2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Geri uyudu gibi ama tilki uykusu da olabilir :D Ansızın çıkarsam bilin ki beni kandırmış uyudum diye :D

bende seni öperim canım biraz uykusuzum gece 4 kere kalktı benim toştoşum :uyku:abimizlede tartıştık konuşmuyoruz şu an çok agresif oldu herşeye bağırarak cevap veriyor ses yükselmesine asla tahammülüm yok
sen nasılsın bakıyım?
bu arada eşim ve çocuklarla dün yürüyüşe çıktık gölün etrafını turladık baya yürüdük akşam yığılıp kaldım hamlamışız yahu:)

Yürüyüş süper olmuş yaa.. Geçen benim de aklıma geldi sizin oraya mı gitsek acaba diye. Ankara süper bi yer yaa, açık havaya çıkmak isteyince gidecek yer bulamıyorum Eymire gidiyorduk normalde ama bu sene kart çıkaramadım, daha doğrusu kart başvurularını kaçırdım. Şimdi başka yollardan almaya çalışıcam bakalım...

Abimiz neden öyle oldu acaba yaaa... :acep:

offff benimkide uyandı daha uyuyalı yarım saat olmadı kahvaltı yapacaktım:(

Belki geri uyur Laylam, eğer geceden uykusuzsa o yüzden de yorulmuştur, uykuya dalmakta sorun yaşıyor olabilir...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar yaaa o kadar dikkat etmeme rağmen kızım pişik oldu. Poposu kıpkırmızı yavrumun yaaa çok üzülüyorum. :( Prima premium care kullanıyoruz, mustelanın pişik önleyicisini kullanıyoruz. Sanırım hatayı uni baby nin hani saflaştırılmış su ile yaptıkları pamuk mendilleri var ya, ya onları kullanmakla yaptım ya da silerken temiz olsun diye çok mu bastırdım ne yaptımsa... Bide sık sık açık bırakıyorum altına, tüm bunlara rağmen pişik ettim çocuğu :( :( Evin sıcaklığı da etkilermi ki yaa? :(

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.573
Bebişler dünyaya gelmişler büyümüşler bile
Rabbim hepsini anneli babalı büyütsün
Hayırlı evlat olurlar inşallah :cicek:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aaaa bu arada kızlar gaz damlası olarak sab aldık
ama kızım kullanmaya başladığımdan beri bi garip ağlıyo sanki hasta böyle hiç hali yokmuş gibi nazlı bi şekilde ağlıyo yan etkimi yaptı acabaya sizde oldumu böle bişey

Ben de sab simplex kullanıyorum canım.
Nazlı ağlama bizde de var ama damlaya hiç yormamıştım.
Zaten yeri geliyor kendini yırtarcasına da ağlıyor hala :D
Doktorumuz bize bir de bir şurup verdi.Sab simplexten daha iyi dedi Neo Baby Gripe Mixture diye.Günde 3 kez birer çay kaşığı veriliyor.Ben bir kez verdim ama sanki sab simplex kadar etkili değil gibi geldi.Önce sab'ı kullanıcam eğer o şişe bitene kadar gaz sorunumuz geçmezse bu şuruptan devam ederim diye düşünüyorum.
Ben bir de rezene çayı veriyorum.Milupanınkini seviyor Ada.
Doktorumuz günde 4 kez 30ar cc verebilirsin dedi ama ben 2 kez vereyim diyorum.Daha önceden 2-3 çay kaşığı veriyordum ben işe yaramıyo diyodum meğersem o kadarcık yetmiyomuş :D
Dün 30 cc içirdim bugün 15 cc aldı başka almadı zilli. Diliyle itiyor biberonu geri :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar yaaa o kadar dikkat etmeme rağmen kızım pişik oldu. Poposu kıpkırmızı yavrumun yaaa çok üzülüyorum. :( Prima premium care kullanıyoruz, mustelanın pişik önleyicisini kullanıyoruz. Sanırım hatayı uni baby nin hani saflaştırılmış su ile yaptıkları pamuk mendilleri var ya, ya onları kullanmakla yaptım ya da silerken temiz olsun diye çok mu bastırdım ne yaptımsa... Bide sık sık açık bırakıyorum altına, tüm bunlara rağmen pişik ettim çocuğu :( :( Evin sıcaklığı da etkilermi ki yaa? :(

Canım doktorumuz bana dünyanın parasını verip pişik kremleri alıyosunuz bi işe de yaramıyor dedi.Bepanthene merhem önerdi.Ben onu kullanıyorum.Bir kez bez değişikliği yüzünden hafif kızarmıştık, maşallah diyeyim ondan başka hiç pişmedi popomuz.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Canım belki biliyorsundur ama yine de söyleyeyim..
Altını ben pamuk ve ılık su ile temizliyorum, suyunun içine bebe yağı damlatıyorum..Şükür bugüne kadar pişik olmadı.Denemediysen dene istersen.Öperim

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
Tanselim valla ben misafirin yanında çığırmasından Allahın izniyle hiiiiiiiiiiiç tırsmıyorum. Zaten misafir fobim var, belki az oturup kalkarlar bu sayede :D :D (Ay fena mıyım ne? :D ) Dışarı çıkma hususunda da bizi sürekli babamız dürtüyor. Hadi çıkalım hem çocuk da hava alır falan diye...

Ay yavrum yaaa... Aşı yapılırken bakışı ağlaması geldi gözümün önüne Şahincimin, ay içim sızladı kız Hayatım... Bizim aşılar 6 Nisanda olacak bakalım biz ne halt edicez. Hepatitin 2. dozunda sağlık ocağını birbirine katmıştı..

Bu arada aşıdan önce calpolü kim söyledi? Yani cidden daha mı az acı çekiyolarmış?

Lilacscım yaa kanguru bence bebeğin ağırlığını sanki daha hafifletiyor... Acaba sen neden zorlandın ki? :(

Allah kolaylık versin Demetcim, ben şurdan şuraya giderken 10 kere düşünüyorum ve her evden çıkışta sırtımızda kilo kilo yükle çıkıyoruz dışarı ki taşınmak... Valla Allah yardımcın olsun. Acaba nere taşındın? Laylayla Nazom bana uzaklar biraz, belki sen yakına gelmişindir diye soruyorum... :) 40 ınız da hayırlı olsun unutmadan :huhuu:

Face için adını aradım ama adın çıkmıyo :( Nazar mevzuuna gelince; ben çok araştırdım, hatta utanarak söylüyorum (amma da abartmışsın diyebilirsiniz...) birkaç hocaya bile sordum, fotodan nazar olmazmış Allahın izniyle. Fiilen görülmesi gerekmiş, ben de o yüzden koydum :)

Mannakcım, Ela Sare ye de maşallah annesi Konağınız ve sivilceleriniz için de geçmiş olsun. Bizimkinin de kafasında çıktı konak, hatta azcık kaşlarında da çıktı. Ben banyodan 1 saat önce zeytinyağı sürüp banyoda yıkadım, sonra da konak tarağıyla taradım. Bitti gibi oldu. İnşallah sizinki de geçer. :huhuu: Kanguru ben mothercare inkini aldım, birkaç defa ev içi deneme yaptım ama henüz dışarda kullanmadım. Ev içi denemelerim de kısa süreliydi :)

:huhuu: :huhuu: Melek onlar annesi, arkadaşlarına gülüyorlardır :utan:

ben gölbaşındayım tatlımm moganpark yolu üstünde haymana yoluna sapıncaa:D eymire gezmeye gelince beklerimm...face de nie çıkmadı anlamadımm sen özelden wer adını bana ben ekleyimm:huhuu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar geçmişi okudum ama alıntı yapamadım..Aklımda kalanları yazıcam.

lilacs canım, anlattığından çok etkilendim..Bizimkisi de kendi kendine bi yere bakarak çok gülüyor..Kendileri de melek ve günahsız oldukları için, diğer alemlerle ilgili şeyler gördüklerine inanıyorum ben.Ne güzel onlar sayesinde evimize melekler geliyor.

Layla kuşum inşallah büyük oğlunun agresifliği geçer.Acaba kardeşini mi kıskanmaya başladı?

demetmania taşınmışsın hayırlı uğurlu olsun inşallah canım.

_HaYaTiM_ çok sağol ben de aşıdan önce calpol vericem sayende

Bize gelince; bugün annemin para günü vardı dışarda..Kuzey'i de götürdüm, o kadar sese rağmen maşallah iyi sabretti :D Yalnız bu bebek arabası beni öldürecek.3 kat indir, 3 kat çıkar canım çıkıyor.
Bu arada 62 kiloda takıldım kaldım ya, bi türlü 50lere inemedim..Spor yaptığımdan belim inceliyor ama kilo kaybetmiyorum..Tabi boğazım durmadığından olabilir :D
Sütüm iyice gitti.Burda bir market milupayı 14tlya indirmiş kapatacağı için, gittim 2 aylık mama aldım :D Ama artık süt konusuna üzülmüyorum, bunda da vardır bir hayır, Allah'ın takdiri.
Hee unutmadan söleyeyim; spiral taktırmaya karar verdim.En rahatı olduğuna kanaat getirdim.Bi arkadaşta tavsiye etti.Özelde 250tl.ya takıyorlarmış, ben de niye vereyim dedim devlete gidicem ücretsiz.Yalnız adetli olmak gerekiyormuş, o halde açmak psikolojimi iyice bozacak ama napalım, aça aça alıştık artık :D
İş konusunda da çok tereddütlerim var düşündükçe işin içinden çıkamıyorum.Evde biraz rahata alıştım, işi düşündükçe canım sıkılıyor, ama çalışmaya mecburum.Eski işim internet cafeydi biliyorsunuz.Parası az, hemde çok az..Ama çok rahat ve evime yakın.
Yalnız orda nereye kadar çalışabilirim diye düşünüyorum.Ön muhasebe ile ilgili bir işe mi girsem diye düşünüyorum.Sonra yeni ortam yeni iş beni biraz geriyor, ürküyorum.Ama şimdi çocuğum var daha fazla kazanmam lazım..Gitgeller yaşıyorum, karmakarışığım anlıcanız..Bi fikri olan varsa yazarsa çok sevinirim kızlar..
Oğlum uyurken çenem düştü yazdım da yazdım :D

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
walla azom bu hafta rayına oturtcam bakalımm..iş konusunda da al benden o kadar Ankarada 2,3 tane çok ii teklif aldım ama bırakıp gitmeye gönlüm razı olmuyorr..benimde maddi açıdan çalışmam lazım hem maddi açıdan hemde o kadar okuyup emek verdimm bişeyler yapmak istiyorum artık ama kızı görünce de dayanamıoum:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
walla azom bu hafta rayına oturtcam bakalımm..iş konusunda da al benden o kadar Ankarada 2,3 tane çok ii teklif aldım ama bırakıp gitmeye gönlüm razı olmuyorr..benimde maddi açıdan çalışmam lazım hem maddi açıdan hemde o kadar okuyup emek verdimm bişeyler yapmak istiyorum artık ama kızı görünce de dayanamıoum:(

Dimi :( Çalışırsan annen bakıcak dimi?
Bi de gençken elimiz ayağımız tutarken çalışmamız lazım.Benim nisanın 9unda kayınvalidem gelicek, 2 hafta kalıp gidicek, sonrasında iş bakmaya başlıcam.
Ankara iş konusunda burdan daha iyi, zorlanmazsın.

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
evet annem bakıcak ama bırakmaya da gönlüm razı olmuyor..evet iş burda samsundan çok çok ii en azından parası çok iyi..bakalım şöyle 5,6 aylık olmasını beklicemm artık..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet annem bakıcak ama bırakmaya da gönlüm razı olmuyor..evet iş burda samsundan çok çok ii en azından parası çok iyi..bakalım şöyle 5,6 aylık olmasını beklicemm artık..

Hayırlı olsun canım hakkımızda.
İmkanın varsa Eylül gibi başlarsın.

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
ya kızlar bu arada ben chicconun şu step up biberonu almıştım yaa hani kullanamıoum ya berbatmışş..akışı çok fazlaa ben bile yetişemem bırakın çocuk yetişsin bide anne memesine benzer die aldıkk..bildiğiniz patladı elimde wallaaa çokta heves edip almıştım :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
iyi akşamlar kızlarrrrrr

simusum yürüyüş iyi geliyor birde eve kapanmak istemiyorum alışık değilim oğlanıda alıştırmaya çalışacam:)büyük oğlum neden böyle davrandığını soruyorum sorun bendeymiş öyle diyor bunca sene tek çocuktu aşırı ilgiye alışık tabiki kıskanıyor ama belli etmiyor
azoşum sen nasılsın balım?benimde sütüm iyice azaldı mamaya yüklendik açlığa hiç sabrı yok kendini paralıyor doyunca sakinleşiyor bende milupa kullanıyorum 900 gramınımı 14 tl ye aldın ?inşallah istediğin gibi iş bulursun canım
demetcim sende hoş geldin çok uzaksın bize yaaaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar