bende seni öperim canım biraz uykusuzum gece 4 kere kalktı benim toştoşumabimizlede tartıştık konuşmuyoruz şu an çok agresif oldu herşeye bağırarak cevap veriyor ses yükselmesine asla tahammülüm yok
sen nasılsın bakıyım?
bu arada eşim ve çocuklarla dün yürüyüşe çıktık gölün etrafını turladık baya yürüdük akşam yığılıp kaldım hamlamışız yahu
offff benimkide uyandı daha uyuyalı yarım saat olmadı kahvaltı yapacaktım
aaaa bu arada kızlar gaz damlası olarak sab aldık
ama kızım kullanmaya başladığımdan beri bi garip ağlıyo sanki hasta böyle hiç hali yokmuş gibi nazlı bi şekilde ağlıyo yan etkimi yaptı acabaya sizde oldumu böle bişey
Kızlar yaaa o kadar dikkat etmeme rağmen kızım pişik oldu. Poposu kıpkırmızı yavrumun yaaa çok üzülüyorum.Prima premium care kullanıyoruz, mustelanın pişik önleyicisini kullanıyoruz. Sanırım hatayı uni baby nin hani saflaştırılmış su ile yaptıkları pamuk mendilleri var ya, ya onları kullanmakla yaptım ya da silerken temiz olsun diye çok mu bastırdım ne yaptımsa... Bide sık sık açık bırakıyorum altına, tüm bunlara rağmen pişik ettim çocuğu
![]()
Evin sıcaklığı da etkilermi ki yaa?
Kızlar yaaa o kadar dikkat etmeme rağmen kızım pişik oldu. Poposu kıpkırmızı yavrumun yaaa çok üzülüyorum.Prima premium care kullanıyoruz, mustelanın pişik önleyicisini kullanıyoruz. Sanırım hatayı uni baby nin hani saflaştırılmış su ile yaptıkları pamuk mendilleri var ya, ya onları kullanmakla yaptım ya da silerken temiz olsun diye çok mu bastırdım ne yaptımsa... Bide sık sık açık bırakıyorum altına, tüm bunlara rağmen pişik ettim çocuğu
![]()
Evin sıcaklığı da etkilermi ki yaa?
Tanselim valla ben misafirin yanında çığırmasından Allahın izniyle hiiiiiiiiiiiç tırsmıyorum. Zaten misafir fobim var, belki az oturup kalkarlar bu sayede![]()
(Ay fena mıyım ne?
) Dışarı çıkma hususunda da bizi sürekli babamız dürtüyor. Hadi çıkalım hem çocuk da hava alır falan diye...
Ay yavrum yaaa... Aşı yapılırken bakışı ağlaması geldi gözümün önüne Şahincimin, ay içim sızladı kız Hayatım... Bizim aşılar 6 Nisanda olacak bakalım biz ne halt edicez. Hepatitin 2. dozunda sağlık ocağını birbirine katmıştı..
Bu arada aşıdan önce calpolü kim söyledi? Yani cidden daha mı az acı çekiyolarmış?
Lilacscım yaa kanguru bence bebeğin ağırlığını sanki daha hafifletiyor... Acaba sen neden zorlandın ki?
Allah kolaylık versin Demetcim, ben şurdan şuraya giderken 10 kere düşünüyorum ve her evden çıkışta sırtımızda kilo kilo yükle çıkıyoruz dışarı ki taşınmak... Valla Allah yardımcın olsun. Acaba nere taşındın? Laylayla Nazom bana uzaklar biraz, belki sen yakına gelmişindir diye soruyorum...40 ınız da hayırlı olsun unutmadan
Face için adını aradım ama adın çıkmıyoNazar mevzuuna gelince; ben çok araştırdım, hatta utanarak söylüyorum (amma da abartmışsın diyebilirsiniz...) birkaç hocaya bile sordum, fotodan nazar olmazmış Allahın izniyle. Fiilen görülmesi gerekmiş, ben de o yüzden koydum
Mannakcım, Ela Sare ye de maşallah annesi Konağınız ve sivilceleriniz için de geçmiş olsun. Bizimkinin de kafasında çıktı konak, hatta azcık kaşlarında da çıktı. Ben banyodan 1 saat önce zeytinyağı sürüp banyoda yıkadım, sonra da konak tarağıyla taradım. Bitti gibi oldu. İnşallah sizinki de geçer.Kanguru ben mothercare inkini aldım, birkaç defa ev içi deneme yaptım ama henüz dışarda kullanmadım. Ev içi denemelerim de kısa süreliydi
![]()
Melek onlar annesi, arkadaşlarına gülüyorlardır
azoşşş nasılsın canımm?
walla azom bu hafta rayına oturtcam bakalımm..iş konusunda da al benden o kadar Ankarada 2,3 tane çok ii teklif aldım ama bırakıp gitmeye gönlüm razı olmuyorr..benimde maddi açıdan çalışmam lazım hem maddi açıdan hemde o kadar okuyup emek verdimm bişeyler yapmak istiyorum artık ama kızı görünce de dayanamıoum
evet annem bakıcak ama bırakmaya da gönlüm razı olmuyor..evet iş burda samsundan çok çok ii en azından parası çok iyi..bakalım şöyle 5,6 aylık olmasını beklicemm artık..
Hayırlı olsun canım hakkımızda.
İmkanın varsa Eylül gibi başlarsın.
ayy bugün babamız geliyorrrryoldaymışşş