüştüler,çokçok memnun kaldım. açıkçası kendi doktorumuzdan daha sevecendi. yani tatillerde gidebileceğimiz sağlam bir doktorumuz var artık yuppppppi