p.tesi özele gittik. kadın aden'i tarttı ve aden 4.040 çıktı. bu çocuk kaç kilo doğdu dedi. dedim 3.790 doğdu 1 hafta sonra tartıldığında 3.550ydi dedim. bu çocuk hiç kilo almamış nasıl emzirıyorsun bı bakacam dedi. oturttu benı açtı gögsumü. yanlış emzırıyorsun çocugun alt dudagı emerken içerı kaçıyor olan sut dışarı akıyor farketmedın mı hiç dedi. dedim farkettım ama sütümün çok olduğuna yordum dedım. alakası yok sutun var evet belli ama çocuk beslenememiş hiç dedi. bana yarım saat emzırme pozısyonu gosterdi. yarın yıne gıdecez bakalım inşallah bıraz toparlamıştır yavrum.
bı de bunalımımın üzerıne yavrumu besleyememenin sıkıntısı çöreklendi tam olduk yani. tevekkeli değil çocuk eti kopuyormuşcasına basıyordu yaygarayı deli gibi. suratındakı o mazlum çaresiz ifade beni öldüruyordu. işin garibi aden 2 gündür gece uyuyor düzene gırdı gıbı. bızde anamla uyuyoruz tabi. emzırme şekli mi yaradı nedir?
çok gerginim ve sinirliyim ben. gecen kaynanama bagırdım onur'da benle küstü. sonra annemin yanında onur'u haşladım. o da bi iki laf soyledi annem de onur'a hak verınce delırdım hepten. ne zaman geçecek bugunler bilmıyorum.
anne olmak cidden zormuş ya.
bı de bunalımımın üzerıne yavrumu besleyememenin sıkıntısı çöreklendi tam olduk yani. tevekkeli değil çocuk eti kopuyormuşcasına basıyordu yaygarayı deli gibi. suratındakı o mazlum çaresiz ifade beni öldüruyordu. işin garibi aden 2 gündür gece uyuyor düzene gırdı gıbı. bızde anamla uyuyoruz tabi. emzırme şekli mi yaradı nedir?
çok gerginim ve sinirliyim ben. gecen kaynanama bagırdım onur'da benle küstü. sonra annemin yanında onur'u haşladım. o da bi iki laf soyledi annem de onur'a hak verınce delırdım hepten. ne zaman geçecek bugunler bilmıyorum.
anne olmak cidden zormuş ya.