2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlar selam

bugün aşı olduk yavrum ağlarken kıpkırmızı oldu ya kıyamam nası yaş aktı gözünden bana bi bakışı var anne niye yaptırıyosun gibi :(

karma aşı ve verem olduk zatüreyi yapmadı 3 aşı bence çok geliyo dedi önümüzdeki ay yapcak
rotayı yapalım dediönümüzdeki ay kalça öıkıklığı testi yapılcak daha sonra da göz testigenel kontrolü ii
rengi soluk geldi ama çok zayıftı ya bi anda gelişmesinden dolayı olur dedi kg alımı ii maşallah şu an

inşallah ateşi çıkmaz bi çay kaşığı calpol verdim
bileydim aşıdan yarım saat önce verirdim o zaman daha az acı çekiyomuş aşı olmayanlar öle yapsınöptüm hepinizi kızlarbu arada ağlaması edepsizliğinden dedi
sensin edepsiz dicektim yutkundum :D
hepinizi çok özledimgezmeyi özledim ve hayatta en nefret ettiği şey yürümektiryürümeyi özledim
havanın yüzümü yalamasını özledim
dışarda hayat devam ediyor dimi
biraz büyüse de ve ağlamayı bitirse de gezmelere gitsek oğluşumla

Geçmiş olsun canım. Şahinin iyi olmasına sevindim,maşallah diyeyim.
Bende bi çok şeyi özledim. Işimi özledim, araba sürmeyi, pervasızca vitrin gezmeyi,arkadaşlarla vakit gecirmeyi daha bi cok şeyi. Ama şöyle düşünüyorumda hiç bir özlemin selim yan odada uyurken onu özlediğim kadar değil. Yani anladım ki benim en büyük özlemin selimimmis. Yavrularımizi korusun rabbim.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Bende bi çok şeyi özledim. Işimi özledim, araba sürmeyi, pervasızca vitrin gezmeyi,arkadaşlarla vakit gecirmeyi daha bi cok şeyi. Ama şöyle düşünüyorumda hiç bir özlemin selim yan odada uyurken onu özlediğim kadar değil. Yani anladım ki benim en büyük özlemin selimimmis. Yavrularımizi korusun rabbim.

orası öyle canım
hayatımın en önemli unsur Şahin artk
evlat gerçekten farklıymış
evlat dışında hiçbişeyin ceremesi çekilmez gerçekten

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Iyiyim pikecim. Selimde iyi teyzesi, günü gününü tutmuyor. Alıştık artık devam ediyoruz uykusuz ve yorgun. Aşılari yaklaşıyor,umarım çok huzursuz olmazlar. Sen asidan önce ağrı kesici vercekmisin.

yani doktor bu konuda bişey söylemedi henüz, bende kafama göre vermeye cesaret edemem gibi canım, normalde kendim içinde sık agrı kesici kullanan biri degilimdir. ama doktoru verelim derse veririm tabii ki..

biliyomusun aynı seyi gecenlerde eşime dedim, cok güzel demişsin canım :huhuu:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam kızlarrr:utan:
hepinizi çok özledim walla 1 haftadır giremedimm.. Dünyam eşinle aranızdaki sorunları halletmene çok sevindim canımm..bblau hoşgeldin canımm

çok yorucu bir hafta yaşadım kızlarr..biliousunuz annemlerdeyim hala..taşınma işlemleri vs.ler dolayısıylaa..eşim de 1 aydır ist da eğitimdeydii..Allahtan pazartesi dönüyoor..
evimi tuttumm,hemen bi kaba temizlik yaptırıp eşyalar taşındı ama yerleşmedi kapısını kapatıp çıktım walla eşimin gelmesini beklioumm..kızı anneme bırakıp tek başıma halledemioum çünkü..pazartesi eşim geldiğinde bi yardımcı kadınla beraber 1 haftada hallederim evi die düşünüoumm..şehirden şehire yerleşmek çok zormuşş hele bebeklee:D
Liva hanımm gayet iyi maşallah.. benimde sütüm azaldı galiba mamanın öğününü artırdım o yüzden..kırkımız pazar günü çıktı ama babamız burda olmadığı için apartmanın içinde komşu ziyareti ile uçurduk şimdilik..babamız gelince tam uçururuz artık..:D gözleri cildir cildir açtı iyice etrafı izleyip seslenince bakıour hala kaşları çatık ne kadar şebeklik yapsamda gülmüyor çok ciddi sadece kaşları indirip kaldırıyor ve dudaklarını şişiriyorr:D annem daha çok küçük ondan anlamaz daha diyoor:ninni: ana kucağına iyice alıştı resmen onun üstünde mest oluyorr-gozluk ...haftaya dr kontrolümüz war..bu arada kızlar ben akrapol hastanesinde ahmet beye gidioum ve çok memnumum..hastane hem küçük hemde çok ilgili ve bakımlı...bebeği özel hemşireler soyuyor..simuşum sormuş belki bi tavsiye olur dedimm..ve ben hala doktora gidemedimm haftaya bende gidicem bakalımm...bu arada benim 3-4 gündür kanamam başladı sanırım adet oluyorumm, sütüm beni de korumucak anlaşılan 40 sonu diolar annemin arkları..ay bu eski kafalardan da anlamıoumm..bu arada livanında kaşının üstünde konak çıktı biras yağladık banyodan sonra azaldı gibi sanki..

Livanın fotolarını face e koymak istiyorum arklarım çok merak edio ama nazar değer diede tırsıyorumm eşimde wideo yapmış koysak mı koymasak mı karar weremedikk...bu arada face den eklemek isteyen olursa eklemek isterimm esra doğan ünsoy ... şimdilik bizden böle kızlarr

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar ya, ben kanguru almak istiyorum ama malum daha benim Hira'm 43 günlük
uygun olurmu ki tasımak icin bilemedim arastırdım bi kac marka, yenidogan kullanımı icin olanlarda bas-boyun destegi de var daha basını tutamadıgı icin ama ne bileyim yinede karar veremedim..ama arabasıyla da tek basıma bi yere goturmek cok zor olcak napcam b en ya tıkıldım kaldım evee :(

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
slm kızlar
cuma günü kontrolümüz ve aşımız vardı
kızım 4.970 gr olmus çok iyi dedi hemşire 22 günde 1.250 gr almışşş
aımızıda olduk çok şükür bi sorun yaşamadık
devit 3 e başladık ama doktor yüzünden geç kalmışız maalesef
benimde kızımın kafasında tane tane bişiler çıktı sanırım konak diyolar ama nette baktığım konak resimlerinden biraz farklı
yüzündeki sivilceleride yeniden arttı nemlendrici aldık dün ii gelir inşşş
ama kızımın altı yine pişik olmaya başladı neden oluyo anlamıyorum ya offffffffffff

şu kangurudan bende almak istiyorum ya

hakkaten eve tıkılıp kaldık hoşş çıkmak istesem kızımı kayınvalideme bırakabilirim ama içim hiç rahat etmiyo onu bırakınca ya geçen hafta bırakıp gittim bi kaç saat o gece kızım çok kustu kendimi çook suçlu hissettim o yüzden bırakmak istemiom

bizde haberler böle kızlarr hepinizi öpüommm
kanguru tavsiyelerinize bekliommm

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
aaaa bu arada kızlar gaz damlası olarak sab aldık
ama kızım kullanmaya başladığımdan beri bi garip ağlıyo sanki hasta böyle hiç hali yokmuş gibi nazlı bi şekilde ağlıyo yan etkimi yaptı acabaya sizde oldumu böle bişey

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aaaa bu arada kızlar gaz damlası olarak sab aldık
ama kızım kullanmaya başladığımdan beri bi garip ağlıyo sanki hasta böyle hiç hali yokmuş gibi nazlı bi şekilde ağlıyo yan etkimi yaptı acabaya sizde oldumu böle bişey

sab simplexden hiç korkma piyasadaki en iyi gaz ilacı diyebilirim yan etki olarakta bişeyi yok kızlar gaz için humananın kimyonlu rezene çayı süper şiddetle tavsiye ediyorum hepinize günde 100 ml ara ara içiriyosunuz bebeğe mükemmel hiçbir yan etkiside yok tamamen doğal

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

sab simplexden hiç korkma piyasadaki en iyi gaz ilacı diyebilirim yan etki olarakta bişeyi yok kızlar gaz için humananın kimyonlu rezene çayı süper şiddetle tavsiye ediyorum hepinize günde 100 ml ara ara içiriyosunuz bebeğe mükemmel hiçbir yan etkiside yok tamamen doğal

Tuğbacim Selim rezene çayını hiç sevmiyor. Ne zaman icirmek istesem kusacak gibi oluyor. Biberonu emzik gibi tutup daha çok gaz yutuyor. Ben günde 2 kupa rezene çayı mutlaka içiyorum. Gaz sorunumuz var, inşallah en kısa zamanda geçer.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlar ya, ben kanguru almak istiyorum ama malum daha benim Hira'm 43 günlük
uygun olurmu ki tasımak icin bilemedim arastırdım bi kac marka, yenidogan kullanımı icin olanlarda bas-boyun destegi de var daha basını tutamadıgı icin ama ne bileyim yinede karar veremedim..ama arabasıyla da tek basıma bi yere goturmek cok zor olcak napcam b en ya tıkıldım kaldım evee :(

Ben kanguruyu 3 aylık olsun öyle kullanmayı düşünüyorum. Zararlı olur diye korkuyorum.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar, geçen gece saat 3 civarı oğlumu salonda emzirirken omzumun arkasına bakıp bakıp güldü durdu, ben de ürperdim fazlasıyla... bebekler melekleri görür derler bilirsiniz...şimdi de evde yalnızım yazarken bile tüylerim diken diken oldu...

bugün de ablam anlattı, ablamın bir arkadaşı da onlara anlatmış geçen gün, ikiz kızları varmış, çocuklar daha küçükken bir gün balkonda otururlarken kızlardan biri gülümseyip duruyormuş, niye gülüyorsun kızım demişler, burada bir teyze var, bizi çok seviyormuş demiş. kızların teyzeleri de vefat etmişmiş. Allahım bebeklerin küçük çocukların melekleri gördüğü doğru demek ki... gözlerim doldu duyunca ve de şimdi...
Allah yavrularımızı koruyor...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
dar
kızlar, geçen gece saat 3 civarı oğlumu salonda emzirirken omzumun arkasına bakıp bakıp güldü durdu, ben de ürperdim fazlasıyla... bebekler melekleri görür derler bilirsiniz...şimdi de evde yalnızım yazarken bile tüylerim diken diken oldu...

bugün de ablam anlattı, ablamın bir arkadaşı da onlara anlatmış geçen gün, ikiz kızları varmış, çocuklar daha küçükken bir gün balkonda otururlarken kızlardan biri gülümseyip duruyormuş, niye gülüyorsun kızım demişler, burada bir teyze var, bizi çok seviyormuş demiş. kızların teyzeleri de vefat etmişmiş. Allahım bebeklerin küçük çocukların melekleri gördüğü doğru demek ki... gözlerim doldu duyunca ve de şimdi...

Bebekleri melekler güldürür derler,çok derin düşünme canım.
Ben konuyu değiştireyim. Primanin 2 numarası dar geliyor,3 numara sızdırıyor. Siz ne kullanıyorsunuz.

Tepki
56
Herkese selam taze anneler :)
ne zamandır yazamıyorum, tam yazıcam ipek uyanıyor :)

herkes bebişlerle uğraşmaktan uğramaz olmuş foruma ama bu günlerde geçicek inşallah..
biz bugün kırkımızı uçurduk, kızımla leyleği havada görmüş gibi 2 gündür geziyoruz , yarında anneanneye gidicez inşallah..

kızlar gaz sorunu olanlar için şiddetle nurse harveys bitkisel şurubu öneriyorum. ipek abartısız her akşam 7 den 12 ye kadar kıvranırdı, şurubu kullandığımızdan beri kızım o kadar huzurlu ki anlatamam.. maşallah kuzum rahat rahat uyumaya başladı.. çocuğun ağlaması bile düzeldi artık katılmıyor ınga diyip susuyor :ninni:

şimdilik bizden bu kadar..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
dar

Bebekleri melekler güldürür derler,çok derin düşünme canım.
Ben konuyu değiştireyim. Primanin 2 numarası dar geliyor,3 numara sızdırıyor. Siz ne kullanıyorsunuz.

canım bizim 2 numara dar geliyor ama 3 numara sızdırmıyor :) o yüzden 3e geçtik biz. hatta elimde bir sürü 2 numara bez kaldı. dün ilk defa yeşil paket prima aldım. bakalım nasıl gelecek... indirimdeydi 100lü paket, resmen basiretim bağlandı aldım. pişik olmaz inşallah :böö:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ahh canım. Bende bize misafir gelcegi zaman çok tedirginim. Selim aglamaya baslarsa diye cok korkuyorum. Biz daha alışveriş merkezine gitmedik. Babamız daha izin vermiyor..

Tanselim valla ben misafirin yanında çığırmasından Allahın izniyle hiiiiiiiiiiiç tırsmıyorum. Zaten misafir fobim var, belki az oturup kalkarlar bu sayede :D :D (Ay fena mıyım ne? :D ) Dışarı çıkma hususunda da bizi sürekli babamız dürtüyor. Hadi çıkalım hem çocuk da hava alır falan diye...

kızlar selam

bugün aşı olduk yavrum ağlarken kıpkırmızı oldu ya kıyamam nası yaş aktı gözünden bana bi bakışı var anne niye yaptırıyosun gibi :(

karma aşı ve verem olduk zatüreyi yapmadı 3 aşı bence çok geliyo dedi önümüzdeki ay yapcak
rotayı yapalım dediönümüzdeki ay kalça öıkıklığı testi yapılcak daha sonra da göz testigenel kontrolü ii
rengi soluk geldi ama çok zayıftı ya bi anda gelişmesinden dolayı olur dedi kg alımı ii maşallah şu an

inşallah ateşi çıkmaz bi çay kaşığı calpol verdim
bileydim aşıdan yarım saat önce verirdim o zaman daha az acı çekiyomuş aşı olmayanlar öle yapsınöptüm hepinizi kızlarbu arada ağlaması edepsizliğinden dedi
sensin edepsiz dicektim yutkundum :D
hepinizi çok özledimgezmeyi özledim ve hayatta en nefret ettiği şey yürümektiryürümeyi özledim
havanın yüzümü yalamasını özledim
dışarda hayat devam ediyor dimi
biraz büyüse de ve ağlamayı bitirse de gezmelere gitsek oğluşumla

Ay yavrum yaaa... Aşı yapılırken bakışı ağlaması geldi gözümün önüne Şahincimin, ay içim sızladı kız Hayatım... Bizim aşılar 6 Nisanda olacak bakalım biz ne halt edicez. Hepatitin 2. dozunda sağlık ocağını birbirine katmıştı..

Bu arada aşıdan önce calpolü kim söyledi? Yani cidden daha mı az acı çekiyolarmış?

benim de en büyük korkum ağlaması dışarı çıkınca :( biz de daha gitmedik bi yere, bir kere babaannesine gittik 40ında, bir de büyük dedesine. babaannede hep uyudu, büyük dede de kıyametler koptu, ama her ikisi de ev gezmesiydi, dışarı daha hiç çıkmadık, az önce kanguruyu denedim evde çok rahatsız bir şey geldi, kucakta taşımak bile daha kolay sanki.

Lilacscım yaa kanguru bence bebeğin ağırlığını sanki daha hafifletiyor... Acaba sen neden zorlandın ki? :(

selam kızlarrr:utan:
hepinizi çok özledim walla 1 haftadır giremedimm.. Dünyam eşinle aranızdaki sorunları halletmene çok sevindim canımm..bblau hoşgeldin canımm

çok yorucu bir hafta yaşadım kızlarr..biliousunuz annemlerdeyim hala..taşınma işlemleri vs.ler dolayısıylaa..eşim de 1 aydır ist da eğitimdeydii..Allahtan pazartesi dönüyoor..
evimi tuttumm,hemen bi kaba temizlik yaptırıp eşyalar taşındı ama yerleşmedi kapısını kapatıp çıktım walla eşimin gelmesini beklioumm..kızı anneme bırakıp tek başıma halledemioum çünkü..pazartesi eşim geldiğinde bi yardımcı kadınla beraber 1 haftada hallederim evi die düşünüoumm..şehirden şehire yerleşmek çok zormuşş hele bebeklee:D
Liva hanımm gayet iyi maşallah.. benimde sütüm azaldı galiba mamanın öğününü artırdım o yüzden..kırkımız pazar günü çıktı ama babamız burda olmadığı için apartmanın içinde komşu ziyareti ile uçurduk şimdilik..babamız gelince tam uçururuz artık..:D gözleri cildir cildir açtı iyice etrafı izleyip seslenince bakıour hala kaşları çatık ne kadar şebeklik yapsamda gülmüyor çok ciddi sadece kaşları indirip kaldırıyor ve dudaklarını şişiriyorr:D annem daha çok küçük ondan anlamaz daha diyoor:ninni: ana kucağına iyice alıştı resmen onun üstünde mest oluyorr-gozluk ...haftaya dr kontrolümüz war..bu arada kızlar ben akrapol hastanesinde ahmet beye gidioum ve çok memnumum..hastane hem küçük hemde çok ilgili ve bakımlı...bebeği özel hemşireler soyuyor..simuşum sormuş belki bi tavsiye olur dedimm..ve ben hala doktora gidemedimm haftaya bende gidicem bakalımm...bu arada benim 3-4 gündür kanamam başladı sanırım adet oluyorumm, sütüm beni de korumucak anlaşılan 40 sonu diolar annemin arkları..ay bu eski kafalardan da anlamıoumm..bu arada livanında kaşının üstünde konak çıktı biras yağladık banyodan sonra azaldı gibi sanki..

Livanın fotolarını face e koymak istiyorum arklarım çok merak edio ama nazar değer diede tırsıyorumm eşimde wideo yapmış koysak mı koymasak mı karar weremedikk...bu arada face den eklemek isteyen olursa eklemek isterimm esra doğan ünsoy ... şimdilik bizden böle kızlarr

Allah kolaylık versin Demetcim, ben şurdan şuraya giderken 10 kere düşünüyorum ve her evden çıkışta sırtımızda kilo kilo yükle çıkıyoruz dışarı ki taşınmak... Valla Allah yardımcın olsun. Acaba nere taşındın? Laylayla Nazom bana uzaklar biraz, belki sen yakına gelmişindir diye soruyorum... :) 40 ınız da hayırlı olsun unutmadan :huhuu:

Face için adını aradım ama adın çıkmıyo :( Nazar mevzuuna gelince; ben çok araştırdım, hatta utanarak söylüyorum (amma da abartmışsın diyebilirsiniz...) birkaç hocaya bile sordum, fotodan nazar olmazmış Allahın izniyle. Fiilen görülmesi gerekmiş, ben de o yüzden koydum :)

slm kızlar
cuma günü kontrolümüz ve aşımız vardı
kızım 4.970 gr olmus çok iyi dedi hemşire 22 günde 1.250 gr almışşş
aımızıda olduk çok şükür bi sorun yaşamadık
devit 3 e başladık ama doktor yüzünden geç kalmışız maalesef
benimde kızımın kafasında tane tane bişiler çıktı sanırım konak diyolar ama nette baktığım konak resimlerinden biraz farklı
yüzündeki sivilceleride yeniden arttı nemlendrici aldık dün ii gelir inşşş
ama kızımın altı yine pişik olmaya başladı neden oluyo anlamıyorum ya offffffffffff

şu kangurudan bende almak istiyorum ya

hakkaten eve tıkılıp kaldık hoşş çıkmak istesem kızımı kayınvalideme bırakabilirim ama içim hiç rahat etmiyo onu bırakınca ya geçen hafta bırakıp gittim bi kaç saat o gece kızım çok kustu kendimi çook suçlu hissettim o yüzden bırakmak istemiom

bizde haberler böle kızlarr hepinizi öpüommm
kanguru tavsiyelerinize bekliommm

Mannakcım, Ela Sare ye de maşallah annesi Konağınız ve sivilceleriniz için de geçmiş olsun. Bizimkinin de kafasında çıktı konak, hatta azcık kaşlarında da çıktı. Ben banyodan 1 saat önce zeytinyağı sürüp banyoda yıkadım, sonra da konak tarağıyla taradım. Bitti gibi oldu. İnşallah sizinki de geçer. :huhuu: Kanguru ben mothercare inkini aldım, birkaç defa ev içi deneme yaptım ama henüz dışarda kullanmadım. Ev içi denemelerim de kısa süreliydi :)

:huhuu: :huhuu: Melek onlar annesi, arkadaşlarına gülüyorlardır :utan:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
:beyazbayrak: Öperim Laylaaaaaaaam günaydıııın :) Nasılsın iyi misin? Kayra beyler ve abisi nasıllar?

bende seni öperim canım biraz uykusuzum gece 4 kere kalktı benim toştoşum :uyku:abimizlede tartıştık konuşmuyoruz şu an çok agresif oldu herşeye bağırarak cevap veriyor ses yükselmesine asla tahammülüm yok
sen nasılsın bakıyım?
bu arada eşim ve çocuklarla dün yürüyüşe çıktık gölün etrafını turladık baya yürüdük akşam yığılıp kaldım hamlamışız yahu:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar