Kızlar bugün beni nazom ve tansel aradılar.
Dün de Tugbacım aradı...
Daha önce de dediğim gibi Aslı,Pikoşum ve Gökçeyle de görüştük-görüşüyoruz...
Facebooktan da neredeyse herkesle görüşüyoruz...
Hepiniz cidden çok düzgün ve candan insanlarsınız,her birinizle paylaşımlarda bulundukça,konuştukça hem çok mutlu oluyorum hem de içimi bi ılıklık kaplıyor...
Telefonda konuşamayan,tutuk bir insan olmama karşın sanki sizlerle her gün karşılıklı sohbet edermişiz gibi rahat ve içtenim. Biliyorum ki sizler öylesiniz çünkü...
Biz neredeyse testlerde pozitifi gördüğümüz zamanlardan beri birlikteyiz.
Tanseli daha da öncesinden tanırım.Evlat hasreti çektiğimiz günlerden...Ovulasyon topiğinden.
Keseyi gördüğümüz,kalp atışlarını duyduğumuz anlardan tutun da,testler,ultrasonlar,cinsiyeti öğrendiğimiz günler,büyülenmiş gibi gidip geldiğimiz kontrollerimize kadar neler paylaştık neler sizlerle...Üzüldük,sevindik,kaygılandık,içimiz coştu beraber...
Hediyeleştik,bayramlaştık,kandilleştik...
Kontrole gideni merak ettik, dua ettik, ulaşamadığımızda kaygılandık,haber alınca oh dedik.
Hayatımızın en önemli anlarından biri olan doğumumuzda bile haber uçurduk, haber alıp paylaştık...
Bebek haberlerimizi,resimlerimizi merak ettik, ah bir haber dedik...
İnanın ben doğuma giderken, evden çıkıp asansöre binerken size iletmesi için Tuğbaya mesaj yazıyordum.Bana anında ceavp yazdığında şaşırdım ve sık sık bana ulaşarak moral verdi.Sonra aradınız sıcacık seslerinizle içim ısındı...
Biz cidden 9 ay,hamilelik süreci gibi çok kıymetli, unutulmayacak bir süreci birlikte geçirdik gün gün.Her gün konuştuk...
İyi ki sizleri tanımışım ben ve iyi ki hamileliğimde sizlerle paylaşımda bulunmuşum.Sizlerle gerçekten çok anlamlı oldu gebelik sürecim, çok güzel oldu.
İyi ki varsınız.
İnşallah hep var olacaksınız.
Hepinize minnettarım.
Teşekkürler...Teşekkürler...