azoşcum nasılsın canım benim?röflen hayırlı olsun güle güle kullan benim oğlanında saçında değilde kaşlarında biraz konak çıktı krem sürüyorum yumuşatmak için kafasındada çıkarmı acep inşallah çıkmaz çok pis duruyor yaaa
yavrum yaaa kuzeyi doğuralı 2 ay oldu daha çok var kız askerliğin düşünme öyle şeyler o zamana kadar neler değişir bu ülkede
Selam kızlarrrrr bilin bakalım kim geldiiiiii
Bir çocuk sabah 6.30 da uyanıp bu saate kadar 20-30 dk lık uykularla nasıl olur da sadece 3 saat uyur ve kalan zamanın %80 inde yırtınırcasına ağlar. Valla şuan sinirden ellerim titriyo, ağlayıp duruyorum. İğrenç durumdayım. Şuan ne yazdığımın da farkında değilim. doğru cümleler kurup kurmadığımın bile farkında değilim. anne olmak benim harcım değilmiş. eminim buna eminim
2. Ay aşıyi yaptiran varmı..
ben kendi doktorumdan almadığım için birşey diyemiycem tatlım. ama rapor almadan işe başlaman lazım ondan eminim. sen bence doktorunu ara bir sor. bu arada benim rapor 20sinde bitiyormuş. ben 19 sanıyormuşumys: bugün heyet alınca da bir günüm de böylece yandı. hehe manyağım ben :lululu:
selam kızlar,
dün sizinle konuştuğumdan beri Tuna mahvetti beni saçımı başımı yolmak üzereyim. biraz önce banyo yaptırdım da sızdı kaldı. bir ağrısı var gibi sürekli mızırdandı. gaz değildi sanırım. ayaklarını kasmıyordu. başı çok sıcaktı. ateşi var sandım. 2 kere ölçtüm 36.8 çıktı. hasta olacak diye çok korkuyorum :iyyyy: hastanede beklerken dün kaç kişi elle dokunmaya kalktı. birine dirsek attım refleks olarak kuzumu uzaklaştırmaya çalışırken. biri yanağına dokundu yaaaa :sinir: yara oluyor neden dokunuyorsun minicik bebek o dedim. şok oldu kaldı. aman al da başına çal bebeğini der gibi baktı suratıma sinirli sinirli. manyak insanlar heee, öyle bebek mi sevilir :sinir:
bir de ne güzel çocuk doktorlarından konuşmuşsunuz. bizde nerde o şans. Tunam Rabbime emanet resmen. acil birşey olsa Boluya nasıl gitcem, burdakine de her zaman ulaşılmıyor. şuanda bir hafta yokmuş mesela. koca ilçede çocuk doktoru yok bir hafta
Canım bizde cuma yaptırcaz kısmetse..
Yaaa havalar süper oldu, insanın kendini sokağa atası geliyor, napsam ki..Ay bebek arabasını 3 kat indirmek gözümde büyümese çıkıcam sokağa.
hmm, işe başlama konusunda eminim demişsin, okuldan mı dediler acaba? ben bilemedim ne yapacağımı, dr ısrarla 5 gün önce gel demişti, herhalde hastalık uyduracak işe başlayamaz diyecek bilemiyorum. yani başlarsam uyduramayacak herhalde anlamadım ben
ben dün kararttım ve çıktım canım. sokaklar avm gibi değil. tıngır tıngır sallandıkça uyudu sıpa. güneşli yerlerde açtım arabanın üstünü. yoksa kapadım 2 taraftan. ama gece üşüttüm mü acaba diye çok korktum. terlemişti geldiğimizde. sıcak geldi demekki. nasıl giydiriyorsunuz dışarı çıkarırken? ben çıtçıtlı üstüne bir ince sweatshirt, altına kadife pantolon, üste de kadife kalın kapşonlu. şapka da taktım ayrıca. ayaklara da havalı pabuçlarince bir de battaniye örttüm. abartmışmıyım?
Kızlar bu arada ben adet oldum c.tesi gunu. Sutum korumadı beni.
Bundan sonra cok dikkatli olmamız gerekecek anlasılan.. :acep:
Kızlar bu arada ben adet oldum c.tesi gunu. Sutum korumadı beni.
Bundan sonra cok dikkatli olmamız gerekecek anlasılan.. :acep:
Canım ben de aslı,tugba,pıkos ve gokceyle gorusuyorum senle de gorusmek cok ısterım.Ozelden atıyorum numaramı.Ben asli, tugba ve ecrinle telefonda görüşüyorum..sizlerle de gorusmek isterim. Isteyen bana özelden msj atabilirler..
Kızlar sizi bulmuşken bişi sorcam.
Çok onemli diil ama merak ettim.
Bebeklerinizin gözleri ne renk?Ne renk doğdular ve değiştimi renkler?
Selam kızlar.
Evime dondum esimle barıstık. Konustuk anlastık.
Gene kaynanamlarlayım ama artık birseyleri degistiecegiz yani..
Bu olayların boyle buyumesi hem iyi hem kotu oldu bizim icin..
İyi olması; Esimin kimin dostu kimin dusmanı kimin iyilik kimin kotuluk pesinde olmasın ı sagladı.
Kotu olması ise; Annem ve babamla aramız acıldı biraz onlar kotu oldular arada. Ama zamanla onlarla da duzelir hersey simdilik akısına bırakıyoruz herseyi.
Bizden haberler boyle. Gecmise bakamıyorum benimki mıırdanmaya baslar birazdan diye korkuyorum. Bu aralar cok huysuz zor uyuttum sabahtan beri..
CANIM benim minnoşta lacivert gri dogdu şimdi mavi oldu, bende bilmiyorum nasıl olucak, saglıklı olsunlarda onemli degi.. eşim ve kayınvalide hariç tüm sülale mavi-yeşil gozlü, benimde anne tarafım mavi ve yeşil gözlü... ben elaeşim çakır gözlü hehhe...
senin adına cok sevindim canım..
aynen şeker..benım gozler kahverengı
ama kardesım yesıl gozlu oldugu ıcın renklı goz genimin olması ihtimali var
eşim de yeşil gözlü.
Ada renkli gözlü olabilir yani ihtimal dahilinde
Saglıklı olsunlar da goz rengı teferruat
ben de okula gittim. işe başlatın beni, gidip birazdan rapor alıcam getircem dedim. sen nasıl istersen hocam, gönül dönemi kapatabilmeni ister ama ne kadar zaman geçirsen o da kardır dedi müdürüm. çok iyiler sağolsunlar. benim sıkıntım rapordan yanaydı işte. sanırım senin de idareden yana, doğru mu anladım?