2012 Şubat Anneleri

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
ayyyyyyy uzun zamandan sonra ilk kez bu kadar sayfa okudumm
hepimizin sıkıntısı gaz yaa bizimde cuma randevumuz var 2. doz aşımızı olucaz bakalım ne kadar kilo aldı kızımherşey normalmi çok merak ediyorumm

bblu hoşgeldin cnmmmm özlettin valla kendini

yeliz cim seninde eşinle sorunlarını halletmene çok sevindim inşş herşey daha güsel olurrr

hepinizi çok öpüyorum kızlarrrr
bebişlerinizde sizde Allaha emanet olunnnnnnnnnn

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ayyyyyyy uzun zamandan sonra ilk kez bu kadar sayfa okudumm
hepimizin sıkıntısı gaz yaa bizimde cuma randevumuz var 2. doz aşımızı olucaz bakalım ne kadar kilo aldı kızımherşey normalmi çok merak ediyorumm

bblu hoşgeldin cnmmmm özlettin valla kendini

yeliz cim seninde eşinle sorunlarını halletmene çok sevindim inşş herşey daha güsel olurrr

hepinizi çok öpüyorum kızlarrrr
bebişlerinizde sizde Allaha emanet olunnnnnnnnnn

Hosbulduk canım nasılsın?

Selam canım....

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Littlem günaydın
Dün facede tunanin graco marka ana kucagini gordum.memnunmusun, arabasi nasil..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar her sabah uyandığımda selimin hayatımda olmasına şükrediyorum, ama bazen ozgur olmayı özlediğimi farkediyorum. Zor günler ya.. yorgunluk, uykusuzluk bi garip hal işte..çocukları olan arkadaşlarım bunlar en iyi günler diyor bi ayaklansin sen ozaman gör diyorlar. Vallahi tirsiyorum.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ecrincim bu feber yöntemini ilk oğlumda denedim yaptımda ama bizimkiler çok küçük daha bunu yapmak için en uygun zaman 3-6 ay arası birde bunu yapmamamız için benim oğlan gibi sürekli ayakta sallanmayı istemesi gece gündüz fark etmiyordu çok kere tuvalete gidemeyip kaçırdığımı bilirim:) buna beni mecbur etti yani zaten çok uğraştırmadanda alıştı birkaç gün içinde

yaaa 3 ayı beklemem gerektigini bilmiyodum cnm. du az daha büyüsün bi deneme daha yaparım:(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ecrinn ne yaptın diyet nasıl gidiyor. Bende diyetisyenden randevu almıştım eşim ikna etti gitmedim. Emzirme dönemi diyet olmaz diyor.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlar.. dün yeni evlenen bi arkadasa ev ziyaretine gittik görümcemlerle tam kadro. yanımda 3 görümcem vardı en kücügü 37 yasında 2 cocugu var. ama görseniz benzincide adam cama carpıyodu kescem die. bi o degil digerleri de öyle incecik. sanki ben 40 yasındayım onlar 20. o kadar cirkin o kadar bakımsızdım ki.zaten sabah cinnet modundaydım. esime dedim ki saat cok erken sen cocuga 1 saat bak ben kuaföre gideyim. ablama bırakalım baska bi kuaföe git dedi. ya temizlik durumu herkese soyunamam buraya geri mi döneyim dedim. neyse güc bela ikna ettim ara gelirim hemen die. kapıdan cıktım aklıma geldi aradım agdacı kadın izinliymiş. geri döndüm yoldan. zaten kız mızıklanıyodu geldigimde. esim cocugu evirip ceviremiyo sabit tutuncada aglıyo.
sonra gidelim en azından cıkmadan kaslarımı aldırayım bi yerde dedim. fönden mönden manikürden tamamen caydım hayal oldu. bu sefer cıkarken giycek kıyafet bulamadım. oturdum odaya bos bos bakınırken evin dagınıklıgını gördüm resmen pancar gibi kızardım. gözlerim doldu ama aglamadım sıktım kendimi. neyse 10 dk da kasımı aldırdım görümceme cocugu bırakıp hiç bilmdigim bi yerde. arkadan kıvrılıp toplanmıs saclarım ne oldugu belli olmayan tek elbisemle hazırlanıcaktım ki corabımı ve badimi almayı unutmusum:( indim 2 dk yenisini aldım. makyaj yapmaya vakit kalmadı.bizim arabadan görümceminkine transfer olduk. yarı yolda bi farkettim ki kıza aldıgım hediyeyi bizim arabada bırakmısım:( nefesimi tuttm aglamamak için resmen. sonra elimdeki kolayı nasıl basardıysam cocugun üstüne döktüm:mendil::mendil:

dün kızım sabahtan aksama kadar 3 kez mama ve aldı. önce meme sonra mama yani. ve 2 aralıksız 5 saat uyku uyudu. niye bilmiyorum. hasta mı die baktım atesi ii huysuz da degil. güne 5 te ıkınarak basladı. kaka yapana kadar cırladı. 7 de kakayı yapıp altı temizlenince normale döndü yine.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Littlem günaydın
Dün facede tunanin graco marka ana kucagini gordum.memnunmusun, arabasi nasil..

günaydın kızlaaar,

tanselcim ben genel olarak memnunum ama oto koltuğunu uzun süre kullanamayacağız gibi duruyor. Tuna azcık tontiş olunca emniyet kemerleri sıkıyor, daha da bollaşmadığını görüp üzüldüm :( bir de sanki şimdiden ayaklar dışarı çıkmak üzere. uzadıkça zor olacak. ama malzeme kaliteli, 2.günden itibaren kullanmaya başladık. arabasına gelince o da çok kullanışlı, taş gibi, çok sağlam fakat katlandığında çok yer kaplıyor. ve ağır biraz. ben 3 kat aşağı taşıdım ama zor oldu yani :D ben yaza şu yan katlanan pusetlerden aldırcam anneme. bunu arabaya koyup götüremeyiz. yine de oto koltuğu fiyatına seti aldık biz. çok koymayacak o yüzden kenara atmak ;)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
selam kızlar.. dün yeni evlenen bi arkadasa ev ziyaretine gittik görümcemlerle tam kadro. yanımda 3 görümcem vardı en kücügü 37 yasında 2 cocugu var. ama görseniz benzincide adam cama carpıyodu kescem die. bi o degil digerleri de öyle incecik. sanki ben 40 yasındayım onlar 20. o kadar cirkin o kadar bakımsızdım ki.zaten sabah cinnet modundaydım. esime dedim ki saat cok erken sen cocuga 1 saat bak ben kuaföre gideyim. ablama bırakalım baska bi kuaföe git dedi. ya temizlik durumu herkese soyunamam buraya geri mi döneyim dedim. neyse güc bela ikna ettim ara gelirim hemen die. kapıdan cıktım aklıma geldi aradım agdacı kadın izinliymiş. geri döndüm yoldan. zaten kız mızıklanıyodu geldigimde. esim cocugu evirip ceviremiyo sabit tutuncada aglıyo.
sonra gidelim en azından cıkmadan kaslarımı aldırayım bi yerde dedim. fönden mönden manikürden tamamen caydım hayal oldu. bu sefer cıkarken giycek kıyafet bulamadım. oturdum odaya bos bos bakınırken evin dagınıklıgını gördüm resmen pancar gibi kızardım. gözlerim doldu ama aglamadım sıktım kendimi. neyse 10 dk da kasımı aldırdım 7 görümceme cocugu bırakıp hiç bilmdigim bi yerde. arkadan kıvrılıp toplanmıs saclarım ne oldugu belli olmayan tek elbisemle hazırlanıcaktım ki corabımı ve badimi almayı unutmusum:( indim 2 dk yenisini aldım. makyaj yapmaya vakit kalmadı.bizim arabadan görümceminkine transfer olduk. yarı yolda bi farkettim ki kıza aldıgım hediyeyi bizim arabada bırakmısım:( nefesimi tuttm aglamamak için resmen. sonra elimdeki kolayı nasıl basardıysam cocugun üstüne döktüm:mendil::mendil:

dün kızım sabahtan aksama kadar 3 kez mama ve aldı. önce meme sonra mama yani. ve 2 aralıksız 5 saat uyku uyudu. niye bilmiyorum. hasta mı die baktım atesi ii huysuz da degil. güne 5 te ıkınarak basladı. kaka yapana kadar cırladı. 7 de kakayı yapıp altı temizlenince normale döndü yine.

Ahhhh canım zor bir gün geçirmişsin,yinede sosyal bir ortam iyi olmuştur. Ben hicbir yere çıkmıyorum kendimi çok hantal buluyorum. Bu arada niye mama verdin doymuyormu anne sütüyle..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ecrinn ne yaptın diyet nasıl gidiyor. Bende diyetisyenden randevu almıştım eşim ikna etti gitmedim. Emzirme dönemi diyet olmaz diyor.

cnm diyetisyene gittigim günden bu yana sadece 1 kg verdim:( hiç abur cubur yemedim ama hamurişinden kacamak yaptım. bide onun dedigi kadar sofra hazırlayamıyorum ben kendime.

6 kasık sebze yemegi
2 köfte büyüklügünde et
2 dilim ekmek
1 cay bardagı yogurt
kocaman bi tabak salata öglen yemegi mesela.

salatayı yapsam yemek olmuyo etli sebze yemegi olsa salata olmuyo kii yapcak vakitte olmuyo. ya salataya et kouyorum ya yemkle yogurt yiyorum ona ragmen 1 kg. bide emziriyorum:sok

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
günaydın kızlaaar,

tanselcim ben genel olarak memnunum ama oto koltuğunu uzun süre kullanamayacağız gibi duruyor. Tuna azcık tontiş olunca emniyet kemerleri sıkıyor, daha da bollaşmadığını görüp üzüldüm :( bir de sanki şimdiden ayaklar dışarı çıkmak üzere. uzadıkça zor olacak. ama malzeme kaliteli, 2.günden itibaren kullanmaya başladık. arabasına gelince o da çok kullanışlı, taş gibi, çok sağlam fakat katlandığında çok yer kaplıyor. ve ağır biraz. ben 3 kat aşağı taşıdım ama zor oldu yani :D ben yaza şu yan katlanan pusetlerden aldırcam anneme. bunu arabaya koyup götüremeyiz. yine de oto koltuğu fiyatına seti aldık biz. çok koymayacak o yüzden kenara atmak ;)

Anladım canım,ağır olması kötü. Bi arkadaşım gracco fusion modelin çok hafif olduğunu söylemişti. 9

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ahhhh canım zor bir gün geçirmişsin,yinede sosyal bir ortam iyi olmuştur. Ben hicbir yere çıkmıyorum kendimi çok hantal buluyorum. Bu arada niye mama verdin doymuyormu anne sütüyle..

bilmiyorum cnm. gögsümden süt fıskırıyo resmen hele dün ped med tutmadı 5 saat almayınca. bu sefer de cok geldigi için öksürüp tıkanıyo:D sık emince böyle olmuyo hadi doymadı diyorum. ama dün baya emdi. agzından akıyodu süt o kadar yani. 10 dk sonra aglamaya basladı. diger gögsümü verdim almadı oyun oynadı. normaldede tek meme alıyo. 90 lık mama içti arkasından:sok allah tan eskisi gibi vermiyorum günde 1 yada 2 kez. ama hem benim sütümü içip hem nasıl mama içiyo anlamıyorum :lilav:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
cnm diyetisyene gittigim günden bu yana sadece 1 kg verdim:( hiç abur cubur yemedim ama hamurişinden kacamak yaptım. bide onun dedigi kadar sofra hazırlayamıyorum ben kendime.

6 kasık sebze yemegi
2 köfte büyüklügünde et
2 dilim ekmek
1 cay bardagı yogurt
kocaman bi tabak salata öglen yemegi mesela.

salatayı yapsam yemek olmuyo etli sebze yemegi olsa salata olmuyo kii yapcak vakitte olmuyo. ya salataya et kouyorum ya yemkle yogurt yiyorum ona ragmen 1 kg. bide emziriyorum:sok
Canım 1 kg iyi ya.böyle devam edersen verirsin. Ben çok yiyorum cok acikiyorum emzirince...offff kan şekerim düşüyor..dun yürüyüş yaptım o kadar hantallasmisimki zor yurudum. Bide eşim sürekli biseyler yediriyor.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlar rota aşısı yaptıracağım ama doktorumuz 3.ayda yapalım dedi. ben 2. ayda yapılıyor diye biliyordum. sordum. 2.ayda yeterince aşı var 3 daha uygun dedi. sizin doktorlarınız nasıl bilgilendirdi?

bir de Tuna şuanda şapşap ellerini emiyor. emziği düşünce emecek birşey arıyor. geçen de oyuncağın bacağını ağzına götürmüştü :eek:ys: sömürür bu çocuk beni valla :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bilmiyorum cnm. gögsümden süt fıskırıyo resmen hele dün ped med tutmadı 5 saat almayınca. bu sefer de cok geldigi için öksürüp tıkanıyo:D sık emince böyle olmuyo hadi doymadı diyorum. ama dün baya emdi. agzından akıyodu süt o kadar yani. 10 dk sonra aglamaya basladı. diger gögsümü verdim almadı oyun oynadı. normaldede tek meme alıyo. 90 lık mama içti arkasından:sok allah tan eskisi gibi vermiyorum günde 1 yada 2 kez. ama hem benim sütümü içip hem nasıl mama içiyo anlamıyorum :lilav:

Canim sütün coksa sağ sütünu ver. Bi bak bakalım kaç ml çıkıyor.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlar rota aşısı yaptıracağım ama doktorumuz 3.ayda yapalım dedi. ben 2. ayda yapılıyor diye biliyordum. sordum. 2.ayda yeterince aşı var 3 daha uygun dedi. sizin doktorlarınız nasıl bilgilendirdi?

bir de Tuna şuanda şapşap ellerini emiyor. emziği düşünce emecek birşey arıyor. geçen de oyuncağın bacağını ağzına götürmüştü :eek:ys: sömürür bu çocuk beni valla :D

Benim doktorumda 3.ayda yapılacak dedi. Selimde tuna gibi. Geçen babasının bluzunu kapmış nasil emiyor. Gören aç bıraktık sanki.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

cnmm doktor bize rota asısından hiç bahsetmedi. :acep: ii oyuncakla oynuyo tunacık. bizimki oyuncaklara hiç pas vermiyo işi gücü benle:D
Canım 1 kg iyi ya.böyle devam edersen verirsin. Ben çok yiyorum cok acikiyorum emzirince...offff kan şekerim düşüyor..dun yürüyüş yaptım o kadar hantallasmisimki zor yurudum. Bide eşim sürekli biseyler yediriyor.

ne biliyim balım ya hiçbişi farketmeyince görüntüde tatmin olmuyo insan. sekeri de bıraktım 2_3 gündür zaten az kullanıyodum. farketmeli yani. bakıcaz. keske yürüyüs yapabilsem ama bizim burda yollar cok kötü bi kere yaptım burnumdan geldi arabayla. bide dizlerim ve ayak bileklerim korkunc agrıyo ne oldu anlamadım. gece bile agrıyo sabaha kadar. hele bişi almak için cökünce nasıl agrıyo. bükmek iskence. nedendir acaba

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Canim sütün coksa sağ sütünu ver. Bi bak bakalım kaç ml çıkıyor.

ben pompa almamıstım tatlım evdeyim diye. simdide sırf ne kadar cıktıgını görmek için almak sacma geldi. ama böyle giderse alıcam bi tane sırf merakımdan:D

neyse cnlar kactım ben bbenim kız uyandı beni kesiyo karsıdan sşmdi cırlar. öptüm hepinizi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar