2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

amin güselim allahım kimseyi evladından ayırmasın inşallah emzirme nöbetleri tutuyorum oğlumun başında devamlı emsin die gık dese dayıyorum ağzına toparlıyo yavaş yavaş 3 günde damar yolu açık kaldı bebeğimin ordan antibiyotik yedi dün sabah çıkardılar serum yolunu kuzumun eli mos mor sakınıyo hep içim gidiyo bu arada benim oğlan inanılmaz şahin abisine benziyo dua etmiştim ya inşallah öle bi oğlum olur die dualarım kabul oldu şükür/B]

ay kıyamam çok şükür geçti bitti Allah bi daha dert keder göstermesin
kızzz o avatardaki resim Şahin zatennn saçmalama :D

bizz kaynanamınn evine üs kurdukk. utanmasakk orya yerlescez.. eve gelince niye orda kaldıgımı anladmm. klima 1 sattir calısıyo salon hala soguk:( kızz kendini yırttı az öncee, battaniyeylee sarmaya calısırkenn daha da cıgırdıı. ama daha ne kadarr orda kAlıcazz.. üstelikk 15 gündürr orda kalmamıza ragmenn 218 tl fatura gelmişş elektrik.. pesss diyoum artıkk..

bugün saglıkocagına gittik.. kızcemm 400 gr almıs 3100 gr olmus. boyu da 3 cm uzamıs.hemsireye mama veriyotumm dedim.. cocugu zehirliyomusum gibi baktı bana resmen. olmaz hayırr bilmem ne.. zatenn kötü hissediyorumm daha o kadarr kötü oldumm.. uyumuyo vs dedim anlattım.. ama iştee

cnm başka alternatif yok mu yakmak için?

ne kadar zamanda 400 gr almış maşallah canım

Selam kızlar.
Çok moralsizim.Kızım yine dünden beri emmiyor.
Zaten emdiğinin hayırı yoktu şimdi de hepten kesti.
Yine başlarda yaptığı gibi yapıyor almıyor memeyi...
Emmeye başlayınca chicco set up 1 bib almıştım anne göğsü gibi olandan...İşe yarayacağına geri mi tepti nedir...
Anında süt de azaldı tabi...Sağıyorum yine.
Ama moralim yine alt üst.Anneme artık sağarak da vermicem emzirmeye de uğraşmıcam,uğraitıkça sağdıkça hiç bu gergin havadan uzaklaşamıyorum zaten bikaç gün emilmeyip sağılmayınca süt kesilir toptan kapanır bu muhabbet üzüntüden hasta olucam artık dedim.
Tartıştık haliyle...Şimdi sagda solda dolanıyo konusmuyo...
İnsan bana nasıl davranacagını sasırıyomus...
Sanki keyfimden üzülüyorum.
Takmayıvericekmişim...
Çok darlandım...Çok....

aynı lafı benim için de söylüyorlar
ne yapacaklarını nasıl davranacaklarını şaşırıyolarmış
hiçbişeyden anlamıyolar ya sütüm yok diye üzülmeye bile müsaade yok
sanki her hareketim abartı

Kızlar dün doktora götürdük Selimi.. Çok ağlıyor bizde gaz sancısı diyoruz dedik, erken kontrole götürdük. Alanında çok iyi yenidoğancı bir hocaya götürdük. Muayene etti.. Şükür bir sıkıntısı yok dedi. Boy ve kilo oranı iyi kesinlikle anne sütüne devam dedi. Ben doymuyor diye düşünüyordum dedim.. Doyma sorunu yok dedi. Gaz için bitkisel şurup yazdı.. İdrar ve kaka tahlili yapalım dedi. Bide idrarda laktoz toleransına bakılacak. Anne sütünü hazmedemiyor olabilir dedi. Sonuçlarla 10 gün sonra tekrar görüşelim dedi.. Selimin az uyuduğunu söyledim. 10-12 saat ancak uyuyordur 1 günde. Bunu az buldu. Sizin bebekler kaç saat uyuyor günde tahmini bişey söyleyebilirmisiniz?

geçmiş olsun canım
hazmedemezse noluyomuş peki

İki iki daha dört yani bu kadar basit.Demek dengeli beslenemiyorsun ve süt olmuyo,dengeli beslensen olcak.
Ben inanmıyorum o ezberlere, bu ****bolizma ve nasip meselesi...Benim kadar ne duyduysa deneyen olmamıştır.Saat başı sağmaktan tut,vitamalta,helvaya,tahin pekmeze,bulgura,litrelerce suya,rezene,humana,ısırgan tohumuna kadar...Ne duyduysam yaptım...Sadece azaldı...

canım bana en çok sütü yapan uyku

Tek tek cevaplıyım canım:

Gece sıkıntısı yoksa aşağı yukarı 2 saatte bir uyanıyor.
Ortalama her seferinde 50-60 ml mama yada 75 ml kadar anne sütü içiyor.(Doktora sordum bunu normal miktar dedi.)
Uyanıkken kesinlikle kucak istiyor.Önceleri bakına bakına kendi yatıyodu mesela.
Pırtlıyor,aynı zamanda geğiriyor büyük insan gibi :) Hatta bazen kendi pırtından korkuyo :D

cnm her seferindeden kastın günde kaç sefer 50-60 ml?

bastan bilsem bende arardım organik madem. ama gecti artık degiştirmeye de tırsarım:D biz 21 günlük olduk bugün 2. kutu bugün biticek artık. 350 gr bi kutu galiba. ay doysunn huzurlu olsun da haftada 2 kutu içsin önemli degil. kötü anne psikolojisinden kendimi kurtarsam bide süper olcak. her mama verişim vicdan azabı. emdikce gelcek diolar die elimde memeyle gezcem yakında. ama uykusuzluk da üstne binince geceler gündze gündüzler geceye karısıyo. bi kac kişiyle yasadım söylediklerini anlamıyorum yada dalıp gidiyorum bişi oluyo.. esim bile askım aklın yerinde mi dedi dedi gecen gün. görümcem de gece anlatıyodu ben yatarken bana bişi demiş konuyu hatırlamıyorum cok alakasız bi cevap vermişim. sonrada o konu sanki olmamıs gibi sen niye sasırdın mı ne demişim.. niye böle oldum bilmiyorum:acep:

ben daha pre aptamili bitiremedim hala ilk kutudayım yaa ben aç mı bırakıyorum acaba çocuğu

Aynen yaaaa...Bi tek bizimkinde var sanıyodum.
Ve rüyasında ağlaması diğer ağlamalarıyla bariz şekilde ayrılıyor...Üzülür gibi ağlıyo sanki rüyada.

benim ki de ağlıyo dudaklarını falan büküyo içim sızlıyo öle görünce

kızz azoss masallahh 4 saat yatıyomus baksana.. sütünn ii demek doyuyo cocuk. bizimki 90 ml mamayla uyuma rekoru 3 saat. ki o da hep olmuyo. dün 2 saatte fırladı.. bizimkide ölee kızz ayıp evde kalırsın bu pırtla diorum ama takan yok:D geyrmesi kibar pırt ı yıkıcı:D

seninki benimki gibi 2 saaatte 1 kalkıyo. benim gögsümden kac ml cıkar acaba. bi makine alıp merakımdan sagıcam bakıcam yani.

benimki arada oluyo öle ama cok güzel aglıyoo allah var içime sokasım geliyo. dudaklarını büküyo önce sonra bi baslıyo dramatik dramatik. sonra kendi kendine susuyo.

90 ml bi kerede mi

:D:D Parmağı da yalıcaz :cokkomik:

HaYaTiM kız mevlüt yapacaktın dimi sen yaptın dimi? Nasıl oldu, ne yaptın?

yaptık resim eklicem inşallah
çok güzeldi Allah kabul etsin

Acil çıkmak zorunda kaldım bizimki viyakladı :D

İsilik olmuş çocuumun kafası boynu ensesi :( Hep bu babasının yüzünden. Kapatma diyom şu odanın kapısını gece yatarken, yok. Adam çocuk üşücek diye korkusundan odayı 26-27 derece yapıyo. Olacağı buydu. Şimdi aklı başına gelir inşallah da kombiyi o kadar açıp kapıyı da kapatmaz

geçmiş olsun cnm normal ısı 22-23 derece

11 Üye burdayız:) Uzun zamandır böyle olmamıştı..
Annem gitti, yüreğimindeki hüznü anlatamam:( Gözlerim şişti ağlamaktan..

Allah kavuştursun cnm

selam kızlar,
yetişebildim mi sohbete. :telefon:
ay özledim muhabbeti. yarın tam bir aylık olcaz. sonra 26 gün sonra benim iznim bitcek :( boğazımı sıkıyorlar valla,çok bunalıyorum, işe başlamak istemiyoruuuuuuum :( :mendil:

ay kıyamam çok erken inşallah halledersin cnm

Evet kız annem gösterdi bi de teyze kızı :D Eşim baya alay etti bizle.
Bence birşey olmaz.Ama baktın etki etmiyor hemen ayağa kaldırıp sırtını pıt pıtla.

aynı hareketi bana da dediler
mıççç mıçççççççç diyerekten baş parnağınla 2 kaşının ortasından alna doğru çektirivereyon :D
ama ben tıkanır gibi olduğunda hepsi aynı anda aklıma geliyo ve yan çeviriyom ters çeviriyom aynı anda mıcıkkkkkkkkk falan yapmaya çalışıyom en son annnneeeeeeeeeeeeeee diye bağırıyom

ama bu arada çocuğun kendine gelip gelmediğinin farkına bile varmıyom panikten :D

sezeryan olan kızlar,
benim dikişler gerilmeye ve acımaya başladı iyice. Tuna bey gaz çıkarırken tekmeliyor arada :( içerde neyse dışarda aynı :ayk: acaba ondan mı acımaya başladı? sizde durumlar nasıl? uçlardaki dikişler düşmedi benim mesela. kontrol de 15 gün sonra... of offfffffffff :böö:

ben bakamadım hala dikişlerime
anneme soruyom düşmüş heralde diyo ben de bilmiyorum kenarlar hani kabuk düşer ya daha açık rengi ortası daha koyu renk diyo
sırf senin için gösterdim :)
benim de hala acıyo ve uyuşuk bazen çok ağrıyoda

ayyy çok güzellerr Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin canım

kızlar dün dra gittik
20 günde 2900den 3600e çıkmış yani 700 gr almış 3,5 cm uzamış
iyi dedi dr
sizce nasıl arkadaşımın oğlu 2 aylık benimknin 3 katı nerdeyse çok zayıf deyip duruyo beni sinir ediyo

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

anneme soruyom düşmüş heralde diyo ben de bilmiyorum kenarlar hani kabuk düşer ya daha açık rengi ortası daha koyu renk diyo

kızlar dün dra gittik
iyi dedi dr
sizce nasıl arkadaşımın oğlu 2 aylık benimknin 3 katı nerdeyse çok zayıf deyip duruyo beni sinir ediyo

sağol cnm baktırdığın için. benim ip gibi birşey duruyor tek tarafta. düşmediğini biliyorum yani :D ama son zamanlarda ağrı peydah oldu. 2 gündür falan. anlam veremedim ama simuşda da varmış benzeri...

HayatıM doktorun Şahinin kilosuna iyi demiş. bence kimsenin kıyaslamasına müsade etme. birey artık onlar. herşeyleri farklı olacak -rgulu ayrıca günde 20-30gr almaları normal diye biliyorum ben. bu durumda 700 gr da normal dimi ama :D

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
slm kızlar napıousunuz bakalımm? liva hanımın karnını doyurdum sepetini yanıma aldım,humana çayım ve yedek şarjörümüz yalancı emziğimizle bi bakınıyım dedim :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
leaderrıııııııım sonunda yakaladım seni.
gözünaydın. çok sevindim Eymenimizin iyileşmesine. Maşallah çok da tatlı kuzum. Rabbim esirgesin bir daha ayırmasın

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tubişiiiim hoşgeldin tatlııııım
Nasılsınız? Herşey süper yolundadır umarım :beyazbayrak:
hoşbulduk güselim iyiyz şükür yorucu bir maratondayız benim oğlan mıkırdanıyo beni maymun ediyo alt değiştir emzir gaz al :D ama çok keyifli geliyor şimdilik :huhuu:siz nasılsınız?

geçmiş olsun canım

ben daha pre aptamili bitiremedim hala ilk kutudayım yaa ben aç mı bırakıyorum acaba çocuğu

90 ml bi kerede mi

Allah kavuştursun cnm

mıççç mıçççççççç diyerekten baş parnağınla 2 kaşının ortasından alna doğru çektirivereyon :D
ama ben tıkanır gibi olduğunda hepsi aynı anda aklıma geliyo ve yan çeviriyom ters çeviriyom aynı anda mıcıkkkkkkkkk falan yapmaya çalışıyom en son annnneeeeeeeeeeeeeee diye bağırıyom

ama bu arada çocuğun kendine gelip gelmediğinin farkına bile varmıyom panikten :D

kızlar dün dra gittik
iyi dedi dr

hayııyyy o benim oğlum :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leaderrıııııııım sonunda yakaladım seni.
gözünaydın. çok sevindim Eymenimizin iyileşmesine. Maşallah çok da tatlı kuzum. Rabbim esirgesin bir daha ayırmasın

amin güselim cümlemizi ayırmasın bebeklerimizden hepinizi takip ediyorum ama sıpam yazdırmıyo mıkırdanınca bekletmeden kucağıma alıyorum kalıyo sizle muhabbet sağol tekrar tuna paşa tosturuk olmuş yanaklara bak maşallah subanallah sütün yarıyo demekki benim oğlanda 3 günde 200 gr almış teyzesi başaracam büyütmeyi inşallah

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....
mannak (nilay) bugün sabah itibariyle nişanı gelmiş 4 cm açıklığı varmış ve şu an itibariylede doğum yapmış 3540 gr mış fıstık kardeşi msj attı duygularım tekrar depreşti ebeleri aynı bebelerimizin :D doğumu tekrar yaşadım kızla henüz bilgilerini alamadım eşim gelsin arıycam bi eşini şükürr benim bilmediğim doğuran varmı başka

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hayatım
40 mevlütü mü yaptınız? ama bizim daha pazar doluyor 40ı...sen benden sonra doğurmamış mıydın? erken değil mi?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....
mannak (nilay) bugün sabah itibariyle nişanı gelmiş 4 cm açıklığı varmış ve şu an itibariylede doğum yapmış 3540 gr mış fıstık kardeşi msj attı duygularım tekrar depreşti ebeleri aynı bebelerimizin :D doğumu tekrar yaşadım kızla henüz bilgilerini alamadım eşim gelsin arıycam bi eşini şükürr benim bilmediğim doğuran varmı başka

maşallah... mannak Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. sen de kurtuldun sonunda çok şükür...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

amin güselim cümlemizi ayırmasın bebeklerimizden hepinizi takip ediyorum ama sıpam yazdırmıyo mıkırdanınca bekletmeden kucağıma alıyorum kalıyo sizle muhabbet sağol tekrar tuna paşa tosturuk olmuş yanaklara bak maşallah subanallah sütün yarıyo demekki benim oğlanda 3 günde 200 gr almış teyzesi başaracam büyütmeyi inşallah

sağol teyzesi. maşallah tostosum sadece meme emiyor şimdilik. bir dahaki doktor kontrolümüzde belli olcak sütün yarayıp yaramadığı. memelerim çok yumuşak ama doluyor herhalde. bilemedim :D
Eymenimiz de büyüyor maşallah annesi. 3 günde 200 gr çokçok iyi abisine yetişir yakında...

mannak arkadaşımızın da gözüaydın olsun. Rabbim yavrusuna uzun sağlıklı bir ömür versin...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
sağol cnm baktırdığın için. benim ip gibi birşey duruyor tek tarafta. düşmediğini biliyorum yani :D ama son zamanlarda ağrı peydah oldu. 2 gündür falan. anlam veremedim ama simuşda da varmış benzeri...

HayatıM doktorun Şahinin kilosuna iyi demiş. bence kimsenin kıyaslamasına müsade etme. birey artık onlar. herşeyleri farklı olacak -rgulu ayrıca günde 20-30gr almaları normal diye biliyorum ben. bu durumda 700 gr da normal dimi ama :D

ben bakmıcam daha yaa
40ım çıksın dra gitcem o baksın nası kestiyse uyuz :hihh:

ne bilim yaa herkesin kgsu hep bizden fazla üzülüyorum

hoşbulduk güselim iyiyz şükür yorucu bir maratondayız benim oğlan mıkırdanıyo beni maymun ediyo alt değiştir emzir gaz al :D ama çok keyifli geliyor şimdilik :huhuu:siz nasılsınız?

hayııyyy o benim oğlum :D

kızım anneme gösterdim şimdi
kadın da şaşırdı
aaa hakkaten şahin bu diyoooo :D

3 günde 200 mü maşallah :D
benim çiroz 20 günde 700 gr. anca

FLAŞ FLAŞ FLAŞ....

abovvvv
Allah analı babalı büyütsün inşallahhh

şimdi bite sshumo mu kaldı doğurmayan

hayatım
40 mevlütü mü yaptınız? ama bizim daha pazar doluyor 40ı...sen benden sonra doğurmamış mıydın? erken değil mi?

40ın içinde de yapılıyo cnm
33.günü yaptık işte biz pazar günü yani
resimler hazır da eklemeye üşeniyom
burda kaybolur ayrı bi yer açarım

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bu hafta çok gazlıyız biz de. kimyonu deneyecem. nurse's harvey midir nedir onu yazdıydı dr ama dün onu verince daha kötü oldu sanki.

günde 16-17 saat uyuyor bu arada onu da konuşmuşsunuz.

biz de dışarı çıktığımızda anca bebek mağazalarına gidiyoruz... çok bunaldım kendim için dışarı çıkmak hayal gibi oldu.

cnm bizim dr gaz için (cagrı bey e basladık) herbix die biişi verdi..1 haftadır içiyo . kolik 20 günden sonra baslıyomus tedirginimm accık ama cok sükür simdilikk gaz sıkıntısı yok.. günde bi iki keree ıkınırken aglıyo ama cok uzun sürmüyo.

kızlar size bi sorum var.bebeklerin tırnaklarını kestiniz mi.benim aklım cıkıyor ama uzamıs kuzumun tırnakları.eldivenlerden nefret ediyor.ayrıca doktorda takmamızı istemedi.kesmeye cesaretim yok.siz ne yaptınız?

cnm ben 5 günlükken kestim.. elleri acık olsun dokunsun istedim..

90 ml bi kerede mi

15 günde almıs cnm. ii mi 400 gr bilmiyorum. hemsire ii dedi ama. evet cnm bi kerede 90 ml. 60 içiyodu ama hafta dolunca 90 a gectik bana mısın demio kızcem.. beben ac kalsa aglar cnm yetyo demek.. bak biz emdik az evvel baktım hala aglıyo üstüne 30 ml verdim sustu uyuyo simdi. anlarsın yani
maalesef cnm yakıcak baska bişey yok. radyatör calıstırdım bebekl evdeykenn o da cok yakıyomus demek.
sezeryan olan kızlar,
benim dikişler gerilmeye ve acımaya başladı iyice. Tuna bey gaz çıkarırken tekmeliyor arada :( içerde neyse dışarda aynı :ayk: acaba ondan mı acımaya başladı? sizde durumlar nasıl? uçlardaki dikişler düşmedi benim mesela. kontrol de 15 gün sonra... of offfffffffff :böö:

cnm 21 gün oldu benim ama 1 haftada agı sızı kalmadı sükür. zaten dikis yok bende yapıstırma mı oluyo ne. ilk gün baktım merakımdan cizik atılmıs gibiydi biraz kabarıktı sadece. simdi sadece cizik var incecikkk. ve hiçbi sıkıntı yaratmıyo bana.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
cnm 21 gün oldu benim ama 1 haftada agı sızı kalmadı sükür. zaten dikis yok bende yapıstırma mı oluyo ne. ilk gün baktım merakımdan cizik atılmıs gibiydi biraz kabarıktı sadece. simdi sadece cizik var incecikkk. ve hiçbi sıkıntı yaratmıyo bana.

ben 3-4 güne iyileşmiştim tatlım ama son 2 gündür var şikayetim. yapıştırmamı bilmem, anlamam ama benim yara izi de yaklaşık 10 cmlik bir çizgiden ibaret. yalnız bir tarafta ip var. kendisi atacak demişti doktorum. bu akşam daha iyi gibi ama. olmazsa perşembe aile hekimime bir şeklini gösteririm. en azından bir sıkıntı varsa söyler doktoruma giderim...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

geçmiş olsun canım

90 ml bi kerede mi

Allah kavuştursun cnm

kızlar dün dra gittik
iyi dedi dr

İşte 2 saatte bir acıkıyor 50-60 ml mamayı emiyor canım.
Varsa sağdığım süt de gidiyor onu da emiyor. 35-40 ne varsa :)
Bu arada ŞAhine maşallah güzel kilo almış bence...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....

Aaaa maşallah 39.haftayı geçtim diyodu doğurdu demek sonunda :D
Çok sevindim Allah analı babalı uzun ömürler versin

babuş canım adanın kıyafetlerine bayıldım..güle güle güzel günlerde giysin..tostik elbise giyecek hee.yerim onu ben..

ela bilgisayar basına oturduğumu hissediyor sanırım anında tısıldamaya baslıyor...

cidden alıntı yaparak cevap yazmak eskisi kadar kolay degil artık...

babuş cok tatlı kıyafetler, cok zarif bi zevk...:huhuu:

Çok teşekkürler kızlar :huhuu:

kızlar size bi sorum var.bebeklerin tırnaklarını kestiniz mi.benim aklım cıkıyor ama uzamıs kuzumun tırnakları.eldivenlerden nefret ediyor.ayrıca doktorda takmamızı istemedi.kesmeye cesaretim yok.siz ne yaptınız?

Benim kız kardeşim kesti nazom ben kendim cesaret edemedim.
Ben eldiven takıyorum ama yüzünü çizmekten Öte elleri cok üsüyo....

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
15 günde almıs cnm. ii mi 400 gr bilmiyorum. hemsire ii dedi ama. evet cnm bi kerede 90 ml. 60 içiyodu ama hafta dolunca 90 a gectik bana mısın demio kızcem.. beben ac kalsa aglar cnm yetyo demek.. bak biz emdik az evvel baktım hala aglıyo üstüne 30 ml verdim sustu uyuyo simdi. anlarsın yani
maalesef cnm yakıcak baska bişey yok. radyatör calıstırdım bebekl evdeykenn o da cok yakıyomus demek.

ay ben o zaman çok az veriyom ya ben 24 saat içinde bazen hiç, bazen 30, bazen 60 cc veriyorum
benimki memede ağlamıyo ama memeden ayrılırsa kıyameti koparıyo
bi de anlamıyorum hala süt içiyo mu içmiyo mu o yutkunma hareketini hala çözemedim
ama ne zaman emse kusuyo annem fazlasını atıyo dedi ama bilmiyorum
15 günde ii mi bilmiyorum günde 25-30 gr ii diyolar ama ne bilim ya kimi çok alıyo kimi az kimine ii diyolar kimine az bebeğine göre heralde

İşte 2 saatte bir acıkıyor 50-60 ml mamayı emiyor canım.
Varsa sağdığım süt de gidiyor onu da emiyor. 35-40 ne varsa :)
Bu arada ŞAhine maşallah güzel kilo almış bence...

ay maşallah ya benimki demek az yiyen mi olcak ne
ben dün akşam 30 cc verdim ama emzirmiştim de sonra ağlayınca gazı mı var tuzu mu var aç mı anlamadığım için dur dedim bi 30 cc daha mama yaptım annem içirirken tıkandı baktım daha 10 cc içmiş ama kucağımda bi bakışı var şoka girmiş gibi
hem güldüm hem korktum noluyo diye
hani biz de çok yiyince rehavet çöker ya uyku basar ona da öle oldu uyudu yani 50-60 hayatta içemez bu çiroz :)

Tepki
15

amin güselim allahım kimseyi evladından ayırmasın inşallah emzirme nöbetleri tutuyorum oğlumun başında devamlı emsin die gık dese dayıyorum ağzına toparlıyo yavaş yavaş 3 günde damar yolu açık kaldı bebeğimin ordan antibiyotik yedi dün sabah çıkardılar serum yolunu kuzumun eli mos mor sakınıyo hep içim gidiyo bu arada benim oğlan inanılmaz şahin abisine benziyo dua etmiştim ya inşallah öle bi oğlum olur die dualarım kabul oldu şükür

sağolasın tanselimm allah hepinizden razı olsunnn emziriyorum valla inek oldum :D

sağolasın demetcim herşey güsel olacak inşallah allahım çaresi olmayan hastalık vermesin kimseye küçücük bünyelerine yapılmadık kalmıyo kuzularımızın al bugun yine topuk kanı vercez sağlık ocağına:zopa:

sağolasın pikoşum üstümden yük kalktı sanki evladım uzakta nasıl bakılıyo die düşünmekten omuzlarım çökmüştü

hemen koyuyorum teyzesi yakışıklı minnak yüzlü sıpamı allahım nazarlardan korusun hepsini

sağol özgem allah razı olsun dualarınız yeter emziriyorum bakalım filiz hemşiresi tartsın oğlumu kilo almışmı?

özlemcim inan tel nerde onu bile bulamıyorum dün süleymaniye camine gittik oğluma isim koymak için telefon evde kalmış ama yabancı numaradan aradıysan bilememişimdir msj atardım yoksa görünce cnm sağolasın kimselerle ilgilenemedim hepinizden özür dilerim anlarsınız umarım ne halde olduğumu duru kızçe nasıllar efendim bi resim koysaydınız?

sağol layloşummm amin şifalarını tez versin rabbim

bebişkom aynı durum bendede var 4 gün yattı benimkide sarılıktan değil ama olsun yogun bakımın her türlüsü bebeklere zorr kuzuları iyi ediyolar ama ağlata ağlata bi hal ediyolar yavrumun sesi kısık kedi gibi çıkıyo :( sanada çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin bol bol emzir geçer gaz içinde doktor bana 1 tane ilaç yazdı ama kullanmıyorum şu anda gazla ilgili sıkıntımız yok şükür yazayım adını belki lazım olurr aguline herbal syrup

sağol gülşahcım yanımda mışıl mışıl uyuyo kuzum 10,30da topuk kanı vercez sağlık ocağına :(

sağol bitanem allah razı olsunbende çok sevinçliyim

amin cnm şükürler olsun rabbime cümlemzkini sağlıkla büyütmek nasil olsun inşallah pıtırcık

sağol azommm geldik oğlum yanımda minnak minnak yatıyo kuzum kucağıma almaya kıyamıyorum o kadar narin ki erken çıkardı çünkü pazar günü çıkış yokmuş

kı ben yerm onu yaaaaaaaa allahım korusun sen böyle azimlisin ya gör bak bebegin herkesnkini geçecek maşallah ona iyi olmuş kı öle deme eymenimde annesi gibi güçlü maşallah

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Selim Paşa banyo yaptı, uyuyor.. Babannesi yanından hiç ayrılmıyor, aman kusar felan diye.. Ayyy annem gitti kayınvaldem geldi çok iyi oldu..Bana se dışarı çık gez biraz diyor.. ama benim hiç halim yok..Selim gece yine mum tutturdu..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Selim Paşa banyo yaptı, uyuyor.. Babannesi yanından hiç ayrılmıyor, aman kusar felan diye.. Ayyy annem gitti kayınvaldem geldi çok iyi oldu..Bana se dışarı çık gez biraz diyor.. ama benim hiç halim yok..Selim gece yine mum tutturdu..

offf offff gece uyumak neydi? hakkat biz bi ara normal insanlar gibi geceleri uyuyabiliyorduk di mi? vay anasına üstünden asırlar geçmiş gibi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar