2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Selam kızlar..nasılsınız ?
ya 40 ı bitenlere sormak istiyorum ozellikle,kanamanız ne kadar surdu ? kac gunde bitti yani onu merak ediyorum ben simdi..biz yarın tam 1 aylık olcaz ama benim hala az az geliyo da..:acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ya 40 ı bitenlere sormak istiyorum ozellikle,kanamanız ne kadar surdu ? kac gunde bitti yani onu merak ediyorum ben simdi..biz yarın tam 1 aylık olcaz ama benim hala az az geliyo da..:acep:

cnm bizim yarın bitiyo 40 ımız. ama benim dün bile accık geldi. kesiliyo bi daha geliyo az az.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bugünn kızımın tarihine altın harflerle gecicek. kendi kendine cırlamadan yattıgı yerde uyudu:beyazbayrak::beyazbayrak: aksama misafirim var ama fırsat bu fırsat bende yanına ytıp uyuyayım. yetişirim heralde :huhuu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
selam hatun kısmısı. özlediniz mi kız beni? ben sizi çok özledim. evim çok soğuk oldu yavrum hasta olmasın dıye anamdaydık epeydir. o yuzden de gıremedım.

az çok okudum yazılanları (3-4 sayfa kadar eheheh) herkes bebeklerin gazından huysuzluğundan sürekli ağladığından bahsetmiş. sanırım bu bebekler standart sürüm oluyorlar.

benımkı de huysuz bı bebek. geceleri sürekli ağlamaklı. mıyır mıyır mızır mızır.. uyku haram artık bize. bı de oyle bı yaygarayı koparıyor ki duyan çimdik atıyoruz sanacak. doktorum da saglık ocagında da bebek huzursuzsa kendinizde arayın problemı dedı. anne huzursuz olursa bebek huuzrsuz oluyormuş. bebegınızle temas kurun konuşun bakın nasıl mutlu olacak dedıler bana.

ben mama vermedım bebege hiç. ( sadece 2 gece denedım ı ıhh açllıktan değil edepsizlikten ağladığına kanaat getırınce kestim. emzırmeye devam) aden 3.790 doğdu 1 hafta sonra 3550ye düştü. 20 gun sonra özel bi hastaneye gıttım. doktor bebegı yanlış emzırdığımı, sütün fazlasının dışarıya aktığını, bebekle aramızda uyumsuzluk oldugndan bahsetti. sen daha bebegıne o da sana alışamamış belli dedi. 1 saat bana emzırme takdiği gösterdi. aden şimdi 4800. doktor bak nerdeyse 1 ayda almadığı kiloyu 15 gunde aldı bebegın dedı 2 gun once. kilo almaya başladık yani.

aden teması çok seven bı bebek eger sürekli ağlıyorsa bebekleriniz; geceleri bır de kendınıze yapıştırıp kendı yatagında beraber yatmayı deneyin. ben çareyi öyle uyutmakta buldum artık. kolumda uyuya kalıyor aynen o şekilde yatıyoruz beraber. kafasını gogsume yaslıyor mışıl mışıl uyuyor prens. (bkz: fotoma bakın anlıyacaksınız) keza yatagına koyayım basıyor yaygarayı.

2 gun once 40ımız çıktı ve aden dunden beri daha iyi. (maşallah) gece 2,5 bazen 3 saatte bır uyanıp emıyor. tabi bundan once; emzırıyordum öteki emme saati gelene kadar bebek uyumuyordu. 5-6 saat uyanık kalıoyordu. şaka gıbıydı, her gece aglıyordum ne derdı var bu bebegın dıye. umarım o geceler bıtmıştır artık :)

gaz için de; mestil kullanıyorum ben. bı de gazı varken karnına saat yonunde masaj yapıyorum ve ayaklarını hep sıcak tutuyorum. bu ara gazını da rahat çıkarıyorum yavrum.

kendımden bahsedersem kafamdan aşaaa kusmukla, elimde kaka bulaşığıyla falan yaşıorum. bakım, fön, makyaj hak getıre. 57 kiloya kadar ındım (ben guya 68 ıle doğuma gıttım sanıyorum. doğumdan bıgun once saglık ocagında 72 kılo çıktım soylemesı ayıp, eve geldığımde 69umdum gercı ama eheheh) canım çok tatlı çekıyor tatlıda yemesem sanırım eskı kıloma donecem hemen. sütüm var maşallah. yanı yetıyor şimdilik. doktoruma bazı gecelr sagılmış sütümü bıberonla verıyorum dedım de kafamı koparıyordu az daha. emzırmekten yana. mamaya bıberona çok karşı kadın. sütün var emzırmeyı ogrendın daha ne dıye azarladı beni :))

bı de bez konusunda konuşmıuşsunuz. ben prima premıum care dıyorum. huggıes organık aldım gecen ı ıhhh begenmedım. hep sızdı çişi kakası çocugun. ama prımayla sorun yok.

opuyorum sızı mızırdanıyor... ehehehehe özledım sızı zillilerrr....

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kızlar bu arada aklıma gelmisken yazayım denemeyen varsa Milupa'nın Still Tea cayın alın deneyin bi..
benim doktorum onlar hep para tuzagı gerek yok alma demisti ama ben cocuk doktoruna sordum kızımın o da onu soyledi aldım denedim walla ise yaradı bende..sutun indigini hissediyorum sızlaya sızlaya cok sukur..
Bide bol yesillik de gercekten ise yarıyo,tabi ben tahin helvası da yiyorum..
Annem burdayken borulce salatası da yapıyodu ama simdi nerdee :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
herkese merhaba diyecem ama kimse yok
benim tosbik oğlumun bir günü bir gününe uymuyor her akşam yıkamaya başladık banyo rahatlatıyor geceleri biraz daha fazla uyuyor dün göğsümü sağdım iki göğsümden 50cc süt çıktı tabi benim obur oğlum doymuyor günde 3 defa mama kalanda ise meme emiyor ama gitgide sütüm bitiyor strese girdim valla:mad: büyük oğlanda 40 gün sütüm olmuştu bundada öyle olacak heralde gündüz yok gibi sadece gece kaldığında doyasıya emiyor kuzum
bu arada kanamam çok olmadı ama hala açık renkte akıntı şeklinde devam ediyor salı doktor kontrölümüz çarşamba aşımız var bakalım oğlum ne kadar kilo aldı:ninni:hepinizi öptüm

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar dünya emekci kadınlar günümüz kutlu olsun.. darısı anneler gününün başına :)

Sağol canım senin de kutlu olsun

Artık çıldırmak üzereyim. Bu kız beni deli edecek. Bana bi akıl verin Allah aşkına, bildiğiniz bişe varsa yardım edin. Maksimum meme emiş süremiz 4 dakika. sonra memeyle kavgaya başlıyoruz ağla ağla son derece huzursuzuz. Emmiyor, memeyle sürekli kavga ediyor. Alıp alıp bırakıyor ağlıyor. Sündürüyor ağlıyor. Süt mü gelmiyor diyorum sıkıyorum fışkırmasa da damlıyor. Çıldırıcam yaaaa :mendil: :mendil: :mendil:

Benimkisi de öyleydi, sıkıyordum mememi geliyordu süt..Ama Kuzey bağırıp, meme ile kavga ediyordu.Sonra sağdım, 2 mememden 50ml zor çıktı. O zaman anladım süt yetmediğinden bağırdığını.Sağdın mı kendini hiç canım? Bi sağıp bak bakalım ne kadar süt çıkıyor.

kızlarr hepinizi özledim.kıcımı yere koymayı özledim hep kosturma içindeyimm...

size sorularım var...benim kız mama almadı ya ben mi beceremedim hazırlamasını diyorum.üstünde 40 derceye soğutun yazıyo suyu.nasıl anlıyosunuz suyun o dereceye geldiğini.yada mamayı nasıl yapıyorsunuz?

2.sorum bugun bizim 28.günümüz ama kanamam halen devam ediyor.bu durumda olan varmı?

birdelittle canım sen om-x veriyorum demiştin.günde kaç damla veriyosun üstünde 4 saatte bir günde 20 damla yazıyor.cok gibi geldi bana ama bilemedim.

pazartesi kontrolumuz var elimde koca bir soru listesiyle gidicem.o değilde iremi ben büyütmedim sanki..her seyi unutmusum bee..2.ciyi düşünen hatunlar sakın ara vermeyin:beyazbayrak: bu kadar.cok zor oluyormus hakikaten ya.insan rahata nasılda alısıyormus demek..

öperim hepiniziiii ve minnaklarıı.

Valla dünürüm milupa aptamil pre kullanıyorum..İlk önce 50lilik hazırlıyorsam 2 kaşık mamayı biberona atıyorum, önceden kaynattığın sütü tekrar ısıtıyorum, biberona koyuyorum.Çok sıcak olduysa su dolu bardağın içine oturtup soğutuyorum.O derecelere felan dikkat etmiyorum ben, ılık oluğ olmadığını bileğime damlatarak anlıyorum.Öp gelinimi benim ve oğlum için :D

Ekli dosyayı görüntüle 10726

Ekli dosyayı görüntüle 10727

mevlitte komşumun yaptığı kurabiyelerimizi taktim etmek istedim kızlar emeklerine sağlık gülibiğe sevgiler
Ekli dosyayı görüntüle 10728

Ekli dosyayı görüntüle 10729

buda şekerlerimizdi :huhuu:

buda benim minik sıpam kıyafetleriyle

Allah kabul etsin canımcım.Ben göremedim ama resimleri :(

benim tosbik oğlumun bir günü bir gününe uymuyor her akşam yıkamaya başladık banyo rahatlatıyor geceleri biraz daha fazla uyuyor dün göğsümü sağdım iki göğsümden 50cc süt çıktı tabi benim obur oğlum doymuyor günde 3 defa mama kalanda ise meme emiyor ama gitgide sütüm bitiyor strese girdim valla:mad: büyük oğlanda 40 gün sütüm olmuştu bundada öyle olacak heralde gündüz yok gibi sadece gece kaldığında doyasıya emiyor kuzum
bu arada kanamam çok olmadı ama hala açık renkte akıntı şeklinde devam ediyor salı doktor kontrölümüz çarşamba aşımız var bakalım oğlum ne kadar kilo aldı:ninni:hepinizi öptüm

Laylam aynı benim sütte senin gibi.Sanırım süt işi kısmet işi.Anneme çekmişim ben :(
Yalnız humana çayı biraz yardımcı oluyor sanırım sütün gelmesine.He bi de tahin pekmez.
Ben de sütü günde 2 kere verebiliyorum ilaç niyetine geceleri :(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Kızlar;

Bugün sezeryan sonrası doktorumla randevum vardı. Smear testi için örnek aldı. Rahim kendini toparlamış dedi.. 1 yıl ağır kaldırmak yok ve 6 aydan öncede spora başlama dedi. En iyi yapabileceğin yürüyüş dedi. Sonrasında eşimle yemeğe gittik çok iyi geldi. Selimi görümceme bırakmıştım ama çok özledim ya..:) Hiç oyalanmadan gittim kuzumun yanına..Ben bugün anladımki iş dışında oğlumu götüreceğim heryere yanımda götüreceğim. Ben onsuz zevk almıyorum artık..Temmuzda pragda kongrem var, eşim ve Selim de gelcek.. 1 hafta yurtdışı tatili olcak bize inşallah..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Aslı ile telefonda görüşüyorum. Asyamda kendiside ço iyi, sizlere selamı var.İnşallah en kısa zamanda net sorununu çözüp aramıza döncek..

Kızlar bu arada bebek araası alcam.. Hangisini önerirsiniz? Aldıklarınızdan memnunmusunuz?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Lilacscım, Tanselcim, Pikoşum, Azoşum ve de Nazom hepinize teşekkür ederim kızlar. Nedenini çözemedim ama belki huzursuzluktan yapıyordur memeyle kavgayı. Dikkat ettim ben ne zaman babasına kızsam o gün çocuk sürekli gergin oluyor. Sanırım benden salgılanan mutluluk ya da kızgınlık vs hormonları sütten kızıma geçiyor... Çünkü bu kadarı da tesadüf olamaz artık... Benim daha sakin ve umursamaz bi insan olmayı öğrenmem gerek...:acep:

Hııı unutmadan Nazoşum, benim yatakta emzirmem imkansız bebişim. Benim memeler avuç içi kadar ahahaha :D :D

Leadırcım mevlutu yapmışsın Allah kabul etsin. Bide yanlış hatırlamıyorsam gögüslerimden kan geliyo gibi yazmışsın. Kanatana kadar sağmasan keşke. :(

Ecrincim sen de yapmışsın mevlutu görümcende Allah kabul etsin. Bu süreçte yardım eden herkesten de Allah razı olsun. Ben her zamanki gibi kendi göbeğimi kendim kesmekle meşgulüm. :eek:ky: Bu arada benimki de hergün akşam 11.30 da başlıyormuş ağlamaya. MUŞ dedim çünkü dün karşı komşunun küçük oğlu söyledi abla hergün hep aynı saatte ağlıyo diye. Bide kızımın sesinin şiddetini ölçmüş bücür. 45 desibel diyo :D Zamane çocukları çok farklı yaa... Bu arada kıskandım kız seni. Ne güzel görümcen var senin öyle MAŞALLAH : nazar: Çay bile koydurmayan, sürpriz pastalar hazırlayan görümce. Vay arkadaş :eek:ky:

kızlar bu arada bugün hepatitin 2. doz aşımız wardı sabah oldukk.Allahtan hiç ağlamadı sadece 2 mık mık dedi:D ebede dio bu kız baya dayanıklı..anasına çekmiş bu konuda dedim..benimde iğneden felan canım yanmaz hiçç...mama verme dedi alır kilo merak etme dedi ama ben yinede tedirginimm..bu arada kızım 4 kilo olmuşş gayet güsel dedii çok sewindim kilo almasına çünkü doğum kilosu azdı..boyunu ölçmüolarmışş 6 ay, nie dedim kalça çıkıklığı yapabilio ondan dedi :s
kafa çapıda ii çıktı şükürler olsunn..
Bu aradaa ben Ankaradyım annemlerde biliosunuz veee büyük haber Ankaraya taşınıouzz..Eşim diğer işinden ayrılmıştı.Ankarada bölge müdürü oldu..Kursu war 1 ay İstanbulda.. geçen hafta gitmek zorunda kaldı..:( Çok üzüldü kızımdan ayrı kalcam die ama hafta sonları gelicek artık 1 ay sıkıcak dişini, işi iyi çünkü..Benimde burda işe başlıcağım hastaneyle grüştüm temmuz gibi iş başı yapıcam Allah kısmet ederse...

bide bizim kızda arada ıkınıp duruoo,bende yatağa uzanıyorumm onuda göğsüme yatırıp masaj yapıoumm,çok hoşuna gidio kakasını yapıo hemen, bide sanırım sırtı da dinlenioo ii gelio yani deneyebilrsiniz:beyazbayrak:

Bi Ankaralı daha oldu. Bigün bebeler biraz büyüsün de hep beraber bi buluşalım yaaa...

Kızlar ben de 30 ml mama veriyorum gunde 1 kere gece cok aglarsa veriyorum gece vermediysem eger gunduz emzirdikten sonr aglamaya devam ediyorsa, altı temiz ve gazını cıkardıysa hala aglıyorsa 30 ml veriyorum. Acaba dogru mu yapıyorum bilmiyorum. İcim sızlıyor mama verirken :(

Ama mama verdikten sonra 1-2 sallamaya hemen uyuyor. :/

Benim doktor emdikten sonra halen aranıyorsa mama ver dedi. Bi sakıncası olmaz inşallah Dunyam. Sanırım hepimiz az çok veriyoruz mamayı...

Benim daha yeni sarı gibi oldu Bebikom. Pazartesi Allah kısmet ederse kırkımız çıkyo sen ordan hesap et.

Bu süt işi çok ilginç yaa cidden kısmet işi. Stres kesin olarak azaltıyor tecrübe ettim gördüm. Ben de birkaç kere sağdım ve yarım saat sağmama rağmen 2 göğüsten 60 cc zor çıkardım bi kere 40 çıktı. Şuana kadar en çok 70 çıktı. Olmazsa yapcak bişi yok. Yemediğim içmediğim şey kalmıyo akşama kadar deneme tahtası gibiyim. Ama kesin ve net olan şey: STRES ÜZÜNTÜ ASLA OLMAMALI. Eşim beni sinir edince bıçak gibi azalıyo süt.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Merhaba Kızlar;

Bugün sezeryan sonrası doktorumla randevum vardı. Smear testi için örnek aldı. Rahim kendini toparlamış dedi.. 1 yıl ağır kaldırmak yok ve 6 aydan öncede spora başlama dedi. En iyi yapabileceğin yürüyüş dedi. Sonrasında eşimle yemeğe gittik çok iyi geldi. Selimi görümceme bırakmıştım ama çok özledim ya..:) Hiç oyalanmadan gittim kuzumun yanına..Ben bugün anladımki iş dışında oğlumu götüreceğim heryere yanımda götüreceğim. Ben onsuz zevk almıyorum artık..Temmuzda pragda kongrem var, eşim ve Selim de gelcek.. 1 hafta yurtdışı tatili olcak bize inşallah..

Oh maşallah Tanselcim çok sevindim rahmin toparlanmasına. Biz de Perşembe gidicez inşallah. Bakalım bize ne diycek doktor amcamız :)

Ne güzel görümceleriniz var kızlar yaa maşallah özeniyorum sizlere. Ben kesinlikle bırakmak istemiyorum kızımı görümcemlere falan. Ödül vermişim gibi geliyo, sinir oluyorum düşününce bile. :sinir:

Tatil süper olur yaa... Ben de belki önümüzdeki hafta kızılcahamam a falan gitmek istiyorum. Sağlam bir masaja çok ihtiyacım var... Her yerim dökülüyor resmen... Sen hemen işe mi başlayacaksın Tanselcim?

Bu arada bebek arabasını biz Jane rider travel sistem aldık ama henüz kullanmadık, o yüzden memnunuz ya da değiliz diyemiyorum :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Bu süt işi çok ilginç yaa cidden kısmet işi. Stres kesin olarak azaltıyor tecrübe ettim gördüm. Ben de birkaç kere sağdım ve yarım saat sağmama rağmen 2 göğüsten 60 cc zor çıkardım bi kere 40 çıktı. Şuana kadar en çok 70 çıktı. Olmazsa yapcak bişi yok. Yemediğim içmediğim şey kalmıyo akşama kadar deneme tahtası gibiyim. Ama kesin ve net olan şey: STRES ÜZÜNTÜ ASLA OLMAMALI. Eşim beni sinir edince bıçak gibi azalıyo süt.

evet simuşum kesinlikle kısmet işi senin gibi yemediğim içmediğim şey kalmadı streslide değilim eşimde çok anlayışlı sağolsun yardımcı oluyor neden olmadığını anlamış değilim ilk oğlumda daha çoktu sütüm yaşlamı alakalı diye düşünüyorum

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Laylam aynı benim sütte senin gibi.Sanırım süt işi kısmet işi.Anneme çekmişim ben :(
Yalnız humana çayı biraz yardımcı oluyor sanırım sütün gelmesine.He bi de tahin pekmez.

ben anneme çekmemişim azom :(humana çayı içiyorum hatta ikincisini aldım birde doktorum verdi çay alışveriş merkezlerindeki vitamin satan dükkanlar varya sadece orda satılıyordu ondanda aldım tahin pekmez meyve suyu komposto tarçınla kaynat dediler onuda yaptım offffff olmuyor olmuyor eşimde olmazsa olmasın üzülme ne yapalım diyor ilkinde emziremedim bunda emzirecem dedim ama olmadı:(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

evet simuşum kesinlikle kısmet işi senin gibi yemediğim içmediğim şey kalmadı streslide değilim eşimde çok anlayışlı sağolsun yardımcı oluyor neden olmadığını anlamış değilim ilk oğlumda daha çoktu sütüm yaşlamı alakalı diye düşünüyorum

Bence yaşla alakalı değildir hiç öyle düşünme. Sütüm az, azaldı, bitti vs deyince daha da azalıyor. Ben ne zaman böyle olsa şunu düşünüyorum siz de öyle yapın işe yarıyor çok şükür:
"Eğer anne ile baba aralarında istişare ederek karşılıklı rızâ ile çocuğu iki seneden önce sütten kesmek isterlerse, onlara bir günah yoktur." hangi surede geçtiğini unuttum. İnternette de ancak bu ifadeyi buldum. Kur'an-ı Kerim okurken görmüştüm bu ayeti ve çok ilgimi çekmişti. Şimdi de bu ayeti hatırlayıp kendimce; "demek ki Allah'ım her anneye 2 sene çocuğunu emzirme fırsatı ve dolayısıyla çocuğunu doyuracak kadar sütü veriyor, bana da vermiştir inşallah" diyorum.

Kızlar birde kereviz yemeği ve zeytinyağlı yer elması yemeği işe yarıyor sanki süt için. Bir deneyin bence. Bide daha önce de yazmıştım belki görmemişsinizdir, unutmuşsunuzdur tekrar yazayım;
7-8 kuru inciri ortadan ikiye kesiyoruz yarım litre suda 15 dakika kaynatıyoruz ve sonra suyunu içiyoruz. (Ben tanelerini de yiyorum :) )

Bir de her fırsatta uyuyoruz. :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
1 senedir ilk kez şuan türk kahvesi içtim. :D
Bakalım kızıma bi etkisi olacak mı :)
HAYATIM BALIIIIIM KIZ NERDESİN SEN?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam herkese..
yardım edin kızlar banaaa akıl verin :beyazbayrak::beyazbayrak::beyazbayrak:

Hira'ya tam 4 tane emzik aldım yok oguruyo tukuruyo tutmuyo bi turlu delircem hep gogsumde olmak istiyo hic bi is yapamıyorum..
emziklerin ikisi chicco kaucuk, biri avent,biri de nuk..damaklı hepsi..ya acaba damaklı istemıyo mu ,*
ay bilemedim cıldırcam,bi alıssa emzige kendiliginden uyur bile belki

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selam herkese..

Hira'ya tam 4 tane emzik aldım yok oguruyo tukuruyo tutmuyo bi turlu delircem hep gogsumde olmak istiyo hic bi is yapamıyorum..
emziklerin ikisi chicco kaucuk, biri avent,biri de nuk..damaklı hepsi..ya acaba damaklı istemıyo mu ,*

Bebikom, benim kızım da almıyor emzik. Ben 2 tane almıştım biri aventin damaksız biri nuk un damaklı. İkisini de almıyor. Aynen seninki gibi öğürüp atıyor. Ben de zorlamamaya karar verdim. Şimdi sadece kolik sancısı olduğunda vermeye çalışıyorum o durumdayken bazen alıyor 5 dakika sonra gene atıyor. Zorlamayacağım ben almazsa da almasın ne yapalım. Ama bence memede uyumasına izin verme. Meme ağzındayken uykuya dalmaya başlarsa rahatsız et uyandır, kulağını elle, kafasını kaşı, ayağının altına dokun uyutma. Uyursa ağzının kenarından küçük parmağını sok, parmağın ağızdayken emziği vermeyi dene. Belki o zaman alır.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam herkese..

bebikom benim oğlan doğduğu gün aldı emziği şükür hiç sorun yaratmadı halada emziği alıyor bizim emziğimiz aventin 0-3 aylık damaksız olandan

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

bebikom benim oğlan doğduğu gün aldı emziği şükür hiç sorun yaratmadı halada emziği alıyor bizim emziğimiz aventin 0-3 aylık damaksız olandan

bende de avent var iste 0+ silikon benimide damaksız sanırım hatırlamıyorum onu hic almıyo silikon diye sanırım sert mi geliyo nedir..yada benim cekicegim var bu kızdan ondan :(

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
Sağol canım senin de kutlu olsun

Benimkisi de öyleydi, sıkıyordum mememi geliyordu süt..Ama Kuzey bağırıp, meme ile kavga ediyordu.Sonra sağdım, 2 mememden 50ml zor çıktı. O zaman anladım süt yetmediğinden bağırdığını.Sağdın mı kendini hiç canım? Bi sağıp bak bakalım ne kadar süt çıkıyor.

Valla dünürüm milupa aptamil pre kullanıyorum..İlk önce 50lilik hazırlıyorsam 2 kaşık mamayı biberona atıyorum, önceden kaynattığın sütü tekrar ısıtıyorum, biberona koyuyorum.Çok sıcak olduysa su dolu bardağın içine oturtup soğutuyorum.O derecelere felan dikkat etmiyorum ben, ılık oluğ olmadığını bileğime damlatarak anlıyorum.Öp gelinimi benim ve oğlum için :D

Allah kabul etsin canımcım.Ben göremedim ama resimleri :(

azomm nie pre aptamil kullanıyosunn, bizim doktor o prematüre doğanlar için demişti biz aptamil 1 kullanıouz:acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar