2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
şimdi emziğini koydum 2 dk buzdolabına cıkardım onu verdim nası cekti hemen ezmeye calısıyo..neyse cok aglarsa koyarım yarım fitil napayım baska yapcak bisey yok en kısa zamanda da doktora goturup muayene ettircem gerekirse bizde alırız jel falan, ne lazımsa artık

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam kızlar sanırım herkesde aynı sorun benim oğlum bir haftadır eli hatta baş parmağı ağzında salyaları akıyor huzursuz bişey oldu gündüzleri en fazla yarım saat uyuyor böyle değildi uyku sorunumuz yoktu sürekli mızırdıyor yahu
bende oyun halısı almak istiyorum hafta sonu bakamak istiyorum ayrıca mama sandalyesi bebikomun dediği gibi ev bebe mağazasına döndü acaba salıncaktamı alsam işe yararmı offff kafayı sıyırdım heralde ne bulursam alıyım diyorum:vecihi:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
little o rsimdeki sen misin yaaaa çok tatlısın paşa da maşallah süper olmuş

ayrıca gördüklerim leader bebikom layla bebeklerinizi süperrr Allah nazarlardan saklasın

ay ben de sıyırcam hiçbişi yapamıyorum yapışık kardeşler gibi yaşıyoruz resmen

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ayrıca gördüklerim leader bebikom layla bebeklerinizi süperrr Allah nazarlardan saklasın

Ayy canım aynen öyle önce içimizde yapışıktık şimdide kucakta:)
diyetisyene gitmişsin inşallah verirsin kilolarını bende 64 de sabitlendim ne alıyorum ne veriyorum karnımın içi hala acıyor o yüzden sporda yapamıyorum biraz göbek kaldı malesef

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

evet tatlım, o yarım surat benim, yanımdaki süleyman demirel gıdılı kuzu da Tuna :D :D

sanırım benim sıpa abi oldu, artık huyu suyu düzelmeye başladı, az önce 1 saat- evet yanlış duymadınız tam bir saat- kendi kendine oynadı beşikte. hatta o sevimliliğine dayanamayıp aldım kucağıma. ben de az değilim hani :D aman maşallah diyelim yine de toplucana böyle böyle düzelcez herhalde

diyetin hayırlı olsun, darısı başıma olsun :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

Ayy canım aynen öyle önce içimizde yapışıktık şimdide kucakta:)
diyetisyene gitmişsin inşallah verirsin kilolarını bende 64 de sabitlendim ne alıyorum ne veriyorum karnımın içi hala acıyor o yüzden sporda yapamıyorum biraz göbek kaldı malesef

ay 64 olsam çıkıp sokaklarda abe kaynanaaa naptınn bizeeee nağtınn bizeee diye göbecikler atacam :dance:
benim de hala acıyo karnım ne boktan bişeymiş sezeryan yaaa uyuşukluğu da cabası kaşıyom kaşıyom olmuyo uyuz oluyorum

evet tatlım, o yarım surat benim, yanımdaki süleyman demirel gıdılı kuzu da Tuna :D :D

sanırım benim sıpa abi oldu, artık huyu suyu düzelmeye başladı, az önce 1 saat- evet yanlış duymadınız tam bir saat- kendi kendine oynadı beşikte. hatta o sevimliliğine dayanamayıp aldım kucağıma. ben de az değilim hani :D aman maşallah diyelim yine de toplucana böyle böyle düzelcez herhalde

neee 1 saat mi
ben bırakıyorum ağlıyo ağlıyo ağlıyooo çıldırıyo ayaklarını birbirine sürtmekten çorapları çıkıyo
gözünden yaş geliyo kafasına kadar kıpkırmızı oluyo aldıktan sonra da uyuz olup susmuyo ses telleri yırtılcak gibi bağırıyo hemen ağzına memeyi sokuyorum yazıya dökemediğim bi ses çıkarıyo ama nası söyleniyo anlatamam :D dötünü yerim onun
sonra vicdan azabı çekiyorum ama napıyım ya tuvalete gidiyorum ya yemek hazırlıyorum onlarıda mı yapmıyım
ev zaten oturduğumuz yerde zıçıp üstüne oturuyoruz o derece hamileyken düşündüğün hijyen falan hakgetire bok, kusmuk ve toz içinde yaşayıp gidiyoruz

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
neee 1 saat mi
ben bırakıyorum ağlıyo ağlıyo ağlıyooo çıldırıyo ayaklarını birbirine sürtmekten çorapları çıkıyo
gözünden yaş geliyo kafasına kadar kıpkırmızı oluyo aldıktan sonra da uyuz olup susmuyo ses telleri yırtılcak gibi bağırıyo hemen ağzına memeyi sokuyorum yazıya dökemediğim bi ses çıkarıyo ama nası söyleniyo anlatamam :D dötünü yerim onun
sonra vicdan azabı çekiyorum ama napıyım ya tuvalete gidiyorum ya yemek hazırlıyorum onlarıda mı yapmıyım
ev zaten oturduğumuz yerde zıçıp üstüne oturuyoruz o derece hamileyken düşündüğün hijyen falan hakgetire bok, kusmuk ve toz içinde yaşayıp gidiyoruz

oyuncak falan gözü görmüyor mu kız? altı temiz, karnı tok, e bir de gazını çıkarttıysa Tuna bayadır oyalanıyor öyle. ama 1saati yeni gördük yalnız çok oyuncu oldu. hep onunla konuşulsun, oyunlar oynansın istiyor. annemi babamı parmağında oynatıyor :D
Allah razı olsun annemden. o olmasa pislik içinde yüzerdik :(

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
oyuncak falan gözü görmüyor mu kız? altı temiz, karnı tok, e bir de gazını çıkarttıysa Tuna bayadır oyalanıyor öyle. ama 1saati yeni gördük yalnız çok oyuncu oldu. hep onunla konuşulsun, oyunlar oynansın istiyor. annemi babamı parmağında oynatıyor :D
Allah razı olsun annemden. o olmasa pislik içinde yüzerdik :(

yok bee neoyuncağı kim demişti burdan çıngıraklı zürafa aldım ço hoşuna gitti diye ben de alayım dedim aldım yüzüne bakmıyo :( ben oynuyom arada hehehe

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

tşk ederiz teyzesi :ask: bizimde boyle sevimli görünen bi cadolozumuz var işte

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bende 60 ta kalsaydım göbek atccaktım..siz niye bu kadar ugrasıyonuz kızlar ya gorende 9o kılosunuz sancak..ben kilo alayım vermeyeyim diye ugrasıyoöm siz vercem diye..bana verin madem siz fazlaları :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
masallahh cnmmm pasayaa ne cabuk büyüdülerr:(
benim kuzu da ellerini tutunca kalkıyo artık. hatta daha kötüsü oto koltugu evde cok işe yarıyodu ama ondayken kendi kendine kalkıyo dün kapaklanıvericektiler sehpadan:( ben de yanında deilsem yere koyuyorum artık koltugu. koltuga falan da bırakamıyorum ordan da katlana acıla basında bıraksan sonuna gidiyo düz yatırsan yan buluyosun falan.. hareketli halleri zor olcak.. cok dikkat lazım:(

hayatıııımmmmm hadi hayırlısı cnmm. bende 1 kg daha vereildimm.. ama diyetisyen listesiyle olmuyo yediklerimi ve ekmegi azalttım.. aburcuburu da kestim öle. benimde önümde 17 kg var:(

hyrettt kızzz bebikomm nerdesinnn?? ilk defa girdigimde seni görmedimmmmkaaac:D

:)) yaa alıştın demi beni gromeye bensiz yapamıyon hahaha :cokkomik::cokkomik: hira mızmızlandı da ondan cıkıverdiydim gariii

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ay 64 olsam çıkıp sokaklarda abe kaynanaaa naptınn bizeeee nağtınn bizeee diye göbecikler atacam :dance:
benim de hala acıyo karnım ne boktan bişeymiş sezeryan yaaa uyuşukluğu da cabası kaşıyom kaşıyom olmuyo uyuz oluyorum

haaa haaa:gul:kız yine trakyalı damarın tutmuş ABE KAYNANA :)
ben hamilelikten önce 56 kiloydum en son 70 e dayanmıştım doğum yaptım 64 de kaldım hayalim en fazla 58 heralde veririm benim karnımın büyük bölümünde var hissizlik doktorum 6 ayı bulur dedi ama tamamen geçmezmiş benim ilkide sezaryandı ama hiç hatırlamıyorum böyle hissizlik olmamıştı birde 40 gün içinde aynı kiloma dönmüştüm heralde ozaman gençtik:)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

maşallah Tunacıma eee bizim ağır abimiz oldu olacak o kadar
umarım en kısa sürede bizde kendi kendimize oynarız benimki hele sabahları hiç çekilmiyor ağlamanın yanında birde kocakarı gibi homurdanıyor sanki bir yerine bişey yapıyorlar onun harici bazen kendi başına koyduğum yerde 15 dk oynuyor beni şaşırtıyor:)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

maşallah Tunacıma eee bizim ağır abimiz oldu olacak o kadar
umarım en kısa sürede bizde kendi kendimize oynarız benimki hele sabahları hiç çekilmiyor ağlamanın yanında birde kocakarı gibi homurdanıyor sanki bir yerine bişey yapıyorlar onun harici bazen kendi başına koyduğum yerde 15 dk oynuyor beni şaşırtıyor:)

en kısa zamanda darısı başınıza diyelim o zaman :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyy kızlarrr kiloo verdimmm bennnnnnn 71 idi en son bir haftada 69.6 oluvemişimmmmm... annnaammm o kadar mutluyumm kii gören 10 kg verdim sanırr:D

yemememekten canım sıkıldı ama degdi.. darısı 5 li rakamlara insallah artıkk:dance::dance:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
heheh bakın kızlar benim kızıma uyurken tıkıverdim agzına 5 dk tuttu hemen foto cektim :D hep emzik emsin bebegim isterdim bu cadoloz emmiyo ama emzikli bi fotosu oldu boylece :D

kızz memeyi sevmemiştir belkii.. bizim meme avent in. ama agzı cokk güzel ne damaklıya benziyo ne normallere. hafif yassı böyle ve yumusak. alıp bi denesenn..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızz memeyi sevmemiştir belkii.. bizim meme avent in. ama agzı cokk güzel ne damaklıya benziyo ne normallere. hafif yassı böyle ve yumusak. alıp bi denesenn..

ecrinim evde 6 tane farklı emzik war ilk avent almıştım zaten chicco war nuk war waroglu war ama hira hala elini parmagını cekiştiriyoooo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar