selam kızlar.. dün yeni evlenen bi arkadasa ev ziyaretine gittik görümcemlerle tam kadro. yanımda 3 görümcem vardı en kücügü 37 yasında 2 cocugu var. ama görseniz benzincide adam cama carpıyodu kescem die. bi o degil digerleri de öyle incecik. sanki ben 40 yasındayım onlar 20. o kadar cirkin o kadar bakımsızdım ki.zaten sabah cinnet modundaydım. esime dedim ki saat cok erken sen cocuga 1 saat bak ben kuaföre gideyim. ablama bırakalım baska bi kuaföe git dedi. ya temizlik durumu herkese soyunamam buraya geri mi döneyim dedim. neyse güc bela ikna ettim ara gelirim hemen die. kapıdan cıktım aklıma geldi aradım agdacı kadın izinliymiş. geri döndüm yoldan. zaten kız mızıklanıyodu geldigimde. esim cocugu evirip ceviremiyo sabit tutuncada aglıyo.
sonra gidelim en azından cıkmadan kaslarımı aldırayım bi yerde dedim. fönden mönden manikürden tamamen caydım hayal oldu. bu sefer cıkarken giycek kıyafet bulamadım. oturdum odaya bos bos bakınırken evin dagınıklıgını gördüm resmen pancar gibi kızardım. gözlerim doldu ama aglamadım sıktım kendimi. neyse 10 dk da kasımı aldırdım 7 görümceme cocugu bırakıp hiç bilmdigim bi yerde. arkadan kıvrılıp toplanmıs saclarım ne oldugu belli olmayan tek elbisemle hazırlanıcaktım ki corabımı ve badimi almayı unutmusum

indim 2 dk yenisini aldım. makyaj yapmaya vakit kalmadı.bizim arabadan görümceminkine transfer olduk. yarı yolda bi farkettim ki kıza aldıgım hediyeyi bizim arabada bırakmısım

nefesimi tuttm aglamamak için resmen. sonra elimdeki kolayı nasıl basardıysam cocugun üstüne döktüm

dün kızım sabahtan aksama kadar 3 kez mama ve aldı. önce meme sonra mama yani. ve 2 aralıksız 5 saat uyku uyudu. niye bilmiyorum. hasta mı die baktım atesi ii huysuz da degil. güne 5 te ıkınarak basladı. kaka yapana kadar cırladı. 7 de kakayı yapıp altı temizlenince normale döndü yine.