Tatlım benim de burada eşimden başka kimim kimsem yok. Görümceler 1-2 sokak aşağıda oturuyorlar ama faydaları sıfır bile değil, eksilerde. Zaten bir fayda ummamayı da çoktaaaaaaan öğrendim! Yemek konusunda ben de hiçbişe yapamıyorum. Zaten gaz olcak diye anca patlıcan patates makarna et tavuk balık yiyebiliyorum sadece aylardır. Onları da dışardan aldırıyorum valla naaapiiim...
Çok teşekkürler, biz de bugün çıkıp alalım oyun halısını diye düşündük ama hava berbat Ankarada. Yağmur yağacakmış gibi ve bide çok esiyor. Yavrunuza da maşallah Darısı hayırlısıyla bizim başımıza

Bu arada diğer oyun halısını da inceledim, tiny love dan epey büyük görünüyor ama sanki şuanki ayımıza tiny love daha uygun olacak gibi
S
15-20 dk iyi bence tatlım. Alalım bakalım bizimki ne yapacak. Gerçi şuana kadar aldığım hemen hemen hiçbir oyuncağa yüz vermedi. Bulursam şu parmak kuklalardan alıcam, sanırım daha çok ilgisini çekecektir. Ayakta uyuma konusunda çok şükür bizimki o aşamada değil ve umarım da gelmez. Uykusunun geldiğini anladığımda salıncağa koyuyorum ben, ilk başta biraz ağlıyor 30 sn kadar bekliyorum bazen 1 dakika. Ağlama şiddetini artırırsa tekrar alıyorum kucağıma 5 dk kucakta avutmaya çalışıyorum sonra tekrar koyuyorum salıncağa... Böyle böyle uyutmaya çalışıyorum. Uyuduktan sonra da salıncağın sallanma mekanizmasını kapatıyorum alışmasın diye.. Bide Tracy Hogg un cd leri varmış sanırım ben de alıp izlemeyi düşünüyorum...
Littlesunshine'ım; Ay maşallah Tunamıza, Allah esirgesin
İyi bir doktor bulmuş olmanıza da çok sevindim, tatillerde de olsa içinizi rahatlatır iyi bir doktorun varlığını bilmek... Demek Tunanın da damakları kaşınıyor, Laylamın Kayrasında da olduğuna göre normal o zaman, korkmama gerek yok

Yerim ben onların hepsini yeriiiiiiiiiiiiiiim :sila:
Aaaa benimki de hele birkaç gündür ellerimi yakalayıp doğrulmaya çalışıyooooo :ask: Demek bu da normal, ay çok sevindim yaaa nihayet gelişimleri birbirlerine benzemeye başladı

Dediğin gibi artık çok dikkat etmek lazım, yakında bu bebeler yattıkları yerde sağdan sola dönmeye yuvarlanmaya da başlarlar :dance:
Hhhh bizim ev de aynen mağaza gibi oldu. Şımarmasalar bari ilerde. :iyyyy: Valla benim durdurulmaya ihtiyacım olabilir bu gidişle. Kendimce işe yarayacağını düşündüğüm herşeyi almaya çalışıyorum. Bu arada Laylam mama sandalyesi için erken değil mi? :acep:
Üzülme kız hepimiz öyleyiz baksana. Hem çocukları yapıştırdık kendimize hem şikayet ediyoz
Oooooh darısı başımaaaa, ben de takıldım kaldım 65 te.... 60 a düşmek ilk hedefim ama boğazımı tutamıyorum ki... Bide bende sabahları uyandığımda felaket şişlik oluyo yaaa sizde de oluyo mu?