2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ben asli, tugba ve ecrinle telefonda görüşüyorum..sizlerle de gorusmek isterim. Isteyen bana özelden msj atabilirler..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azoşcum nasılsın canım benim?röflen hayırlı olsun güle güle kullan benim oğlanında saçında değilde kaşlarında biraz konak çıktı krem sürüyorum yumuşatmak için kafasındada çıkarmı acep inşallah çıkmaz çok pis duruyor yaaa
yavrum yaaa kuzeyi doğuralı 2 ay oldu daha çok var kız askerliğin düşünme öyle şeyler o zamana kadar neler değişir bu ülkede

Sağol laylam, iyiyim çok şükür sen nasılsın?İnşallah olmaz canım ya konak, hem görüntü kötü hem kokusu..Dün ve bugün de zeytinyağlayıp yıkadım, çok şükür kalmadı.

Selam kızlarrrrr bilin bakalım kim geldiiiiii :)

Oyyy babuş özlettin kendini kız :D Naber nasıl gidiyor?

Bir çocuk sabah 6.30 da uyanıp bu saate kadar 20-30 dk lık uykularla nasıl olur da sadece 3 saat uyur ve kalan zamanın %80 inde yırtınırcasına ağlar. Valla şuan sinirden ellerim titriyo, ağlayıp duruyorum. İğrenç durumdayım. Şuan ne yazdığımın da farkında değilim. doğru cümleler kurup kurmadığımın bile farkında değilim. anne olmak benim harcım değilmiş. eminim buna eminim

Öyle düşünme..Hangimiz 4/4lük bakabiliyoruz ki canım? Bazen neden ağladığını ben de anlamıyorum, gündüzleri huzursuz ve mutsuz oluyor.Zamanla alışıcaz, daha çok yeni anneleriz.
Benim gibi tembel bir teneke anne oluyorsa sen haydi haydi olursun canım.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,

dün sizinle konuştuğumdan beri Tuna mahvetti beni saçımı başımı yolmak üzereyim. biraz önce banyo yaptırdım da sızdı kaldı. bir ağrısı var gibi sürekli mızırdandı. gaz değildi sanırım. ayaklarını kasmıyordu. başı çok sıcaktı. ateşi var sandım. 2 kere ölçtüm 36.8 çıktı. hasta olacak diye çok korkuyorum :iyyyy: hastanede beklerken dün kaç kişi elle dokunmaya kalktı. birine dirsek attım refleks olarak kuzumu uzaklaştırmaya çalışırken. biri yanağına dokundu yaaaa :sinir: yara oluyor neden dokunuyorsun minicik bebek o dedim. şok oldu kaldı. aman al da başına çal bebeğini der gibi baktı suratıma sinirli sinirli. manyak insanlar heee, öyle bebek mi sevilir :sinir:

bir de ne güzel çocuk doktorlarından konuşmuşsunuz. bizde nerde o şans. Tunam Rabbime emanet resmen. acil birşey olsa Boluya nasıl gitcem, burdakine de her zaman ulaşılmıyor. şuanda bir hafta yokmuş mesela. koca ilçede çocuk doktoru yok bir hafta :ates:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Eşim bizi dışarı çıkartmıyor sinir oluyorum. 2. Ay aşısı bitsin oyle cikacakmisiz..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ben kendi doktorumdan almadığım için birşey diyemiycem tatlım. ama rapor almadan işe başlaman lazım ondan eminim. sen bence doktorunu ara bir sor. bu arada benim rapor 20sinde bitiyormuş. ben 19 sanıyormuşum :eek:ys: bugün heyet alınca da bir günüm de böylece yandı. hehe manyağım ben :lululu:

hmm, işe başlama konusunda eminim demişsin, okuldan mı dediler acaba? ben bilemedim ne yapacağımı, dr ısrarla 5 gün önce gel demişti, herhalde hastalık uyduracak işe başlayamaz diyecek bilemiyorum. yani başlarsam uyduramayacak herhalde anlamadım ben.

hoşgeldin bblau

simuş, benimki de gündüzleri çok ağlıyor diyecem ama gece de ağlıyor, yani bi gün ağlamazsa bi gün ağlıyor, kucağımda uyuyor hep, kendi kendine uykuya dalması diye bir şey söz konusu değil, nasıl alıştıracam onu da bilmiyorum, artık ağırlaştı da.

ecrinn şu uyutarak spiral takan dr kimmiş, bana da lazım uyutulmak :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selam kızlar,

dün sizinle konuştuğumdan beri Tuna mahvetti beni saçımı başımı yolmak üzereyim. biraz önce banyo yaptırdım da sızdı kaldı. bir ağrısı var gibi sürekli mızırdandı. gaz değildi sanırım. ayaklarını kasmıyordu. başı çok sıcaktı. ateşi var sandım. 2 kere ölçtüm 36.8 çıktı. hasta olacak diye çok korkuyorum :iyyyy: hastanede beklerken dün kaç kişi elle dokunmaya kalktı. birine dirsek attım refleks olarak kuzumu uzaklaştırmaya çalışırken. biri yanağına dokundu yaaaa :sinir: yara oluyor neden dokunuyorsun minicik bebek o dedim. şok oldu kaldı. aman al da başına çal bebeğini der gibi baktı suratıma sinirli sinirli. manyak insanlar heee, öyle bebek mi sevilir :sinir:

bir de ne güzel çocuk doktorlarından konuşmuşsunuz. bizde nerde o şans. Tunam Rabbime emanet resmen. acil birşey olsa Boluya nasıl gitcem, burdakine de her zaman ulaşılmıyor. şuanda bir hafta yokmuş mesela. koca ilçede çocuk doktoru yok bir hafta :ates:

Selam canım.
Olsun iyi yapmışsın.Gerçekten bebeklerin yüzüne dokunarak sevenleri sevmiyorum.Ben bile gıdısından öpüyorum, yanaklarına birtek krem sürerken dokunabiliyorum..Bi de o elleyen insan sokakta yani, kimbilir ellemeden nerelere dokundu, çok haklısın vallahi.
Çocuk doktorunda ben kararsızım ya..Bizim doktor Kuzey'i kendi soyuyor, "çok cool bu annesi, çok ağır abi bu" felan diyor, baya seviyor ama adam çok rahat ya, herşeye olur olur,normal diyor..Bi de geçen gidişimizde 4 kere abartısız "d vitamini veriyorsun dimi" diyince bi tedirgin oldum :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Canım bizde cuma yaptırcaz kısmetse..
Yaaa havalar süper oldu, insanın kendini sokağa atası geliyor, napsam ki..Ay bebek arabasını 3 kat indirmek gözümde büyümese çıkıcam sokağa.

ben dün kararttım ve çıktım canım. sokaklar avm gibi değil. tıngır tıngır sallandıkça uyudu sıpa. güneşli yerlerde açtım arabanın üstünü. yoksa kapadım 2 taraftan. ama gece üşüttüm mü acaba diye çok korktum. terlemişti geldiğimizde. sıcak geldi demekki. nasıl giydiriyorsunuz dışarı çıkarırken? ben çıtçıtlı üstüne bir ince sweatshirt, altına kadife pantolon, üste de kadife kalın kapşonlu. şapka da taktım ayrıca. ayaklara da havalı pabuçlar :D ince bir de battaniye örttüm. abartmışmıyım?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
hmm, işe başlama konusunda eminim demişsin, okuldan mı dediler acaba? ben bilemedim ne yapacağımı, dr ısrarla 5 gün önce gel demişti, herhalde hastalık uyduracak işe başlayamaz diyecek bilemiyorum. yani başlarsam uyduramayacak herhalde anlamadım ben

ben de okula gittim. işe başlatın beni, gidip birazdan rapor alıcam getircem dedim. sen nasıl istersen hocam, gönül dönemi kapatabilmeni ister ama ne kadar zaman geçirsen o da kardır dedi müdürüm. çok iyiler sağolsunlar. benim sıkıntım rapordan yanaydı işte. sanırım senin de idareden yana, doğru mu anladım?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben dün kararttım ve çıktım canım. sokaklar avm gibi değil. tıngır tıngır sallandıkça uyudu sıpa. güneşli yerlerde açtım arabanın üstünü. yoksa kapadım 2 taraftan. ama gece üşüttüm mü acaba diye çok korktum. terlemişti geldiğimizde. sıcak geldi demekki. nasıl giydiriyorsunuz dışarı çıkarırken? ben çıtçıtlı üstüne bir ince sweatshirt, altına kadife pantolon, üste de kadife kalın kapşonlu. şapka da taktım ayrıca. ayaklara da havalı pabuçlar :D ince bir de battaniye örttüm. abartmışmıyım?

Ay iyi yapmışsın, şimdi uyku bastırdı bana caydım bugünlük :D İnşallah yarın hava iyi olur da çıkarız.
En son soğuk havada çıkmıştık dışarı mecburen.O zaman içine atlet, üstüne uzun kol çıtçıtlı, üstüne penye hırka, onun üstüne kadife kaban giydirmiştim..Kafasında şapkası vardı.Altına da külotlu çorap, ayaklı tulum ve üzerine ayakkabı.
Kapkalın bir polar battaniyeye sardım arabasında :D
Abartmamışsın canım.Ben bu güzel havalarda sadece o kalın polar battaniye yerine ince kadife battaniyesini alıcam.

Bu arada çıkıyorum kızlar öptüm sizi ve kuzucuklarınızı

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Selam kızlar.

Evime dondum esimle barıstık. Konustuk anlastık.
Gene kaynanamlarlayım ama artık birseyleri degistiecegiz yani..

Bu olayların boyle buyumesi hem iyi hem kotu oldu bizim icin..
İyi olması; Esimin kimin dostu kimin dusmanı kimin iyilik kimin kotuluk pesinde olmasın ı sagladı.
Kotu olması ise; Annem ve babamla aramız acıldı biraz onlar kotu oldular arada. Ama zamanla onlarla da duzelir hersey simdilik akısına bırakıyoruz herseyi.

Bizden haberler boyle. Gecmise bakamıyorum benimki mıırdanmaya baslar birazdan diye korkuyorum. Bu aralar cok huysuz zor uyuttum sabahtan beri..

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kızlar bu arada ben adet oldum c.tesi gunu. Sutum korumadı beni.

Bundan sonra cok dikkatli olmamız gerekecek anlasılan.. :acep:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

merhaba Yelizcim,
sevindim düzelmesine. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, yavrunuzun hatrına daha sakin olun 2niz de...

ben daha yumurtlamamışım :D gülüyorum çünkü doktor böyle söyleyince komik gelmişti. süt korur yanılgısına düşmeyin, korumaz dedi :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Hosgeldin Yelizcim.20 gundur ben de yoktum gecmişe bakınca gördüm yaşadıklarını,düzelmenize çok sevindim inşallah tekrarlamaz....
Benim de doktor yumurtlamamın yakın oldugunu soyledı.Yakında adet görürmüşüm.
Süt korumaz dedi.İlk etapta prezervatif onerdi korunma için...
Sütün ne alemde adet gorunce azalıyomu?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben asli, tugba ve ecrinle telefonda görüşüyorum..sizlerle de gorusmek isterim. Isteyen bana özelden msj atabilirler..
Canım ben de aslı,tugba,pıkos ve gokceyle gorusuyorum senle de gorusmek cok ısterım.Ozelden atıyorum numaramı.
Ben de gorusmek ısteyenlerın numaralarını beklerım hepınızle gorusmek ıstıyorum :)))

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar sizi bulmuşken bişi sorcam.
Çok onemli diil ama merak ettim.
Bebeklerinizin gözleri ne renk?Ne renk doğdular ve değiştimi renkler?

CANIM benim minnoşta lacivert gri dogdu şimdi mavi oldu, bende bilmiyorum nasıl olucak, saglıklı olsunlarda onemli degi.. eşim ve kayınvalide hariç tüm sülale mavi-yeşil gozlü, benimde anne tarafım mavi ve yeşil gözlü... ben ela :D eşim çakır gözlü hehhe...

Selam kızlar.

Evime dondum esimle barıstık. Konustuk anlastık.
Gene kaynanamlarlayım ama artık birseyleri degistiecegiz yani..

Bu olayların boyle buyumesi hem iyi hem kotu oldu bizim icin..
İyi olması; Esimin kimin dostu kimin dusmanı kimin iyilik kimin kotuluk pesinde olmasın ı sagladı.
Kotu olması ise; Annem ve babamla aramız acıldı biraz onlar kotu oldular arada. Ama zamanla onlarla da duzelir hersey simdilik akısına bırakıyoruz herseyi.

Bizden haberler boyle. Gecmise bakamıyorum benimki mıırdanmaya baslar birazdan diye korkuyorum. Bu aralar cok huysuz zor uyuttum sabahtan beri..

senin adına cok sevindim canım..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

CANIM benim minnoşta lacivert gri dogdu şimdi mavi oldu, bende bilmiyorum nasıl olucak, saglıklı olsunlarda onemli degi.. eşim ve kayınvalide hariç tüm sülale mavi-yeşil gozlü, benimde anne tarafım mavi ve yeşil gözlü... ben ela :D eşim çakır gözlü hehhe...

senin adına cok sevindim canım..

benım gozler kahverengı :)
ama kardesım yesıl gozlu oldugu ıcın renklı goz genimin olması ihtimali var :)
eşim de yeşil gözlü.
Ada renkli gözlü olabilir yani ihtimal dahilinde :)
Saglıklı olsunlar da goz rengı teferruat :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarrr selamm hepinizee.cok özledim sizi..elayı ana kucağına yatırdım bakalım kaç dk orda kalıcak :) bende okuduğum geçmişten hatırladıklarımı yazayım..

babuşşşş canım hosgeldinn ada nasıl sen nasılsın? özledim senii..nazar duasını not ettim canım allah razı olsun...öperim cokk..

simuşumm güzel annem sıkma canını sen cok güzel,iyi bi annesin.geçecek bu günler hep öle düşün.benim bu ikinci turum :D ama inan hisler aynı kendimi yetersiz hissettiğim cığırdan cıktığım cok zaman oluyor.ama cabuk geçiyor bu duygu dimi :D bu arada alev hanıma gidecekmişsin sanırım cok sevindim ona giden kimse memnuniyetsiz kalmıyor.cok iyi gelecektir ikinizede.eğer memnun kalırsan tavsiyelerini bizimle paylaşırmısın tatlım? ben ela yı tobb etü ye götürmeye basladım.ablasının doktoruna levent şükrü akgüngör adı. cok iyi bi doktordur.ayrıca şahika baysun var aynı hastanede onada götürüyorum acil olduğunda levent beye ulasamadığımda yoğunluktan.ikiside kendi bebekleri gibi ilgilenirler.tavsiye edebilirim.özellikle şahika hanım bulunmaz bi acil cocuk doktorudur randevu almana gerek yok onun için.hastaneye git yeter bazı aksamlar 10.30 a kadar da orda canım aklında olsun.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ben de okula gittim. işe başlatın beni, gidip birazdan rapor alıcam getircem dedim. sen nasıl istersen hocam, gönül dönemi kapatabilmeni ister ama ne kadar zaman geçirsen o da kardır dedi müdürüm. çok iyiler sağolsunlar. benim sıkıntım rapordan yanaydı işte. sanırım senin de idareden yana, doğru mu anladım?

yok canım ya, idareye gitsem desem böyle bir şey demezler, zaten dönemi kapatacak mısınız diye sormuştu md yrd. ama yeni md gelmiş bir tane, o nasıldır bilmem, ilçe mem den vekil atanmış. benim dr sağ olsun ben rapor istemeden dedi bana 5 gün önce gel de rapor patlatayım sana diye, ondan yana hiç sıkıntım yok sağolsun da neden 5 gün önce işte o sıkıntı olur mu bilemedim, adama da yok olmaz illa başlamam lazım okula diyemem ki şimdi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar