Sağol canım senin de kutlu olsun
Benimkisi de öyleydi, sıkıyordum mememi geliyordu süt..Ama Kuzey bağırıp, meme ile kavga ediyordu.Sonra sağdım, 2 mememden 50ml zor çıktı. O zaman anladım süt yetmediğinden bağırdığını.Sağdın mı kendini hiç canım? Bi sağıp bak bakalım ne kadar süt çıkıyor.
Valla dünürüm milupa aptamil pre kullanıyorum..İlk önce 50lilik hazırlıyorsam 2 kaşık mamayı biberona atıyorum, önceden kaynattığın sütü tekrar ısıtıyorum, biberona koyuyorum.Çok sıcak olduysa su dolu bardağın içine oturtup soğutuyorum.O derecelere felan dikkat etmiyorum ben, ılık oluğ olmadığını bileğime damlatarak anlıyorum.Öp gelinimi benim ve oğlum için![]()
Allah kabul etsin canımcım.Ben göremedim ama resimleri
Laylam aynı benim sütte senin gibi.Sanırım süt işi kısmet işi.Anneme çekmişim ben![]()
Yalnız humana çayı biraz yardımcı oluyor sanırım sütün gelmesine.He bi de tahin pekmez.
Ben de sütü günde 2 kere verebiliyorum ilaç niyetine geceleri
Aynen azoşum süt işi kısmet işi bence de.Artık benim iki göğüsten 25-30 ml zor çıkıyor.Gün içinde diğer sağımlarda o kadar bile çıkmıyor...Artık ben de ilaç niyetine veriyorum.Tamamen bitesiye kadar 1 çay kaşığı da çıksa vereceğim ilaç gibi.Emmeyince kesildi işte benim.İlk zamanlar maşallahı vardı emseydi 1 değil 2 bebek doyururdum ama olmadı işte.21. gün emmeye başlamıştı 9-10 gün emdi bıraktı...
Ben de aslıcığımla çok görüştüm Eskişehirdeyken...Aslı ile telefonda görüşüyorum. Asyamda kendiside ço iyi, sizlere selamı var.İnşallah en kısa zamanda net sorununu çözüp aramıza döncek..
Kızlar bu arada bebek araası alcam.. Hangisini önerirsiniz? Aldıklarınızdan memnunmusunuz?
Bebeklerimizin mizaçları benziyor epey paylaşımlar yaptık