benimde
cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek
şuan oğluma inanamadım nazar değmesin karnını doyurup yatağın üzerine bıraktım mutfağa gittim geldim uyumuş hayretler içindeyim
Ay maşallahhhhhhhh
Ahhh babusum biz kuzularimizi birakip nasil ise gidecegiz. Bunu dusununce icim daraliyor. Ucretsiz izinde alamam, ev kredisi araba kredisi var. Oyyyoyy zormus anne olmak..
Evet canım benim de
27 nisanda benim doğum iznim bitiyor.Daha sonra 2011den kalan senelik iznim var 1 hafta,ve süt izinlerimi toplu kullanıcam nasipse.2012 izinlerim kalsın kullanmıyım lazım olur diyorum...Ben de ücretsiz izne ayrılamam,ev ve araba kredimiz var bizim de dediğin gibi...
Rapor almam da zor çünkü firmam kurumsal büyük bir yer değil neden rapor aldığım,uydurma rapor olduğu apaçık ortada olur göze batar
İşim de evime uzak ve mesai saatlerim de esnek.
O yüzden yavaştan yakın yerlerde ve büyük firmalara başvurular yapayım diyorum...En azından 8-5 çalışırım.
Şimdi çıkış 18.30 ama hiç saat geldi mi çıkamıyoruz,hep uzuyor.Bir de yol uzun olunca saat oluyor 19.30-20.00....
benimde sütüm iyice azaldı mamadan yarım saat sonra tatlı niyetine emiyor yani doymak için değil
Sorma canım benimki artık tatlı niyeti bile değil ilaç ilaç...