Limon_ik
Üye
hadi yaa demekki benim tez çürüdü selim paşa sayesindebenimki ne versen yalanıp duruyo en iğrenç ilaçları bile şapur şupur içiyo en komiği ağzında pamukçuk çıktığında karbonatla temizledim onu bile yalanarak yedi ne enterasan bir bebek bilemedim rezeneyide keyifle içiyo benimkinin gaz sorunu bitcek gibi değil çocuk gazman bildiğin annem diyo kızım çakmak çaksan oda uçacak diyo peş peşe koca insan gibi en az 10 kere alttan üstten çıkartıyo ama yok devamlı bu şekilde o rezeneyi vermeseydim bebek çatlıycakmış yani nerden bu kadar gaz yuttugunu çözmüş değilim kimi senden alır diyo gazlı bişey yediğimde yok kimi bebek üşüyodur diyo katmaqn katman giydiriyorum ev gayet bahar havasında... her akşam 7-11 arası evde mekik dokuyoruz hoplaya hoplaya ama çocuk sakinlemiyo yavrum benim nasıl kramp giriyosa sesi soluğu kesiliyo resmen tez zamanda biter inşallah bu sancıları
Bende aç karnına kimyonlu su veriyorum sonra emziriyorum epey faydası oluyor ama dediğin gibi bitmek tükenmek biilmiyor..Rezeneyikendim içiyordum hem süt arttırıyor diye.. bebeğede aynı şekilde kaynatıp suyundan bir iki kaşık veriyorsun dedğil mi? Tok aç farkediyor mu birde onu deneyeyim :S