demetmania
Daimi Üye
selamlar kızlarr
küçücük kızla kaç gündür sawaş weriyorum sormayınn
Sütüm iyi Allah'a şükürler olsun.Ama ilk hafta doktora gittiğimizde kilosu az biras demişti.Mama takviyesi wermişti.Liva ilk hafta hem beni emdi hemde mamayı içti.Ama bu hafta görüyorumm ki cimcimenin gözü açıldı mama kolayına gelioo,mememi bir iki çekio sonra hırslanıo ittirio kendini ama ben inatla werioum,kan ter içinde kalıouz ikimizde..uygun pozisyonu bulmak için şekilden şekile girioum mecburen hırslanınca memeden sonra doymuo 4 öğünde mama werioum 50 cc lik...Ha bu arada her seferinde boğazına kaçırmayı başarıo,yüreğim ağzına gelio ters çewir sırtına wur,ömrümden ömür gidio korkudan:acep: artık tükmüğünü bile kaçırıo ve her öğünden sonra mutlaka son yudumu ağzında bırakıoo
selenadaki kıvırcık saçlı kızın annesi gibi oldumm.hani nefesini tutuyodu ya o kız, annesi de yapma yapma dioudu aynı öleydimm..Allahtan gaz sorunumuz yok alttan üstten hemen çıkarıo her öğünden sonra, buna dua ediyorumm..İnşallah bu durum düzelir.Sütümü sağıp wermek istemiyorumm,bnden emmesini istiyorumm:iyyyy: cuma günü hepatitinin 2. doz aşısı var..kalça çıkıklığı için doktor bişey demedi ayın 18nde kontrolümüz.. ha bide yalancı emziksizde uyumuyo artık
gündüz uyuyup geceleri ayaklardayız naif kibar kızım benim çokta kibar ağlıo
bide banyo olayına çok sewiniyorumm,gıkı çıkmıoo çok hoşuna gidio su öle cildir cildir bakıo etrafa sür arttırması içinde çok özenli bi çaba sergilemiyorum..çok su içiyorum,humanın çayını içioum her öğünden sonra bide tahin pekmez yiyorumm..bu arada bizimde gözlerin altında o sivilce gibi duran şeylerden çıkıp geçioo,kilo aldığından oluyomuuş,annemler et önü dio nese artık
işte bizden böle teyzelerii
küçücük kızla kaç gündür sawaş weriyorum sormayınn
Ah
hahha dün benimki de üstüme mıçtı