2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Bazen çok ağrıyor benim dikiş yerlerim, özellikle yatıp yatıp sonra kalkınca. Doğrulamıyorum mesela birkaç dakika. Bazen de sanki böyle hafiften şişlik var gibi geliyor...

Emzik almayınca bizimki netten bakındım biraz. Bazı sitelerda bebekte kafa karışıklığı olmasın diye 4-6 haftalıkken başlayın diyor. Biz bugün 19 günü tamamladık çok şükür, 20 ye başladık. O yüzden hesapladım 2 hafta ideal geldi bebişim :D

benim de şişlik var gibi kuzum. ama kızarıklık, yada iltihap gibi birşey yok. inşallah geçmesine işarettir bunlar.ben de soluma yada sağıma yatınca zor doğrulmaya başladım yine. oysa birkaç gün öncesine kadar hiç kesiğim yok gibiydi. çok rahattım :(

Tuna emziği alıyor artık. emerken de bazen ıhı ıhı ıhıııı diye sert sert söyleniyor haşin prensim. ama ah o yanaklarımız yok muuuuu, emzik iz yapıyor. değiştirmek lazım ama avent bulamadım burda. ona iyi demişlerdi. aklınızda bulunsun. chicco koca yanaklara iz yapıyor :cokkomik:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bu da devamı :)

HPIM3115.jpg

HPIM3116.jpg

HPIM3118.jpg

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
keske anacığın benimkine de vereydi ya.. biliyormusun ondan sen geceleri rahatsın..Allahtan benim kız huysuz değil ki yalancı olmadan şimdi bile zor hem gerçeğini vemekten..pörsüdü vallaa..

Geceleri ağzında emzikle uyumuyor ama gündüz uyuyor öyle..Bi garip anam bu bebekler.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Hmmm... Ücretsiz izin kullanmayacaksın o zaman? Süt iznini öğleden sonra kullansan ve amirlerinle görüşüp tüm öğleden sonra çıksan izin vermezler mi ki?

Bence biz 1 senedir takıla takıla çocukları da birbirine benzettik :D :D
:D

ücretsiz izne bütçemiz izin vermiyor tatlım ya :( 19 saat dersim olur muhtemelen. bu güzelliği bana yaparlar da. ama yine de gidesim yok. önce aile hekiminden birkaç hafta rapor alcam. nisan ortasına falan getirip. sonra da başka şehirden heyet alabilirmiyim bir onu araştırayım. bakacaz bir çaresine artık...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
benim de şişlik var gibi kuzum. ama kızarıklık, yada iltihap gibi birşey yok. inşallah geçmesine işarettir bunlar.ben de soluma yada sağıma yatınca zor doğrulmaya başladım yine. oysa birkaç gün öncesine kadar hiç kesiğim yok gibiydi. çok rahattım :(

Tuna emziği alıyor artık. emerken de bazen ıhı ıhı ıhıııı diye sert sert söyleniyor haşin prensim. ama ah o yanaklarımız yok muuuuu, emzik iz yapıyor. değiştirmek lazım ama avent bulamadım burda. ona iyi demişlerdi. aklınızda bulunsun. chicco koca yanaklara iz yapıyor :cokkomik:

Aynen aynen ben de birkaç gün öncesinde daha iyi gibiydim sanki. 2 gündür nedense ağrılar olmaya başladı böyle bi de hafif şişlik. Umarım dediğin gibi iyileşme işaretleridir bunlar.

Emzik kolaylık diyor herkes. Ben de vericem ama alsa bi. Bakalım belki 2 hafta sonra alır benim minnoşumda :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ücretsiz izne bütçemiz izin vermiyor tatlım ya :( 19 saat dersim olur muhtemelen. bu güzelliği bana yaparlar da. ama yine de gidesim yok. önce aile hekiminden birkaç hafta rapor alcam. nisan ortasına falan getirip. sonra da başka şehirden heyet alabilirmiyim bir onu araştırayım. bakacaz bir çaresine artık...

O bütçe mevzuunda ben de düşünceliyim de bakalım ne olacak... Sıkıntı yaşarsak neden kısarız onu da bilmiyorum. Çünkü eşim de benim kızı büyütene kadar çalışmamı kesinlikle istemiyor.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
O bütçe mevzuunda ben de düşünceliyim de bakalım ne olacak... Sıkıntı yaşarsak neden kısarız onu da bilmiyorum. Çünkü eşim de benim kızı büyütene kadar çalışmamı kesinlikle istemiyor.

valla tatlım 2 kuruşluk ek dersim kesilince bile etkiledi bizim bütçeyi. kiramızı karşılıyormuş resmen o az dediğimiz miktar. zor oluyor. bir de maaş giderse. işler iyice sarpa sarar gibi...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar ben çıkıyorum, erkekim yarım saat içinde uyanır.
Öpüyorum sizi

:heyo: gülü gülü bebeeeeem

Kızlar ben de çıkıyorum, bişiler yicem midem kazındı. Zaten az sonra uyanır minnoş kızım. O uyanmadan hemen yiyeyim yemeğimi. Öperim hepinizi. Allaha emanet olun minnoşlarınızla birlikte :beyazbayrak:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Büyümüşte küçülmüş kıyafetlere bak yaaa :D Ayakkabılar çok şık :huhuu: Bunları giydir bence de babuş..Hem klasik mevlüt kıyafetlerinden farklı olmuş olur.

Bu arada elbeseye bayıldım Babuşum, güzel günlerde giysin Sıla Ada hanım :)

kahverengi sevmem ama elbisenin de hırkanın da modeline bayıldım..

bblaucum çok şeker

calmişim evet ben de azoşun Kuzeyini Tunaya benzettim. hehe. oysa benimki sarı. ama mimikler benziyor resmen

çook tatlılar bayıldım...kardeşimle(!) tarzlarımız aynı..

Teşekkürler kızlar beğendiğinize sevindim.
Azoşun dediği gibi klasik olmamış olur :)

bblau ordaysan Tuna'yı koycam :D kaç oldu göremiyorsun :huhuu:

Burdayım tatlım bekliyorum :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar