selam kızlar. dengemiz altüst günler birbirine girdi artık

gerci nazar degmesin ben kızın saatlerii oturttum gibi . aksam uykusuna saat 7 yada 8 de baslıyo 2_2.5 saatte 1 kalka kalka sabahı ediyo. gece bi ara bi saat falan uyanık duruyo. gayet güzel hos ama saat 4.5 _5 oldumu cocuga bişi oluyo. sürekli aglıyo. iki gözü kapalıı ıkınıyo,bagırıyo, tam sustu daldı galiba diyorum koyar koymaz yataga bi daha baslıyo. bu böyle sabah 8 e kadar devam ediyo. o aralarda bi yerde kaka yapıyo kii uykusu da acılmıs oluyo bütün gün uyanık sonra derin uyku yok

gün içinde toplasan 2_3 saat uyuyodur.
düm mevlidimizi yaptık hayırlısıyla. halamızın evinde oldu. sagolsun dünya ikram hazırlamıs. ben tavuk pilav yapalım ugrasma dedim ama bastan savma gibi olcak içime sinmedi dedi. malzeme de kabul etmedi. ben bitek serbet yaptım. annem de arnavut mantısı yapmıs menü baya zengindi. görümcem bana cay bile koydurmadı. sonra anladım nden koydurmadı

meger mutfakta pasta varmıs. bi önceki gün diyetsyene giderken bebegi oraya bırakmıstım. o ara resmini cekip siparis vermişş. üstünde kızımın resmi olan kocaman bi pasta gelmiş. hosgeldin defne yazıyodu kenarında da. mutfakta o duruyomus da ondan sokmamıs beni. hastahanede kesememiştik. allah ta onu mutlu etsin insallah.
diyetisyene gittim. ilk gördügümde sasırdım baya yası vardı cünkü ama sonra bayıldım kadına. cok rahat bi liste verdi bana. uzun uzun anlattı. sudan baska hiçbişi süt yapmaz dedi. 3 lt su içiceksin dedi. bebek bi gögsü 5_7 dk arası bosaltırmıs. dk tut cek digerini ver dedi. ama benim kızım o dk içinde emip bırakıyo ve asla agzını ikinciye acmıyo. emzik bile almıyo o an. bide 2_2.5 saatten önce emzirme düzene girsin,zaten gögüsler 2 saatten önce dolmaz dedi. ben onu daha önce yapmıstım zaten.
diyet listmde günde 5 dilim ekmek var tambugday. 2 sabah 2 öglen 1 dilim de aksam. onun dısında klasik diyet listelerine az cok benzesede degişim için verdigi kagıt bana özgürlük verdi resmen. mesela 2 dilim ekmegimi yarım hamburgerle degiştirebiliyorum her ögün olmamak kaydıyla. ama kesinlikle yasak olan seker ve sekerli ürünler. isteyen olursa listeyi falan da yazarım. beden kitle indeksin 27 küsür cıktı. suan spor da yapamadıgım için 1500 kalorilik liste. yarın baslıcam bakalım sonucları yazarım
aslında yazmak istedigim cok sey var depresyonum hat safhada ama vaktim yok. simdi cıkıp uyucam accık. öpüyorum hepinizi