kızlar selam
bugün aşı olduk yavrum ağlarken kıpkırmızı oldu ya kıyamam nası yaş aktı gözünden bana bi bakışı var anne niye yaptırıyosun gibi
karma aşı ve verem olduk zatüreyi yapmadı 3 aşı bence çok geliyo dedi önümüzdeki ay yapcak
rotayı yapalım dediönümüzdeki ay kalça öıkıklığı testi yapılcak daha sonra da göz testigenel kontrolü ii
rengi soluk geldi ama çok zayıftı ya bi anda gelişmesinden dolayı olur dedi kg alımı ii maşallah şu an
inşallah ateşi çıkmaz bi çay kaşığı calpol verdim
bileydim aşıdan yarım saat önce verirdim o zaman daha az acı çekiyomuş aşı olmayanlar öle yapsınöptüm hepinizi kızlarbu arada ağlaması edepsizliğinden dedi
sensin edepsiz dicektim yutkundum
hepinizi çok özledimgezmeyi özledim ve hayatta en nefret ettiği şey yürümektiryürümeyi özledim
havanın yüzümü yalamasını özledim
dışarda hayat devam ediyor dimi
biraz büyüse de ve ağlamayı bitirse de gezmelere gitsek oğluşumla
Geçmiş olsun canım. Şahinin iyi olmasına sevindim,maşallah diyeyim.
Bende bi çok şeyi özledim. Işimi özledim, araba sürmeyi, pervasızca vitrin gezmeyi,arkadaşlarla vakit gecirmeyi daha bi cok şeyi. Ama şöyle düşünüyorumda hiç bir özlemin selim yan odada uyurken onu özlediğim kadar değil. Yani anladım ki benim en büyük özlemin selimimmis. Yavrularımizi korusun rabbim.
ana kucağına iyice alıştı resmen onun üstünde mest oluyorr-gozluk ...haftaya dr kontrolümüz war..bu arada kızlar ben akrapol hastanesinde ahmet beye gidioum ve çok memnumum..hastane hem küçük hemde çok ilgili ve bakımlı...bebeği özel hemşireler soyuyor..simuşum sormuş belki bi tavsiye olur dedimm..ve ben hala doktora gidemedimm haftaya bende gidicem bakalımm...bu arada benim 3-4 gündür kanamam başladı sanırım adet oluyorumm, sütüm beni de korumucak anlaşılan 40 sonu diolar annemin arkları..ay bu eski kafalardan da anlamıoumm..bu arada livanında kaşının üstünde konak çıktı biras yağladık banyodan sonra azaldı gibi sanki..