2012 Şubat Anneleri

Tepki
56

hadi yaa demekki benim tez çürüdü selim paşa sayesinde :D benimki ne versen yalanıp duruyo en iğrenç ilaçları bile şapur şupur içiyo en komiği ağzında pamukçuk çıktığında karbonatla temizledim onu bile yalanarak yedi ne enterasan bir bebek bilemedim rezeneyide keyifle içiyo benimkinin gaz sorunu bitcek gibi değil çocuk gazman bildiğin annem diyo kızım çakmak çaksan oda uçacak diyo peş peşe koca insan gibi en az 10 kere alttan üstten çıkartıyo ama yok devamlı bu şekilde o rezeneyi vermeseydim bebek çatlıycakmış yani nerden bu kadar gaz yuttugunu çözmüş değilim kimi senden alır diyo gazlı bişey yediğimde yok kimi bebek üşüyodur diyo katmaqn katman giydiriyorum ev gayet bahar havasında... her akşam 7-11 arası evde mekik dokuyoruz hoplaya hoplaya ama çocuk sakinlemiyo yavrum benim nasıl kramp giriyosa sesi soluğu kesiliyo resmen tez zamanda biter inşallah bu sancıları

Bende aç karnına kimyonlu su veriyorum sonra emziriyorum epey faydası oluyor ama dediğin gibi bitmek tükenmek biilmiyor..Rezeneyikendim içiyordum hem süt arttırıyor diye.. bebeğede aynı şekilde kaynatıp suyundan bir iki kaşık veriyorsun dedğil mi? Tok aç farkediyor mu birde onu deneyeyim :S:(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kızlar yaaa o kadar dikkat etmeme rağmen kızım pişik oldu. Poposu kıpkırmızı yavrumun yaaa çok üzülüyorum. :( Prima premium care kullanıyoruz, mustelanın pişik önleyicisini kullanıyoruz. Sanırım hatayı uni baby nin hani saflaştırılmış su ile yaptıkları pamuk mendilleri var ya, ya onları kullanmakla yaptım ya da silerken temiz olsun diye çok mu bastırdım ne yaptımsa... Bide sık sık açık bırakıyorum altına, tüm bunlara rağmen pişik ettim çocuğu :( :( Evin sıcaklığı da etkilermi ki yaa? :(

popolinnn diyorummm baskada bişi demiyorum mucize krem:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selamm kızlarrrr.. giremiyorum hiçç gündüz kız uyumuyo die sokaga atıyorum kendimi o da sokaktayken uyuyo:D neyse size sahile inicez yazdıgım gün indikk. dolandık gayet güzel. sonra dönüste babaannesinde kızımı yıkayalım dedik. görümcem de bizde yıkayalım dedi onlar da oraya geldiler. arabayı daire kapısının önüne koyduk. 8 de kapıdaydı 9 da bi actım kapıyı araba yok:sok cocugum ilk kaybıunı erken yasta verdi calınmıs. polis molis dolandı ama eski bi araba bulup geldiler. biz hiç duymadık bebek arabası calındıgını muhtemelen kendi kullancak dediler. daha da bi haber cıkmadı. joker bizde kalan sıfır silteyi verince bize aynı arabadan bi tane verdi haber gelene kadar kullanalım die. fransa dan iskelet geliyomus haber gelmiş bugün gidip sıfır araba alıcaz. onlar bizim s,lteyi gelen saseye takıcaklar heralde. üzerine takmak için aynı oto koltugunu almadık artık baska bi marka alıp arabaya sabitledik. arabayı yatar sekilde kullanıcaz zaten büyüdü kızcem.bende b günlerde arabasız kalınca bi kanguru edindim dahası görümcem hediye etti.allah ım bu ne özgürlük. kısa süre takabilcek olmak cok kötü. ayyy cok agladı kactım benn devam ederim sonra

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo ve demet inşallah gönlünüze göre iş bulabilirsiniz, hakkınızda hayırlısı olsun kızlar...
ben de bugün ilk 10 gün raporumu aldım, sonrasında bir 10 gün daha alıp ardından bir aylık heyet alacam, kapatamıyorum dönemi ama ne yapayım artık, okul uzak olmasa dert etmeyecem yine de bi saatte gidip bi saatte geliyorum...

layla seninki fena kıskanmış anlaşılan, yazık kız ona da...bu zamana kadar alışmış annesinin tek prensi olmaya...

Amin canım inşallah..
İş zamanları yaklaştıkça daralıyoruz hepimiz.

İş konusunda inş. hayırlısı olur azelyacım..
Spiral taktırmayı düşünüyormuşsun sanırım.. Bu spirallerin hormonlusu varmış acaba bu konu hakkında bilgin var mı? Ablama doktoru hormonlu önermiş oda gitmiş dışardan almış ama dediğin gibi özelde ücret fazla olunca olunca oda sağlık ocağına gitti bazı sağlık ocakları takıyormuş ama onlar devletin verdiği hormonsuzu takıyormuş.. ve adetliyken takıyormuş..Buda doğum evine gitti orda anestezi ile kendi aldığı hormonluyu taktırdı..Ablam 6 aydır adet olmuyodu ve adet olmayı beklemek istemedide.. Bende düşünüyorumda benim adetim biteli daha 2 gün oldu..:S Çok adet oluyorum ya bu hormonlu güya az adet olmayı sağlıyormuş..:S Fikriniz var mı doğru mu acaba diye bahsedim dedim..

Demetcim taşınmışsın galiba hayırlı olsun yeni evinde..

Laylacım ismini ve soy ismini yazmışsın ve bende dayanamayıp faceden baktım, sanırım profilindeki yakışıklı büyük oğlun.. Çok yakışıklı maşallahh..(Belki rahatsız olursun diye eklemedim cnm.)

..

Amin canım sağol..
Ben hormonluyu ilk kez duydum canım ve nazomun dediğine göre adeti engelliyormuş..Onun için onu taktırmayı düşünmem.Normalini taktırıcam.

kizlarrr canlarim sizi cok ozledim.

gunlerdir misafirle ugrasiyorum ve sanirim bitmeyecek 40 miz cikti ya bana 1 ay rahat olmaz.cok yoruluyorum bazen sabah kahvaltisiyla yattigim oluyor ne zormus:uyku: gecmisi okudum ela hanimi sallarken ama ipadle alinti yapmayi beceremedim.
azom dunurumcanim istedigin gibi bi is olur insallah hem sartlari guzel,hem maasi bol olsun insallah
limonilk canim ben bahsettigin spirali ilk kizin dogumundan sonra 5 yil kullandim adi mirenaydi hormonlu adet olmani engelliyor.ama benim mecburen takilmisti ilk dogumdan kaynaklanan asiri kan kaybindan dolayi hemen takilmisti 5 sene adet gormedim nerdeyse cok rahatti ama sonra kan sayimlarimiz yerine gelince doktor cikarmayi onerdi.simdi yine taktiricam ama normalinden ben cok memnundum her ikisinden de.
demet canimankaraya tasinmissin hosgedin canim.su melekler buyusede bi bulussak bu kadar ankarali olarak:beyazbayrak::beyazbayrak:

hepinizi cok ozledim.faceden bebislerin resmini gordukce cok seviniyorum sanki kuzumun arkadaslari ve onlarda birbirini taniyor gibime geliyor..cok opuyorum sizleri ve kuzulari yarina yine misafirim var ve ben mutfaga gidip pasta borek olayina giricem ela sultani yatirdiktan sonra.:heyo::heyo::heyo:

Sağol dünürüm inşallah..Gelinimin yeni resimlerini bekliyorum dört gözle..Büyümüş serpilmiştir şimdi benim ballı kaymağım :)

Laylam,azom benim de sütüm iyice azaldı. 15-25 cc arası çıkıyor çıkmıyor bir sağımda.Hatta gün içinde başka sağarsam o bile çıkmıyor.Eskiden çooookkk üzülüyordum ama artık takmıyorum,hayırlısı diyorum.
Ben de mama stokladım. Hipp kulanıyoruz, değiştirmedik hiç.E-bebekte indirim olmuştu %30 ordan 15 kutu stokladım. Normalde eczanelerde 25, marketlerde de 20-22 tl arası.Ben 13 küsura aldım indirimden.BAzen milupa da indirime giriyor,takip edin isterseniz.

İş konusunda ben de bir değiişiklik yapmak istiyorum azom.Benim işim de çok uzak evime yakına gelmek istiyorum.Eğer bulabilirsem kazancı da daha iyi olsun istiyorum tabi :D

Canım set up 1 mi aldın? Set up 2 veya 3 olmasın sendeki?set up 1 cok yavaş akıyor çünkü.Meme başı yanda mı ortada mı?
Ben de set up 1 aldım,Ada da hiç kullanamadı onu.Hem şeklinden dolayı çekemiyor,hem de cok az akıyor.Ben biraz daha deliğini genişlettim hatta, onu bile alamadı Ada.Şekli sanırım sorun.En kötüsü de beni tekrar bıraktı set up yüzünden çocuğum :(
Ben en çok chicconun gaz önleyici eğri boyunlusundan memnunum.Dr Brown'u da çekemiyor Ada.Emecegi varsa da yarıda kesiyor.
Wee'nin Bebedorun filan hiç bir özelliği olmayan 7-8 tl ye aldığım biberonlarını seviyor rahat çekiyo diye :D

Olsun napalım babuşum kısmet süt işi.Ben de hiç annemi emmemişim, anneminde sütü yokmuş..Maşallah doktor yolunu hamileliğimde gördüm, tattım, kolay hastalanmam :D

Anestezi ile mi taktırdın normal mi cnm? Ağrı oluyor mu yani:S Hormonluda hiç adet görmüyorsan oda pek iyi değilmiş..
Yazdan sonra eşimin tayininin Ankaraya çıkma durumu var.. Yani bende Ankaralı olabilirim..

Sağol cnm , Amin cümlemizinkine..

Bu arada çoğunluk sütünün yetmediğinden bahsetmiş ve mamaya başlamış..
Bebekler biberona alıştıktıktan sonra annenin göğsünü bırakıyorlar diye biliyorum.. Sütünüzü arttırmak için birşeyler yaptınız mı bilmiyorum ama size tavsiyem bir cezveye bir su bardağı su koyun ve içine iki yada üç tane kuru inciri dörde bölerek su içine atıp kaynatın sonra süzüp suyunu için tadı kötü biraz ama acayip sütü arttırıyor..Ben sütüm artsın diye yapmadığım şey kalmadı..sonradanda paşa emdikçe arttı..Şimdi geceleri yan yatamıyorum sütüm akıyor diye..Doğumdan sonra acayip kilo aldım haliyle ama ek gıdaya başlayınca yediklerime dikkat edip veririm diye düşünüyorum..Doktorum bana ÖSS sınavını düşün dedi anne sütü alan çocuk kaç kişiyi eleyecek biliyormusun dedii:S Ne kadar doğru orası tartışılır tabiki..Tabi elinden geleni yapıp yinede sütün artmıyorsa Yapcak birşey yok..

Ben sütümü arttırmak için aklına ne geliyorsa yaptım.Tahin pekmezler, incir, kayısı hoşafları, kara üzümü çıtır çıtır yedim, humana çay, tahin helvası, mercimek çorbası, soğan, bol su, yeşillik..Kim ne dediyse uyguladım.Olmayınca olmuyor.
Doktorunun dediği üzdü beni açıkcası..Bir bebeğin zekasına anne sütünün katkısı tabiki vardır ama öss sınavındaki başarısını anne sütü belirlemez.

Kızlar yarın aşı günümüz, bakalım ateş felan olacak mı inşallah da olmaz.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selamm kızlarrrr.. giremiyorum hiçç gündüz kız uyumuyo die sokaga atıyorum kendimi o da sokaktayken uyuyo:D neyse size sahile inicez yazdıgım gün indikk. dolandık gayet güzel. sonra dönüste babaannesinde kızımı yıkayalım dedik. görümcem de bizde yıkayalım dedi onlar da oraya geldiler. arabayı daire kapısının önüne koyduk. 8 de kapıdaydı 9 da bi actım kapıyı araba yok:sok cocugum ilk kaybıunı erken yasta verdi calınmıs. polis molis dolandı ama eski bi araba bulup geldiler. biz hiç duymadık bebek arabası calındıgını muhtemelen kendi kullancak dediler. daha da bi haber cıkmadı. joker bizde kalan sıfır silteyi verince bize aynı arabadan bi tane verdi haber gelene kadar kullanalım die. fransa dan iskelet geliyomus haber gelmiş bugün gidip sıfır araba alıcaz. onlar bizim s,lteyi gelen saseye takıcaklar heralde. üzerine takmak için aynı oto koltugunu almadık artık baska bi marka alıp arabaya sabitledik. arabayı yatar sekilde kullanıcaz zaten büyüdü kızcem.bende b günlerde arabasız kalınca bi kanguru edindim dahası görümcem hediye etti.allah ım bu ne özgürlük. kısa süre takabilcek olmak cok kötü. ayyy cok agladı kactım benn devam ederim sonra

Geçmiş olsun ecrincim..Ben de çalıncak korkusu ile gittiğim evde hemen balkona koyuyorum arabayı :D Daha taksiti bitmedi kız :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

geçmiş olsun tatlım :utan:

Amin canım inşallah..
İş zamanları yaklaştıkça daralıyoruz hepimiz.

Olsun napalım babuşum kısmet süt işi.Ben de hiç annemi emmemişim, anneminde sütü yokmuş..Maşallah doktor yolunu hamileliğimde gördüm, tattım, kolay hastalanmam :D

Ben sütümü arttırmak için aklına ne geliyorsa yaptım.Tahin pekmezler, incir, kayısı hoşafları, kara üzümü çıtır çıtır yedim, humana çay, tahin helvası, mercimek çorbası, soğan, bol su, yeşillik..Kim ne dediyse uyguladım.Olmayınca olmuyor.
Doktorunun dediği üzdü beni açıkcası..Bir bebeğin zekasına anne sütünün katkısı tabiki vardır ama öss sınavındaki başarısını anne sütü belirlemez.

Kızlar yarın aşı günümüz, bakalım ateş felan olacak mı inşallah da olmaz.

insallah bişey olmaz canım bizimde bugün aşımız..
Acıkcası süt için en cok faydayı elevit vitaminine devam etmekte gördüm ben, doktorum söylemişti, cidden bende cok işe yaradı.. sabah demir hapı, kahvaltı sonrası elevit ve gün içinde bol bol su içmek... benim çözümüm bu oldu, hamd olsun sütümde var...
başka hiç bişey yapmıyorum ekstradan aklınızda olsun dedim...:utan::utan:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Kızlar yaaa o kadar dikkat etmeme rağmen kızım pişik oldu. Poposu kıpkırmızı yavrumun yaaa çok üzülüyorum. :( Prima premium care kullanıyoruz, mustelanın pişik önleyicisini kullanıyoruz. Sanırım hatayı uni baby nin hani saflaştırılmış su ile yaptıkları pamuk mendilleri var ya, ya onları kullanmakla yaptım ya da silerken temiz olsun diye çok mu bastırdım ne yaptımsa... Bide sık sık açık bırakıyorum altına, tüm bunlara rağmen pişik ettim çocuğu :( :( Evin sıcaklığı da etkilermi ki yaa? :(

offf ya benim kzımda sık sık oluyo ama çok şükür ilk pişik olduğu gibi değil çok şükür
ama bende bblau nun dediği gibi bepanthen kullanıyom ii gelio sanırım
Ben de sab simplex kullanıyorum canım.
Nazlı ağlama bizde de var ama damlaya hiç yormamıştım.
Zaten yeri geliyor kendini yırtarcasına da ağlıyor hala :D
Doktorumuz bize bir de bir şurup verdi.Sab simplexten daha iyi dedi Neo Baby Gripe Mixture diye.Günde 3 kez birer çay kaşığı veriliyor.Ben bir kez verdim ama sanki sab simplex kadar etkili değil gibi geldi.Önce sab'ı kullanıcam eğer o şişe bitene kadar gaz sorunumuz geçmezse bu şuruptan devam ederim diye düşünüyorum.
Ben bir de rezene çayı veriyorum.Milupanınkini seviyor Ada.
Doktorumuz günde 4 kez 30ar cc verebilirsin dedi ama ben 2 kez vereyim diyorum.Daha önceden 2-3 çay kaşığı veriyordum ben işe yaramıyo diyodum meğersem o kadarcık yetmiyomuş :D
Dün 30 cc içirdim bugün 15 cc aldı başka almadı zilli. Diliyle itiyor biberonu geri :)

canım bizim doktor bitki çaylarını verme dedi eğeronu içerse midesi dolar sütü az emermişş

Canım doktorumuz bana dünyanın parasını verip pişik kremleri alıyosunuz bi işe de yaramıyor dedi.Bepanthene merhem önerdi.Ben onu kullanıyorum.Bir kez bez değişikliği yüzünden hafif kızarmıştık, maşallah diyeyim ondan başka hiç pişmedi popomuz.

canım sende her alt değişritmede sürüyormusun bepantheni

bende senden duyup denedim çok memnunum çokkk teşekkürlerr

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
kızlar bebeişleri kaç kat giydiriyorsunuz??

ben atlet zıbın ve badi giydiriyordum ama şimdi

çıtlıtlı badı ve normal badi falan giydirmeye başladım incemi olur sizce???

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selim damak tadına çok önem veren bir çocuk olcak. Ek mamaya gectigimizde beni yoracak orası kesin. Su vermek istiyorum onu bile içmek istemiyor. Varsa yoksa anne sütü. Yetisemedigim yerde mama veriyorum ama hiç istemiyor.

Su gaz konusunda senden alıyordur diyorlarya sinir oluyorum. Sanki gidip betona oturuyoz, dikkatte ediyoz herkes bana senden alıyordur deyip duruyor. Diger gıcık olduğum soylemde anne sütün yetiyormu. Ne yapican senmi emzirecen diyesim geliyor.
aynen canımcım ya kafayı yiyorum senden alıyodur lafına sütüm yetiyo sanane kardeşim yaaa deli ediyolar adamı tanselim seninkide ben gibi su ve mama sevmiyo varsa yoksa anne sütü ama çok fena bişi oldu dün geceden beri ağlamaktan helak oldum yavrum göbek fıtığı olmuş gaz sancısı çok demiştim ya ağlamaktan kendinden geçiyodu hep ne yapıyosam susmuyodu 3 gün önce göbeği dışa çıkmaya başladı doktor ağlamaktan olabililir önemsencek bişi yok demişti ama o şişlik büyüdü akşam farkettik fındık kadar olmuş yarın cocuk cerrahından randevu aldık gitcez bakalım ne diycek acil doktoru ameliyat dedi :aglayan: nedir benim günahım çocuğumun günahı bilemedim ki başına gelmedik kalmadı dogdugundan beri içim gidiyo böle oldukça eşimlede papaz oluyoruz bakamıyosun edemiyosun diyip birde o yıpratıyo beni bu çocuk sağ sağlim büyücek inşallah ama ben 10 yaş yaşlanacağım eminim çöktüm resmen zaten sıkılıyorum kasıyorum kendimi çocuğum ağladıkça birde eşim öle diyince kahroluyorum
Bende aç karnına kimyonlu su veriyorum sonra emziriyorum epey faydası oluyor ama dediğin gibi bitmek tükenmek biilmiyor..Rezeneyikendim içiyordum hem süt arttırıyor diye.. bebeğede aynı şekilde kaynatıp suyundan bir iki kaşık veriyorsun dedğil mi? Tok aç farkediyor mu birde onu deneyeyim :S:(
canım günde 100 ml yani 100 cc yapıyosun toplamda bir tatlı kaşığı rezene koyuyosun 25 cc lik 4 partide veriyorum ben çok faydasını görüyorum öle 2 kaşıkla olcak iş değil o yani
kızlar bebeişleri kaç kat giydiriyorsunuz??

ben atlet zıbın ve badi giydiriyordum ama şimdi

çıtlıtlı badı ve normal badi falan giydirmeye başladım incemi olur sizce???

canım nisan sonuna kadar devam et öle giydirmeye ki hasta olmasın havalara güvenme bebek kuş kanadından bile yel alır diyolar niloşum sen koru kolla emi ben de bir kolsun zıbın bir uzun kollu zıbın bide tulum giydiriyorum onun üstüne penye battaniyeye sarıyorum bide ince polar battaniye örtüyorum uyuyunca üstüne

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
leader'ım cok geçmiş olsun tatlım, insallah yolunda gider hersey.. eşine de sinir oldum birass oyle denir mi hiç.. eminim ki cokda guzel bakıyosundur, mümkün mü otesi yani...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leader'ım cok geçmiş olsun tatlım, insallah yolunda gider hersey.. eşine de sinir oldum birass oyle denir mi hiç.. eminim ki cokda guzel bakıyosundur, mümkün mü otesi yani...

pikoş canım çok sıkkın üzülüyorum inanki çok yıpranmış durumdayım vicdanım rahat çocuğumu bırakıp wcye bile gitmiyorum ama ağlıyo yapacak bişeyim yok çok gazlı bi bebek kabahatim yokki nie ağlıyo bu bebek dediği zaman çok üzülüyorum neden bakamıyosun tutmayı beceremiyosun gibi konuşunca inan çok fena oluyorum umarım düzelecek şimdi gelir eşimde çocuk yine başlıyo bu saatler oldumu gazı hat safhaya ulaşıyo sabah olmuyo bana :ninni:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

aynen canımcım ya kafayı yiyorum senden alıyodur lafına sütüm yetiyo sanane kardeşim yaaa deli ediyolar adamı tanselim seninkide ben gibi su ve mama sevmiyo varsa yoksa anne sütü ama çok fena bişi oldu dün geceden beri ağlamaktan helak oldum yavrum göbek fıtığı olmuş gaz sancısı çok demiştim ya ağlamaktan kendinden geçiyodu hep ne yapıyosam susmuyodu 3 gün önce göbeği dışa çıkmaya başladı doktor ağlamaktan olabililir önemsencek bişi yok demişti ama o şişlik büyüdü akşam farkettik fındık kadar olmuş yarın cocuk cerrahından randevu aldık gitcez bakalım ne diycek acil doktoru ameliyat dedi :aglayan: nedir benim günahım çocuğumun günahı bilemedim ki başına gelmedik kalmadı dogdugundan beri içim gidiyo böle oldukça eşimlede papaz oluyoruz bakamıyosun edemiyosun diyip birde o yıpratıyo beni bu çocuk sağ sağlim büyücek inşallah ama ben 10 yaş yaşlanacağım eminim çöktüm resmen zaten sıkılıyorum kasıyorum kendimi çocuğum ağladıkça birde eşim öle diyince kahroluyorum

tuğbacım canım benim çok geçmiş olsun meleğine acil şifalar diliyorum inşallah hayırlı haberle gelirsiniz.İsyan etme güzelim Allah beterinden korusun çok öpüyorum

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kizlar merhaba
Canım cok sıkkın. Bugun aşımiz vardı, kuzum aşılarıni oldu. Dun geceden bu yanaburun akintisi ve tıkanıklık vardı, grip oldu. Hem aşi hem grip kuzumu halsiz düşürdü. Zor uyuttum.ateş düşürücü veriyorum. Gribede bisey yapamıyorum sıkça emzirmek gerekmiş. Ya nasil soldu yavrucak. Allahim evlatlatlarimizi korusun. Anne olmak varya cok farklıymış.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

pikoş canım çok sıkkın üzülüyorum inanki çok yıpranmış durumdayım vicdanım rahat çocuğumu bırakıp wcye bile gitmiyorum ama ağlıyo yapacak bişeyim yok çok gazlı bi bebek kabahatim yokki nie ağlıyo bu bebek dediği zaman çok üzülüyorum neden bakamıyosun tutmayı beceremiyosun gibi konuşunca inan çok fena oluyorum umarım düzelecek şimdi gelir eşimde çocuk yine başlıyo bu saatler oldumu gazı hat safhaya ulaşıyo sabah olmuyo bana :ninni:

Canım selimde gazlı bi bebek.hep göbekfıtığı için uyariyorlardi. Seni çok anlıyorum aglayinca bişey yapılmıyor, gaz sancısı mahvediyor.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Şu an gözlerim dolu dolu evladima bakıyorum. Allahımdermansiz dert verme. Herkesin evladını koru.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Laylam,azom benim de sütüm iyice azaldı. 15-25 cc arası çıkıyor çıkmıyor bir sağımda.Hatta gün içinde başka sağarsam o bile çıkmıyor.Eskiden çooookkk üzülüyordum ama artık takmıyorum,hayırlısı diyorum.
Ben de mama stokladım. Hipp kulanıyoruz, değiştirmedik hiç.E-bebekte indirim olmuştu %30 ordan 15 kutu stokladım. Normalde eczanelerde 25, marketlerde de 20-22 tl arası.Ben 13 küsura aldım indirimden.BAzen milupa da indirime giriyor,takip edin isterseniz.
Bende indirimde bulursam alırım son iki haftadır baya mamaya yüklendik eşim 3 kutu almış indirimden bu gidişle sizin gibi stoklamak lazım.Artık sütümde varla yok arası anne sütü ile bebeğini besleyen arkadaşlara imreniyorum ben iki bebeğimide besleyemedim YETERSİZ ANNEYİM:(

ECRİNCİM SANADA GEÇMİŞ OLSUN bebeğinin canı sağolsun mala gelsin ne yapalım desemde insanın içine oturuyor dimi demekki kapı önüne bırakmayacakmışız az parada değil hani bebek arabaları

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Şu an gözlerim dolu dolu evladima bakıyorum. Allahımdermansiz dert verme. Herkesin evladını koru.
AMİN canım Allahım kimseyi evladıyla terbiye etmesin şükür edelim aldığımız her nefes için
Hayatım laylam nasılsınız, kuzucuklar nasıl..

iyilik canım ne olsun bugün temizlik vardı bütün gün kayra acayip huysuzdu akşama kadar 2 saat zor uyudu pencereler açıldı camlar silindiği için odasından dışarıya çıkamadık ondan huysuzdu heralde

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Bende indirimde bulursam alırım son iki haftadır baya mamaya yüklendik eşim 3 kutu almış indirimden bu gidişle sizin gibi stoklamak lazım.Artık sütümde varla yok arası anne sütü ile bebeğini besleyen arkadaşlara imreniyorum ben iki bebeğimide besleyemedim YETERSİZ ANNEYİM:(

ECRİNCİM SANADA GEÇMİŞ OLSUN bebeğinin canı sağolsun mala gelsin ne yapalım desemde insanın içine oturuyor dimi demekki kapı önüne bırakmayacakmışız az parada değil hani bebek arabaları

Ahhh laylam ne demek yetersiz anne olrmu hiç. Nasip meselesi canım,bebeklerde riziklari ile dogarmis. Insan ne olsa kendini suçluyor. Selim grip oldu bakamadim diye mahvoldum. Esim kızıyor niye bakamiyasin mis gibi bakıyorsun ama grip virüsü bu diyor.haklı ama iste hastalıklı anne benimki.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

AMİN canım Allahım kimseyi evladıyla terbiye etmesin şükür edelim aldığımız her nefes için

iyilik canım ne olsun bugün temizlik vardı bütün gün kayra acayip huysuzdu akşama kadar 2 saat zor uyudu pencereler açıldı camlar silindiği için odasından dışarıya çıkamadık ondan huysuzdu heralde

Güle güle kirlet canım, havalarda yine soğudu.. artik isinsin ya....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar