2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

benimde
cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek
şuan oğluma inanamadım nazar değmesin karnını doyurup yatağın üzerine bıraktım mutfağa gittim geldim uyumuş hayretler içindeyim:evet:

Ay maşallahhhhhhhh

Ahhh babusum biz kuzularimizi birakip nasil ise gidecegiz. Bunu dusununce icim daraliyor. Ucretsiz izinde alamam, ev kredisi araba kredisi var. Oyyyoyy zormus anne olmak..

Evet canım benim de :(
27 nisanda benim doğum iznim bitiyor.Daha sonra 2011den kalan senelik iznim var 1 hafta,ve süt izinlerimi toplu kullanıcam nasipse.2012 izinlerim kalsın kullanmıyım lazım olur diyorum...Ben de ücretsiz izne ayrılamam,ev ve araba kredimiz var bizim de dediğin gibi...
Rapor almam da zor çünkü firmam kurumsal büyük bir yer değil neden rapor aldığım,uydurma rapor olduğu apaçık ortada olur göze batar :(
İşim de evime uzak ve mesai saatlerim de esnek.
O yüzden yavaştan yakın yerlerde ve büyük firmalara başvurular yapayım diyorum...En azından 8-5 çalışırım.
Şimdi çıkış 18.30 ama hiç saat geldi mi çıkamıyoruz,hep uzuyor.Bir de yol uzun olunca saat oluyor 19.30-20.00....

benimde sütüm iyice azaldı mamadan yarım saat sonra tatlı niyetine emiyor yani doymak için değil:cokkomik:

Sorma canım benimki artık tatlı niyeti bile değil ilaç ilaç...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Li

tanselcim ben ŞUBAT ÇOCUKLARI diye kreş açmayı düşünüyorum hepsine ben bakacam merak etmeyin bana güvenebilirsiniz
NOT:ücretsizdir tamamen hayır için:kahkaha:

Ahhh laylam sana guvenerek birakiriz kuzularimizi. Keşke bende calismasaydim diyorum. :acep:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
merhaba Yelizcim,
sevindim düzelmesine. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, yavrunuzun hatrına daha sakin olun 2niz de...

ben daha yumurtlamamışım :D gülüyorum çünkü doktor böyle söyleyince komik gelmişti. süt korur yanılgısına düşmeyin, korumaz dedi :D

Sagol canım.

Evet sut korur diye dusunmemek lazım gercekten de..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Li

Ahhh laylam sana guvenerek birakiriz kuzularimizi. Keşke bende calismasaydim diyorum. :acep:

ben mesleğimi çok sevmeme rağmen iş yerimi hiç sevmiyorum...
o kadar silmişim ki izne ayrıldığımdan beri iş yeri aklıma hiç gelmiyor.sanki hiç orda çalışmamışım, o insanları hiç tanımıyomuşum gibi geliyo....

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Hosgeldin Yelizcim.20 gundur ben de yoktum gecmişe bakınca gördüm yaşadıklarını,düzelmenize çok sevindim inşallah tekrarlamaz....
Benim de doktor yumurtlamamın yakın oldugunu soyledı.Yakında adet görürmüşüm.
Süt korumaz dedi.İlk etapta prezervatif onerdi korunma için...
Sütün ne alemde adet gorunce azalıyomu?

İnsallah tekrarlamaz Bblau'm dedigin gibi. Simdiik guzel hersey bakalım.

Ben doktora gitmedim korunma konusnu falan konusmadım hic. Ama esimin pek prez. ile korunacagınnı dusunmuyorum taraftar degil sanırım 1-2 kere soyledim ama bir tepki vermedi. Ama daha dikkatli olmamız gerektiginin farkındadır umarım ona gore davranır.

Benim sutum geliyor fakat 1 haftadır yasadıgım uzuntulerden dolayı azaldı gibi sanırım ben mama takviyesi de yapıyorum. Gece yatarken veriyorum ki rahat uyusun benim goguslerim de sut toplasın diye. 4 saat aralıksız uyuyo gece masallah. Uyandıgımda goguslerim sis oluyor. Adetle bir baglantı kuramıyorum o yuzden ne alemde diye.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ay maşallahhhhhhhh

Evet canım benim de :(
27 nisanda benim doğum iznim bitiyor.Daha sonra 2011den kalan senelik iznim var 1 hafta,ve süt izinlerimi toplu kullanıcam nasipse.2012 izinlerim kalsın kullanmıyım lazım olur diyorum...Ben de ücretsiz izne ayrılamam,ev ve araba kredimiz var bizim de dediğin gibi...
Rapor almam da zor çünkü firmam kurumsal büyük bir yer değil neden rapor aldığım,uydurma rapor olduğu apaçık ortada olur göze batar :(
İşim de evime uzak ve mesai saatlerim de esnek.
O yüzden yavaştan yakın yerlerde ve büyük firmalara başvurular yapayım diyorum...En azından 8-5 çalışırım.
Şimdi çıkış 18.30 ama hiç saat geldi mi çıkamıyoruz,hep uzuyor.Bir de yol uzun olunca saat oluyor 19.30-20.00....

Sorma canım benimki artık tatlı niyeti bile değil ilaç ilaç...
Canim benimde 2. Öğretim derslerim olunca 20.00 decikiyorum. Evim araba ile 15 dk. Öğle aralari gelirim diyorum. Esimde selimle cok ilgili onada guveniyorum.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

CANIM benim minnoşta lacivert gri dogdu şimdi mavi oldu, bende bilmiyorum nasıl olucak, saglıklı olsunlarda onemli degi.. eşim ve kayınvalide hariç tüm sülale mavi-yeşil gozlü, benimde anne tarafım mavi ve yeşil gözlü... ben ela :D eşim çakır gözlü hehhe...

senin adına cok sevindim canım..

:lilav: :lilav: Sagol canım

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
öyle cnmm aman cesaretr etsek de kuzular büyüsün biraz:D

tatlım bizimki baya acık maviydi. simdi yesillendi ortası. ama muhtemelen bu hızla kahveyi bulur:D cünkü bi halası var ela gözlü. onun dısında babamın teyzesi yesil bizde esimlerdede esimin teyzeleri var renkli gözlü dedesi de öyleymiş. o kadar uzaklardan gen kapmaz heralde.

valla bilmiyorum balım. nezos yapmazsa ona gideriz dedim kaldı. sorarım ama hangi dr mus. bi 120 tl dedigi kaldı aklımda bi de uyutuyo dedigi. zaten uyutuyo diye istedim bende:D sorar yazarım sana tatlım.

biz yolları yol yaptık cnm. dısarı cıkmak sana da ii gelir. esimde bana kızıyodu ona kalsa 3_4 aylık olana kadar hiç cıkmıcaktı. ama ben delirirdim heralde. su an bile daralıyorum.

bende olcam galiba dünyam balım heralde. acayip agrım var 2 gündür. hep oldum galiba diye gidiyorum. simdilik bişi yok allah tan.

gözünaydın bu arada allah bozmasın cnm bi daha. ailen için de üzülme düzelir hepsi zamanla

Benim sag kasıgımda felaket agrı vardı elimle bastırınca canımı cok yaklıyordu
Demekki adet olacagımın belirtisiymis. O siddetli kasık agrılarım gecti ama hafif hafif agrılarım var gene. İnsallah o agrılardan kurtulmusumdur tamamen :(

Ailemle dedigin gibi zamana bıraktım canım elbet duzeliriz.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
tanselcim benim de sütüm nerdeyse ucu ucuna yetiyor. emdikten sonra artanı sağıyorum. tabi vakit olursa :( bana az gibi geliyor ama tunanın doktoru yetmese kilo almazdı dedi. ayda 600 grdan fazla alıyorsa takviye yok dedi. ben de bu gidişle nisan sonu başlayacağım :( boş derslerim olur gelir emziririm artık napayım :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
pikoş günaydın balım

merhaba tatlım, aniden aglıyınca acil cıkmak zorunda kalıyorum, gormemişim.. nasılsın tatlım?:huhuu:

selam kızlar nasılsınız?

selam canım, herşeyi cok güzel ifade etmişsin tatlım, kalbimde ben de oyle hissediyorum. yazılarıma yansıtabiliyormuyum pek bilmiyorum, ama içimdeki his aynı. :huhuu:

günaydın annişlerrr,

Tuna bugün benim kahvaltı yapmama ve yemeği hazırlamama müsade etti. ana yemek varsa eğer artık şanslı sayıyorum kendimi. akşama doğru bir de çorba yapabilirsem değmeyin keyfime :D tatlım ise daimi tahin helvası oldu artık :D

bu arada ben de facebooktan pikeciğimi ekledim. adımı yazsam arama motorunda bulunmaya kapalı. ordan isteyenler ekleyebilir :utan:

ekledim canım, teşekkür ederim :huhuu:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Ya aranızda doktoruyla gorusup kontrol hapını soran var mı? Emziren anneler ne kadar zaman sonra kullanmaya baslayabiliyor bilen var mı?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

benimkinide durumu belli olmuyor bazen rahat çıkarıyor bazen çok sıkınıyor yavrum
kardeşimin beyninde timör varmış doğuştanmış ama bu yaşa kadar bilmiyorduk tesadüfen öğrendik ameliyatta olamayacak kontrollerle takip edecekler canım:(

geçmiş olsun inşallah iyi olur...

bblau çok güzel yazmışsın dostluğumuz hakkında, gerçekten ne iyi dostlar olduk biz, ne çok şey öğrendim her birinizden, herkese yürekten teşekkürler...

little ekledim ben de seni :)
bu arada bugün rapor için dr uma gittim, 10+10 verecekmiş önce, sonra da heyet. 16 mayıs gibi başlayacam okula inşallah. mr yrd. aradı bugün bir de, dönmesem daha mutlu olacak :) 3 hft için program değiştirmek istemiyor sanırım, ben de dönmek istemiyorum ama mecbur :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Canım biz hic korunmayacagiz,zaten 5 yılda ancak bebegimiz oldu. Artik olursada başımın ustunde yeri var. Selimle beraber buyurler artik:sadis

Canım benim kuzenimin 9 senede oldu bebeği.Eşi doktor onun da kendi de hemşire.4 kere tüp bebek denedi.Biri down sendromlu olduğu için tahliye edildi,diğer ikisi düşük oldu.Başarısız tüp denemelerinin sayısını bile bilmiyorum. 4.cü sağlıklı doğdu hamdolsun.Kuzenim de hiç korunmadı.Hekimi de zaten bu bebeğin son şansındı başka bebeğin olmaz dedi.Ama kızımız daha 2 yaşına gelmeden yeniden ve tedavisiz hamile kaldı,şimdi bir kızımız daha var :)

Ya aranızda doktoruyla gorusup kontrol hapını soran var mı? Emziren anneler ne kadar zaman sonra kullanmaya baslayabiliyor bilen var mı?

Canım hap şu an için tavsiye etmedi doktorum.Spiral filan için de erkenmiş.Tek prezervatif dedi uygun.
Ben zaten hap filan kullanmayacağım muhtemelen eğer bi yumurtlama sıkıntım olmazsa.Ada 1.5 yaşına geldiğinde tekrar korunmayı bırakacağım nasipse...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Benim adet düzenim bi tuhaftı hamile kalmadan evvel.
Bakalım doğum bişeyleri düzenledi mi kaç günde bir olcak...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar