Canım fitilin adı KANSUK.Bebekler için olanı.Bir de yetişkin dozu varmış.Bildiğin gliserin aslında ama çok faydasını gördüm ben.Evde tutuyorum ne olur ne olmaz.
Bir de bebek için Calpol aldım ateş düşürücü evde bulunsun dedim...
Sağolasın Babuşum. Allah hastalık dert vermesin ama yine de alalım bunları da bulunsun evde.
Bugün yine mık mık günümüz.Sabahtan beri 15-20 dk.lık bölük pörçük uykularımız var.O kadar şartlanmışım ki az önce yandan Ada mık mık edince kucağımdaki laptopu salladığımı farkettim sussun diye

kızlar biz dün 40 çıkardık oğluşamla banyo yaptık
bugün de 40 uçurduk ablama gittik
çok şükür sağsalim lohusalığım bitti
darısı bitmeyenlerin başına
ve annem bugün evine döndü

2 gün eşim evde ama pazrtesiden itibaren oğlumla başbaşayız
çok korkuyorum ya beceremezsem diye napcam tek başıma ya
hiç tek kalan oldu mu zor oluyo mu?
Ben birkaç kere tek kaldım Hayatım. Kızım normalde yaptığı aksiliklerini, ağlamalarını o günlerde daha az yaptı.

Sanırım acıdı bana

Allah yardım eder inşallah kuzum yaaa, çok strese girmemek lazım...
Bu arada 40 uçurmak, 40 çıkarmak ne demek? Daha önce de sormuştum ama sanırım görmedin. 40 ını çıkarmak için ne yapılıyor bide. Anlat bi bacım bana, ben hiç bilmiyom bu işleri...
Bide gözünüz aydın 40 ı için, darısı başımıza
Bide bide

40 ı çıkınca huyu cidden değişiyo mu? Uykusu yemesi içmesi düzene giriyor mu?
slm kızlarr
iyi dilekleriniz için hpinize çook teşekkür ederim
kızım bugün 3 günlük oldu maşallah çooooooook tatlı yaa canım
kontrolumüz vardı
benim dikişlerim iyi durumda
ama benim doğumum inanılmaz zor olduu
kızım vakumla çekilmek zorunda kaldı
yaşadığım tramvayı size anlatamam
yüzüm gözüm mosmor oldu
ve göz damarlarım çatladı şu an gözlerim hiç ama hiç abartmıyorum vampirlerin gözleri gibi beyaz yerleri tamamen kan toplamış durumda bi bakan bi daha bakıyo bana psikoljim berbat yani
kızımda doğum sırasında sol kolunda ödem oluşmuş kırık çıkık yok ama kolunu tam oynatamıyo pazartesi fizik tedavi uzmanına götürücez inşş en kısa zamanda iyileşecek yavrum
bugün çok başım ağrıo ya çoookkk
şu günler çabuk geçsede bi düzenne otursa herşey ya offfff
Mannakçım, doğumunun zor olmasına çok üzüldüm...

İnşallah hem senin, hem de kızının şikayetleri tez zamanda geçer iyileşirsiniz...
Dünde gittim diğer kaşı alırdım

O kadar çok gezen tozan bi tiptim, vitrinlere saatlerce bakardım.. Şİmdi tuvalete zor giriyorum..

Al benden de o kadar

ky:
Selam Kızlar dun oglumu doktora goturduk.
Doktor birisinden grip kapmıs dedi.
Okyanus suyu vermisti saglıkocagındaki doktor. Ama cuma gecesi daha da kotulesince tekrar gittk dun. 2 tane surup veri ve okyanus suyunu kullanmaya devam et dedi. 4 ayına kadar boyle ceker dedi cok uzuldum yavrum nasıl zr nefes alıyor..
Bir de gobeginde fıtık cıktı.. Buyudukce kaslar gelistikce gecer fazla bir sıkıntı yok dediyse de uzuldum elimde olmadan.. İnternetten baktım fazla sıkınt yaratacak bisey degilmis gercekten 6 aydan once olan bebeklerde 1 yasına kdar geciyormus..
Bu arada kilomuzu da olcturduk dun tam 29 gunluktu ve 4270 gr olmus dogdugundan bu yana tam 1 kg almıs.
Benden siz tavsiye kızlar kim olursa olsun alnır uzulur diye sakın dusunmeyin hasta kisileri yanına yaklasıtmayın bebeklerinizin.. Benim esimin dusuncesiz teyzeleri hasta hasta cocugun yanına yaklastılar ve sıkıntısını simdi ben cekiyorum..

Dunyam geçmiş olsun... Keşke dikkat etselermiş, düşünceli davransalarmış ama ne yazık ki olan olmuş. Bundan sonrasına dikkat edin. Valla ben de hapşurmaya başladım 2 gündür, burnum da akıyor...

İnşallah kıza geçmez yaaa... Yorgunluktan uykuszluktan benim bünye iyice zayıfladı...
Selam kızlar..gecmisi okuyamadım kac gundur de hic bakamadım zaten

ben 2-3 gundur yanlızım artık annem ve esimin annesi de donduler..kızımla ilk gunumuz zor gecti hep kesik kesik uyudu zorla yemek yapabildim kacak gocek kendim yiyebildim yemegimi..uyuyamadım tabi dolayısıyla..gece 1 den asagı yatmıyo bizimki uzun uykuya..sonra 4-5 gibi uyanıyo emzirip tekrar yatırıyorum sonraki uyanısı 7-8 arası oluyo..her uyudugunda bi isimi halletmeye calısıyorum fırsat kalırsa da bi uyudugunda bende uyuyorum yanında,oyle iste..
bide gaz sancımız olmasa daha guzel olcak,bi turlu cıkaramıyo hep karın agrısıyla yapıyo kakasını..

( yemin ederim karnımdayken daha kolaymıs hersey simdi hep tetikteyim diken ustundeyim dusunuyorum bazen ben bu cocugu nası buyutcem becerebilcekmiyim diye

Allah hepimizin yardımcısı olsun ozellikle tamamen tek basına olanların

Amiiin... Ben de düşünüyorum onu bebikom, nasıl yapacağım nasıl yetiştireceğim karnımdaki günlerim saltanatmış diye...
kızlar agulara başladınız mı?
Hayatım balım, agu ne kız? Ben onu da bilmiyom

Ben de Azom gibi konuşup duruyom, olur olmadık her konuda konuşuyorum